Klipsch

Klipsch - CS-16C II

Prisstærk indbygningshøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

Dette er den mest prisstærke indbygningshøjttaler fra Klipsch. Til trods fra den beskedne pris er CS-16C II bestykket med 1" Polymer diskant samt en solid 6.5" polymer basenhed. En super velspillende indbygningshøjttaler, til brug i forskellige rum i boligen.

 
995,00 DKK

Klipsch - CS-18C

Prisstærk indbygningshøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

CS serien er Klipsch mest prisstærke indbygningshøjttaler serie. Til trods fra den beskedne pris er CS-18C bestykket med 1" Polymer diskant samt en solid 8" polymer basenhed. En super velspillende indbygningshøjttaler, til brug i forskellige rum i boligen.

 
1.199,00 DKK

Klipsch - CS-16W

Indbygningshøjttaler til væg

Bemærk, prisen er pr. stk.

Dette er den mest prisstærke indbygningshøjttaler til væg fra Klipsch. Til trods fra den beskedne pris er CS-16W bestykket med 1" Polymer diskant samt en solid 6.5" polymer basenhed. En super velspillende indbygningshøjttaler, til brug i forskellige rum i boligen.

 
1.295,00 DKK

Klipsch - WA-2 Wireless

Trådløst kit til Klipsch Reference subwoofere

WA-2 gør din Klipsch Reference subwoofer trådløs. Selve løsningen består af en sender og en modtager, som nemt og elegant forbindes med hindanden. Kompatibelt med Klipsch R-110SW, R-112SW og R-115SW

 
1.299,00 DKK

Klipsch - CS-16CSM

Indbygningshøjttaler i stereo fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

CS serien er Klipsch mest prisstærke indbygningshøjttaler serie. Til trods fra den beskedne pris er CS-160CSM bestykket 2 stk. 1" Polymer diskanter (hvilket muliggør stereo gengivelse med en enkelt højttaler) samt en solid 6,5" polymer basenhed. En super velspillende indbygningshøjttaler, til brug i forskellige rum i boligen.

 
1.599,00 DKK

Klipsch - DS-160C

Indbygningshøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

Elegant og kraftig indbygningshøjttaler til loft. Klipsch DS-160C er bestykket med en 1" silk dome diskant samt en kraftig 6,5" Polypropylene basenhed. Højttaleren leveres med hvid front.

 
1.799,00 DKK

Klipsch - DS-160CDT

Indbygningshøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

Elegant og kraftig indbygningshøjttaler til loft. Klipsch DS-160CDT er bestykket med en 1" Pivot silk dome diskant samt en kraftig 6,5" Polypropylene basenhed. Højttaleren leveres med hvid front.

 
2.099,00 DKK

Klipsch - DS-160W

Indbygningshøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

DS-160W er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om en 1" silk dome diskant og en 6.5" Polypropylene basenhed. DS-160W byder på en rigtig god gengivelse, med stor musikalitet og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte in-wall højttaler til dig der ønsker et diskret stereoanlæg.

 
2.099,00 DKK

Klipsch - DS-160CSM

Stereo indbygningshøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

Elegant og kraftig indbygningshøjttaler til loft. Klipsch DS-160CSM er bestykket med 2 stk. 0,75" silk dome diskanter, således at en enkelt DS-160CSM kan benyttes som stereo højttaler, samt en kraftig 6,5" Polypropylene basenhed. Højttaleren leveres med hvid front.

 
2.199,00 DKK

Klipsch - R-52C

Super centerhøjttaler til en stærk pris!

R-52C er den matchende centerhøjttaler til Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en veldimensioneret centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige 1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt 2 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
2.199,00 DKK

Klipsch - R-41M

Stærk lille reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-41M er den "lille" model i Klipsch Reference serie af reolhøjttalere. Der er tale om en velspillende model som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LST diskant" samt en kraftig 4" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk størrelsen taget i betragtning.

 
2.199,00 DKK

Klipsch - R-51M

Stærk reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-51M er den største model i Klipsch Reference serie af reolhøjttalere. Der er tale om en velspillende model som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LTS diskant" samt en kraftig 5,25" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk størrelsen taget i betragtning.

 
2.399,00 DKK

Klipsch - DS-180CDT

Indbygningshøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

Elegant og kraftig indbygningshøjttaler til loft. Klipsch DS-180CDT er bestykket med en 1" Pivot silk dome diskant samt en kraftig 8" Polypropylene basenhed. Højttaleren leveres med hvid front.

