Pioneer Pro | KT Radio

Pioneer Pro

Pioneer Pro - S-DJ50X

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

S-DJ-serien af højttalere er designet til at give professionelle DJs og producere præcis lyd og fremragende fleksibilitet. Uanset om du er DJ, producer eller bare lytter til musik, gengiver S-DJ'erne nøjagtigt den originale kilde, mens en indbygget lineær EQ lader dig finjustere frekvenserne efter behov. S-DJ50X monitoren har 3 typer indgange (XLR, TRS og RCA) til tilslutning af DJ-udstyr, computere og mobile enheder. Højttalerne indeholder også en Auto Standby funktion, der automatisk slukker sig selv, når der ikke registreres noget input efter 25 minutter og tændes igen, når signalinput registreres.

 
1.249,00 DKK

Pioneer Pro - DM-40

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er for et sæt.

De kompakte DM-40 studiemonitors bringer fremragende lydkvalitet til din hjemmeopsætning. De arver det bedste fra Pioneers professionelle S-DJX-serie, herunder et front-loadet basreflekssystem til en fyldig, stram bas og DECO-teknologi for en bredere rækkevidde og sweet spot. Alle disse funktioner er kombineret i et kompakt design, der gør DM-40 til det perfekte match til DJs, producere og folk der gerne vil nyde nøjagtig musikgengivelse derhjemme.

 
1.395,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ60X

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

S-DJ-serien af højttalere er designet til at give professionelle DJs og producere præcis lyd og fremragende fleksibilitet. Uanset om du er DJ, producer eller bare lytter til musik, gengiver S-DJ'erne nøjagtigt den originale kilde, mens en indbygget lineær EQ lader dig finjustere frekvenserne efter behov. S-DJ60X monitoren har 3 typer indgange (XLR, TRS og RCA) til tilslutning af DJ-udstyr, computere og mobile enheder. Højttalerne indeholder også en Auto Standby funktion, der automatisk slukker sig selv, når der ikke registreres noget input efter 25 minutter og tændes igen, når signalinput registreres.

 
1.649,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ80X

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

S-DJ-serien af højttalere er designet til at give professionelle DJs og producere præcis lyd og fremragende fleksibilitet. Uanset om du er DJ, producer eller bare lytter til musik, gengiver S-DJ'erne nøjagtigt den originale kilde, mens en indbygget lineær EQ lader dig finjustere frekvenserne efter behov. S-DJ80X monitoren har 3 typer indgange (XLR, TRS og RCA) til tilslutning af DJ-udstyr, computere og mobile enheder. Højttalerne indeholder også en Auto Standby funktion, der automatisk slukker sig selv, når der ikke registreres noget input efter 25 minutter og tændes igen, når signalinput registreres.

 
1.999,00 DKK

Pioneer Pro - RM-05

Studie monitor fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

 

RM-05 er udstyret med en 5-tommer koaksial HD-driver til at levere præcis punktkildeovervågning. Specialdesignede klasse AB bi-forstærkere sikrer balance på tværs af frekvenserne, mens en eksklusiv toroidal transformer strømkilde garanterer fremragende S/N-forhold og ingen forvrængning. Sidst men ikke mindst beskytter en klipindikator på forsiden af højttaleren enheden mod overdreven input.
Med udgangspunkt i en rig arv inden for højttalerdesign er RM -seriens aktive referencemonitorer med HD -koaksiale driverenheder den perfekte løsning for professionelle producenter. De er fyldt med pro-lydteknologi til at levere en høj SPL og en neutral lyd med klar adskillelse på tværs af frekvenserne-hvilket gør dem til den ideelle ledsager til nærfeltstudioovervågning af lyde i høj opløsning.

Med udgangspunkt i en rig arv inden for højttalerdesign er RM-seriens aktive monitors med HD-koaksiale driverenheder den perfekte løsning for professionelle producere. De er fyldt med pro-lydteknologi til at levere en høj SPL og en neutral lyd med klar adskillelse på tværs af frekvenserne, hvilket gør dem til de ideelle nærfeltstudiomonitors. RM-05 er udstyret med en 5-tommer koaksial HD-driver til at levere præcis og nøjagtig lydgengivelse. Specialdesignede klasse A/B bi-forstærkere sikrer balance på tværs af frekvenserne, mens en eksklusiv toroidal transformer strømkilde garanterer fremragende S/N-forhold og ingen forvrængning. Sidst men ikke mindst beskytter en klipindikator på forsiden af højttaleren enheden mod overdreven input. 

 

 
5.495,00 DKK