Riaa Forstærker

Daisy o­n the Ohoopee


Mangler du en pladespiller indgang på din forstærker?


Så bør du kigge nærmere på nogle af vores Riaa forstærkere. Denne boks forvandler din RCA indgang til en pladespiller indgang, og lydkvaliteten på disse løsninger er helt i top. Det kan faktisk være en opgradering, at få en ekstern Riaa, fremfor dem der sidder fast i din forstærker. Hos KT Radio har vi et udvalg i både Rega, Pro-Ject samt Primare og Naim, så kom ned og få et godt råd eller to.

Project - Phono Box E

Prisstærk RIAA fra Project

Mangler du en pladespiller indgang på din forstærker? Intet problem, med Project Phonobox E kan du forvandle en hvilken som helst indgang på dit anlæg til en phono indgang. Phonobox E håndterer MM pickup'er.

 
495,00 DKK

Inakustik - Phono Preamp

MM/MC RIAA med USB

Lille fleksibel RIAA forstærker fra Inakustik. Phono Preamp fungerer både med MM samt MC pickup og kan ydermere tilsluttes til din computer via USB kabel.

 
545,00 DKK

Project - Record Box E

RIAA med USB udgang

Mangler du en pladespiller indgang på din forstærker? Intet problem, med Project Record Box E kan du forvandle en hvilken som helst indgang på dit anlæg til en phono indgang. Record Box E håndterer MM pickup'er og er udstyret med USB udgang hvilket muliggør overførsel af din vinyl samling til computer.

 
795,00 DKK

Project - Phono Box S2

RIAA til både MM samt MC

Phono Box S2 MM/MC er en yderst velspillende lille Riaa som både håndterer MM samt MC pick'uper. Mangler du en pladespiller indgang på dit anlæg, så er denne lille boks svaret.

 
1.195,00 DKK

Thorens - MM 002

Prisstærk Riaa fra Thorens.

Thorens MM-002 Riaa forstærker byder på en fantastisk ydelse til prisen. Tilslut din pladespiller til denne Riaa og du bliver belønnet med en god dynamik og et højt detalje niveau. MM-002 tager ligesom navnet antyder kun imod signaler fra MM pickup'er.

 
1.295,00 DKK

Musical Fidelity - V90 LPS

Prisstærk RIAA fra Musical Fidelity

V90 LPS er en utrolig velspillende RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen understøtter både MM og MC pickup, hvilket sikrer en bred understøttelse af pickuper.

 
1.595,00 DKK

Thorens - MM 008

MC og MM Riaa fra Thorens.

Thorens MM-008 Riaa forstærker byder på en fantastisk ydelse til prisen. Tilslut din pladespiller til denne Riaa og du bliver belønnet med en god dynamik og et højt detalje niveau. MM-008 tager både imod MC og MM Pickup'er.

 
2.195,00 DKK

Musical Fidelity - LX2 LPS

MM & MC RIAA fra Musical fidelity

LX2 LPS er en utrolig velspillende RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen understøtter både MM og MC pickup, hvilket gør den til en perfekt løsning uanset pickup type.

 
2.395,00 DKK

Thorens - MM 008 ADC

Thorens Riaa med USB.

Thorens MM-008 Riaa forstærker byder på en fantastisk ydelse til prisen. Tilslut din pladespiller til denne Riaa og du bliver belønnet med en god dynamik og et højt detalje niveau. MM-008 tager både imod MC og MM Pickup'er og er udstyret med USB udgang.

 
2.695,00 DKK

Project - Phono Box DS2

Fleksibel RIAA fra Project

RIAA forstærkere findes der mange af, og det kan være svært at finde den rigtige. De billigere er ren plug and play, mens de lidt dyrere har indstillingsmuligheder. Med DS2 udgaven kan du selv indstille følsomheden, således at den kan tilpasses forskellige pickupper på markedet. Phono Box DS2 tager både i mod MM og MC pickupper.

 
2.895,00 DKK

Clearaudio - Nano Phono Headphone V2

Riaa forstærker med hovedtelefon output.

Nano Phonos omhyggelige udvalgte komponenter giver os et signal støj forhold op til 84 dB, som beløning. Indgangsimpedansen indstilles med "plug-in links", så der ikke gåes på kompromis, når du enten har en MC eller MM pick-up. Som navnet indikerer har Nana Phono også en hovedtelefon forstærker indbygget, som også giver en fantastisk lyd.

