Pioneer DJ - DDJ-SR2 -

Varenummer :

6.300,00 DKK.

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Antal

Sikker onlinehandel

DDJ-SR2 controlleren har dedikerede knapper til Serato DJ Pro, så du kan styre softwarefunktionerne med fysiske knapper. Denne 2-kanals controller arver mange funktioner efter Pioneers professionelle DJ-udstyr, med flerfarvede Performance Pads og et rummeligt layout. Da den er kompakt og 18% lettere end DDJ-SR controlleren, er DDJ-SR2 let at transportere til enhver koncert. Nyd den nyeste version af Serato DJ Pro samt Pitch ’n Time DJ-udvidelsespakken, som lader dig blive kreativ med dit musik.

DDJ-SR2 har dedikerede nøglekontroller til Serato DJ Pro, så du kan styre softwarefunktionerne med et tryk på en knap. Denne 2-kanals controller tager efter vores professionelle DJ-gear med flerfarvede Performance Pads og et rummeligt layout. Da den er kompakt og 18% lettere end DDJ-SR, er DDJ-SR2 let at transportere til enhver koncert.
Nyd en komplet pakke inklusive den nyeste version af Serato DJ Pro samt Pitch ’n Time DJ -udvidelsespakken, som lader dig blive kreativ med dit nummer og BPM, selv i ekstreme tempo

Type: DJ Controller
Software: Serato DJ (PC/Mac)
Signal-To-Noise: 105 dB
Frekvensgang: 20 - 20,000 Hz
Input: USB-B, MIC (Jack), CH1 (RCA), CH2 (RCA)

Output: Master (RCA, XLR), Booth (Jack), Headphones (Jack, Mini-Jack)
Mål (BxHxD): 675,89 x 65,02 x 334,51 mm.
Vægt/par: 3,7 kg 

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).