Hegel

Hegel - RC8

Fjernbetjening i alluminium.

Elegant og velfungerende fjernbetjening i alluminium til Hegels produkter.

 
995,00 DKK

Hegel - H90

Fantastisk forstærker fra Hegel

H90 er den længe ventede afløser for H80. Det bliver mere og mere almindeligt at have alt sin musik liggende på sin harddisk eller sin iPod, derfor er Hegel H90 udstyret med både Netværk, USB samt digitale indgange. Dette gør H90 istand til at løfte kvaliteten betydeligt fra vores digitale musik bibliotek. Da de fleste PC'er samt iPod's har temmelig ringe D/A konvertere indbygget og derfor i sig selv præsterer en ringe lydgengivelse! Har man først hørt en digital musikfil håndteret via Hegel's indbyggede D/A konverter er man ikke i tvivl! Samtidig byder H90 på en temmelig kraftig forstærker sektion på intet mindre end 2 x 60 Watt i 8 ohm.

 
10.995,00 DKK

Hegel - Röst

Hegels nye skud på stammen, som er baseret på deres H360.

Hegels integrerede forstærkere har haft et stærk ry på markedet. På trods af den beskedne størrelse, som alt i alt minder om en H80, så har den fået samme DAC som H160 og udgangstrinnet er baseret på samme sound engine kredsløb som er at finde i H360. De 2 x 75 watt som den så fint har fået tildelt, lyder derfor af meget mere end man tror. Dertil kan du afspille musik via. Apple AirPlay og DLNA, samt at du stadig kan tilslutte en ekstern streamer via. de digitale indgange. Röst er kort sagt en hyldende musikalsk forstærker, som giver dig mere end man lige kan læse sig til. 

 
16.995,00 DKK

Hegel - HD25

Rigtig god reference DAC fra Hegel.

HD25 er den helt nye top DAC fra Norske Hegel. HD25 benytter 32 bit D/A konvertere og understøtter 24 bit lyd via USB. På indgangssiden finder vi ud over USB også 2 Coax samt 1 Optisk indgang. HD25 har også diskret opbygget variabel volumenkontrol, hvilket gør det muligt at benytte den som forforstærker.

 
17.995,00 DKK

Hegel - P20

Balanceret forforstærker fra Hegel.

P20 er en super åben og musikalsk forforstærker fra Norske Hegel. P20 NG byder på en kompromisløs opbygning samt fuldt balanceret drift!

 
18.995,00 DKK

Hegel - H190

Fantastisk integreret forstærker med indbygget DAC samt streamer.

Arvetageren fra den velkendte Hegel H160 er nu endelig kommet. H190 er navnet og selv vi har haft svært ved at sætte en finger på den. Som altid, så er den indbygget DAC i absolut top klasse. Den er i samme kvalitet som H360, men samtidig, har de også valgt at tage streaming funktioner endnu mere seriøst. Mange af de grundlæggende egenskaber, som Hegel Röst kom med i sin tid, som f.eks. OLED-display, hovedtelefonsudgangen samt forforstærker modulet, er selvfølgelig også bragt med til H190. SoundEngine kredsløbet er bibeholdt og Hegel har også valgt opgradere teknologien. Dette gør at den vil yde 50 procent mere strøm end sin forgænger, samt at musikgengivelsen er endnu mere klar og nøjagtig.

 
24.995,00 DKK

Hegel - H-20

Hegel H-20 Effektforstærker

Mere end 10 års erfaring er gået ind i udviklingen af Hegel H 20. Forstærkeren er den mellemste effektforstærker i Hegels program, og byder foruden en imponerende effekt på 2 x 200 Watt, på både balanceret og ubalanceret ind/udgange.

 
34.995,00 DKK

Hegel - Mohican

Ultimativ CD afspiller fra Hegel

Mohican er noget så sjældent som en dedikeret cd-afspiller. En dedikeret cd-afspiller med det allernyeste inden for digital behandling - tilpasset til CD-only. Resultatet er forbløffende. For flere år siden, da høj opløselig streaming var i sin vorden (men stigende), indså vi, at der var en masse tilbage i CD. Der har siden været en never ending debat hos Hegels ingeniører. Skulle vi gøre det fuldt ud: lave den sidste - fænomenale - afspiller? Navnet var den første ting Hegel besluttede. Den skulle hedde: Mohican, som i romanen "Den sidste Mohikaner".

 
34.995,00 DKK

Hegel - HD30

Ultimativ High-End DAC fra Hegel.

Hegel HD30 er det ultimative digitale kontrolcenter: DAC/streamer/preamp. Den gør alt, hvad man kan drømme om, og gør det i en kvalitet i absolut verdensklasse. Der er en overflod af indgange, der spænder fra balancerede AES / EBU og BNC-stik, til Netværk og USB-forbindelser - hvor sidstnævnte også accepterer DSD-signaler. Den indbyggede volumen attenuator gør at Hegel HD30 kan tilsluttes direkte til en effektforstærker eller et par aktive højttalere. Meget avancerede strømforsyninger (separat for digital og analog) og omhyggelig lay-out bringer noise floor ned mod mindblowing -150dB!

 
35.995,00 DKK

Hegel - H390

Imponerende integreret forstærker fra Hegel

Afløseren for den velkendte Hegel H360 er nu endelig kommet. H390 er navnet og vi må sige at den mere end lever op til sin forgænger. Som altid, så er den indbyggede DAC i absolut topklasse. Den er i endnu højere kvalitet end H360 med de-kodning af både DSD-256 og MQA, samtidig med at den understøtter streaming funktioner såsom AirPlay2 og Spotify Connect. Mange af de grundlæggende egenskaber som Hegel Röst kom med i sin tid, som f.eks. OLED-display samt forbedret forforstærkersektion, er selvfølgelig også bragt med til H390. Faktisk er H390 så god, at den tog et enigt EISA panel med storm og er blevet udvalgt til årets forstærker 2019-2020.

 
41.995,00 DKK

Hegel - P30

Kult forforstærker fra Hegel.

P30 er en ultimativ forforstærker fra Hegel. Kun de bedste komponenter er at finde i dette high-end produkt og lyden er mildest talt imponerende.

 
41.995,00 DKK

Hegel - H4SE

Kraftig High-end effektforstærker fra Hegel.

Mere end 10 års erfaring er gået ind i udviklingen af Hegel H4SE. Forstærkeren er den mellemste effektforstærker i Hegels program, og byder foruden en imponerende effekt på 2 x 300 Watt, på både balanceret og ubalanceret ind/udgange.

 
52.995,00 DKK

Hegel - H590

Imponerende forstærker fra Hegel

H590 er Hegels reference forstærker. Alt i H590 er konstrueret til de højeste standarder. Den massive forstærker sektion leverer intet mindre end 2 x 300 Watt (8 Ohm) i en fuldt balanceret dual mono opbygning. Ydermere byder H590 på en af markedets bedste D/A konvertere med understøttelse for MQA samt Upnp streaming. En mildest talt imponerende forstærker til den kompromisløse lytter.

 
79.950,00 DKK