Martin Logan - Impression 11A -

Varenummer :

110.000,00 DKK.

Vores demo sæt i Mahogni Martin Logan 11A med ARC rumkorrektion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Antal

Sikker onlinehandel

Martin Logans fortsætter med at spytte nyheder ud og supplerer nu de imponerende Renaissance gulvhøjttalere med to mere stuevenlige modeller Impression ESL 11A og Expression ESL 13A.
Begge nyheder tilbyder de samme unikke teknologier og habile tilpasningsevne som Renaissance, men er mere venlige over for både indretning og pengepung.
Elektrostatpanelet er af præcis samme opbygning som på Renaissance – bare mindre. Her finder vi også MicroPerf ™ stator og den nye ultra-stive AirFrame™ Blade ramme, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men også giver højttaleren et nyt og skarpt visuelt udtryk.
Men en stor del af revolutionen ligger i bassektionen. Impression ESL 11A er udstyret med to 8” basenheder i et kompakt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekanikske påvirking af kabinettet. De to basser er drevet af hver deres indbyggede 275 Watt Class-D forstærker - samlet 550 Watt pr. højttaler og kontrolleret af en 24-bit Vojtko DSP processor med PoweredForce Forward og Anthems lovpriste ARC RUMKORREKTION!

Type: Elektrostat højttaler 
Princip: --
Bas Princip: Reflex.
Impedance: 4 Ohm
Følsomhed: 91 dB
Effekt: 20-500 W (anbefalet)
Frekvensgang: 29 Hz - 23 KHz +/- 3db 
Tilslutning: Bi-wire
Mål (BxHxD): 302 x 1543 x 696 mm.
Vægt: 40,9 kg.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).

SHARE