Forstærkere Receiver | KT Radio

Forstærkere Receiver

Daisy on the Ohoopee

Stereo receivere er til dig der gerne vil have en forstærker og tuner samlet i en kasse.

For mange år tilbage var en receiver en forstærker med indbygget FM-radio, så der altid var radio lyd i hjemmet. I dag er det en helt anden snak. FM båndet er på vej til at blive afløst af DAB+, men i mens er de fleste receivere i dag udstyret til at gå på nettet. Det betyder at Spotify f.eks. er blevet en integreret del af mange receivere i dag, samt internet radio, så du kan høre alverdens radio kanaler. Apples AirPlay er da også blevet kompatibel i mange af de nyere receivere, som gør at du kan streame via. wi-fi fra et hvert apple produkt. Kort sagt så har receivere fået et helt andet liv. De findes i forskellige prisklasse og med vidt forskellige måder at formidle lyd på. Hos KT Radio kan vi demonstrere receivere fra Yamaha, O­nkyo og Pioneer, så kom ned og få et lyt på et af de forskellige produkter.

Yamaha - R-S202D m. DAB+ tuner

Receiver med indbygget DAB+

Bemærk, kan først leveres i foråret 2021.

Velspillende receiver fra Yamaha med indbygget DAB+ tuner. R-S200D er en super god lille forstærker hvor der er tænkt på det hele, 4 analoge indgange, Bluetooth, fuld tonekontrol samt A+B højttalere

 
2.290,00 DKK

Yamaha - R-N303D

Stærk receiver fra Yamaha

Gør Yamahas R-N303D-HiFi-receiver til hjørnestenen i dit audiosystem og få streamingtjenester til musik, musik fra din smartphone, audio via netværk og den musik, du lytter til hver dag – og nyd den endnu mere med en suveræn, yderst musikalsk klang. Hvis du virkelig elsker musik, vil denne enhed åbne nye dimensioner af lytteglæde, du ikke troede var mulige. R-N303D er kompatibel med et bredt udbud af populære streamingtjenester, heriblandt den populære Spotify, de fremstormende Tidal og Deezer-tjenester plus Napster, Qobuz, Juke og mange andre. Så kan du nyde alle dine yndlingskunstnere, opdage nye og høre musik fra hele verden.

 
3.290,00 DKK

Yamaha - R-N402D

Netværks stereo receiver med indbygget MusicCast.

R-N402D er receiver og netværksafspiller i én. Du kan bruge den til at afspille musik gemt på en PC eller NAS, eller du kan streame direkte fra musiktjenester og internetradio (med vTuner). Herudover lader Yamahas originale MusicCast-app dig afspille din yndlingsmusik fra en smartphone eller tablet via trådløs forbindelse.

 
3.690,00 DKK

Yamaha - R-N602

Netværks stereo receiver med Yamahas nyeste streamingsystem MusicCast.

I dag er streaming et velkendt fænomen og noget de fleste danskere benytter hver dag. Yamaha laver en række netværksreceivere hvor streaming er i højsæder. Med funktioner som internetradio og Apple AirPlay, så kan du både lytte til diverse radiokanaler fra hele verdenen, men samtidig streame direkte fra dit apple produkt. De nyeste produkter fra Yamaha understøtter også firmaets eget streamingtjeneste kaldet MusicCast. Dette gør at du kan have Yamaha produkter i alle værelse og streame til dem hver i ser fra deres App. Alt dette kombineret med en funktionel stereo forstærker også har du virkelig en fremtidssikret receiver.

 
4.990,00 DKK

Marantz - NR1200

Receiver med DAB+, HEOS og HDMI

NR1200 er en stereo receiver med indbygget DAB+ tuner samt HEOS netværk. Denne fleksible perle af en receiver yder 2 x 75 Watt i 8 ohm, og har et væld af tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, Bluetooth samt mulighed for pladespiller. Med HEOS netværk kan NR1200 streame musik fra TIDAL, Spotify, AirPlay, netradio m.m. Alle disse muligheder gør NR1200 til en utrolig fleksibel løsning som kan imødekomme et hvert behov.

 
6.100,00 DKK

Yamaha - R-N803D

Ambitiøs receiver fra Yamaha der kan spille musik på stort set alle tænkelige måder.

Først fik vi R-N602, så kom lillebroderen R-N402D og nu er Yamaha klar med deres mest ambitiøse receiver; R-N803D. Med mange af de samme dyder, som R-N602 bygger på, har de taget skridtet videre for at lave en af de mest hårdtslående stereo receivere på markedet. Den kan selvfølgelig styres via. MusicCast appen, spille vinyl, DAB osv. Altså en maskine der stort set kan det hele.

 
6.790,00 DKK

Rotel - RCX-1500

Ægte multimedie anlæg fra Rotel!

RCX-1500 er sammensat af en højtydende CD-afspiller, FM/DAB tuner samt 2 kanals digital forstærker. Samtidig åbner RCX-1500 op for den digitale verden med Wi-Fi netværk, samt USB/iPod tilslutning. Lyden er krystal klar, og med digital aftastning af musikken via USB får din digitale musiksamling nyt liv! RCX-1500 yder 2 x 100 Watt i 8 Ohm.

 
13.499,00 DKK