Kan også fås uden hovedtelefon udgang til 2550 kroner.

 
3.100,00 DKK

Arcam - rPhono

Super RIAA fra engelske Arcam.

Hvis du har en super pladespiller, men mangler en RIAA forforstærker, så er den nye Arcam rPhono værd at kigge på. Denne RIAA giver din pladespiller den fokus på lyden, som tit og oftest kan mangle i de RIAA dele, der er indbygget i integrerede forstærkere. Derudover kan du både tilslutte din MM, men også din MC pickup, plus du kan justere på både pF og gain bag på maskinen.

 
3.995,00 DKK

Naim - StageLine

Super ekstern Riaa fra Naim!

Hvis du ikke har en Riaa i din forstærker, og du gerne vil høre de gamle vinyl plader igen, så er Naim StageLine et godt valg. Med denne eksterne Riaa får du god detalje, mere åbenhed og dynamik. Kan enten fås i MC eller MM phono stage. StageLine skal strømfødes og dette kan gøres via. en af Naims forforstærkere, i form af SuperNait, Naitxs, Naim Uniti. Du kan også vælge at investere i en ekstern strømforsyning til din StageLine, i form af en FlatCap, H-Cap eller SuperCap.

 
4.190,00 DKK

Project - Tube Box DS2

RIAA fmed rør fra Project

Til dem der har en meget detaljerig pladespiller og pickup, men måske mangler en anelse varme i lyden, burde helt bestemt kigge på Tube Box DS fra ProJect Audio. Rør-forstærkere er kendte for deres runde og varme lyd, så denne RIAA vil give dig en bedre afrunding i lyden fra din pladespiller. Den understøtter både MM og MC pickupper og kan impedansjusteres, så du får den helt rigtige indstilling til din pick-up. Støj og forvrængnings niveauet er ultra lavt, så du selvfølgelig får så meget musik ud i dine højttalere som muligt.

 
4.995,00 DKK

Clearaudio - Smart Phono

Fantastisk Riaa forstærker fra Clearaudio.

Et minimalistisk aluminiumskabinet, som har et af de bedste riaa dele på markedet. Der er op til 54 dB at vinde på en 1 kHz og med den lineær frekvensgang så er der virkelig kvalitet for pengene. MM og MC delene er delt op i to forskellige kredsløbe ved hjælp af SMD teknologi. Smart Phono kan også fås med indbygget hovedtelefon forstærker, som giver et løft til den private lytter. Hør KT Radio medarbejderne omkring pris.

Kan også fås uden hovedtelefon udgang til 4775 kroner.

 
5.250,00 DKK

Clearaudio - Basis +

Over 30 års erfaring gør at denne riaa forstærker udkonkurrere mange konkurrenter. 

Basis + er resultatet af mange års research og hårdt arbejde. Denne riaa del har simpelthen en fantastisk lyd. Den giver op til 60 dB gevinst på 1 kHz og justeres automatisk indtil den pick-up du har siddende på din pladespiller. Med den valgfri strømforsyning Accu +, som kan købes seperat, kan du forhindrer endnu mindre støj at komme igennem når du spiller på dine plader.

 
6.000,00 DKK

ProJect - Phono Box RS

Fantastisk vellydende RIAA forstærker fra ProJect.

En god pladespiller kan lyde nok så godt, men hvis din RIAA forstærker ikke er god nok, så taber du utrolig meget lyd. Det er ikke fordi den går ind og ændrer på lydbilledet, men jo bedre end RIAA du køber, jo mindre støj kommer der igennem højttalerne. Phono Box RS har et ultra lavt støj niveau, samt minimal forvrængning. Dette gør at du automatisk får musikken mere frem i højsædet og så kommer pladespilleren mere til sin ret. Du kan selv indstille den, så du får den perfekte lyd til netop din pick-up. Kan både afspille MM og MC pickupper.

 
5.895,00 DKK

Musical Fidelity - MX VYNL

"The most detailed, refined and articulate phono stage that we ever heard at this price"
WHAT HI-FI 10/2019

MX VYNL er en utrolig velspillende og fleksibel RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på et væld af indstillingsmuligheder, hvilket sikrer optimal tilpasning til benyttede pickup. På udgangssiden finder du både RCA samt XLR udgange. 

