Anthem

Anthem - PVA 2

Stereo effektforstærker fra Anthem

Anthem's PVA forstærkere byder på en fantastisk ydeevne til prisen. PVA 2 er et 2 kanals kraftværk på 2 x 105 Watt (8 Ohm, RMS), hvilket skulle være nok til at drive de fleste højttalere. Lyden er åben og dynamisk og designet er enkelt og elegant

 
12.899,00 DKK

Anthem - PVA 4

4 Kanals effektforstærker fra Anthem

Anthem's PVA forstærkere byder på en fantastisk ydeevne til prisen. PVA 4 er et 4 kanals kraftværk på 2 x 125 Watt (8 Ohm, RMS), hvilket skulle være nok til at drive de fleste højttalere. Lyden er åben og dynamisk og designet er enkelt og elegant

 
15.899,00 DKK

Anthem - MRX-520

Super receiver fra Anthem.

Canadiske Anthem står for tiden bag nogle af de mest roste surround processorer i branchen. Produktionen af disse processorer har ledt til udviklingen af deres helt nye receiver linie. Anthem's MRX-520 er en kraftig karl på 5 x 60 Watt (8 Ohm, RMS), lyden fra Anthem's produkter kan bedst beskrives som åben og engagerende. Til alle Anthem receivere medfølger deres særlige ARC (Anthem Room Correction) system, som er en af de bedste rum korrektions systemer på markedet, og nu i ver. 1M! Med i pakken følger software til PC og MAC, samt professionel mikrofon som er kalibreret til hver enkel receiver, og trefod så målinger kan foretages i korrekt lyttehøjde, væk for forstyrrende flader! Kom ind i KT-Radio og oplev disse unikke produkter.

 
16.600,00 DKK

Anthem - PVA 5

Super 5 kanals effektforstærker til en stærk pris!

Anthem's PVA forstærkere byder på en fantastisk ydeevne til prisen. PVA 5 er et 5 kanals kraftværk på 5 x 105 Watt (8 Ohm, RMS), hvilket skulle være nok til at drive de fleste højttalere. Lyden er åben og dynamisk og designet er enkelt og elegant.

 
18.000,00 DKK

Anthem - MCA 225

Stereo-effektforstærker fra canadiske Anthem.

MCA serien har fået en gevaldig overhaling, både på designet, samt teknikken. MCA 225 er en kraftig 2 kanals effektforstærker som yder intet mindre end 2 x 225 Watt i 8 Ohm!

 
18.999,00 DKK

Anthem - PVA 7

Super 7 kanals effektforstærker, til en stærk pris!

Anthem's PVA forstærkere byder på en fantastisk ydelse til prisen. PVA 7 er et 7 kanals kraftværk på 7 x 105 Watt (8 Ohm, RMS), hvilket skulle være nok til at drive de fleste højttalere. Lyden er åben og dynamisk og designet er enkelt og elegant.

 
23.700,00 DKK

Anthem - MCA 325

Multikanals effekforstærker fra Anthem

MCA serien har fået en gevaldig overhaling, både på designet, samt teknikken. MCA 325 er en kraftig 3 kanals effektforstærker som yder intet mindre end 3 x 225 Watt i 8 Ohm!

 
23.999,00 DKK

Anthem - PVA 8

8 kanals effektforstærker fra Anthem

Anthem's PVA forstærkere byder på en fantastisk ydeevne til prisen. PVA 8 er et 8 kanals kraftværk på 8 x 90 Watt (8 Ohm, RMS), hvilket skulle være nok til at drive de fleste højttalere. Lyden er åben og dynamisk og designet er enkelt og elegant

 
27.299,00 DKK

Anthem - MRX-720

Fremragende receiver med Dolby Atmos & DTS-X

Canadiske Anthem står for tiden bag nogle af de mest roste surround processorer i branchen. Produktionen af disse processorer har ledt til udviklingen af deres helt nye receiver linie. Anthem's MRX-720 er en kraftig karl på 140 Watt (5 kanaler + 2 x 60 watt), lyden fra Anthem's produkter kan bedst beskrives som åben og engagerende. Til alle Anthem receivere medfølger deres særlige ARC (Anthem Room Correction) system, som er en af de bedste rum korrektions systemer på markedet, og nu i ver. 1M! Med i pakken følger software til PC og MAC, samt professionel mikrofon som er kalibreret til hver enkel receiver, og trefod så målinger kan foretages i korrekt lyttehøjde, væk for forstyrrende flader! Kom ind i KT-Radio og oplev disse unikke produkter.