 
2.399,00 DKK

Klipsch - Gate

Streamer fra Klipsch med DTS Play-Fi

Med Klipsch Gate kan du forvandle dit gamle anlæg til en fuldblods streamløsning. Tilslut Klipsch gate og få musik fra DLNA, Spotify, Tidal m.m. Selve enheden styres enten via DTS Play-Fi appen eller via Klipsch egen Stream App.

 
2.499,00 DKK

Klipsch - R-8SW

Kompakt og velspillende subwoofer fra Klipsch

R-8SW er en kompakt og velspillende subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 8" basenhed og har indbygget 50 Watt (150 Watt peak) forstærker. R-8SW er perfekt til en mindre stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til en stærk pris!

 
2.499,00 DKK

Klipsch - DS-180CSM

Stereo indbygningshøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

Elegant og kraftig indbygningshøjttaler til loft. Klipsch DS-180CSM er bestykket med 2 stk. 0,75" silk dome diskanter, således at en enkelt DS-180CSM kan benyttes som stereo højttaler, samt en kraftig 8" Polypropylene basenhed. Højttaleren leveres med hvid front.

 
2.799,00 DKK

Klipsch - The One

Bluetooth højttaler fra Klipsch

Klipsch The One er lillebroder til The Three. Selve enheden (som har samme elegante design) er mindre end The Three, og er uden netværk. Tilgengæld kan The One afspille musik via bluetooth, og det indbyggede batteri gør det muligt at have enheden med på farten. 

 
2.499,00 DKK

Klipsch - DS-250W LCR

in-wall højttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

DS-250W LCR er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om en 1" silk dome diskant og 2 stk. 5.25" basenheder. DS-250W LCR byder på en rigtig god gengivelse, med stor taleforståelse og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte front eller center i en indbygnings hjemmebiograf.

DS-250W LCR leveres med hvid front.

 
2.999,00 DKK

Klipsch - PRO-14RC

Bemærk prisen er pr. styk.

PRO-14RC er en elegant og kompakt indbygningshøjttaler til loft. Klipsch PRO-14RC er bestykket med en 1" aluminium diskant samt en kraftig 3.5" basenhed. Dette er den perfekte løsning til dig som ønsker en diskret indbygningshøjttaler med en rigtig god lydkvalitet.

 
3.499,00 DKK

Klipsch - R-34C

Imponerende centerhøjttaler til en stærk pris!

R-34C er den matchende centerhøjttaler til Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en veldimensioneret centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige 1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt 4 stk. kraftige 3,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
3.499,00 DKK

Klipsch - RW-1

Trådløs højttaler fra Klipsch

Med Klipsch trådløse RW-1 højttalr kan du streame musik i flere rum fra dine favorit kilder, spotify, Tidal DLNA m.m. Det hele styres via DTS Play-Fi eller Klipsch egen Stream App (IOS, Android).

 
3.499,00 DKK

Klipsch - R-41SA

Atmos upfiring højttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-41SA er en højttaler der er udviklet specielt til brug sammen med de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos og DTS-X. Ideen er at du placerer R-41SA oven på dine eksisterende fronter, hvorefter R-41SA vil simulere en lofthøjttaler ved at reflektere lyden fra loftet. Kvaliteten på R-41SA lever selvfølgelig op til den samme høje standard som de øvrige højttalere i Klipsch Reference Premium serie med 3/4" Linear Travel Suspension Aluminum diskant, samt kraftig 4" basenhed.

 
3.499,00 DKK

Klipsch - PRO-14RW

in-wall højttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

PRO-14RW er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om en 1" Alluminium dome diskant og en 3.5" basenhed. PRO-14RW byder på en rigtig god gengivelse, med stor musikalitet og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte in-wall højttaler til dig der ønsker et diskret stereoanlæg.

 
3.499,00 DKK

Klipsch - R-100SW

Prisstærk 10" subwoofer fra Klipsch

R-100SW er en prisstærk og kraftig subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 10" basenhed og har indbygget 150 Watt (300 Watt peak) forstærker. R-12SW er perfekt til en større stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til musik eller film.

