iFi ZEN - Phono -

Varenummer :

1.595,00 DKK.

Bliv forelsket i din LP-samling igen med denne Riaa forstærker fra iFi.

Antal

Sikker onlinehandel

Denne iFi ZEN Phono RIAA er en vidunderlig ekstra pladespillerindgang til dit vinyl set-up, som i rækken af iFi’s kompakte HiFi-apparater, der leverer utrolig meget værdi for pengene.

iFi er gået i krig med det mere prisvenlige segment af pladespillerforstærkere, som ofte har flere kritikpunkter. Et af dem er strømforsyningen, som har fået en stærk optimering, for at mindske elektrisk støj og skabe en bedre ramme for at kunne nyde musikken.

Der er ovenikøbet tilføjet et subsonisk filter, som er hentet direkte fra den dyrere serie iPhono, som er en intelligent løsning, der fjerner uønsket støj samtidig med, at basområdet forbliver intakt, så den rene musik kan nydes i sin helhed.

Uanset hvilken type pladespiller du har, så understøtter Zen Phono både moving magnet og moving coil pickupper og kan derfor spille musikken.

Flagskibs phonoforstærkere har deres egen strømforsyning, uden dette vil den kæmpe for at forstærke signalet uden ekstra støj, iFi ZEN Phono har et super lavt støjnivau  - 151dbv. Usædvanligt har ZEN Phono også sin egen high-tech ren strømforsyning. 

iFi’s Zen serie er kendt for at leve enormt meget værdi for pengene, og denne RIIA skuffer bestemt heller ikke med et output, der kan måle sig med alternativer i langt dyrere prisklasser.

Komponenterne skal selvfølgelig også være af en høj kaliber for at kunne leve op til forventningerne, og Zen Phone benytter sig faktisk af mange af de samme komponenter som sine søskende i iPhono serien som er dyrere. Den er altså rustet til at kunne klare alt det du smider efter den, og du får fordele som ofte kun findes ved dyrere produkter til en pris, der er til at betale.

Zen Phone er altså en super tilføjelse til dit LP setup, som kan hjælpe med, at få det bedste ud af din samling, så du kan sidde og nyde musikken i timevis - uden at din RIAA skal koste en bondegård.


Type: Riaa forstærker

Impedance: 47kohms/110pF

Gain: MM/MC fra 36db-72db 

Indgange: RCA 

Udgange: RCA

Fjernbetjening: Nej

Finish: Silver/Grå

Mål: (BxHxD): 160 (l) x 113 (b) x 35 (h) mm (6,3 "x 4,4" x 1,4 ")

Vægt: 0,5 kg

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).