Hovedtelefoner (Gaming)

Sennheiser - GSP 300

Perfekt match med GSX-1000 forstærker til Gaming

Sennheisers GSP 300 er den ultimative opgradering til gamere, der vil løfte deres spil et niveau højere op: Ultrakomfortable ørepuder af hukommelsesskum garanterer den bedste akustiske lukning i sin klasse, mens støjundertrykkelsesmikrofonen i tv-udsendelseskvalitet minimerer baggrundsstøjen, så du fortsat kan fordybe dig i spillet.

 
749,00 DKK

Sennheiser - GSP 350

Super gamer hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

De mest fantastiske spil bringer dig allerede til en spændende verden af eventyr, men hvis du er parat til at tage skridtet videre i spillet, må du have Sennheiser GSP 350. PC gamere vil få et helt nyt oplevelsesniveau af realisme i spillet takket være den ultra-fordybende Sennheisers high-end akustiske teknologi og den helt utrolige Dolby 7.1 Surround Sound.

 
1.049,00 DKK

Audio Technica - ATH-PDG1

Stærk gamer hovedtelefon fra Audio Technica.

Audio Technica PDG1 er den ultimative opgradering til gamere, der vil løfte deres spil et niveau højere op: Ultrakomfortable ørepuder garanterer den bedste akustiske lukning i sin klasse, mens en nyudviklet "gooseneck" mikrofon sikrer høj taleforståelse når du kommunikerer med dine venner i spillet.

 
1.499,00 DKK

Sennheiser - GXS 1000

Hovedtelefonforstærker til Gaming

Audioforstærker GSX 1000 har en Sennheiser Binaural Rendering Engine og er hovedsageligt udviklet til spil. Den banebrydende 7.1 Virtual Surround Algorithm blev oprindeligt udviklet til professionelle spilleres behov. Oplev en helt ny dimension af surround sound. Den er kompatibel med både PC og Mac.

 
1.725,00 DKK

Sennheiser - G4ME One

Fremragende gamer hovedtelefon fra Sennheiser.

Et af de mest foretrukne headsets til professionelle gamere, er denne G4ME One fra Sennheiser. Tysk lavet højttalerteknologi og en fortrindelig støjreducering, giver en fabelagtig hi-fi ydeevne. Det hjælper altså til at fokusere 100 % på spillet.

 
1.549,00 DKK

Sennheiser - GSX 1200 Pro

Ultimativ positionering af lyd i spil.

GSX 1200 PRO lydforstærkeren, som er udviklet til eSports arenaen på konkurrenceplan, har det banebrydende 7.1. Virtual Surround Algorithm. Oplev en helt ny dimension af surround sound. Præcis styring af både spil- og kommunikationslyd er mulig i kraft af den separate indstilling af - og skift mellem - hovedtelefoner og højtalere uden at skulle tage kabler ud. Bliv klar til turneringen og tilslut dig til 8 GSX 1200 PROs sammen med dine medspillere til team-kommunikation uden forsinkelse og styring af interne såvel som eksterne chats. Den er kompatibel med både PC og Mac.

 
1.875,00 DKK

Sennheiser - G4ME Zero

Ægte gamer hovedtelefon!

Med Sennheisers "Ergonomic Acoustic Refinement" teknologi. G4ME ZERO leverer det ultimative inden for præcision og klarhed. Det opdaterede lukkede design og dens måde at blive fremstillet på, gør selv de små detaljer store.

 
1.649,00 DKK