Beyerdynamic

Beyerdynamic - Byron

Super lækre in-ear hovedtelefoner fra tyske Beyerdynamic.

Komfort og lækker lyd er i højsædet med disse in-ear hovedtelefoner. Det bliver hurtigt en fest, at gå på gaden, når du har Byron på. Lyden er kontrollerende, har en super dybde og en stor klarhed. I den prisklasse er det svært at finde noget bedre.

 
399,00 DKK

Beyerdynamic - DT 880 Edition

Velspillende hovedtelefon fra Beyerdynamic.

DT 440 Edition er en åben dynamisk hovedtelefon som spiller med en fantastisk musikalitet. Den har en meget høj komfort og byder på en god byggekvalitet. Det åbne design gør DT 440 Edition det perfekte valg til musikelskeren.

 
1.599,00 DKK

Beyerdynamic - DT 990 Edition

Velspillende hovedtelefon fra Beyerdynamic.

DT 990er en åben dynamisk hovedtelefon som spiller med en fantastisk opløsning. Den har en meget høj komfort og byder på en høj byggekvalitet. Det åbne design gør DT 990 det perfekte valg til musikelskeren.

 
1.999,00 DKK

Beyerdynamic - T1

Reference hovedtelefon fra Beyerdynamic.

Beyerdynamic Tesla 1 spiller med et utroligt overskud. Disse håndbyggede perler byder på en lydkvalitet som kun få hovedtelefoner er i stand til at opnå. Detaljerne står i kø og dynamikken virker endeløs stor. I sandhed en high-end hovedtelefon.

 
8.995,00 DKK

Beyerdynamic - T5P (2. gen)

2. Generation fra Beyerdynamic

T5p er nu i en ny 2 generation med forbedret lydkvalitet via den særlige "Tesla technology". Der er tale om et lukket design, med høj komfort samt en 1. klasses byggekvalitet. I sandhed en fantastisk hovedtelefon.

 
8.995,00 DKK