Focal - Sopra No2 - Piano Black

Varenummer :

140.000,00 DKK.

Vinder af EISA Award årets "high-end højttalere" prisen.

En af de absolut bedste højttalere til prisen.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Varianter
Antal

Sikker onlinehandel

Vinder af EISA Award årets "high-end højttalere" prisen 2015/2016.Sopra er en ny linje af højttalere fra Franske FOCAL som ligger lige under den hæderkronede Utopia højttaler serie og giver dig en af de absolut bedste højttalere til prisen. Denne højtaler er til dig, der vil gå langt for at opnå eliten indenfor high-end højttalere og drømmer om den altoverskyggende utopia serie men gerne vil ned i et budget, der er lidt lettere at betale. Denne højtaler tager mange elementer fra topserien og leverer en fantastisk lyd til prisen, så det er måske det rette alternativ.Højttalerne byder på nogle helt nye enheder som er inspireret af, og bygger på knowhow fra deres Utopia linje. Designet er som altid utroligt smukt, og den elegante hældning sikrer optimal timing imellem enhederne.Sopra No2 redefinerer lyd i et kompakt set up og i modsætningen til den ekstravagante Utopia serie, så har der her været et fokus på at få den mest optimale og transparente lyd ud af en kompakt enhed. Derfor egner modellen sig også godt til rum op til 30 kvadratmeter, men er endnu mere ideel og kan udfolde sig maksimalt i rum, der er op til 70 kvadratmeter store.Sopra No2 er en ny æra indenfor Premium high-end højtalere og kombinerer kompakthed, modernitet, design, karakter og selvfølgelig exceptionel lyd.Teknologien er cutting-edge og den dynamiske, harmoniske og fyldige lyd opnås blandt andet med de bedste mellemtonedrivere Focal nogensinde har produceret, NIC og TMD-teknologi og beryllium tweeters.Der er et unikt sammenspil mellem æstetik og performance, som går hånd i hånd. Designet er rent, men samtidig men en utrolig sans for detaljerne. Selvfølgelig fås højtaleren også i mange farver, så mesterværket kan brilliere i dit tiltænkte rum.”Hi-fi bliver aldrig helt det samme igen efter at have hørt, hvad Focals nye Sopra Nº2 kan diske op med af musikalske krumspring.” - Lydogbillede.dk

Vinder af EISA Award årets "high-end højttalere" prisen 2015/2016.
Sopra er en ny linje af højttalere fra Franske FOCAL som ligger lige under den hæderkronede Utopia højttaler serie og giver dig en af de absolut bedste højttalere til prisen. 
Denne højtaler er til dig, der vil gå langt for at opnå eliten indenfor high-end højttalere og drømmer om den altoverskyggende utopia serie men gerne vil ned i et budget, der er lidt lettere at betale. Denne højtaler tager mange elementer fra topserien og leverer en fantastisk lyd til prisen, så det er måske det rette alternativ.
Højttalerne byder på nogle helt nye enheder som er inspireret af, og bygger på knowhow fra deres Utopia linje. Designet er som altid utroligt smukt, og den elegante hældning sikrer optimal timing imellem enhederne.
Sopra No2 redefinerer lyd i et kompakt set up og i modsætningen til den ekstravagante Utopia serie, så har der her været et fokus på at få den mest optimale og transparente lyd ud af en kompakt enhed. Derfor egner modellen sig også godt til rum op til 30 kvadratmeter, men er endnu mere ideel og kan udfolde sig maksimalt i rum, der er op til 70 kvadratmeter store.
Sopra No2 er en ny æra indenfor Premium high-end højtalere og kombinerer kompakthed, modernitet, design, karakter og selvfølgelig exceptionel lyd.
Teknologien er cutting-edge og den dynamiske, harmoniske og fyldige lyd opnås blandt andet med de bedste mellemtonedrivere Focal nogensinde har produceret, NIC og TMD-teknologi og beryllium tweeters.
Der er et unikt sammenspil mellem æstetik og performance, som går hånd i hånd. Designet er rent, men samtidig men en utrolig sans for detaljerne. Selvfølgelig fås højtaleren også i mange farver, så mesterværket kan brilliere i dit tiltænkte rum.
”Hi-fi bliver aldrig helt det samme igen efter at have hørt, hvad Focals nye Sopra Nº2 kan diske op med af musikalske krumspring.” - Lydogbillede

Type: Gulv højttaler
Princip: 3 Vejs
Bas Princip: reflex
Impedance: 8 Ohm
Følsomhed: 91 dB
Anbefalet effekt: 40 - 300W
Frekvensgang: 34Hz - 40KHz
Tilslutning: Single-wire
Mål (BxHxD): 358 x 1190 x 540 mm.
Vægt: 55 kg.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).