Ultrasone

Ultrasone - HFI-15G

Super lille åben hovedtelefon fra Ultrasone.

HFI-15G er en prisstærk åben hovedtelefon fra Ultrasone. Lyden er levende og dynamisk og designet er kompakt og praktisk.

 
669,00 DKK

Ultrasone - PRO 480i

Prisstærk PRO hovedtelefon fra Ultrasone

PRO-480i er en lukket hovedtelefon specielt udviklet til brug i studier, men den kan sagtens benyttes i hi-fi sammenhæng. En dynamisk og udstrakt lyd sikrer at alt kommer med. Designet er i plastik, men samtidigt meget slidstærkt og elegant.

 
999,00 DKK

Ultrasone - Performance 820

Performance serien fra Ultrasone

820 er den mindste model i Ultrasone's Performance serie. Der er tale om et lukket design, som benytter Ultrasone's særlige S-Logic Plus teknologi, hvilket giver en ekstra 3 dimensionel luftig gengivelse. 820 er en imponerende hovedtelefon til en stærk pris.

 
1.199,00 DKK

Ultrasone - PRO 580i

PRO hovedtelefon fra Ultrasone

PRO-580i er en lukket hovedtelefon specielt udviklet til brug i studier, men den kan sagtens benyttes i hi-fi sammenhæng. En dynamisk og udstrakt lyd sikrer at alt kommer med, og designet er slidstærkt og elegant.

 
1.299,00 DKK

Ultrasone - DJ1-Pro

Vi har 1 stk. tilbage af disse

Ultrasone DJ1 Pro er specielt designet til DJ´s og håndtere ekstremt høj indgangseffekt. DJ1 Pro har naturligvis serien med MU-Metal afskærming. Hertil kommer DJ1-Pro er skræddersyet til de behov, DJ´s har, selv indparkningen til DJ1-Pro er til deres behov, PRO-Box. Denne boks giver en sikker transport og omfatter tilbehør som 2 forskellige længder kabler, ekstra udskiftlige ørepuder. Ultrasone DJ1-Pro har også det eksklusive design med et formidable lydkvalitet præsenteret i et elegant alulook-

 
1.350,00 DKK

Ultrasone - PRO-780i

PRO Hovedtelefon fra Ultrasone

PRO-780i er en lukket hovedtelefon specielt udviklet til brug i studier, men den kan sagtens benyttes i hi-fi sammenhæng. En dynamisk og udstrakt lyd sikrer at alt kommer med, og designet er slidstærkt og elegant. PRO-780i har et kstra bredt frekvensområde, og spiller derfor helt nede fra 10 Hz til 26 KHz.

 
1.599,00 DKK

Ultrasone - Performance 840

Lukket hovedtelefon fra Ultrasone

820 er den mellemste model i Ultrasone's Performance serie. Der er tale om et lukket design, som benytter Ultrasone's særlige S-Logic Plus teknologi, hvilket giver en ekstra 3 dimensionel luftig gengivelse. Ydermere er Performance 840 opbygget med en særlig metal afskærmning som giver bedre beskyttelse og større holdbarhed. 840 er en imponerende hovedtelefon til en stærk pris.

 
1.899,00 DKK

Ultrasone - Performance 820 Sirius Bluetooth

Inkl. Bluetooth adaptor

820 er den mindste model i Ultrasone's Performance serie. Der er tale om et lukket design, som benytter Ultrasone's særlige S-Logic Plus teknologi, hvilket giver en ekstra 3 dimensionel luftig gengivelse. 820 er en imponerende hovedtelefon til en stærk pris. Sirius udgaven leveres med Ultrasone's særlige Sirius Bluetooth modul, til trådløs afspilning.

 
1.999,00 DKK

Ultrasone - Performance 840 Sirius Bluetooth

Hovedtelefon med Bluetooth adaptor

820 er den mellemste model i Ultrasone's Performance serie. Der er tale om et lukket design, som benytter Ultrasone's særlige S-Logic Plus teknologi, hvilket giver en ekstra 3 dimensionel luftig gengivelse. Ydermere er Performance 840 opbygget med en særlig metal afskærmning som giver bedre beskyttelse og større holdbarhed. 840 er en imponerende hovedtelefon til en stærk pris. Sirius udgaven leveres med Ultrasone's særlige Sirius Bluetooth modul, til trådløs afspilning.

