D/A Konverter (DAC)

Daisy o­n the Ohoopee

Eksterne D/A konvertere er foretrukket når det gælder streaming i aller højeste kvalitet.

Det kan oftest blive glemt hvor vigtig en god konverter er for digitale lydfiler. Computeres lydkort er tit ikke af særlig god kvalitet, så ved at trække de digitale filer ud igennem USB indgangen og over i en ekstern D/A konverter, vil give en verden til forskel. Om det så er Tidal, Spotify eller YouSee's musiktjeneste, så vil du få en helt anden dynamik i musikken. De fleste konvertere kan streame op til 192 kHz i 24 bit, i mens nogle af de nyere også kan streame i helt op til 32 bit. Og det er ikke kun computer lyden du kan forbedre, men både dit TV eller din gamle CD-afspiller kan få en helt ny lyd. Der findes D/A konvertere til 895 kroner og der findes nogle til mange tusinde kroner, så alt efter hvor vildt det skal være, så er der i hvert fald et stort udvalg at vælge i mellem. Det anbefales på det varmeste at prøve en af disse DAC's, da selv de små modeller kan give store forbedringer.

Inakustik - Star DAC

Enkel D/A konverter fra Inakustik.

Inakustik Star DAC fungerer ligesom andre digital audio konvertere, ved at konventere den svage digitale lyd, så lyden fra dit TV eller anlæg bliver optimal.

 
399,00 DKK

Project - DAC Box S2

Prisstærk D/A konverter fra Project

Super velspillende D/A konverter fra Project. DAC Box USB er udstyret med Coaxial, optisk samt naturligvis USB indgang. En fantastisk løsning til dig som ønsker en god løsning til din digitale musiksamling.

 
1.295,00 DKK

Arcam - irDAC II

Version 2 af den velkendte irDAC.

irDAC har efter en fantastisk DAC, men har fået en del forbedringer i forhold til dens forgænger. Bluetooth er blevet tilføjet, en hovedtelefonudgang som svarer til den der sidder i FMJ A49 og DSD128. De digitale og analoge kredsløb er blevet bedre isoleret, en bedre strømforsyning og en direkte koblet signalvej gør at lyden er i højsæddet på irDAC II. Kort sagt har Arcam forbedret irDAC så den er konkurrencedygtig og så lyden igen er at foretrække i forhold til andre produkter. 

 
3.595,00 DKK

Rotel - RDD-1580

Spændende nyhed fra Rotel.

Rotel har med denne nye konverter sluttet ringen i deres nye produkt sortiment. Det er nu muligt at tilslutte dine digitale musikkilder og opleve en endnu bedre lyd fra f.eks. Apple Airport Express eller TV. Mange ældre cd eller dvd/BD maskiner vil også "blive løftet" i lyd kvalitet gennem Wolfsons WM8740 konvertere. Opbygningen er kompromiløs med en DAC for hver kanal. Du kan ovenikøbet streame din musik via bluetooth i meget fornem kvalitet.    

 
5.999,00 DKK

Rega - DAC R

Super D/A konverter fra engelske Rega.

At spille musik fra sin netværks server eller PC er helt normalt i dag og indtil videre har Rega DAC været et statement for denne pris klasse. Rega's DAC-R er en solid opgradering, hvor specielt strømforsyning og komponenter i signalvejen er blevet forfinet. Den isolerede asynchrone XMOS chip håndterer nu 24/196 DSD filer for bedste opløsning via USB indgangen. Den nye DAC-R kan også fjernbetjenes og har en ekstra digital indgang. 

 
6.495,00 DKK

Naim - DAC-V1

Super D/A konverter med masser af muligheder.

Denne "lille" D/A konverter fra Naim er i absolut særklasse. Med sine digitale indgange, vil dit digitale musik bibliotek få et kæmpe løft. DAC-V1 definere ikke musikken udfra de begrænsninger du har på computeren, men derimod på hvor gode dataerne er på dine lydfiler. Størrelsen skal ikke undervurderes på DAC-V1, da det i sandhed er en D/A konverter der er værd at bruge sine tid og penge på. DAC-V1 er fleksibel og alsidig, hvilket gør at den kan bruges i et traditionelt stereo anlæg. Den kan også opgraderes med en Naim UnitiServe, som vil give et fuldstændig fantastisk set-up. 

 
14.500,00 DKK

Bel Canto - e.One REFLink

Super USB DAC fra Bel Canto.

