Sonus Faber

Sonus Faber - Olympica I Stand

Smuk stander fra Italienske Sonus Faber.

Stander som er designet specielt til brug med Sonus Fabers Olympica I højttalere. Disse standere giver Olympica I det perfekte udtryk, og hjælper samtidig med at akustisk afkoble højttalerne fra deres miljø, hvilket giver en bedre lyd.

 
7.699,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto Center I

Centerhøjttaler i Sonus Fabers Sonetto serie

Elegant center højttaler i Sonus Fabers Sonetto serie. Højttaleren er naturligvis afstemt til at passe perfekt sammen med de øvrige produkter i Sonetto serien. Selve højttaleren er en 2 vejs konstruktion, bestykket med en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant, samt 2 kraftige 150 mm. basenheder. En god center højttaler med en klar talegengivelse, og god opløsning.

 
7.875,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto I

Elegant reolhøjttaler fra Sonus Faber, ekskl. standere

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto II er en 2 vejs reol-højttaler. Sonetto II er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. basenhed samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto II har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste reolhøjttaler.

 
11.800,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto II

Elegant reolhøjttaler fra Sonus Faber, ekskl. standere

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto II er en 2 vejs reol-højttaler. Sonetto II er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 165 mm. basenhed samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto II har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste reolhøjttaler.

 
15.750,00 DKK

Sonus Faber - Venere 2.5 - Hvid - SPAR 15%

Vi har 1 sæt af disse!

Sonus Faber Venere 2.5 er en gulv-højttaler bestykket med 3 enheder i en 2.5 vejs konstruktion. Venere 2.5 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af 2 CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 2.5 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
17.850,00 DKK

Sonus Faber - Venere 2.5

Super højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 2.5 er en gulv-højttaler bestykket med 3 enheder i en 2.5 vejs konstruktion. Venere 2.5 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af 2 CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 2.5 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer. Fås også i wood finish til 23.750 kroner sættet.

 
21.000,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto III

Elegant gulvhøjttaler fra Sonus Faber

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto III er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3 vejs konstruktion. Sonetto III er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. mellemtone, 2 stk. 150 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto III har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler. Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
28.000,00 DKK

Sonus Faber - Venere 3.0 - Demosæt i Valnød - SPAR 25%

Den populære Venere 3.0 fra Sonus Faber

Vores demosæt i valnød!

Sonus Faber Venere 3.0 er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3.5 vejs konstruktion. Venere 3.0 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af en CURV™ mellembas, en CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 3.0 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassen bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
24.300,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto V

Elegant gulvhøjttaler fra Sonus Faber

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto V er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3 vejs konstruktion. Sonetto V er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. mellemtone, 2 stk. 180 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto V har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler. Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
35.000,00 DKK

Sonus Faber - Olympica I

Ultimativ reolhøjttaler fra Sonus Faber, uden stander. Stander koster kr.7.700,- pr. sæt.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica I er en 2 vejs reolhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top, samt en 150 mm. kraftig basenhed som danner fundamentet. Tilsammen giver dette en af de mest velspillende reol højttalere på markedet.

 
39.999,00 DKK

Sonus Faber - Sonetto VIII

Elegant gulvhøjttaler fra Sonus Faber

Prisen er pr sæt

Sonus Sonetto VIII er en gulv-højttaler bestykket med 5 enheder i en 3 vejs konstruktion. Sonetto VIII er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med en rund og elegant kabinetform. Enhederne består af en 150 mm. mellemtone, 3 stk. 180 mm. basenheder samt en 29 mm. DAD™ (Damped Apex Dome™) diskant. Sonetto VIII har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler. Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
47.000,00 DKK

Sonus Faber - Olympica II

Sonus Faber Olympica II gulvhøjttalere. Leveres i Walnut eller Graphite finish. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske kabinet håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica II er en 3 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top. Kombineret med de speciel udviklet 15 cm mellemtone og 18 cm bas enhed sikre Sonus Faber en uforlignelig samspil, timing og musikalitet.

 
62.999,00 DKK

Sonus Faber - Olympica III

Sonus Faber Olympica III leveres i walnut og graphite.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske kabinet håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica II er en 3 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top. Kombineret med de speciel udviklet 15 cm mellemtone og 18 cm bas enheder sikre Sonus Faber en uforlignelig samspil, timing og musikalitet.

 
85.999,00 DKK

Sonus Faber - Guarneri Evolution

Kompromisløs nydelse fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Lad dig forføre af Guarneri's åbne og luftige lydbillede, nyd de elegante tidsløse former, og betragt det kompromisløse Italienske håndværk. Guarneri er i en klasse for sig selv. Den mest moderne teknologi i perfekt harmoni med klassisk håndværk. Guarneri er det mest naturlige i verden, Guaneri er Evolution.

 
114.999,00 DKK

Sonus Faber - Elipsa

Fantastisk velspillende højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Elipsa bygger over de erfaringer Sonus Faber gjorde sig under udviklingen af deres kompromisløse Stradivari højttaler. Målet var af få så meget af stradivaris ydevne ind i en højttaler der koster under det halve, og vi må sige at det er lykkedes. Elipsa er en fantastisk højttaler, med en utrolig musikalitet og et meget åbent lydbillede. De bedste teknologier går hånd i hånd, med ægte Italiensk håndværk, for at bringe dig nærmere det lydmæssige nirvana.

 
127.000,00 DKK