 
3.499,00 DKK

Klipsch - RP-400C

Elegant center højttaler fra Klipsch

RP-400C er den mindste centerhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 4" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
3.699,00 DKK

Klipsch - RP-400M

Kompakt reol højttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt

RP-400M er den største reolhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med deres helt nye "computer modeled phase plug" samt en kraftig 4" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
3.799,00 DKK

Klipsch - RP-500C

Super center højttaler fra Klipsch

RP-500C er en super velspillende centerhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
3.999,00 DKK

Klipsch - R-41PM

Aktiv reol højttaler med Bluetooth

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-41PM er lille aktiv reolhøjttaler i Klipsch Reference serie. Der er tale om en velspillende model som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LST diskant" samt en kraftig 4" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk størrelsen taget i betragtning. PM udgaven har indbygget forstærker samlet 70 Watt samt Bluetooth.

 
3.999,00 DKK

Klipsch - PRO-16RW

in-wall højttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

PRO-16RW er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om en 1" hornladet aluminium diskant som kan vinkles, og en 6.5" Molded Graphite IMG basenhed. PRO-16RW byder på en rigtig god gengivelse, med stor musikalitet og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte in-wall højttaler til dig der ønsker et diskret stereoanlæg.

 
3.999,00 DKK

Klipsch - R-120SW

Prisstærk 12" subwoofer fra Klipsch

R-120SW er en prisstærk og kraftig subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 12" basenhed og har indbygget 200 Watt (400 Watt peak) forstærker. R-12SW er perfekt til en større stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til musik eller film.

 
3.999,00 DKK

Klipsch - PRO-24RW LCR

in-wall højttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

PRO-24RW LCR er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om en 1" silk dome diskant og 2 stk. 3.50" basenheder. PRO-24RW LCR byder på en rigtig god gengivelse, med stor taleforståelse og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte front eller center i en indbygnings hjemmebiograf.

PRO-24RW LCR leveres med hvid front.

 
3.999,00 DKK

Klipsch - RSB-3

Elegant soundbar fra Klipsch med indbygget subwoofer

RSB-3 er en moderne soundbar fra Klipsch, som byder på en utrolig god lydkvalitet samt et væld af smarte funktioner, herunder USB og Bluetooth. RSB-3 levere en imponerende bas via den indbyggede subwoofer. Tilslut dit TV til den optiske indgang og oplev ægte biograflyd fra en kompakt og elegant løsning.

 
3.999,00 DKK

Klipsch - PRO-16RC

Indbygningshøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

PRO-16RC er en elegant og kompakt indbygningshøjttaler til loft. Klipsch PRO-16RC er bestykket med en 1" aluminium diskant som kan vinkles samt en kraftig 6.5" Injection Molded Graphite "IMG" basenhed. Dette er den perfekte løsning til dig som ønsker en indbygningshøjttaler med en rigtig god lydkvalitet.

 
3.999,00 DKK

Klipsch - PRO-160RPC

Indbygningshøjttaler til loft

Bemærk prisen er pr. styk.

Højtydende indbygningshøjttaler til loft fra Klipsch. Klipsch PRO-160RPC er bestykket med en 1" Titanium diskant samt en kraftig 6.5" basenhed. Dette er den perfekte løsning til dig som ønsker en indbygningshøjttaler med en super lydkvalitet.

 
4.499,00 DKK

Klipsch - PRO-180RPW

in-wall højttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. stk.

PRO-180RPW er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om et 1" Titanium kompressions horn som kan vinkles, og en 8" basenhed. PRO-180RPW byder på en rigtig god gengivelse, med stor musikalitet og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte in-wall højttaler til dig der ønsker et diskret men velspillende stereoanlæg.

 
4.499,00 DKK

Klipsch - PRO-160RPW

in-wall højttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. stk.

PRO-160RPW er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om en 1" hornladet aluminium diskant som kan vinkles, og en 6.5" basenhed. PRO-160RPW byder på en rigtig god gengivelse, med stor musikalitet og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte in-wall højttaler til dig der ønsker et diskret stereoanlæg.

 
4.499,00 DKK

Klipsch - PRO-18RC

Indbygningshøjttaler fra  Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

PRO-18RC er en elegant og kompakt indbygningshøjttaler til loft. Klipsch PRO-18RC er bestykket med en 1" aluminium diskant som kan vinkles samt en kraftig 8" Injection Molded Graphite "IMG" basenhed. Dette er den perfekte løsning til dig som ønsker en indbygningshøjttaler med en rigtig god lydkvalitet.

 
4.499,00 DKK

Klipsch - PRO-18RW

in-wall højttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

PRO-18RW er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om en 1" hornladet aluminium diskant som kan vinkles, og en 8" Injection Molded Graphite "IMG" basenhed. PRO-18RW byder på en rigtig god gengivelse, med stor musikalitet og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte in-wall højttaler til dig der ønsker et diskret stereoanlæg.

