Sonus Faber

Sonus Faber - Venere Stand

Elegant stander fra Sonus Faber.

Elegant stander fra Sonus Faber som er specielt designet til deres Venere 1.5 reol højttalere. Standerne kan dog nemt benyttes sammen med andre mærker/modeller. Selve foden er i glas, og benene samt topplade fremstår i metal. 

 
3.300,00 DKK

Sonus Faber - Venere Center

Center højttaler i Sonus Fabers Venere serie.

Bemærk prisen er pr. styk.

Elegant center højttaler i Sonus Fabers Venere serie. Højttaleren er naturligvis afstemt til at passe perfekt sammen med de øvrige produkter i Venere serien. Selve højttaleren er en 2 vejs konstruktion, bestykket med en 10 mm. silke dome diskant, samt 2 kraftige 150 mm. basenheder. En god center højttaler med en klar talegengivelse, og god opløsning.

 
5.000,00 DKK

Sonus Faber - Olympica I Stand

Smuk stander fra Italienske Sonus Faber.

Stander som er designet specielt til brug med Sonus Fabers Olympica I højttalere. Disse standere giver Olympica I det perfekte udtryk, og hjælper samtidig med at akustisk afkoble højttalerne fra deres miljø, hvilket giver en bedre lyd.

 
7.699,00 DKK

Sonus Faber - Venere 1.5

Nyhed fra Sonus Faber. Wood finish kr. 11.300,-

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 1.5 er en reolhøjttaler bestykket med 2 enheder i en 2 vejs konstruktion. Venere 1.5 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af en CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 1.5 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste reolhøjttaler! Den skrå frontbaffle giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
10.000,00 DKK

Sonus Faber - Venere 2.0

Kraftig reol højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 2.0 er en reolhøjttaler bestykket med 2 enheder i en 2 vejs konstruktion. Venere 2.0 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af en CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 2.0 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste reolhøjttaler! Den skrå frontbaffle giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
13.000,00 DKK

Sonus Faber - Venere Wall

Elegant væghøjttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Vægudgave af Sonus Fabers velspillende Venere højttaler. Venere Wall er identisk med Venere 1.5, men er i et smallere kabinet som tillader flad montering på væggen. Venere Wall er den perfekte højttaler til dig som ønsker en rigtig god lyd, men som ikke har så meget plads, eller til brug som baghøjttaler.

 
13.000,00 DKK

Sonus Faber - Venere 2.5

Super højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 2.5 er en gulv-højttaler bestykket med 3 enheder i en 2.5 vejs konstruktion. Venere 2.5 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af 2 CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 2.5 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer. Fås også i wood finish til 23.750 kroner sættet.

 
21.000,00 DKK

Sonus Faber - Venere 3.0

Den populære Venere 3.0 fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 3.0 er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3.5 vejs konstruktion. Venere 3.0 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af en CURV™ mellembas, en CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 3.0 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassen bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer. Fås også i wood finish til 32.450,- kroner sættet.

Venre 3.0 har i 2013 fået EISA Award, for bedste højttaler i prisklassen.

 
28.400,00 DKK

Sonus Faber - Olympica I

Ultimativ reolhøjttaler fra Sonus Faber, uden stander. Stander koster kr.7.700,- pr. sæt.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica I er en 2 vejs reolhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top, samt en 150 mm. kraftig basenhed som danner fundamentet. Tilsammen giver dette en af de mest velspillende reol højttalere på markedet.

 
39.999,00 DKK

Sonus Faber - Venere S Signature

Ny Signature udgave af Sonus Faber Venere.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere S bygger en bro imellem Venere serien og den eksklusive Olympica linje. Venere S bygger over de samme dyder som den øvrige Venere serie, men er håndbygget i Italien og er bestykket med intet mindre end 3 stk. 180 mm. Bas enheder. Tilsammen giver dette en højttaler som ligner en Venere men som spiller som en Olympica. Dette er en perle af en højttaler til dig som ønsker det bedste. Fås også i wood finish til 42.999 kroner sættet.

 
40.999,00 DKK

Sonus Faber - Olympica II

Sonus Faber Olympica II gulvhøjttalere. Leveres i Walnut eller Graphite finish. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske kabinet håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica II er en 3 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top. Kombineret med de speciel udviklet 15 cm mellemtone og 18 cm bas enhed sikre Sonus Faber en uforlignelig samspil, timing og musikalitet.

 
62.999,00 DKK

Sonus Faber - Olympica III

Sonus Faber Olympica III leveres i walnut og graphite.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske kabinet håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica II er en 3 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top. Kombineret med de speciel udviklet 15 cm mellemtone og 18 cm bas enheder sikre Sonus Faber en uforlignelig samspil, timing og musikalitet.

 
85.999,00 DKK

Sonus Faber - Guarneri Evolution

Kompromisløs nydelse fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Lad dig forføre af Guarneri's åbne og luftige lydbillede, nyd de elegante tidsløse former, og betragt det kompromisløse Italienske håndværk. Guarneri er i en klasse for sig selv. Den mest moderne teknologi i perfekt harmoni med klassisk håndværk. Guarneri er det mest naturlige i verden, Guaneri er Evolution.

 
114.999,00 DKK

Sonus Faber - Elipsa

Fantastisk velspillende højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Elipsa bygger over de erfaringer Sonus Faber gjorde sig under udviklingen af deres kompromisløse Stradivari højttaler. Målet var af få så meget af stradivaris ydevne ind i en højttaler der koster under det halve, og vi må sige at det er lykkedes. Elipsa er en fantastisk højttaler, med en utrolig musikalitet og et meget åbent lydbillede. De bedste teknologier går hånd i hånd, med ægte Italiensk håndværk, for at bringe dig nærmere det lydmæssige nirvana.

 
127.000,00 DKK