Forstærkere Receiver

Daisy on the Ohoopee

Stereo receivere er til dig der gerne vil have en forstærker og tuner samlet i en kasse.

For mange år tilbage var en receiver en forstærker med indbygget FM-radio, så der altid var radio lyd i hjemmet. I dag er det en helt anden snak. FM båndet er på vej til at blive afløst af DAB+, men i mens er de fleste receivere i dag udstyret til at gå på nettet. Det betyder at Spotify f.eks. er blevet en integreret del af mange receivere i dag, samt internet radio, så du kan høre alverdens radio kanaler. Apples AirPlay er da også blevet kompatibel i mange af de nyere receivere, som gør at du kan streame via. wi-fi fra et hvert apple produkt. Kort sagt så har receivere fået et helt andet liv. De findes i forskellige prisklasse og med vidt forskellige måder at formidle lyd på. Hos KT Radio kan vi demonstrere receivere fra Yamaha, O­nkyo og Pioneer, så kom ned og få et lyt på et af de forskellige produkter.

Yamaha - R-S202D m. DAB+ tuner

Receiver med indbygget DAB+

Velspillende receiver fra Yamaha med indbygget DAB+ tuner. R-S200D er en super god lille forstærker hvor der er tænkt på det hele, 4 analoge indgange, Bluetooth, fuld tonekontrol samt A+B højttalere

 
1.890,00 DKK

Onkyo - TX-8220

Receiver med DAB+

TX-8220 er Onkyos mindste receiver med indbygget DAB+ samt FM radio. Ydermere har receiveren indbygget D/A konverter samt Phono indgang for tilslutning af pladespiller. Forstærkeren yder 100 Watt (6 Ohm, 1 kHz, 1 kanal 1% THD) og lyden er varm og engagerende.

 
2.299,00 DKK

Yamaha - R-N303D

Stærk receiver fra Yamaha

Gør Yamahas R-N303D-HiFi-receiver til hjørnestenen i dit audiosystem og få streamingtjenester til musik, musik fra din smartphone, audio via netværk og den musik, du lytter til hver dag – og nyd den endnu mere med en suveræn, yderst musikalsk klang. Hvis du virkelig elsker musik, vil denne enhed åbne nye dimensioner af lytteglæde, du ikke troede var mulige. R-N303D er kompatibel med et bredt udbud af populære streamingtjenester, heriblandt den populære Spotify, de fremstormende Tidal og Deezer-tjenester plus Napster, Qobuz, Juke og mange andre. Så kan du nyde alle dine yndlingskunstnere, opdage nye og høre musik fra hele verden.

 
2.799,00 DKK

Yamaha - R-N402D

Netværks stereo receiver med indbygget MusicCast.

R-N402D er receiver og netværksafspiller i én. Du kan bruge den til at afspille musik gemt på en PC eller NAS, eller du kan streame direkte fra musiktjenester og internetradio (med vTuner). Herudover lader Yamahas originale MusicCast-app dig afspille din yndlingsmusik fra en smartphone eller tablet via trådløs forbindelse.

 
3.195,00 DKK

Onkyo - TX-L20D

Slimline stereo receiver fra Onkyo.

Denne stereo receiver har alt hvad du har behov for, når der skal spilles musik derhjemme. Ikke nok med at den har et utrolig elegant design, så har den en rigtig fed lyd, samt et hav af muligheder når det gælder streaming. Du kan både streame via. Apple AirPlay, Fire Connect, Bluetooth, Google Cast, Deezer, DAB+ og selvfølgelig Spotify og Tidal.

 
3.399,00 DKK

Pioneer - SX-N30AE

Receiver fra Pioneer med indbygget netværk

SX-N30AE er et rent overflødighedshorn når det kommer til features i en receiver. Her bydes både på netværk med DLNA, Spotify, Apple Airplay og internetradio, ydermere tilbyder SX-N30 bluetooth samt indbygget FM tuner. Kombiner dette med en solid forstærker på 2 x 80 Watt og så har du et produkt som kan imødekomme stortset ethvert behov. DAB modul AS-DB100 skal tilkøbes til kr.300,-

 
3.995,00 DKK

Onkyo - TX-L50

Slimline surround receiver fra Onkyo.

Denne surround receiver har alt hvad du har behov for, når der skal ses film eller høres musik derhjemme. Ikke nok med at den har et utrolig elegant design, så har den en rigtig fed lyd, samt et hav af muligheder når det gælder streaming. Du kan både streame via. Apple AirPlay, Fire Connect, Bluetooth, Google Cast, Deezer, DAB+ og selvfølgelig Spotify og Tidal.

