Sonus Faber

Sonus Faber - Olympica I Stand

Smuk stander fra Italienske Sonus Faber.

Stander som er designet specielt til brug med Sonus Fabers Olympica I højttalere. Disse standere giver Olympica I det perfekte udtryk, og hjælper samtidig med at akustisk afkoble højttalerne fra deres miljø, hvilket giver en bedre lyd.

 
7.875,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto Center I

Centerhøjttaler i Sonus Fabers Sonetto serie

Elegant center højttaler i Sonus Fabers Sonetto serie. Højttaleren er naturligvis afstemt til at passe perfekt sammen med de øvrige produkter i Sonetto serien. Selve højttaleren er en 2 vejs konstruktion, bestykket med en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant, samt 2 kraftige 150 mm. basenheder. En god center højttaler med en klar talegengivelse, og god opløsning.

 
7.875,00 DKK

Sonus Faber - Venere 1.5 (Demosæt) - Spar 31%

Vores demosæt i hvid

Bemærk prisen er pr. sæt. og uden stands!

Sonus Faber Venere 1.5 er en reolhøjttaler bestykket med 2 enheder i en 2 vejs konstruktion. Venere 1.5 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af en CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 1.5 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste reolhøjttaler! Den skrå frontbaffle giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
6.900,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto I

Elegant reolhøjttaler fra Sonus Faber, ekskl. standere

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto II er en 2 vejs reol-højttaler. Sonetto II er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. basenhed samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto II har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste reolhøjttaler.

 
11.800,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto Center II

Imponerende Center højttaler fra Sonus Faber

Elegant center højttaler i Sonus Fabers Sonetto serie. Højttaleren er naturligvis afstemt til at passe perfekt sammen med de øvrige produkter i Sonetto serien. Selve højttaleren er en 3 vejs konstruktion, bestykket med en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant, samt 2 stk. 150 mm. mellemtoner samt 2 stk. kraftige 150 mm. basenheder. En god center højttaler med en klar talegengivelse, og god opløsning.

 
15.750,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto Wall

Elegant væghøjttaler fra Sonus Faber

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Sonetto On Wall er en 2 vejs væghøjttaler. Sonetto On Wall er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af 2 stk. 150 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto Wall har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste væghøjttalere.

 
15.750,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto II

Elegant reolhøjttaler fra Sonus Faber, ekskl. standere

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto II er en 2 vejs reol-højttaler. Sonetto II er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 165 mm. basenhed samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto II har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste reolhøjttaler.

 
15.750,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto III

Elegant gulvhøjttaler fra Sonus Faber

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto III er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3 vejs konstruktion. Sonetto III er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. mellemtone, 2 stk. 150 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto III har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler. Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
28.000,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto V

Elegant gulvhøjttaler fra Sonus Faber

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto V er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3 vejs konstruktion. Sonetto V er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. mellemtone, 2 stk. 180 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto V har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler. Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
35.000,00 DKK

Sonus Faber - Olympica I

Ultimativ reolhøjttaler fra Sonus Faber, uden stander. Stander koster kr.7.700,- pr. sæt.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica I er en 2 vejs reolhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top, samt en 150 mm. kraftig basenhed som danner fundamentet. Tilsammen giver dette en af de mest velspillende reol højttalere på markedet.

 
42.990,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto VIII

Elegant gulvhøjttaler fra Sonus Faber

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto VIII er en gulv-højttaler bestykket med 5 enheder i en 3 vejs konstruktion. Sonetto VIII er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. mellemtone, 3 stk. 180 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto VIII har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler. Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
47.000,00 DKK

Sonus Faber - Guarneri Tradition

Bemærk, prisen er pr. sæt og ekskl. standere!

Lad dig forføre af Guarneri's åbne og luftige lydbillede, nyd de elegante tidsløse former, og betragt det kompromisløse Italienske håndværk. Guarneri er i en klasse for sig selv. Den mest moderne teknologi i perfekt harmoni med klassisk håndværk. Guarneri er det mest naturlige i verden, Guaneri er Evolution.

 
92.000,00 DKK