 
2.599,00 DKK

Ultrasone - Performance 880

1. klasses hovedtelefon fra Ultrasone

880 er den største model i Ultrasone's Performance serie. Der er tale om et lukket design, med en 40 mm. titanium transducer, som benytter Ultrasone's særlige S-Logic Plus teknologi, hvilket giver en ekstra 3 dimensionel luftig gengivelse. Ydermere er Performance 880 opbygget med en særlig metal afskærmning som giver bedre beskyttelse og større holdbarhed. 880 er en imponerende hovedtelefon til en stærk pris.

 
2.999,00 DKK

Ultrasone - Performance 880 Sirius Bluetooth

Hovedtelefon med Bluetooth adaptor

880 er den største model i Ultrasone's Performance serie. Der er tale om et lukket design, med en 40 mm. titanium transducer, som benytter Ultrasone's særlige S-Logic Plus teknologi, hvilket giver en ekstra 3 dimensionel luftig gengivelse. Ydermere er Performance 880 opbygget med en særlig metal afskærmning som giver bedre beskyttelse og større holdbarhed. 880 er en imponerende hovedtelefon til en stærk pris. Sirius udgaven leveres med Ultrasone's særlige Sirius Bluetooth modul, til trådløs afspilning. 

 
3.695,00 DKK

Ultrasone - PRO-900i

Ultimativ PRO hovedtelefon fra Ultrasone

 

ULT-PRO900 Ultrasone lukket hovedtelefon.
For profesionelle som kræver intense lyttesituationer. Lyt til mix i studiet eller blot til god musik. Ørepuderne er i lækkert veleur som er meget holdbart og utrolig behageligt at sidde med i længere tid ad gangen.

ULT-PRO900 Ultrasone lukket hovedtelefon.For profesionelle som kræver intense lyttesituationer. Lyt til mix i studiet eller blot til god musik. Ørepuderne er i lækkert veleur som er meget holdbart og utrolig behageligt at sidde med i længere tid ad gangen.

 

 
3.699,00 DKK

Ultrasone - Edition M Black Pearl on-ear

On-ear hovedtelefon fra Ultrasone

Ultrasone Edition M serien trækker på mange af de samme egenskaber som har gjort Edition 8 serien så populær. Ligesom sin storebror er Edition M håndbygget i Tyskland og der benyttes kun de bedste materialer. En fantastisk hovedtelefon til en stærk pris.

 
5.499,00 DKK

Ultrasone - Signature DJ

Ultimativ DJ hovedtelefon fra Ultrasone

Signature DJ er den ultimative hovedtelefon til den kompromisløse DJ. Alle materialer er 1. klasses og lyden er åben, dynamisk og udstrakt. Samtidig byder Signature DJ på en utrolig høj komfort og er utroligt slidstærk. Signature DJ leveres i en elgant bæretaske, som gør det nemt og sikkert at transportere dine hovedtelefoner fra job til job.

 
6.299,00 DKK

Ultrasone - Edition M Plus over-ear

Imponerende hovedtelefon fra Ultrasone

Ultrasone Edition M serien trækker på mange af de samme egenskaber som har gjort Edition 8 serien så populær. Ligesom sin storebror er Edition M håndbygget i Tyskland og der benyttes kun de bedste materialer. En fantastisk hovedtelefon til en stærk pris.

 
6.999,00 DKK

Ultrasone - Edition 8 Ruthenium

En af de mange lækre versioner af Edition 8 fra Ultrasone

Ultrasone Edition 8 Ruthenium er en fantastisk high-end hovedtelefon, som sætter sit fokus på at give en det perfekte lyd billede. Kombinationen af luksus og teknologi gør at denne hovedtelefons lyd fremstår meget naturlig.

 
10.195,00 DKK

Ultrasone - Edition 8 EX

Super hovedtelefon fra Ultrasone

Ultrasone Edition 8 EX er en fantastisk high-end hovedtelefon, som sætter sit fokus på at give en det perfekte lyd billede. Kombinationen af luksus og teknologi gør at denne hovedtelefons lyd fremstår meget naturlig. Gennem den særlige S-logicEX teknologi giver Edition 8 EX en totalt omsluttende, og 3 dimmensionelt lydbillede.

 
13.999,00 DKK

Ultrasone - Edition 15

Ultimativ hovedtelefon fra Ultrasone

Samtlige Edition 15 hovedtelefoner er håndlavede i Bayern!
Disse nyudviklede hovedtelefoner byder på kunstfærdigt håndværk kombineret med en luftig og 3-dimensionel lyd. Enhver Edition 15 hovedtelefoner er lavet med ekstrem precision og omhu og er udstyret med sit eget serienummer. 
Denne hovedtelefon hører uden tvivl til blandt verdens allerbedste!

 
19.999,00 DKK