 
4.499,00 DKK

Klipsch - PRO-25RW LCR

Indbygningsfront fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

PRO-25RW LCR er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om en 1" silk dome diskant som kan vinkles og 2 stk. 5.25" Injection Molded Graphite "IMG" basenheder. PRO-25RW LCR byder på en rigtig god gengivelse, med stor taleforståelse og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte front eller center i en indbygnings hjemmebiograf.

PRO-25RW LCR leveres med hvid front.

 
4.499,00 DKK

Klipsch - RP-600C

Velspillende center højttaler fra Klipsch

RP-600C er den store centerhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
4.499,00 DKK

Klipsch - RP-404C

Elegant center højttaler i Klipsch Reference Premium serie

RP-404C er den store centerhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 4 stk. kraftige 4" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
4.799,00 DKK

Klipsch - RP-500M

Velspillende reol højttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt

RP-500M er den største reolhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med deres helt nye "computer modeled phase plug" samt en kraftig 5,25" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
4.799,00 DKK

Klipsch - PRO-250RPW LCR

in-wall højttaler LCR front fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. stk.

PRO-250RPW er en velspillende indbygningshøjttaler til væg, konstrueret op om en 1" hornladet titanium diskant som kan vinkles og 2 stk. 5.25" basenheder. PRO-250RPW byder på en rigtig god gengivelse, med stor taleforståelse og dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte front eller center i en indbygnings hjemmebiograf.

 
4.995,00 DKK

Klipsch - R-610F

Ny kompakt gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-610F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LTS diskant" samt en kraftig 6,5" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse til prisen!

 
4.998,00 DKK

Klipsch - The Three

Streaming højttaler fra klipsch

Ud over sit fantastiske udseende (ægte træfiner, kontakter i kobber, klassisk design) så byder Klipsch aktive The Three højttaler på en fantastisk lydgengivelse. Spil din favorit musik fra dine ynglings udbydere, Spotify, Tidal, DLNA og styr det hele via DTS Play-Fi eller Klipsch egen Stream App.

 
4.399,00 DKK

Klipsch - R-110SW (demo)

10" Reference subwoofer fra Klipsch

Vores demo model

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. R-110SW er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 10" basenhed og med Klipsch særlige 200 Watt (450 Watt peak) digitale forstærker, yder R-110SW et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik såvel som film.

 
3.999,00 DKK

Klipsch - PRO-180RPC

Indbygningshøjttaler til loft

Bemærk prisen er pr. styk.

Højtydende indbygningshøjttaler til loft fra Klipsch. Klipsch PRO-180RPC er bestykket med en 1" Titanium diskant samt en kraftig 8" basenhed. Dette er den perfekte løsning til dig som ønsker en indbygningshøjttaler med en super lydkvalitet.

 
4.999,00 DKK

Klipsch - R-10SWi wireless

Trådløs 10" subwoofer fra Klipsch

R-10SWi er en prisstærk og kraftig subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 10" basenhed og har indbygget 150 Watt (300 Watt peak) forstærker. R-10SWi er perfekt til en mindre til middelstørrelse stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til musik eller film. SWi udgaven bliver leveret med trådløs sender/modtager, så du kan nyde den rene bas uden træk af kabler.

 
4.999,00 DKK

Klipsch - R-51PM

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-51PM er lille aktiv reolhøjttaler i Klipsch Reference serie. Der er tale om en velspillende model som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LST diskant" samt en kraftig 5,25" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk størrelsen taget i betragtning. PM udgaven har indbygget forstærker på samlet 100 Watt samt Bluetooth.

 
4.999,00 DKK

Klipsch - RP-500SA

Atmos højttaler fra Klipsch

RP-500SA er en højttaler der er udviklet specielt til brug sammen med de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos og DTS-X. Ideen er at du placerer RP-500SA oven på dine eksisterende fronter, hvorefter RP-500SA vil simulere en lofthøjttaler ved at reflektere lyden fra loftet. Kvaliteten på RP-500SA lever selvfølgelig op til den samme høje standard som de øvrige højttalere i Klipsch Reference Premium serie med 1" Titanium diskant, samt kraftig 5,25" basenhed.

