Forstærkere Receiver


Stereo receivere er til dig der gerne vil have en forstærker og tuner samlet i en kasse.

For mange år tilbage var en receiver en forstærker med indbygget FM-radio, så der altid var radio lyd i hjemmet. I dag er det en helt anden snak. FM båndet er på vej til at blive afløst af DAB+, men i mens er de fleste receivere i dag udstyret til at gå på nettet. Det betyder at Spotify f.eks. er blevet en integreret del af mange receivere i dag, samt internet radio, så du kan høre alverdens radio kanaler. Apples AirPlay er da også blevet kompatibel i mange af de nyere receivere, som gør at du kan streame via. wi-fi fra et hvert apple produkt. Kort sagt så har receivere fået et helt andet liv. De findes i forskellige prisklasse og med vidt forskellige måder at formidle lyd på. Hos KT Radio kan vi demonstrere receivere fra Yamaha, o­nkyo, Harman Kardon og Pioneer, så kom ned og få et lyt på et af de forskellige produkter.

Yamaha - R-S202D m. DAB+ tuner

2016 model med indbygget DAB+

Velspillende receiver fra Yamaha med indbygget DAB+ tuner. R-S200D er en super god lille forstærker hvor der er tænkt på det hele, 4 analoge indgange, Bluetooth, fuld tonekontrol samt A+B højttalere

 
1.890,00 DKK

Pioneer - SX-20DAB

Receiver fra Pioneer med indbygget DAB+ tuner

SX-20DAB er en super kompetent receiver med indbygget FM samt DAB+ tuner. Selve forstærker delen yder 100 W (20 Hz-20 kHz, THD 1 %, 8 ohms) og selve receiveren tilbyder både A/B højttaleromskiftning samt Phono indgang. 

 
2.199,00 DKK

Onkyo - TX-8220

Prisstærk receiver med DAB+ radio

Mangler du en simpel receiver med både phono og digitale indgange, så er TX-8020 et godt bud på en ny receiver. Den er simpel at bruge, er elegant i designet og lyder godt, taget prisen i betragtning. Ydermere er TX-8220 udstyret med DAB+ radio.

 
2.499,00 DKK

Yamaha - R-S300

Prisstærk receiver fra Yamaha i deres klassiske design.

Velspillende receiver fra Yamaha. RS-300 er en super god forstærker med indbygget radio, der er tænkt på det hele, tilslutning til Yamaha's iPod dock, pladespiller indgang, fuld tonekontrol samt A+B højttalere.

 
2.390,00 DKK

Yamaha - R-N301

Yamaha stereo receiver med net radio og Airplay.

Yamaha`s nye lillebror netværks receiver i stereo byder på bl.a digitale indgange for ex. tv lyd. Streaming via Airplay og naturligvis adgang til alle verdens radiokanaler. Tilslutning for 2. sæt højttalere.    

 
2.390,00 DKK

Yamaha - R-N402D

Netværks stereo receiver med indbygget MusicCast.

R-N402D er receiver og netværksafspiller i én. Du kan bruge den til at afspille musik gemt på en PC eller NAS, eller du kan streame direkte fra musiktjenester og internetradio (med vTuner). Herudover lader Yamahas originale MusicCast-app dig afspille din yndlingsmusik fra en smartphone eller tablet via trådløs forbindelse.

 
3.190,00 DKK

Onkyo - TX-L20D

Slimline stereo receiver fra Onkyo.

Denne stereo receiver har alt hvad du har behov for, når der skal spilles musik derhjemme. Ikke nok med at den har et utrolig elegant design, så har den en rigtig fed lyd, samt et hav af muligheder når det gælder streaming. Du kan både streame via. Apple AirPlay, Fire Connect, Bluetooth, Google Cast, Deezer, DAB+ og selvfølgelig Spotify og Tidal.

 
3.595,00 DKK

Yamaha - R-S700

Stærk receiver fra yamaha.

Velspillende receiver fra Yamaha. RS-500 er en super god forstærker med indbygget radio, der er tænkt på det hele, tilslutning til Yamaha's iPod dock, pladespiller indgang, fuld tonekontrol samt A+B højttalere.

 
3.490,00 DKK

Onkyo - TX-L50

Slimline surround receiver fra Onkyo.

Denne surround receiver har alt hvad du har behov for, når der skal ses film eller høres musik derhjemme. Ikke nok med at den har et utrolig elegant design, så har den en rigtig fed lyd, samt et hav af muligheder når det gælder streaming. Du kan både streame via. Apple AirPlay, Fire Connect, Bluetooth, Google Cast, Deezer, DAB+ og selvfølgelig Spotify og Tidal.

 
4.095,00 DKK

Pioneer - SX-S30DAB

Slimline receiver med indbygget DAB+ tuner, netværk, samt HDMI!

