GamuT

GamuT - Wormhole 3 m

Super sølv højttalerkabel fra danske GamuT. Prisen er for 2 x 3 meter.

Kun 2 stks. tilbage.

Danske GamuT har lavet produkter i mange år efterhånden og når man i forvejen laver højttalere, forstærkere og CD afspillere hvorfor så ikke også lave noget ordenligt højttalerkabel? Wormhole er svaret og fungere super til et hvert system.

 
6.700,00 DKK

Gamut - RS3i inkl. stand

Ultimativ standerhøjttaler fra Gamut

Bemærk prisen er pr. sæt

Blot fordi at du har et mindre til mellemstort rum betyder det ikke at du skal gå på kompromis med lydkvaliteten. RS3i er en kompakt standerhøjttaler som er designet til at give en kompromisløs hifi gengivelse. Med RS3i kan du forvente imponerende dynamik samt en helt utrolig detaljeringsgrad som bringer alle informationerne frem i lydsporet. Stemmer står med en utrolig luft og klarhed og det samlede lydbillede er stort og 3 dimmensionelt.

RS3i leveres med 1.klasses standere i tilsvarende finish.

 
124.995,00 DKK

Gamut - RS5i

Bemærk prisen er pr. sæt

RS5i er en 2 1/2 vejs gulvhøjttaler som er designet til at give en endnu mere rig basgengivelse end den mindre RS3i. Ligesom med RS3i kan du forvente imponerende dynamik samt en helt utrolig detaljeringsgrad som bringer alle informationerne frem i lydsporet. Stemmer står med en utrolig luft og klarhed og det samlede lydbillede er stort og 3 dimmensionelt. RS5i er på alle områder en imponerende højttaler.

 
189.995,00 DKK

Gamut - RS7i

Bemærk prisen er pr. sæt

RS7i er udviklet til den mest dedikerede musikelsker. Der er tale om et ægte 3-vejs design som benytter 2 kraftige bas-enheder. Resultatet er en utrolig ren og rig basgengivelse som kombineret med den utrolige åbenhed og musikalitet giver en lytteoplevelse langt ud over det sædvanlige.

 
249.995,00 DKK