Pro-Ject

ProJect - Cork IT

En billig opgradering til din pladespiller.

Ved at købe en cork plademåtte undgår du statisk elektricitet, måtten trækker ikke støv og du reducerer resonanser.

 
195,00 DKK

ProJect - Leather IT

Lædermåtte til de lidt mere nørdet.

En billig men meget effektiv opgradering til din pladespiller. Den undgår markant mere resonans og lader ikke statisk elektricitet.

 
395,00 DKK

Project - Phono Box E

Prisstærk RIAA fra Project

Mangler du en pladespiller indgang på din forstærker? Intet problem, med Project Phonobox E kan du forvandle en hvilken som helst indgang på dit anlæg til en phono indgang. Phonobox E håndterer MM pickup'er.

 
495,00 DKK

ProJect - Clamp IT

Pladestrammer fra ProJect.

Til de mere skæve plader, så kan lyden forbedres meget ved at købe Project Clamp It. Du undgår dermed uønskede resonanser mellem pladen og fladen, som tit kan opstå ved mere skæve eller bøjet plader.

 
695,00 DKK

Pro-Ject - Bluetooth Box-E

Bluetooth modtager fra Project

Gør dit gamle stereo anlæg trådløst med Pro-ject's smarte Bluetooth adaptor. Denne smarte løsning håndterer musikken trådløst fra din smartphone eller tablet. Selve modtageren kan tilsluttes enten via analog eller optisk digital kabel, og lyden er overraskende god.

 
695,00 DKK

Project - Record Box E

RIAA med USB udgang

Mangler du en pladespiller indgang på din forstærker? Intet problem, med Project Record Box E kan du forvandle en hvilken som helst indgang på dit anlæg til en phono indgang. Record Box E håndterer MM pickup'er og er udstyret med USB udgang hvilket muliggør overførsel af din vinyl samling til computer.

 
795,00 DKK

Project - Head Box S2

Hovedtelefon forstærker fra Project

Har du købt de gode hovedtelefoner? Så har du brug for en rigtig god hovedtelefon forstærker. Head Box S2 giver et kæmpe løft sammenlignet med de fleste indbyggede løsninger, som du finder i forstærkere. Lyden er varm, åben og dynamisk.

 
1.095,00 DKK

ProJect - Wallmount IT 1

Vægbeslag til din pladespiller.

En pladespiller har bedst af at stå på væggen. Både fordi pickuppen ikke hopper og danser når du går over gulvet, men selvfølgelig også fordi du får pladespilleren bedre afkoblet, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd. 

 
1.095,00 DKK

Project - Phono Box S2

RIAA til både MM samt MC

Phono Box S2 MM/MC er en yderst velspillende lille Riaa som både håndterer MM samt MC pick'uper. Mangler du en pladespiller indgang på dit anlæg, så er denne lille boks svaret.

 
1.195,00 DKK

Project - DAC Box S2

Prisstærk D/A konverter fra Project

Super velspillende D/A konverter fra Project. DAC Box USB er udstyret med Coaxial, optisk samt naturligvis USB indgang. En fantastisk løsning til dig som ønsker en god løsning til din digitale musiksamling.

 
1.295,00 DKK

ProJect - Spin Clean Package MkII

Den bedste vinylrenser til prisen.

Rensevæske og børste medfølger i prisen.

Mange vinylelskere glemmer at få renset deres plader. En beskidt plade er faktisk med til at slide på pickuppen, samt lyden ikke er helt så god. Med Spin Clean kan du formå altid at have vinyl pladen ren inden du sætter den til afspilning.

 
1.395,00 DKK

ProJect - Wallmount IT 2

Pladespiller hylde fra ProJect.

En pladespiller har bedst af at stå på væggen. Både fordi pickuppen ikke hopper og danser når du går over gulvet, men selvfølgelig også fordi du får pladespilleren bedre afkoblet, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd. Stålkonstruktionen er den markante forskel i forhold til lillebroder modellen Wallmount 1. Dette giver en højstivhed, der giver ultra lidt resonans.

 
1.395,00 DKK

ProJect - Wallmount IT 5

En af de bedste opgraderinger til din pladespiller.

En pladespiller har bedst af at stå på væggen. Både fordi pickuppen ikke hopper og danser når du går over gulvet, men selvfølgelig også fordi du får pladespilleren bedre afkoblet, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd. 

