Yamaha Pro - MGP24X -

Varenummer :

11.999,00 DKK.

24 kanals premium mixer fra Yamaha PRO.

Antal

Sikker onlinehandel

Yamaha har leveret et imponerende udvalg af lineups i professionel lyd siden frigivelsen af ​​PM200 i 1972 - vores første nogensinde professionelle analoge miksekonsol. I 1987 frigav vi også vores første digitale mixer, DMP7, og har efterfølgende avancerede teknologiske innovationer inden for lydkvalitet, pålidelighed og avancerede funktioner med banebrydende digitale teknologier.

Med udgangspunkt i vores årtiers erfaring med at skabe innovative, premium analoge gear udviklede vi oprindeligt vores nye diskrete klasse A-mikrofonforforstærkere til professionel brug i vores avancerede optageudstyr. Ved hjælp af et omvendt Darlington-kredsløbsdesign leverer vores nyligt raffinerede D-PRE mikrofonforforstærkere en fedt, rig, glat tone, der giver MGP-serien en betydelig fordel i forhold til enhver anden mixer i sin klasse. Med Yamahas proprietære X-pressive EQ er det lykkedes os at fange den ultimative analoge ægthed ved at låse den mystiske hemmelighed bag de udtryksfulde lydformningsfunktioner op i eftertragtede klassiske EQ-moduler.

Kernen i MGP's kompakte konfiguration har taget en innovativ ny tilgang til brugen af ​​digital teknologi i en analog mixer; tilføjer effekter i høj opløsning, iPod / iPhone-integration og den fantastiske funktionalitet i vores nye stereohybridkanal til varmen og musikaliteten i premium analog lyd. MGP-serien repræsenterer den ultimative balance mellem de konvergerende teknologier, der er hjertet og sjælen i Yamahas ekstraordinære præstationer inden for professionel lyd.


  • 16 Mic-indgange med 48V Phantom Power og HPF på hver kanal
  • 24 Line-indgange (16 mono og 4 stereo)
  • 6 AUX Sends + 2 FX Sends
  • 4 GROUP-busser + ST-bus
  • 2 Matrix-udgange
  • 1 Mono-udgang
Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).