LCD/LED skærme - 39

Daisy o­n the Ohoopee

LCD teknologien bliver hele tiden finpudset og hos KT Radio finder du altid de seneste modeller fra Panasonic.

Og med den nye LED lyskilde er både kontrastomfanget samt strømforbruget blevet kraftigt forbedret. Men også ting som farvebalance samt bevægelser bliver for hver ny generation løftet og mere præcis. Kom ind i KT-Radio og oplev de nyeste generationer af LCD skærme fra førende producenter.

Panasonic - TX-24ES513E

Ny 2017 model fra Panasonic, kommer til April.

Oplev elegant smart-TV og billeder med høj kontrast. ES513-serien her i mindste 24" anvender en lys skærm og tilpasningsdygtig nedtoning af baggrundsbelysningen for at skabe en fantastisk billedkvalitet. Den har også fremragende smart-netværksfunktioner og funktioner til deling af indhold.

 
2,999.00 DKK

Thomson - 32-FZ3204

Stærk lille 32" skærm fra Thomson.

THOMSON introducerer den nye Z serie af THOMSON Smart TV med bl.a. Netflix. En TV serie der kombinere høj kvalitet, nyeste teknologi og et moderne og lækkert design. Betjen bl.a. TV med din Smartphone og få vist dine billeder med ”Picture beam” funktion. Nyd nye dimensioner af underholdning med internet indhold, Hbb TV osv. Integreret DVB-T2/C tuner til modtagelse af jordbaserede udsendelser i HD kvalitet samt kabel TV uden en modtager.

 
2,499.00 DKK

Panasonic - TX-32ES513E

Ny 2017 model fra Panasonic, kommer til April

Oplev elegant smart-TV og billeder med høj kontrast. ES513-serien her i 32" anvender en lys skærm og tilpasningsdygtig nedtoning af baggrundsbelysningen for at skabe en fantastisk billedkvalitet. Den har også fremragende smart-netværksfunktioner og funktioner til deling af indhold. Du kan optage tv-programmer direkte på en USB-hukommelsesnøgle eller en ekstern harddisk ved blot at trykke på REC-knappen på fjernbetjeningen. Enkelt og i samme høje kvalitet som dine direkte udsendelser.

 
3,799.00 DKK