Elipson

Elipson - Prestige Facet 11C

Elegant centerhøjttaler fra Elipson

Facet 11C er en 2 vejs centerhøjttaler som er designet til at matche de øvrige højttalere i Elipsons Prestige serie. Neutral og præcis er nogle af de ord som definerer Prestige seriens lydfilosofi og med 11C binder du dine fronter sammen i ét samlet lydbillede. 11C er utroligt velkonstrueret og et perfekt match til reolhøjttalerne i Prestige serien.

 
2.499,00 DKK

Elipson - Prestige Facet 14C

Stærk center højttaler fra Elipson

Facet 14C er en 2 vejs centerhøjttaler som er designet til at matche de øvrige højttalere i Elipsons Prestige serie. Neutral og præcis er nogle af de ord som definerer Prestige seriens lydfilosofi og med 14C binder du dine fronter sammen i ét samlet lydbillede. 14C er utroligt velkonstrueret og et perfekt match til gulvhøjttalerne i Prestige serien.

 
3.999,00 DKK

Elipson - Prestige Facet Sub 8

Elegant subwoofer fra Elipson

Elipson Sub 8 giver ekstra dybde til din musik og film. Der er tale om en elegant og velspillende subwoofer, som er bestykket med en kraftig 8" basenhed og som har indbygget 150 Watt forstærker. Hvis du ønsker en elegant subwoofer med en potent lydgengivelse, så er Sub 8 noget for dig.

 
4.999,00 DKK

Elipson - Prestige Facet 8B

Elegant reol højttaler fra Elipson

Bemærk prisen er pr. sæt.

Prestige Facet 8B er en 2 vejs reolhøjttaler som ud over sit  elegante udseende også byder på en fantastisk lydkvalitet. Neutral og præcis er nogle af de ord som definerer Prestige seriens lydfilosofi. En utroligt velkonstrueret højttaler til en stærk pris!

 
5.999,00 DKK

Elipson - Prestige Facet Sub 10

Imponerende subwoofer fra Elipson

Elipson Sub 10 giver ekstra dybde til din musik og film. Der er tale om en elegant og velspillende subwoofer, som er bestykket med en kraftig 10" basenhed og som har indbygget 250 Watt forstærker. Hvis du ønsker en elegant subwoofer med en potent lydgengivelse, så er Sub 10 noget for dig.

 
6.999,00 DKK

Elipson - Prestige Facet 14F

Elegant gulvhøjttaler fra Elipson

Bemærk prisen er pr. sæt.

Prestige Facet 14F er en 2 1/2 vejs gulvhøjttaler som ud over sit imponerende udseende også byder på en storslået lydkvalitet. Neutral og præcis er nogle af de ord som definerer Prestige seriens lydfilosofi. En utroligt velkonstrueret højttaler til en stærk pris!

 
9.998,00 DKK

Elipson - Prestige Facet 24F

Elegant gulvhøjttaler fra Elipson

Bemærk prisen er pr. sæt.

Prestige Facet 24F er en 3 1/2 vejs gulvhøjttaler som ud over sit imponerende udseende også byder på en storslået lydkvalitet. Neutral og præcis er nogle af de ord som definerer Prestige seriens lydfilosofi. En utroligt velkonstrueret højttaler til en stærk pris!

 
14.998,00 DKK