 
27.900,00 DKK

Anthem - MCA 525

Kraftig 5 kanals forstærker fra Anthem

MCA serien har fået en gevaldig overhaling, både på designet, samt teknikken. MCA 525 er en kraftig 5 kanals effektforstærker som yder intet mindre end 5 x 225 Watt i 8 Ohm!

 
34.899,00 DKK

Anthem - AVM 60

High-End Processor med ARC rumkorrektion!

Canadiske Anthem står for tiden bag nogle af de mest roste surround processorer i branchen, AVM 60 er den "lille" model, men lad dig ikke narre! Denne processor byder på noget af den bedste lyd vi længe har hørt i prisklassen, og med 8 HDMI indgange skulle der være tilslutninger nok til de fleste. Lyden fra Anthem's produkter kan bedst beskrives som åben og engagerende, og til Anthem AVM-60 medfølger deres særlige ARC (Anthem Room Correction) system, som er en af de bedste rum korrektions systemer på markedet! Med i pakken følger software til PC og MAC, samt proffesionel mikrofon som er kalibreret til hver enkel receiver, og trefod så målinger kan foretages i korrekt lyttehøjde, væk for forstyrrende flader! Kom ind i KT-Radio og oplev disse unikke produkter

 
35.500,00 DKK

Anthem - MRX-1120

Top receiver fra Anthem med Dolby Atmos og DTS-X.

Canadiske Anthem står for tiden bag nogle af de mest roste surround processorer i branchen. Produktionen af disse processorer har ledt til udviklingen af deres helt nye receiver linie. Anthem's MRX-1120 er en kraftig karl på 140 Watt (5 kanaler, 60 watt resterende), lyden fra Anthem's produkter kan bedst beskrives som åben og engagerende. Til alle Anthem receivere medfølger deres særlige ARC (Anthem Room Correction) system, som er en af de bedste rum korrektions systemer på markedet, og nu i ny 1M version! Med i pakken følger software til PC og MAC, samt professionel mikrofon som er kalibreret til hver enkel receiver, og trefod så målinger kan foretages i korrekt lyttehøjde, væk for forstyrrende flader! Kom ind i KT-Radio og oplev disse unikke produkter.

 
37.000,00 DKK

Anthem - P5

5 Kanals surround monster fra Anthem!

P5 hører til blandt de absolut bedste 5 kanals effektforstærkere der nogensinde er konstrueret. Denne massive forstærker yder intet mindre end 5 x 350 Watt pr. kanal og vejer 59 Kg. Denne forstærker spiller med et overskud og en musikalitet som kun kendetegner det allerbedste audio udstyr. Sæt P5 sammen med Anthem's D2v eller AVM50 processor og få en hjemmebio oplevelse langt ud over det sædvanlige!

 
69.000,00 DKK

Anthem - D2v3D

Fantastisk surround processor fra Anthem.

Canadiske Anthem står for tiden bag nogle af de mest roste surround processorer i branchen, D2v er deres reference model. Denne processor byder på noget af den bedste lyd vi længe har hørt, og med 8 HDMI indgange skulle der være tilslutninger nok til de fleste. Lyden fra Anthem's produkter kan bedst beskrives som åben og engagerende, og til Anthem D2v medfølger deres særlige ARC (Anthem Room Correction) system, som er en af de bedste rum korrektions systemer på markedet! Med i pakken følger software til PC og MAC, samt proffesionel mikrofon som er kalibreret til hver enkel receiver, og trefod så målinger kan foretages i korrekt lyttehøjde, væk fra forstyrrende flader!

 
89.000,00 DKK