D/A Konverter (DAC)

Daisy o­n the Ohoopee

Eksterne D/A konvertere er foretrukket når det gælder streaming i aller højeste kvalitet.

Det kan oftest blive glemt hvor vigtig en god konverter er for digitale lydfiler. Computeres lydkort er tit ikke af særlig god kvalitet, så ved at trække de digitale filer ud igennem USB indgangen og over i en ekstern D/A konverter, vil give en verden til forskel. Om det så er Tidal, Spotify eller YouSee's musiktjeneste, så vil du få en helt anden dynamik i musikken. De fleste konvertere kan streame op til 192 kHz i 24 bit, i mens nogle af de nyere også kan streame i helt op til 32 bit. Og det er ikke kun computer lyden du kan forbedre, men både dit TV eller din gamle CD-afspiller kan få en helt ny lyd. Der findes D/A konvertere til 895 kroner og der findes nogle til mange tusinde kroner, så alt efter hvor vildt det skal være, så er der i hvert fald et stort udvalg at vælge i mellem. Det anbefales på det varmeste at prøve en af disse DAC's, da selv de små modeller kan give store forbedringer.

Inakustik - Star DAC

Enkel D/A konverter fra Inakustik.

Inakustik Star DAC fungerer ligesom andre digital audio konvertere, ved at konventere den svage digitale lyd, så lyden fra dit TV eller anlæg bliver optimal.

 
399,00 DKK

Musical Fidelity - V90 DAC

Prisstærk D/A konverter fra Musical Fidelity

V90 DAC er en velbygget og super musikalsk lille D/A konverter fra Musical Fidelity. Tilslut dine digitale kilder via optisk, coax eller USB og oplev ubetinget vellyd fra dit TV, streamer eller anden digital kilde. V90 DAC benytter en 32 Bit 192 kHz konverter og kan håndtere digitale signaler i op til 24 bit.

 
2.395,00 DKK

Rotel - RDD-1580

Spændende DAC fra Rotel.

Rotel har med denne konverter sluttet ringen i deres nye produkt sortiment. Det er nu muligt at tilslutte dine digitale musikkilder og opleve en endnu bedre lyd fra f.eks. Apple Airport Express eller TV. Mange ældre cd eller dvd/BD maskiner vil også "blive løftet" i lyd kvalitet gennem Wolfsons WM8740 konvertere. Opbygningen er kompromiløs med en DAC for hver kanal. Du kan ovenikøbet streame din musik via bluetooth i meget fornem kvalitet.    

 
5.999,00 DKK

Marantz - HD-DAC1

Super velspillende D/A konverter fra Marantz

HD-DAC1 er en utrolig musikalsk og fleksibel D/A konverter fra Marantz. Hjertet i HD-DAC1 er en 24 bit/192 kHz CS4398 DAC som byder på en utrolig præcis håndtering af dine digitale signaler. Denne fleksible konverter håndterer musik i op til 24 bit/192 kHz samt DSD i op til 5,6 mHz (kun USB). På indgangssiden finder du Coaxial, 2 optisk samt USB. Designet er klassisk og elegant med alluminiums kabinet og sider i ægte træ. En super fleksibel DAC til en stærk pris.

 
6.000,00 DKK

Musical Fidelity - MX DAC

MX DAC er en fantastisk fleksibel og velspillende D/A konverter. Hjertet i konverteren er en PCM1795 32 Bit 192 kHz Multi bit, Sigma Delta DAC som byder på en helt utrolig præcission samt understøttelse for DSD64 samt DSD128. Denne konverter er så god at den blev udråbt til Editors Choice af Engelske Hifi Choice. 

 
6.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6s DAC

D/A konverter fra Musical Fidelity

M6s DAC er en 1. klasses D/A konverter fra Musical Fidelity. Som altid er byggekvaliteten af højeste karakter, og lyden er åben og defineret. Hjertet i M6s DAC er den særlige 32 bit 768 kHz konverter som er hurtig nok til at upsample selv DSD signaler for den ultimative lytteoplevelse. På tilslutningssiden finder du 3 optiske samt 3 coaxiale digital indgange, samt både RCA samt XLR udgange.

 
10.995,00 DKK

Naim - DAC-V1

Super D/A konverter med masser af muligheder.

Denne "lille" D/A konverter fra Naim er i absolut særklasse. Med sine digitale indgange, vil dit digitale musik bibliotek få et kæmpe løft. DAC-V1 definere ikke musikken udfra de begrænsninger du har på computeren, men derimod på hvor gode dataerne er på dine lydfiler. Størrelsen skal ikke undervurderes på DAC-V1, da det i sandhed er en D/A konverter der er værd at bruge sine tid og penge på. DAC-V1 er fleksibel og alsidig, hvilket gør at den kan bruges i et traditionelt stereo anlæg. Den kan også opgraderes med en Naim UnitiServe, som vil give et fuldstændig fantastisk set-up. 

 
16.900,00 DKK

Accuphase - DC-37

1. klasses DAC fra Accuphase

Accuphase DC-37 er en 1. klasses D/A konverter. Hjertet i DC-37 er den innovative MDSD (Multiple Double Speed DSD) teknologi, som fordobler hastigheden og øger præcisionen i konverteringen af digitale DSD signaler. Ydermere benyttes der en 32 bit D/A konverter til brug med mere klassiske PCM signaler. Alle komponenter i DC-37 er 1. klasses, hvilket sammen med det fuldt balancerede design er med til at levere den mest musikalske og præcise gengivelse muligt for dine digitale kilder! 

 
72.000,00 DKK

McIntosh - D1100

1. klasses D/A konverter fra McIntosh

D1100 er en 1 klasses D/A konverter/forforstærker med 7 digitale indgange (1 x XLR, 2 Coaxial, 3 Optisk og 1 USB),og med mulighed for både variabel samt fast volumen lydudgang. Det er en enkel løsning til at tilføje digital musik til et eksisterende McIntosh system. Eller blot tilslutte en forstærker, et parhøjttalere og en digital kilde, for et komplet digital baseret stereoanlæg. D1100 kan også benyttes som hovedtelefon forstærker, du tilslutter blot dine digitale kilder og et par hovedtelefoner for en personlig lytteoplevelse.

D110 benytter en 8-kanals, 32-bit, 192 kHz D/A-konverter med stort dynamikområde ogekstremt lav forvrængning. Otte kanals D/A-konverteren benyttes i stereo Quad Balanceret tilstand. Musik på alle niveauer bliver gengivet med ekstrem præcision og elegance.

 
75.000,00 DKK

Accuphase - DC-950

Ultimativ DAC fra Accuphase

Accuphase DC-950 må siges at være den ultimative D/A konverter. Hjertet i DC-950 er den innovative MDSD (Multiple Double Speed DSD) teknologi, som fordobler hastigheden og øger præcisionen i konverteringen af digitale DSD signaler. Ydermere benyttes der en 32 bit D/A konverter til brug med mere klassiske PCM signaler. Alle komponenter i DC-950 er 1. klasses, hvilket sammen med det fuldt balancerede design er med til at sikre den mest musikalske og præcise gengivelse for dine digitale kilder.

 
176.000,00 DKK