 
6.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6 Vinyl

Velkonstrueret RIAA fra Musical Fidelity

M6 Vinyl er en utrolig velspillende og fleksibel RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på et væld af indstillingsmuligheder, hvilket sikrer optimal tilpasning til benyttede pickup. På udgangssiden finder du både RCA samt XLR udgange. 

 
10.995,00 DKK

Primare - R35

1. klasses RIAA fra Primare

R35 er en 1.klasses RIAA forstærker fra Svenske Primare. Denne unikke RIAA kan med fordel benyttes uanset om du benytter MM eller MC pickup på din pladespiller. De mange indstillingsmuligheder på R35 er altid med til at sikre at du opnår det optimale signal/støj forhold på dine vinylplader. En fantastisk løsning til den kræsne lytter.

 
11.000,00 DKK

Clearaudio - Balance +

Med dens formidable performance er denne riaa i en klasse for sig selv.

I denne riaa forstærker bliver komponenterne  udvalgt nøje og monteret direkte på printkortet i alumniums blokke, som er med til at minimere elektriske og mekaniske påvirkninger. Dette er med til at give maksimal performance og en nøjagtighed på mindre end 0,1 dB. Man kan vel kalde det et præcisions værktøj for lydteknikere, da du virkelig får et præcist lydbillede. Balance + kan opgraderes med Accu + strømforsyningen, som er med til at fjerne endnu mere støj og give mere renhed i musikken. Der er også indbygget hovedtelefon forstærker så du kan nyde musikken i fred og ro.

 
17.950,00 DKK

McIntosh - MP100

Imponerende RIAA fra McIntosh

MP100 er en 1. klasses RIAA forstærker fra McIntosh. Med MP100 kan ydelsen skræddersyes til at passe til enhver pickup. MP100 fortjener at blive sammensat med de bedste pladespillere på markedet, f.eks. McIntosh egen MT5. Som noget helt unikt har MP100 indbygget A/D konverter, således at du kan benytte MP100 med ekstern DAC eller til digital overførsel til computer.

 
20.000,00 DKK

Naim - SuperLine

High-End Riaa forstærker fra Naim!

Naim SuperLine er en ægte high-end Riaa forstærker til MC pick-upper. SuperLine kan fungere med stort set alle typer MC pick-upper som er på markedet. Grundet dette er pga. af de mere end 20 indstillings muligheder der er på den. SuperLine skal også, ligesom sin lillebror StageLine, strømfødes af en forforstærker eller en ekstern strømforsyning. De eneste to forsærker den ikke kan parres med er NAC172 og NAIT5si. Du kan også vælge at strømføde den med en ekstern strømforsyning i form af FlatCap, Hi-Cap eller SuperCap. 

 
25.900,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista Vinyl

Ultimativ RIAA fra Musical Fidelity

NuVista er den ultimative Phono Pre-amp fra Musical Fidelity. Målet med NuVista var at lave en RIAA helt uden begrænsninger, uden at gå på kompromis med klarhed, detaljerigdom og signal/støj forhold. NuVista Vinyl lever op til alle disse dyder! Med NuVista Vinyl er du sikret den bedste gengivelse din pladespiller kan præstere.

 
25.995,00 DKK

Accuphase - C-37

Ultimativ RIAA fra Accuphase

Accuphase C-37 RIAA er det perfekte match til deres C-3850 og C-2850 forforstærkere. Man kan med rette sige at C-37 er den ultimative RIAA forstærker. C-37 benytter de allerfineste komponenter i perfekt harmoni for at sikre at dine vinylplader bliver gengivet med størst mulig nøjagtighed. 

 
72.000,00 DKK

McIntosh - MP1100

Ultimativ RIAA fra McIntosh

MP1100 er en kompromisløs rør baseret RIAA forstærker fra McIntosh. Med MP1100 kan ydelsen skræddersyes til at passe til enhver pickup. MP1100 fortjener at blive sammensat med de bedste pladespillere på markedet, f.eks. McIntosh egen MT10. Som noget helt unikt har MP100 indbygget A/D konverter, således at du kan benytte MP1100 med ekstern DAC eller til digital overførsel til computer.

 
85.000,00 DKK