Computeren bliver brugt oftere til at spille musik fra, da det er lettere at have et musikbibliotek, end at sætte nye CD'er på hele tiden. REFLink giver dig mulighed for at spille din musik via. USB i op til 24 bit/192kHz. 

 
15.000,00 DKK

Naim - DAC

D/A konverter i topklasse!

Naim DAC er en verdenklasse D/A konverter med et utal af muligheder i form af tilslutningsmuligheder. BNC, RCA eller optisk kan selvfølgelig bruges, men Naim DAC har desuden også en Apple Authentication Chip indbygget. Dette gør at når du tilslutter din iPad, iPod elelr iPhone via. USB, så får du et ukomprimeret signal ud, som giver din lyd fra telefonen helt nyt liv. Naim DAC har ligesom alle andre Naim produkter, en masser opgraderingsmuligheder. Du kan tilslutte en ekstern strømforsyning i form af XP5xs, XPS eller 555PS, hvilket vil give musikken mere åbenhed og timing. Naim DAC fungerer også selv som en upgrade til en lang række produkter, såsom HDX, CDX-2 og CD5xs.

 
27.000,00 DKK

Mcintosh - D150

En Super digital løsning fra McIntosh D-150

D150 er en digital stereo forforstærker med fem digitale indgange (2 Coaxial, 2 Optisk og 1 USB), og med mulighed for både variabel samt fast volumen lydudgang. Det er en enkel løsning til at tilføje digital musik til et eksisterende McIntosh system. Eller blot tilslutte en forstærker, et par højttalere og en digital kilde, for et komplet digital baseret stereoanlæg. D150 kan også benyttes som hovedtelefon forstærker, du tilslutter blot dine digitale kilder og et par hovedtelefoner for en personlig lytteoplevelse.

D150 benytter en 8-kanals, 32-bit, 192 kHz D/A-konverter med stort dynamikområde og ekstremt lav forvrængning. Otte kanals D/A-konverteren benyttes i stereo Quad Balanceret tilstand. Musik på alle niveauer bliver gengivet med ekstrem præcision og elegance.

 
35.000,00 DKK

Accuphase - DC-37

1. klasses DAC fra Accuphase

Accuphase DC-37 er en 1. klasses D/A konverter. Hjertet i DC-37 er den innovative MDSD (Multiple Double Speed DSD) teknologi, som fordobler hastigheden og øger præcisionen i konverteringen af digitale DSD signaler. Ydermere benyttes der en 32 bit D/A konverter til brug med mere klassiske PCM signaler. Alle komponenter i DC-37 er 1. klasses, hvilket sammen med det fuldt balancerede design er med til at levere den mest musikalske og præcise gengivelse muligt for dine digitale kilder! 

 
72.000,00 DKK

McIntosh - D1100

1. klasses D/A konverter fra McIntosh

D1100 er en 1 klasses D/A konverter/forforstærker med 7 digitale indgange (1 x XLR, 2 Coaxial, 3 Optisk og 1 USB),og med mulighed for både variabel samt fast volumen lydudgang. Det er en enkel løsning til at tilføje digital musik til et eksisterende McIntosh system. Eller blot tilslutte en forstærker, et parhøjttalere og en digital kilde, for et komplet digital baseret stereoanlæg. D1100 kan også benyttes som hovedtelefon forstærker, du tilslutter blot dine digitale kilder og et par hovedtelefoner for en personlig lytteoplevelse.

D110 benytter en 8-kanals, 32-bit, 192 kHz D/A-konverter med stort dynamikområde ogekstremt lav forvrængning. Otte kanals D/A-konverteren benyttes i stereo Quad Balanceret tilstand. Musik på alle niveauer bliver gengivet med ekstrem præcision og elegance.

 
75.000,00 DKK

Accuphase - DC-950

Ultimativ DAC fra Accuphase

Accuphase DC-950 må siges at være den ultimative D/A konverter. Hjertet i DC-950 er den innovative MDSD (Multiple Double Speed DSD) teknologi, som fordobler hastigheden og øger præcisionen i konverteringen af digitale DSD signaler. Ydermere benyttes der en 32 bit D/A konverter til brug med mere klassiske PCM signaler. Alle komponenter i DC-950 er 1. klasses, hvilket sammen med det fuldt balancerede design er med til at sikre den mest musikalske og præcise gengivelse for dine digitale kilder.

 
176.000,00 DKK