Revel

Revel - IW 65

Bemærk prisen er pr. styk

Revel IW 65 er, ligesom IC 80 og IC 65, fremstillet efter samme høje kvalitetsstandard som de øvrige Revel produkter med de bedste materialer og komponenter for at give den optimale ydeevne og dynamisk musikgengivelse. I modsætning til de fleste andre fabrikanter, har Revel's indbygningshøjttalere en kraffuld og realistisk basgengivelse. Dette er bl.a. opnået ved at bruge kraftige magneter og MCC (Micro-Ceramic-Composite) membraner med gummiophæng og lang slaglængde. Ligeledes er det støbte chassis fremstillet i en resonansdød metallegering.

 
1.790,00 DKK

Revel - IC 80

Bemærk prisen er pr. styk

Revel IC80 er, ligesom IC65 og IW65, fremstillet efter samme høje kvalitetsstandard som de øvrige Revel produkter med de bedste materialer og komponenter for at give den optimale ydeevne og dynamisk musikgengivelse.
I modsætning til de fleste andre fabrikater, har Revel's indbygningshøjttalere en kraftfuld og realistisk basgengivelse.

 
2.390,00 DKK

Revel - IC 15

Bemærk prisen er pr. styk

 

  • "In-room" højre/center/venstre eller surround højttaler med stor ydeevne
  • Unik retangulær basenhed med MMC (Micro-Ceramic-Composite) membran, svarende i størrelse til 6½"
  • 2 stk. 3" mellemtoneenheder med MMC membraner og lav forvrængning
  • 1 stk. 1" diskantenhed med titanium membran
  • 24 dB delefilter med minimal tab, sikrer højt output for kraftige musikpassager
  • Flere justeringer på filtret for optimal tilpasning i forskellige akustiske omgivelser
  • Frekvensgang i basenhed tilpasset subwoofer standard på 80Hz

 
4.990,00 DKK

Revel - I 20

Bemærk prisen er pr. styk

Combining uncompromised Revel sound with versatility, the I20 exceeds even the highest expectations for in-wall speakers. Like the acclaimed Revel Ultima and Performa speakers, the I20 and matching I30 were subjected to meticulous listening evaluations. As a result, these in-walls are ideal complements to Ultima or Performa front speakers in multichannel setups. They are also perfectly suited as front and surround speakers in complete in-wall setups, or stereo pairs in secondary listening spaces.

 
7.990,00 DKK

Revel - Performa3 M105

Super reol højttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

M105 er den mindste reolhøjttaler Revels roste Performa3 serie. M105 er en 2 vejs højttaler, som er bestykket med en 5,25" basenheder som er med til at give M105 en slagstærk lyd. Den let buede profil er samtidig med til at give M105 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
11.980,00 DKK

Revel - I 30

Bemærk prisen er pr. styk

Designed for discerning audiophiles, the I30 offers the superior, uncolored sound that is the hallmark of Revel speakers. Capable of much more than just background music, the in-walls benefit from Revel’s innovative technologies, rigorous engineering standards, and comprehensive listening evaluations. The I30 and matching I20 reproduce realistic, accurate sound with minimal coloration and distortion, making them suitable for the primary listening space.

 
11.990,00 DKK

Revel - Performa3 M106

Stærk reolhøjttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

M106 er den største reolhøjttaler Revels roste Performa3 serie. M106 er en 2 vejs højttaler, som er bestykket med en 6,5" basenheder som er med til at give M106 en slagstærk lyd. Den let buede profil er samtidig med til at give M106 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
14.980,00 DKK

Revel - Performa3 F206

Elegant gulvhøjttaler fra Revel. Forrygende design og finish. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

F206 er den mellemste model i Revels roste Performa3 serie. F206 er en 3 vejs højttaler, som er bestykket med 2 stk. 6,5" basenheder som er med til at give F206 en slagstærk lyd. Den let buede profil er samtidig med til at give F206 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
33.800,00 DKK

Revel - Performa3 F208

Kraftig gulvhøjttaler fra Revel. Bemærk prisen er pr. sæt.

F208 er den største model i Revels roste Performa3 serie. F208 er en 3 vejs højttaler, som er bestykket med 2 stk. 8" basenheder som er med til at give F208 en imponerende dynamisk lyd. Den let buede prosil er samtidig med til at give F208 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
47.800,00 DKK

Revel - Ultima2 Gem2

Gem2 fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt. eksklusiv standere.

Gem2 er en højttaler med mange muligheder. Den kan benyttes som en high-end reol højttaler, eller som front i en 1. klasses hjemmebiograf. Lyden fra Gem2 er i en klasse for sig selv, den er hurtig og luftig som en elektrostat, men med en dynamik og energi som kendetegner de bedste dynamiske løsninger. Alt i alt, en fantastisk højttaler.

Prisen for standere er 11.000,- sættet.

 
68.000,00 DKK

Revel - Ultima2 Studio2

Helt unik højttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Revel Studio2's runde former giver en elegant profil som vil klæde ethvert hjem. Dette sammenkoblet med en kompromisløs lydkvalitet gør disse højttalere til noget helt særligt. Studio giver åbenhed og luft en helt ny mening, disse højttalere spiller hurtigt som en elektrostat og med dynamik og autoritet som de bedste dynamiske modeller.

 
138.000,00 DKK

Revel - Ultima2 Salon2

Reference højttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Revel Salon2's runde former giver en elegant profil som vil klæde ethvert hjem. Dette sammenkoblet med en kompromisløs lydkvalitet gør disse højttalere til noget helt særligt. Salon giver åbenhed og luft en helt ny mening, disse højttalere spiller hurtigt som en elektrostat og med dynamik og autoritet som de bedste dynamiske modeller. Disse perler skal opleves!

 
196.000,00 DKK