 
5.499,00 DKK

Klipsch - SPL-100

10" Reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch helt nye Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. SPL-100 er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 10" basenhed og med Klipsch særlige 200 Watt (450 Watt peak) digitale forstærker, yder SPL-100 et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik såvel som film.

 
5.499,00 DKK

Klipsch - RW-5802 II IW SUB

Indbygnings subwoofer fra Klipsch

RW-5802 II IW er en indbygnings-subwoofer som er bestykket med 2 stk. 8" basenheder i et lukket kabinet. Dette er en utrolig potent subwoofer som byder på en massiv basgengivelse, og alt dette opnås med enheden diskret gemt i væggen. 

 
5.499,00 DKK

Klipsch - RP-402S

Dipol baghøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt

RP-402S er en dipol bagkanal bestykket med 2 stk. 1" Titanium diskanter med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. 4" basenheder. RP-402S er en kraftig baghøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Den dipole konfiguration giver et stort og omsluttende lydbillede!

 
5.799,00 DKK

Klipsch - RP-600M

Kraftig reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt

RP-600M er den største reolhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med deres helt nye "computer modeled phase plug" samt en kraftig 6,5" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
5.599,00 DKK

Klipsch - Power Gate

Streamer med DTS Play Fi og indbygget forstærker

Med Klipsch Power Gate kan du forvandle dine gamle højttalere til et fuldblods streamanlæg. Tilslut Klipsch Power Gate og få musik fra DLNA, Spotify, Tidal m.m. Selve enheden styres enten via DTS Play-Fi appen eller via Klipsch egen Stream App. Ud over streaming har Power Gate indbygget 2 x 100 Watt forstærker, og den har både optisk, analog samt indgang for pladespiller.

 
5.499,00 DKK

Klipsch - RSB-6

RSB-6 er lillebroder til RSB-11. Der er tale om en moderne soundbar fra Klipsch, som byder på en utrolig god lydkvalitet samt et væld af moderne funktioner, herunder 4K pass through og Bluetooth. RSB-6 leveres med en kraftig trådløs subwoofer.

 
4.999,00 DKK

Klipsch - KL-525 THX Center

THX godkendt centerhøjttaler fra Klipsch

KL-525 THX er en THX godkendt centerhøjttaler bygget op om en 1" hornladet kompressionsdriver og 2 stk. 5,25" basenheder. KL-525 THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte center i en fuldblods THX hjemmebiograf.

 
5.999,00 DKK

Klipsch - THX-502-L in-wall

THX godkendt indbygnings højttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.&

THX-502-L er en THX godkendt indbygningshøjttaler konstrueret op om en 1" hornladet kompressionsdriver og 2 stk. 5,25" basenheder. THX-502-L byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte front eller center højttaler i en fuldblods THX hjemmebiograf.

THX-502-L leveres med hvid front.

 
5.999,00 DKK

Klipsch - RP-504C

Center højttaler i Klipsch Reference Premium serie

RP-504C er den store centerhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 4 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
5.999,00 DKK

Klipsch - PRO-180RPC LCR

Vinklet lofthøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

Højtydende indbygningshøjttaler til loft fra Klipsch. Klipsch PRO-180RPC LCR er bestykket med en 1" Titanium diskant samt en kraftig 8" basenhed, hvor begge enheder er vinklet mod lytteren. Dette er den perfekte løsning til dig som ønsker en indbygningshøjttaler til loft, som skal benyttes som front i en hjemmebio.

 
5.999,00 DKK

Klipsch - R-26F (Demosæt) sort

R-26F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LTS diskant" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
5.799,00 DKK

Klipsch - R-620F

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-620F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LTS diskant" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
6.998,00 DKK

Klipsch - RP-4000F

Stærk gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-5000F er den mindste gulvhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 4" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
6.998,00 DKK

Klipsch - RSB-8

Soundbar fra Klipsch med DTS Play-Fi

RSB-8 er lillebroder til RSB-14. Der er tale om en moderne soundbar fra Klipsch, som byder på en utrolig god lydkvalitet samt et væld af moderne funktioner, herunder 4K pass through, DTS Play-Fi, Spotify, Tidal, DLNA m.m. RSB-8 leveres med en kraftig trådløs subwoofer.

 
5.999,00 DKK

Klipsch - RSB-11

Soundbar med Bluetooth

RSB-11 er en moderne soundbar fra Klipsch, som byder på en utrolig god lydkvalitet samt et væld af moderne funktioner, herunder 4K pass through og Bluetooth. RSB-11 leveres med en kraftig trådløs subwoofer.