 
1.695,00 DKK

Project - Stereo Box S2

Super kompakt forstærker fra Project

Stereo Box fra Project giver betegnelsen lille integreret forstærker helt ny mening! Denne lille perle af en forstærker byder på 2 x 25 Watt og en varm og engagerende lyd.

 
2.195,00 DKK

Project - Elemental Phono USB m. OM5e

Lille kompetent pladespiller fra Project med phono preamp & USB out!

Elemental er Project's mindste pladespiller. Designet er enkelt og lyden er god. Pladespilleren leveres med påmonteret Ortofon OM5 Pickup og findes i både hvid, grå og rød. Perfekt til dig som ønsker en enkelt og prisstærk pladespiller. Derudover er der indbygget RIAA, derfor behøves der ikke en Phono indgang i din fostærker.

 
2.195,00 DKK

Pro-Ject - Head Box S2 Digital

Hovedtelefonforstærker med USB

Har du købt de gode hovedtelefoner? Så har du brug for en rigtig god hovedtelefon forstærker. Head Box S2 Digital giver et kæmpe løft sammenlignet med de fleste indbyggede løsninger, som du finder i forstærkere. På ingangssiden finder du Optisk, Coaxial samt USB digital indgang og der benyttes 32 Bit konveter med DSD256 understøttelse. Lyden er varm, åben og dynamisk.

 
2.295,00 DKK

ProJect - Wallmount IT 3

Den bedste pladespiller hylde ProJect laver.

En pladespiller har bedst af at stå på væggen. Både fordi pickuppen ikke hopper og danser når du går over gulvet, men selvfølgelig også fordi du får pladespilleren bedre afkoblet, hvilket selvfølgelig giver bedre lyd. Stålkonstrukion med 3 spikes der afkobler hylden fra rammen, hvori den kan justeres i højden, så pladespilleren er perfekt i vater.

 
2.495,00 DKK

Project - Phono Box DS2

Fleksibel RIAA fra Project

RIAA forstærkere findes der mange af, og det kan være svært at finde den rigtige. De billigere er ren plug and play, mens de lidt dyrere har indstillingsmuligheder. Med DS2 udgaven kan du selv indstille følsomheden, således at den kan tilpasses forskellige pickupper på markedet. Phono Box DS2 tager både i mod MM og MC pickupper.

 
2.895,00 DKK

Project - Essential III m. OM10

Prisstærk pladespiller fra Project.

Essential er en super velspillende pladespiller fra Project. Den er udstyret med alluminium arm og leveres med monteret Ortofon OM10 pickup. Det er en helt manuel pladespiller som sætter lydkvalitetet og elegant design i højsædet. 

 
2.895,00 DKK

Project - Essential III Phono m. OM10

Pladespiller med indbygget RIAA

Essential er en super velspillende pladespiller fra Project. Den er udstyret med alluminium arm og leveres med monteret Ortofon OM10 pickup. Det er en helt manuel pladespiller som sætter lydkvalitetet og elegant design i højsædet. Phono varianten har ydermere indbygget RIAA forstærker som muliggør tilslutning til almindelig AUX indgang.

 
3.295,00 DKK

Project - Essential III SB m. OM10

Pladespiller med hastighedsomskifter.

Essential er en super velspillende pladespiller fra Project. Den er udstyret med alluminium arm og leveres med monteret Ortofon OM10 pickup. Det er en manuel pladespiller som sætter lydkvalitetet og elegant design i højsædet. SB versionen tilbyder automatisk skift af hastighed via en 33/45 kontakt på plinten.

 
3.295,00 DKK

Project - Essential III BT m. OM10

Pladespiller med indbygget RIAA samt Bluetooth

Essential er en super velspillende pladespiller fra Project. Den er udstyret med alluminium arm og leveres med monteret Ortofon OM10 pickup. Det er en manuel pladespiller som sætter lydkvalitetet og elegant design i højsædet. BT versionen har indbygget AptX Bluetooth samt RIAA, hvilket gør den til den mest fleksible model i Essentials serien.

 
3.295,00 DKK

Project - Essential III Digital m. OM10

Pladespiller med indbygget RIAA og optisk udgang

Essential er en super velspillende pladespiller fra Project. Den er udstyret med alluminium arm og leveres med monteret Ortofon OM10 pickup. Det er en manuel pladespiller som sætter lydkvalitetet og elegant design i højsædet. Digital versionen har indbygget RIAA samt Optisk digital udgang.

