TP Tube

TP Tube - TP200

All in One lydsystem fra TP Tube!

Konceptet bag TP Tube's nye all in one system er taget fra de erfaringer de har haft med deres high-end udtyr. De har derefter tilført helt ny viden og teknologi, som giver en fantastisk lyd til dette lille lyd-møbel. Musik kan afspille trådløst via Bluetooth, hvor den sidste nye aptX teknologi er i brug, for endnu bedre overførelse af lyd. TP200 kan også bruges som soundbar, hvor du via. optisk eller jack indgang kan få en kæmpe forbedring i din lydoplevelse, når du f.eks. ser film.

 
7,895.00 DKK

TP Tube - TP160/B

Bemærk prisen er pr. sæt.

TP160 er et sæt aktive reol højttalere i et super lækkert design. Lyden lader intet tilbage og den dynamiske formåen overrasker. TP160 er til dig der ønsker en fantastisk hi-fi lyd, men som samtidig er meget bevidst omkring design. Sæt f.eks. TP-Tube sammen med et B&O anlæg og oplev en helt ny side af din musik samling.

 
24,950.00 DKK

TP Tube - TP300/B

Bemærk prisen er pr. sæt.

TP300 er et sæt aktive reol højttalere i et super lækkert design. Lyden lader intet tilbage og den dynamiske formåen overrasker. TP300 er til dig der ønsker en fantastisk hi-fi lyd, men som samtidig er meget bevidst omkring design. Sæt f.eks. TP-Tube sammen med et B&O anlæg og oplev en helt ny side af din musik samling.

 
31,990.00 DKK

TP Tube - TP500/B

Bemærk prisen er pr. sæt.

TP500 er et sæt aktive søjle højttalere i et super lækkert design. Lyden lader intet tilbage og den dynamiske formåen overrasker. TP500 er til dig der ønsker en fantastisk hi-fi lyd, men som samtidig er meget bevidst omkring design. Sæt f.eks. TP-Tube sammen med et B&O anlæg og oplev en helt ny side af din musik samling.

 
38,690.00 DKK