 
6.999,00 DKK

Klipsch - SPL-120

12" Reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. SPL-120 er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 12" basenhed og med Klipsch særlige 300 Watt (600 Watt peak) digitale forstærker, yder SPL-120 et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik såvel som film.

 
6.999,00 DKK

Klipsch - KL-650 THX Center

THX godkendt centerhøjttaler fra Klipsch

KL-650 THX er en THX godkendt centerhøjttaler bygget op om en 1" hornladet kompressionsdriver og 2 stk. 6,5" basenheder. KL-650 THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte center i en fuldblods THX hjemmebiograf.

 
7.499,00 DKK

Klipsch - RP-5000F

Stærk gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-5000F er en elegant gulvhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
7.998,00 DKK

Klipsch - RSB-14

Soundbar fra Klipsch med DTS Play-Fi

RSB-14 er en moderne soundbar fra Klipsch, som byder på en utrolig god lydkvalitet samt et væld af moderne funktioner, herunder 4K pass through, DTS Play-Fi, Spotify, Tidal, DLNA m.m. RSB-14 leveres med en kraftig trådløs subwoofer.

 
6.999,00 DKK

Klipsch - THX-504-L

THX godkendt indbygnings højttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

THX-504-L er en THX godkendt indbygningshøjttaler konstrueret op om en 1" hornladet kompressionsdriver og 4 stk. 5,25" basenheder. THX-504-L byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte front eller center højttaler i en fuldblods THX hjemmebiograf.

THX-504-L leveres med hvid front.

 
7.999,00 DKK

Klipsch - RP-502S

Dipol baghøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt

RP-502S er en dipol bagkanal bestykket med 2 stk. 1" Titanium diskanter med Klipsch helt nye "computer modeled phase plug" samt 2 stk. 5,25" basenheder. RP-502S er en kraftig baghøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Den dipole konfiguration giver et stort og omsluttende lydbillede!

 
7.999,00 DKK

Klipsch - R-115SW

15" Reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. R-115SW er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 15" basenhed og med Klipsch særlige 400 Watt (800 Watt peak) digitale forstærker, yder R-115SW et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik eller som ultimativ subwoofer til hjemmebiograf. R-115SW leverer nemlig et lydtryk på intet mindre end 122 db!! 

 
6.999,00 DKK

Klipsch - R-820F

Imponerende gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-820F er den største højttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Aluminium LTS diskant" samt 2 stk. kraftige 8" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
8.598,00 DKK

Klipsch - THX-8000-L in-wall

THX godkendt in-wall højttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.

THX-8000-L er en THX godkendt indbygningshøjttaler konstrueret op om en 1" hornladet kompressionsdriver og en 8" basenhed. PRO-7 THX-8000-L byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte front eller center i en fuldblods THX hjemmebiograf.

THX-8000-L leveres med hvid front.

 
8.999,00 DKK

Klipsch - THX-8000-S in-wall

THX godkendt in-wall baghøjttaler fra Klipsch

Bemærk, prisen er pr. stk.&l

THX-8000-S er en THX godkendt indbygningshøjttaler konstrueret op om en 2 stk. dipole Tractrix horn diskanter og en 8" basenhed. THX-8000-S byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttalere er den perfekte baghøjttaler i en fuldblods THX hjemmebiograf.

THX-800-S leveres med hvid front.

 
8.999,00 DKK

Klipsch - PRO-800SW

Subwoofer til indbygning

PRO-800SW er en indbygnings-subwoofer som er bestykket med en 8" Cerametallic™ Dual Voice Coil Woofer. Dette er en utrolig potent subwoofer som byder på en massiv basgengivelse, og alt dette opnås med enheden diskret gemt i væggen eller loftet. PRO-800SW er en portet subwoofer som kan skjules næsten 100%, kun porthullet er synligt.

 
8.999,00 DKK

Klipsch - SPL-150

15" reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. SPL-115 er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 15" basenhed og med Klipsch særlige 400 Watt (800 Watt peak) digitale forstærker, yder SPL-115 et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik eller som ultimativ subwoofer til hjemmebiograf. SPL-115 leverer nemlig et lydtryk på intet mindre end 122 db!! 

 
9.499,00 DKK

Klipsch - The Sixes

Aktive højttalere, med indbygget Bluetooth

Bemærk prisen er pr. sæt.

