Trådløst Tilbehør

Daisy o­n the OhoopeeVi lever i en verden hvor det trådløse udstyr er i markant fremgang.


Derfor bliver behovet for trådløse løsninger mere og mere udbredt. Hos KT-Radio er det vores mål at kunne hjælpe dig med at gøre så meget som muligt af dit udstyr trådløst. Så kom ind i butikken og hør nærmere om dine muligheder.

Inakustik - Bluetooth Audio Receiver

Bluetooth modtager fra Inakustik.

Gør dit gamle stereo anlæg trådløst med Inakustiks smarte Bluetooth adaptor. Denne smarte løsning håndterer musikken trådløst fra din smartphone eller tablet. Selve modtageren kan tilsluttes enten via analog eller optisk digital kabel, og lyden er overraskende god.

 
599,00 DKK

Arcam - miniBlink Bluetooth

Bluetooth receiver med indbygget DAC.

Med aptX bluetooth teknologien og Arcam's flair for at bygge DAC's er miniBlink en fantastisk lille sender der giver rigtig fed lyd til dit musiksystem. miniBlink benytter sig af en PCM 5102 DAC som står får en god konvertering af dine digitale filer. Et super produkt til prisen.

 
1.095,00 DKK

Dynaudio - XEO Link

Forlænger til XEO 4 og XEO 6 højttalere.

Gør et hvilket som helst system trådløst med Dynaudios nye XEO Extender. Denne enhed modtager de trådløse signaler fra Dynaudios XEO hub transmitter og sender dem ud enten via analog, optisk eller digital coaxial udgang til en hvilken som helst enhed. Du kan f.eks. benyttes XEO Extender med et par aktive højttalere, et allerede eksisterende stereo anlæg, eller en aktiv subwoofer. Mulighederne er mange.

 
1.199,00 DKK

Dynaudio - XEO Extender

Trådløs modtager fra Dynaudio.

Hvis der er meget lang afstand imellem dine XEO højttalere og transmitteren, så kan du benytte Dynaudios nye XEO link til effektivt at forlænge rækkeviden på signalet.

 
1.499,00 DKK

Arcam - rBlink

Lille diskret Bluetooth DAC fra Arcam!

Streaming er det foretrukne valg at høre musik på i dag. Med denne lille mobileenhed er det nemt at afspille musik i høj kvalitet. rBlink bruger PCM 5102 DAC til at konventere din digitale musik, som giver en ekseptionel god lyd. Dette er altså en fantastisk nem løsning, til dig der vil hører høj kvalitets musik med et klik.

 
1.795,00 DKK

Musical Fidelity - V90 BLU

1. klasses Bluetooth modtager

Lav dit klassiske hifi system om til et trådløst anlæg, med denne velspillende Bluetooth modtager, fra Musical Fidelity. V90 BLU giver den bedst tænkelige Bluetooth gengivelse og har ydermere indbygget D/A konverter som du kan benytte med andre digitale kilder. Tilslut f.eks. dit TV via den optiske indgang. En super lille løsning til en stærk pris.

 
1.995,00 DKK

Dynaudio - XEO Hub transmitter

Transmitter til XEO 4 og XEO 6.

XEO Hub benyttes sammen med Dynaudios XEO 4 samt XEO 6 højttalere. Selve enheden har 1 stk. analog, 1 stk. optisk, 1 stk. coax samt 1 stk. usb indgang. Alle kilder tilsluttet til disse indgange transmiteres trådløst til XEO højttalerne, i op til 3 rum.

 
1.999,00 DKK

Dynaudio - XEO Transmitter "old" with remote

Trådløs sender til Dynaudios Xeo højttalere.

Xeo senderen kan trådløst levere lyd til Dynaudio's Xeo højttalere. Den er udstyret med både USB, optisk samt analog indgang, og kan styre lyden i op til 3 rum. Rækkeviden er op til 50 m.

 
2.194,00 DKK

Dyanaudio - XEO Connect

Connect boks med bluetooth.

Den nye connect boks er en opdateret trådløs sender til XEO og Focus XD. Her er der mulighed for at streame fra NAS server med tredieparts app som

Plugplayer eller Bubble UPNP. Dette op til 24/192 Khz på XD serien. Eller du kan spille via bluetooth eller Spotify Connect.

 
2.799,00 DKK

REL - Arrow

Trådløs transmitter fra REL.

Arrow er en trådløs transmitter til brug med REL's Ti serie af subwoofere. Tilslut REL Arrow til din forstærker og send subwoofersignalerne uden brug af kabler. Virker med REL T5i, T7i og T9i. 

 
3.900,00 DKK

REL - Transmitter

Transmitter fra REL.

Transmitter til brug sammen med REL's trådløse subwoofere.

 
3.900,00 DKK