Scansonic

Scansonic - MB 1

Nyhed i KT Radio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Scansonic MB 1 er en fremragende højttaler som byder på en fantastisk lydkvalitet samt et utroligt smukt design. Selve højttaleren er opbygget som et 2 vejs design bestående af en bånddiskant samt 1 stk. 4.5" bas enhed. Der benyttes udelukkende 1. klasses komponenter i filteret og lyden er utroligt åben og dynamisk. Kom ind og oplev MB 1, du bliver ikke skuffet!

 
14,000.00 DKK

Scansonic - MB 2.5

Nyhed fra Scansonic.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Scansonic MB 2.5 er en fremragende højttaler som byder på en fantastisk lydkvalitet samt et utroligt smukt design. Selve højttaleren er opbygget som et 2 1/2 vejs design bestående af en bånddiskant samt 2 stk. 4.5" bas enheder. Der benyttes udelukkende 1. klasses komponenter i filteret og lyden er utroligt åben og dynamisk. Kom ind og oplev MB 2.5, du bliver ikke skuffet

 
22,000.00 DKK

Scansonic - MB 3.5

Nyhed fra Scansonic og en stor nyhed hos KT Radio!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Scansonic MB 3.5 er en fremragende højttaler som byder på en fantastisk lydkvalitet samt et utroligt smukt design. Selve højttaleren er opbygget som et 2 1/2 vejs design bestående af en bånddiskant samt 2 stk. 4.5" mellemtone enheder og en 6.5" bas. Der benyttes udelukkende 1. klasses komponenter i filteret og lyden er utroligt åben og dynamisk. Kom ind og oplev MB 3.5, du bliver ikke skuffet!

 
32,500.00 DKK