 
3.295,00 DKK

Project - RPM 1 Carbon m. 2M

Elegant pladespller fra Project. 

Leveres med Ortofon 2M Red pickup.

Elegant og velspillende pladespiller fra Project. Pladetallerkenen er i MDF som er fremragende til at håndtere resonancer, og selve pladespilleren bliver leveret med Ortofons 2M red pick-up. RPM 1.3 Genie tilbydes i sort, rød eller hvid højglans.

 
3.295,00 DKK

Project - Pre Box DS2 Analogue

Kompakt forforstærker fra Project

Kompakt og velspillende lille forforstærker fra Project. Pre Box DS2 har 5 indgange, pre-out samt separat fixed-out tilslutning. En super lille forforstærker til dig som ønsker en velspillende men kompakt løsning.

 
3.395,00 DKK

Project - Debut Carbon DC m. 2M Red

Super pladespiller med endnu bedre pickup monteret.

Leveres med Ortofon 2M Red pickup.

Pro-Ject kommer fra Wien i Østrig, hvor de producerer en lang række modeller. Vi lagerfører debut Carbon som er deres mindste pladespiller. Debut Carbon leveres normalt i sort finish og er med Ortofon OM5E pickup. Debut Carbon fås i flere farver.

 
3.495,00 DKK

Project - Essential III Record Master m. OM10

Pladespiller med indbygget RIAA og USB udgang

Essential er en super velspillende pladespiller fra Project. Den er udstyret med alluminium arm og leveres med monteret Ortofon OM10 pickup. Det er en manuel pladespiller som sætter lydkvalitetet og elegant design i højsædet. Record Master udgangen er den perfekte løsning til dig som ønsker at digitalisere din pladesamling. Dette gøres nemt via den indbyggede USB udgang.

 
3.795,00 DKK

Project - Essential III HP m. OM10

Pladespiller med indbygget Hovedtelefon forstærker og RIAA.

Essential er en super velspillende pladespiller fra Project. Den er udstyret med alluminium arm og leveres med monteret Ortofon OM10 pickup. Det er en manuel pladespiller som sætter lydkvalitetet og elegant design i højsædet. HP versionen har indbygget RIAA samt hovedtelefonforstærker.

 
3.895,00 DKK

ProJect - Debut Carbon Esprit DC

Videreudvikling af ProJects legendariske Debut Carbon pladespiller.

Leveres med Ortofon 2M Red pick-up.

Debut Carbon har været i udvikling siden 90'erne og den dag i dag er det stadig en fantastisk pladespiller til pengene. Tonearmen er den bedste ProJect hidtil har lavet til prisen og med den tungere pladetallerken, får du en unik lydoplevelse i denne pladespiller.

 
3.995,00 DKK

Project - Tube Box DS2

RIAA fmed rør fra Project

Til dem der har en meget detaljerig pladespiller og pickup, men måske mangler en anelse varme i lyden, burde helt bestemt kigge på Tube Box DS fra ProJect Audio. Rør-forstærkere er kendte for deres runde og varme lyd, så denne RIAA vil give dig en bedre afrunding i lyden fra din pladespiller. Den understøtter både MM og MC pickupper og kan impedansjusteres, så du får den helt rigtige indstilling til din pick-up. Støj og forvrængnings niveauet er ultra lavt, så du selvfølgelig får så meget musik ud i dine højttalere som muligt.

 
4.995,00 DKK

Project - Stream Box DS2 T

Streamer fra Project

High end 24bit/192 khz stream box fra Project. Lad Stream Box DS2 T styre alle dine digitale musikfiler, enten via kabel eller via Wifi. Stream Box DS2 T byder på en fantastisk god lydkvalitet, koblet sammen med en enkel og elegant betjening. Den nye DS2 T version understøtter også Tidal.

 
5.495,00 DKK

Project - RPM 3 Carbon m. 2M Silver

Fremragende pladespiller fra Pro-Ject.

Vinder af EISA Award årets "Pladespiller" prisen 2015/2016.

