Højttaler Center | KT Radio

Højttaler Center

Daisy o­n the OhoopeeCenter højttaleren er den vigtigste højttaler i et hvert surround setup.

Denne højttaler varetager op mod 70% af det samlede lydspor. Derfor er det vigtigt at center højttaleren har en meget tydelig dialog og kan matche de øvrige højttalere i systemet så man opnår en stor sammenhæng imellem de enkelte kanaler. Det er derfor vigtigt at vælge en center højttaler af rigtig god kvalitet, så stemmeføringen bliver så tydelig som muligt.

Polk Audio - Reserve R300

Elegant centerhøjttaler fra Polk Audio

Polk Audio R300 er en super velspillende centerhøjttaler. Den leverer en fantastisk lyd fra et kompakt og elegant design, og til en stærk pris. R300 er bestykket med en "Pinacle Ring Radiator" diskant, samt 2 kraftige 5 1/4" Turbine Cone basenheder. X-Port basreflex porten sørger for ekstra bas, helt uden uønsket portstøj.

 
3.399,00 DKK

Polk Audio - Reserve R400

Stærk centerhøjttaler fra Polk Audio

Polk Audio R400 er en super velspillende centerhøjttaler. Den leverer en fantastisk lyd fra et kompakt og elegant design, og til en stærk pris. R400 er bestykket med en "Pinacle Ring Radiator" diskant, samt 2 kraftige 6 1/2" Turbine Cone basenheder. X-Port basreflex porten sørger for ekstra bas, helt uden uønsket portstøj.

 
4.899,00 DKK