SX-S30DAB er et rent overflødighedshorn når det kommer til features i en receiver. Her bydes både på netværk med DLNA, Spotify, Apple Airplay og internetradio, ydermere tilbyder SX-S30DAB bluetooth samt indbygget FM og DAB+ tuner. Kombiner dette med en solid forstærker på 85 Watt og så har du et produkt som kan imødekomme stortset ethvert behov.

 
3.999,00 DKK

Yamaha - R-N602

Netværks stereo receiver med Yamahas nyeste streamingsystem MusicCast.

I dag er streaming et velkendt fænomen og noget de fleste danskere benytter hver dag. Yamaha laver en række netværksreceivere hvor streaming er i højsæder. Med funktioner som internetradio og Apple AirPlay, så kan du både lytte til diverse radiokanaler fra hele verdenen, men samtidig streame direkte fra dit apple produkt. De nyeste produkter fra Yamaha understøtter også firmaets eget streamingtjeneste kaldet MusicCast. Dette gør at du kan have Yamaha produkter i alle værelse og streame til dem hver i ser fra deres App. Alt dette kombineret med en funktionel stereo forstærker også har du virkelig en fremtidssikret receiver.

 
4.450,00 DKK

Onkyo - TX-8250

Receiver med indbygget DAB+ samt netværk

TX-8250 er en stereo receiver med indbygget DAB+/FM samt netradio. Ydermere kan den fungere som samle led for dine digitale kilder via TIDAL, Spotify, DLNA netværk eller USB. Forstærkeren yder 135 Watt og lyden er varm og engagerende

 
4.999,00 DKK

Pioneer - SX-N30DAB

Receiver fra Pioneer med indbygget DAB+ samt netværk

SX-N30DAB er et rent overflødighedshorn når det kommer til features i en receiver. Her bydes både på netværk med DLNA, Spotify, Apple Airplay og internetradio, ydermere tilbyder SX-N30DAB bluetooth samt indbygget FM og DAB+ tuner. Kombiner dette med en solid forstærker på 2 x 80 Watt og så har du et produkt som kan imødekomme stortset ethvert behov.

 
4.899,00 DKK

Onkyo - TX-8270

1. klasses receiver fra Onkyo

TX-8270 er en kraftig stereo receiver med indbygget DAB+ samt netværk. TX-8270 kan fungere som samle led for alle dine digitale kilder via HDMI, optisk, TIDAL, Spotify, DLNA netværk eller USB. Forstærkeren yder 160 Watt og lyden er varm og engagerende.

 
4.999,00 DKK

Yamaha - R-N803D

Ambitiøs receiver fra Yamaha der kan spille musik på stort set alle tænkelige måder.

Først fik vi R-N602, så kom lillebroderen R-N402D og nu er Yamaha klar med deres mest ambitiøse receiver; R-N803D. Med mange af de samme dyder, som R-N602 bygger på, har de taget skridtet videre for at lave en af de mest hårdtslående stereo receivere på markedet. Den kan selvfølgelig styres via. MusicCast appen, spille vinyl, DAB osv. Altså en maskine der stort set kan det hele.

 
6.990,00 DKK

Rotel - RCX-1500

Ægte multimedie anlæg fra Rotel!

RCX-1500 er sammensat af en højtydende CD-afspiller, FM/DAB tuner samt 2 kanals digital forstærker. Samtidig åbner RCX-1500 op for den digitale verden med Wi-Fi netværk, samt USB/iPod tilslutning. Lyden er krystal klar, og med digital aftastning af musikken via USB får din digitale musiksamling nyt liv! RCX-1500 yder 2 x 100 Watt i 8 Ohm.

 
13.499,00 DKK

Arcam - FMJ SR250

Fremragende receiver fra Arcam med indbygget HDMI board.

SR250 er det KT Radio har ventet på i mange år. En receiver i 20.000 kroners klassen med alt indbygget inkl. HDMI board. Det er nemlig ikke alle der vil have en surround receiver og til dig der gerne vil have en receiver med HDMI, men du kun spiller musik i stereo, så er dette lige sagen. SR250 giver dig et fantastisk stereo perspektiv med klangvarm lyd og god detaljeføring. Samtidig får du alle tænkelige tilslutninsmuligheder. Du kan derudover stereo delen også tune din rum korrektion, da Dirac Research, Dirac Live, teknologien er bygget ind i. Hvis alt dette ikke var nok, så har du vel og mærke også FM/DAB+ tuner indbygget, samt du kan spille via. UPnP via. den tilhørende APP. Alt i alt har Arcam lavet en receiver som kan alt og levere en lyd, som er svær at bide skeer med.

 
26.999,00 DKK