Pro-Ject's RPM serie har altid været ganske populær og især RPM 1. RPM 3'eren bygger på mange af de kvaliteter og teknologi, som lillebroderen besidder. Det keramiske leje og pladetallerkenen, som er lavet af MDF. RPM 3 er udstyret med en Ortofon 2M Silver, som er speciellavet til Pro-Ject, og giver et fantastisk detaljebillede, samt en super sammenhæng.

 
5.495,00 DKK

Project - X1

EISA Award vinder 2019-2020

Project X1 er en imponerende velkonstrueret og velspillende pladespiller. Faktisk er Project X1 så god at et enigt EISA panel har udråbt den til årets pladespiller 2019-2020. Pladespilleren leveres med akryl tallerken, 8,9" Carbon/alu sandwich tonearm samt Ortofon pickup.

 
5.995,00 DKK

ProJect - Phono Box RS

Fantastisk vellydende RIAA forstærker fra ProJect.

En god pladespiller kan lyde nok så godt, men hvis din RIAA forstærker ikke er god nok, så taber du utrolig meget lyd. Det er ikke fordi den går ind og ændrer på lydbilledet, men jo bedre end RIAA du køber, jo mindre støj kommer der igennem højttalerne. Phono Box RS har et ultra lavt støj niveau, samt minimal forvrængning. Dette gør at du automatisk får musikken mere frem i højsædet og så kommer pladespilleren mere til sin ret. Du kan selv indstille den, så du får den perfekte lyd til netop din pick-up. Kan både afspille MM og MC pickupper.

 
5.895,00 DKK

Project - 1 Xpression Carbon Classic m. 2M Silver

Utrolig velført pladespiller fra ProJect.

Leveres med Ortofon 2M Silver pick-up.

Pladespilleren har fået sit comback på hi-fi markedet og ProJect har lugtet lunten. Derfor er 1 xPression Carbon Classic et super valg hvis du vil kombinere den klassiske pladespiller med et moderne look. Derudover har de med den nyudviklet Evo-tonearm, som er støbt i et stykke, gjort at lyden er blevet endu mere ren og resonans fri. Der medfølger den eksklusive pick-up, som kun bliver lavet til ProJect selv, som hedder 2M Silver. Den råder over et super detalje billede og et godt perspektiv i musikken. Alt dette giver dig altså en pladespiller i særklasse.

 
6.795,00 DKK

Project - The Classic m. 2M Silver

Ny pladespiller fra ProJect med et ægte retro design.

Leveres med Ortofon 2M Silver.

Det er kult med retro look og det kan ses på ProJects nye pladespiller kaldet "The Classic". Med en arm der afgiver så lidt støj som muligt og den special lavet 2M Silver pick-up så får du en pladespiller der spiller lige så godt som den ser ud. Den kan også købes uden pick-up til 5.995,- kroner, hvis du nu sidder inde med en pick-up du er glad for.

 
6.999,00 DKK

Project - X2

Imponerende pladespiller fra Project

Project X2 er storebroderen til X1 og en imponerende velkonstrueret og velspillende pladespiller. X2 kommer udstyret med en bedre 9" carbon/alu tone arm som er støbt ud i et stykke, en tungere akryl pladetallerken samt Ortofon 2M Silver pickup.

 
8.495,00 DKK

Project - 2Xperience SB m. 2M Silver

Aldeles fremragende pladespiller.

Leveres med Ortofon 2M Silver pick-up.

Denne pladespiller er for dem der gerne vil have et niche produkt, som ikke gør mig væsen af sig i forhold til designet. ProJect har holdt stilen på 2Xperience SB ren og enkel. Med en hel støbt kulfiber arm og Ortofons 2M Silver pick-up for du en detaljerig lyd med masser af drive og perspektiv. Samspillet mellem motoren og pladetallerken gør at du får en resonansfri lyd, hvori musikken er i centrum. 2Xperience SB findes i træ finer (eucalyptus, valnød og palisander), men også i high-gloss finish (olive, mahogany og sort).

 
9.995,00 DKK

Project - RPM 5 m. Quintet Red

Stærk pladespiller fra Project.

Leveres med Ortofon Quintet Red.

RPM 5.1 er en elegant pladespiller med tonearm i kulfiber, og en elgant plint i buet design. Projects princip lyder på at "less is more". Dette vises ved at det rektangulære chassis er blevet droppet til fordel for en rund "drop form". En metalring er blevet monteret omkring hovedlejet for optimeret fjernelse af vibrationer. Lyder er derfor blevet roligere og mere musikalsk i dens sammenhæng.