The Sixes er et sæt aktive højttalere fra Amerikanske Klipsch. Hver højttaler har indbygget 100 Watt (200 Watt Peak) forstærker, og har både optisk, USB og analog indgang. Selve højttalerne fremstår i klassisk design og byder på en imponerende lydkvalitet med stor åbenhed og dynamisk formåen. Ydermere kan The Sixes afspille musik trådløst via Bluetooth.

 
8.499,00 DKK

Klipsch - KW-120 THX

THX godkendt subwoofer fra Klipsch

Bemærk dette er en passiv subwoofer!

KW-120 THX er en brutal subwoofer fra Amerikanske klipsch. Der er tale om et passivt design med en kraftig 12" long-throw Cerametallic enhed. Denne subwoofer byder på en imponerende gengivelse med enormt lydtryk og kontrol. Som forstærker til KW-120 THX kan vi anbefale Klipsch egen KA-1000.

 
9.999,00 DKK

Klipsch - KS-525 THX

THX godkendt bagkanal fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

KS-525 THX er en dipol bagkanal bestykket med 2 stk. Tractrix horndiskanter samt 2 stk. 5,25" basenheder. KS-525 er en kraftig baghøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i Klipsch THX serie af højttalere.

 
9.999,00 DKK

Klipsch - RP-6000F

Stærk gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-260F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1 Titanium diskant med klipsch særlige "computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
10.598,00 DKK

Klipsch - R-625FA

Gulvhøjttaler med indbygget Atmos

Bemærk prisen er pr. sæt!

R-625FA er en 1.klasses fronthøjttaler fra Klipsch reference serie. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Aluminum Diaphragm Compression diskant samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder (1" Aluminum Diaphragm Compression diskant, 5,25" basenhed upfiring). Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk! FA versionen og ydermere indbygget upfiring højttaler til brug med de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos, og DTS-X. Ideen er at R-625FA simulerer loftkanalerne ved at reflektere lyden fra loftet.

 
10.998,00 DKK

Klipsch - THX-5002-S

THX godkendt lofthøjttaler til indbygning.

Bemærk, prisen er pr. stk.

THX-5002-S er en THX godkendt indbygningshøjttaler til loft. Selve højttaleren er bygget op om 2 stk. vinklet titaniums diskanter og 2 stk. 5,25" basenheder. THX-5002-S byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttaler kan benyttes som baghøjttaler eller som lofthøjttaler i et Atmos/DTS-X setup.

THX-5002-S leveres med hvid front.

 
10.999,00 DKK

Klipsch - THX-5002-L

THX godkendt indbygningshøjttaler

Bemærk, prisen er pr. stk.

THX-5002-L er en THX godkendt indbygningshøjttaler til loft. Selve højttaleren er bygget op om en vinklet titaniums diskant og 2 stk. 5,25" basenheder. THX-5002-L byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Denne højttaler kan benyttes som front, center eller som lofthøjttaler i et Atmos/DTS-X setup.

THX-5002-L leveres med hvid front.

 
10.999,00 DKK

Klipsch - KL-525 THX Front

THX godkendt fronthøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er for 2 stk.

KL-525 THX er en THX godkendt fronthøjttaler bygget op om en 1" hornladet kompressionsdriver og 2 stk. 5,25" basenheder. KL-525 THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Disse højttalere er de perfekte fronter i en fuldblods THX hjemmebiograf.

 
11.998,00 DKK

Klipsch - KA-1000 THX

Effektforstærker til brug med Klipsch KW-120 THX subwoofer

Klipsch KA-1000 THX er en forstærker som er specielt udviklet til brug sammen med Klipsch KW-120 THX subwoofer. Selve forstærkeren yder intet mindre end 1000 Watt i 4 Ohm og kan drive op til 2 subwoofere. På fronten finder du indstillinger for low pass filter, phase, THX boundary gain, samt niveau.

 
11.999,00 DKK

Klipsch - C-308ASWi

Trådløs subwoofer med rumkorrektion fra Klipsch

C-308ASWi er en imponerende "lille" subwoofer som byder på en detaljeret gengivelse, samtidig med at den leverer et imponerende lydtryk. Hjertet i C-308ASWi er en kraftig 8" basenhed drevet af en massiv 600 Watt forstærker! Som noget nyt kan C-308ASWi tilpasses unøjagtigheder i dit rum via den indbyggede automatiske EQ.