 
3.799,00 DKK

Pioneer - SX-S30DAB

Slimline receiver med indbygget DAB+ tuner, netværk, samt HDMI!

SX-S30DAB er et rent overflødighedshorn når det kommer til features i en receiver. Her bydes både på netværk med DLNA, Spotify, Apple Airplay og internetradio, ydermere tilbyder SX-S30DAB bluetooth samt indbygget FM og DAB+ tuner. Kombiner dette med en solid forstærker på 85 Watt og så har du et produkt som kan imødekomme stortset ethvert behov.

 
3.099,00 DKK

Yamaha - R-N602

Netværks stereo receiver med Yamahas nyeste streamingsystem MusicCast.

I dag er streaming et velkendt fænomen og noget de fleste danskere benytter hver dag. Yamaha laver en række netværksreceivere hvor streaming er i højsæder. Med funktioner som internetradio og Apple AirPlay, så kan du både lytte til diverse radiokanaler fra hele verdenen, men samtidig streame direkte fra dit apple produkt. De nyeste produkter fra Yamaha understøtter også firmaets eget streamingtjeneste kaldet MusicCast. Dette gør at du kan have Yamaha produkter i alle værelse og streame til dem hver i ser fra deres App. Alt dette kombineret med en funktionel stereo forstærker også har du virkelig en fremtidssikret receiver.

 
4.450,00 DKK

Onkyo - TX-8250

Receiver med indbygget DAB+ samt netværk

TX-8250 er en stereo receiver med indbygget DAB+/FM samt netradio. Ydermere kan den fungere som samle led for dine digitale kilder via TIDAL, Spotify, DLNA netværk eller USB. Forstærkeren yder 135 Watt og lyden er varm og engagerende

 
3.999,00 DKK

Onkyo - TX-8270

1. klasses receiver fra Onkyo

TX-8270 er en kraftig stereo receiver med indbygget DAB+ samt netværk. TX-8270 kan fungere som samle led for alle dine digitale kilder via HDMI, optisk, TIDAL, Spotify, DLNA netværk eller USB. Forstærkeren yder 160 Watt og lyden er varm og engagerende.

 
4.485,00 DKK

Yamaha - R-N803D

Ambitiøs receiver fra Yamaha der kan spille musik på stort set alle tænkelige måder.

Først fik vi R-N602, så kom lillebroderen R-N402D og nu er Yamaha klar med deres mest ambitiøse receiver; R-N803D. Med mange af de samme dyder, som R-N602 bygger på, har de taget skridtet videre for at lave en af de mest hårdtslående stereo receivere på markedet. Den kan selvfølgelig styres via. MusicCast appen, spille vinyl, DAB osv. Altså en maskine der stort set kan det hele.

 
6.499,00 DKK

Rotel - RCX-1500

Ægte multimedie anlæg fra Rotel!

RCX-1500 er sammensat af en højtydende CD-afspiller, FM/DAB tuner samt 2 kanals digital forstærker. Samtidig åbner RCX-1500 op for den digitale verden med Wi-Fi netværk, samt USB/iPod tilslutning. Lyden er krystal klar, og med digital aftastning af musikken via USB får din digitale musiksamling nyt liv! RCX-1500 yder 2 x 100 Watt i 8 Ohm.

 
13.499,00 DKK

Arcam - FMJ SR250

Fremragende receiver fra Arcam med indbygget HDMI board.

SR250 er det KT Radio har ventet på i mange år. En receiver i 20.000 kroners klassen med alt indbygget inkl. HDMI board. Det er nemlig ikke alle der vil have en surround receiver og til dig der gerne vil have en receiver med HDMI, men du kun spiller musik i stereo, så er dette lige sagen. SR250 giver dig et fantastisk stereo perspektiv med klangvarm lyd og god detaljeføring. Samtidig får du alle tænkelige tilslutninsmuligheder. Du kan derudover stereo delen også tune din rum korrektion, da Dirac Research, Dirac Live, teknologien er bygget ind i. Hvis alt dette ikke var nok, så har du vel og mærke også FM/DAB+ tuner indbygget, samt du kan spille via. UPnP via. den tilhørende APP. Alt i alt har Arcam lavet en receiver som kan alt og levere en lyd, som er svær at bide skeer med.

 
27.995,00 DKK