ProAc

ProAc - Response Tablette Anniversary

Nyhed fra ProAc.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Den første Tablette blev introduceret for mere end 30 år siden. Hele 9 generationer har ledt til denne helt specielle jubilæums version. Mere end et års udvikling er gået forud for produktionen af denne højttaler, som igen forbedre på det ellers nær perfekte design. Fås i Ebony og Rosewoord til 14.995 kroner.

 
13,995.00 DKK

ProAc - Response D Two

High-End speaker fra ProAc

Bemærk prisen er pr. sæt.

Response er ProAc's mest berømte højttaler linie. D Two er den største af reol modellerne, men til trods for sin "beskedne" størrelse byder den på en klar og åben gengivelse, med en fantastisk åben mellemtone og en overraskende dyb bas! Fås i både ebony og rosewood til 24.995 kroner.

 
20,995.00 DKK

ProAc - Carbon Pro Eight

Super High-End fra ProAc!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Højttaler producenter har længe kæmpet med ideen om at benytte Carbon Fiber i deres højttalere, hovedsageligt til brug i deres kabinetter. ProAc benytter i denne serie Carbon Fiber i deres enheder. Det stive materiale har vist sig perfekt til nøjagtig og præcis musik reproduktion. Pro Eight er ProArc's svar på den ultimative højttaler, dens kompromisløse gengivelse vil tilfredsstille selv den mest kræsne lytter!

 
289,995.00 DKK