 
11.999,00 DKK

Klipsch - PRO-1000SW

Subwoofer til indbygning

PRO-1000SW er en indbygnings-subwoofer som er bestykket med en 10" Cerametallic™ Coil Woofer. Dette er en utrolig potent subwoofer som byder på en massiv basgengivelse, og alt dette opnås med enheden diskret gemt i væggen.

 
11.999,00 DKK

Klipsch - RP-8000F

Imponerende gulvhøjttaler fra Klipsch

Prisen er pr. sæt

RP-8000F er den største højttaler i Klipsch helt nye Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Titanium diskant med Klipsch helt nye "Computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 8" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk!

 
12.998,00 DKK

Klipsch - KL-650 THX Front

THX godkendt fronthøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er for 2 stk.

KL-650 THX er en THX godkendt fronthøjttaler bygget op om en 1" hornladet kompressionsdriver og 2 stk. 6,5" basenheder. KL-650 THX byder på en fantastisk åben og lufig gengivelse, med stor taleforståelse og en enorm dynamisk formåen. Disse højttalere er de perfekte fronter i en fuldblods THX hjemmebiograf.

 
14.998,00 DKK

Klipsch - C-310ASWi

Trådløs subwoofer med rumkorrektion fra Klipsch

C-310ASWi er en imponerende "lille" subwoofer som byder på en detaljeret gengivelse, samtidig med at den leverer et imponerende lydtryk. Hjertet i C-308ASWi er en kraftig 10" basenhed drevet af en massiv 800 Watt forstærker! Som noget nyt kan C-310ASWi tilpasses unøjagtigheder i dit rum via den indbyggede automatiske EQ.

 
14.999,00 DKK

Klipsch - PRO-1200SW

Super potent subwoofer til indbygning

PRO-1200SW er en indbygnings-subwoofer som er bestykket med en 12" Cerametallic™ Coil Woofer. Dette er en utrolig potent subwoofer som byder på en massiv basgengivelse, og alt dette opnås med enheden diskret gemt i væggen. Modellen skjules således at kun området med 12" enheden er synligt.

 
15.999,00 DKK

Klipsch - Stadium

Ultimativ soundbar fra Klipsch

Klipsch Stadium er den ultimative soundbar! Med Stadium har Klipsch bygget et unikt lydanlæg som giver et lydtryk som normalt kun findes i store stereoanlæg med seperate højttalere og kraftige forstærkere. Hjertet i Stadium er Klipsch egne 1"Linear Travel Suspension Diskanter, 2 stk. 3,5" Aluminium mellemtone enheder samt 2 stk. 5.25" longthrow basenheder! Hele herligheden styres af den indbyggede 400 Watt forstærker, og alt kan styres via den elegant medfølgende fjernbetjening med indbygget dock til din iPhone. Af funktioner kan nævnes, Apple Airplay, DLNA, Bluetooth, optisk, USB samt analog RCA indgang.

 
15.999,00 DKK

Klipsch - RP-8060FA

Gulvhøjttaler med indbygget Atmos upfiring højttaler

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-8060FA er den største højttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Titanium diskant med Klipsch helt nye "Computer modeled phase plug" samt 2 stk. kraftige 8" basenheder (1" Titanium diskant, 6,5" basenhed upfiring). Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk! FA versionen og ydermere indbygget upfiring højttaler til brug med de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos, og DTS-X. Ideen er at 280FA simulerer loftkanalerne ved at reflektere lyden fra loftet.

 
23.998,00 DKK

Klipsch - RF-7 III

Imponerende gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt!

RF-7 III er en fantastisk gulvhøjttaler fra Amerikanske Klipsch. Modellen er bestykket med deres hæderkronede Dynamic 1.75" titanium Tractrix™ horn Kompressions enhed samt 2 massive 10" basenheder! RF-7 III kombinerer på fornemste vis følelsen af ægte "live lyd" med fine hi-fi egenskaber. En super potent højttaler som kun Klipsch kan lave den.

 
39.995,00 DKK

Klipsch - Klipsch THX Ultra 2 system 7.2

Komplet THX løsning fra Klipsch

Fuldblods THX 7.2 biograf fra Klipsch. Denne hjemmebiograf hører til blandt markedets allerbedste og byder på en fantastisk lydoplevelse med et utroligt klart og tydeligt lydbillede, og uanede mængder af dynamisk formåen. Pakken består af 3 stk. KL-650 fronter, 2 stk. KS-525 sidekanaler, 2 stk. KL-525 bagkanaler og 2 stk. KW-120 subwoofere og KA-1000 subwoofer forstærker.

 
76.491,00 DKK