 
10.995,00 DKK

Project - Streambox DSA (demo model)

Streambox med indbygget forstærker.

Vores demo model i sort

High end 24bit/192 khz stream box fra Project. Lad strem Box DS styre alle dine digitale musikfiler, enten via kabel eller via Wifi. Stream Box DS byder på en fantastisk god lydkvalitet, koblet sammen med en enkel og elegant betjening. DSA versionen har tilmed indbygget forstærker på 2 x 40 Watt i 8 ohm. En elegant løsning til din digitale musiksamling.

 
7.999,00 DKK

Project - Streambox RS

Stream Box med rør!

Rør baseret High end 24bit/192 khz stream box fra Project. Lad stream Box RS styre alle dine digitale musikfiler, enten via kabel eller via Wifi. Stream Box RS byder på en fantastisk god lydkvalitet, koblet sammen med en enkel og elegant betjening. Ydermere kan RS modellen fungere som D/A konverter for andre kilder. Du finder nemlig både optisk, Coaxial samt USB indgang på enheden.

 
11.995,00 DKK

Project - 6PerspeX m. Quintet Blue

En pladespiller i særklasse fra Østrigske ProJect.

Leveres med Ortofon Quintet Blue pick-up. 

6PerspeX er en pladespiller hvor der ikke bliver gået på kompromis. Sammenspillet mellem motor, arm og pick-up gør at pladespilleren agerer resonansfri og samtidig har en klangvarm og detaljefyldig lyd. Tonearmen der bruges er en af ProJects bedste kaldet 9cc Evolution. Alt dette kombineret med et frækt design gør at dette er en pladespiller der er til den niche orienteret, men samtidig også en pladespiller din kone vil kunne lide.

 
14.895,00 DKK

Project - RPM 9 Carbon m. Quintet Bronze

Fremragende reference pladespiller fra Project.

Leveres med Ortofon Quintet Bronze pick-up.

Armen der benyttes på RPM 9.2 Evolution er Project's særlige 9 cc Evolution model, hvor armrøret er konstrueret i et stykke kulfiber. En 3.5 kg. Akryl pladetalerken sikrer en stabil og resonansfri aftastning af dine plader, og den særlige remdrevene motor giver den helt rigtige rotationshastighed.

 
18.995,00 DKK

Project - Xtension 9 Evolution m. Quintet Black

High end pladespiller fra ProJect.

Leveres med Ortofon Quintet Black.

Xtension 9 er virkelig en pladespiller for dem der går op i den analoge lyd. Pladespilleren har magnetiske fødder der afkobler plinten ordenligt. Plinten er lavet af MDF fyldt med metal granulat der gør at der ingen resonans er at finde. Kuglelejene er magnetisk ophængt i armen, samt armrøret er støbt i et ud af kulfiber. Pickuppen er en af Ortofons bedste i Quintet serien som giver dig en lyd, som er de 21995 kroner værd. Alt dette til sammen gør at ProJect har ramt sømmet med denne pladespiller og det kan virkelig høres ved første lyt.

 
21.995,00 DKK

Project - RPM 10 Carbon

High-end pladespiller fra Project.

Leveres uden pickup.

Kompromisløs pladespiller fra Project. Kun de bedste materialer benyttes i denne fantastiske konstruktion. en kulfiberarm og en massiv baseplade på hele 25 kg. er med til at sikre en optimal aftastning af dine plader. Motoren er placeret i en separat metal holder, som holder uønskede vibrationer væk, og en 5.4 kg. tung akryl pladetalerken eleminerer alle resonancer.

 
23.695,00 DKK

ProJect - Xtension 10 Evolution m. Cadenza Black

Fuldstændig fantastisk velspillende pladespiller fra ProJect.

Leveres med Ortofon Cadenza Black.

For at bygge en vellydende pladespiller så skal man sørger for at have så død en plint som muligt, en arm der afgiver så lidt udsving som muligt og selvfølgelig en motor der kører 100 % rigtigt rundt uden støj. Dette får du i Xtension 10 Evolution, som er en kulmination af ProJects mange koncepter og idéer. Den leveres med den aldeles fremragende Cadenza Black fra Ortofon, som vi godt kan skrive under på, vil give dig en fuldstændig outstanding lydoplevelse. 

 
36.995,00 DKK