iFi ZEN - DAC V2 -

Varenummer :

1.595,00 DKK.

Den super overkommelige og kompakte DAC/Hovedtelefonforstærker fra iFi er lige blevet endnu bedre. 

Antal

Sikker onlinehandel

 

Den nye Zen Dac med et V2 i navnet kan benyttes både som forforstærker med en separat effektforstærker og som hovedtelefonforstærker. 
Den nye V2 model er blevet endnu bedre end forgængeren på grund af den helt nyudviklede Xmos 16 core processor, som er meget kraftigere og 200 gange hurtigere end den forrige. Den nye Xmos processor muliggør også MQA dekodning og kan køre DSD 256 i samme firmware. 
Derudover er der opgraderet med en ny og bedre Jitterclock, der sammen med processoren forfiner den i forvejen gode lydkvalitet.
Du kan koble den direkte til din computer med et USB-kabel og høre, hvad det gør for lyden.
Til prisen er den indbyggede chip klart foran alle andre konkurrenter. Selvom det er et småt apparat, så har det et hav af muligheder.
Du kan både benytte dig af den almindelige 6.3 mm udgang til Jack Stick eller 4.4 mm udgangen som også er begyndt at blive mere brugt blandt hovedtelefoner. Den analoge udgang kan også benyttes enten hvis du vil tilkoble en effektforstærker eller en integreret forstærker.
I bund og grund er det samme USB DAC som den prisvindende forgænger men bare tilført en hel nu mængde af power.
Størrelsen på den gør det muligt at tage den med og bruge på både arbejde og derhjemme
For den store HiFi-nørd, så giver Zen Dac V2 dig også features som for eksempel TrueBass, som gør det muligt at forstærke bassen uden at forplumre lyden. Det er et godt redskab til f.eks. åbne hovedtelefoner som ofte kan mangle noget bas. Derudover vil du opleve andre funktioner, som Powermatch, så du kan tilpasse outputtet til den intenderede enhed.
Hvis du leder efter en god DAC/hovedtelefonforstærker til den rette pris, så er dette en super mulighed.

Den nye Zen Dac med et V2 i navnet kan benyttes både som forforstærker med en separat effektforstærker og som hovedtelefonforstærker. Den nye V2 model er blevet endnu bedre end forgængeren på grund af den helt nyudviklede Xmos 16 core processor, som er meget kraftigere og 200 gange hurtigere end den forrige. Den nye Xmos processor muliggør også MQA dekodning og kan køre DSD 256 i samme firmware. Derudover er der opgraderet med en ny og bedre Jitterclock, der sammen med processoren forfiner den i forvejen gode lydkvalitet.Du kan koble den direkte til din computer med et USB-kabel og høre, hvad det gør for lyden.Til prisen er den indbyggede chip klart foran alle andre konkurrenter. Selvom det er et småt apparat, så har det et hav af muligheder.Du kan både benytte dig af den almindelige 6.3 mm udgang til Jack Stick eller 4.4 mm udgangen som også er begyndt at blive mere brugt blandt hovedtelefoner. Den analoge udgang kan også benyttes enten hvis du vil tilkoble en effektforstærker eller en integreret forstærker.I bund og grund er det samme USB DAC som den prisvindende forgænger men bare tilført en hel nu mængde af power.Størrelsen på den gør det muligt at tage den med og bruge på både arbejde og derhjemmeFor den store HiFi-nørd, så giver Zen Dac V2 dig også features som for eksempel TrueBass, som gør det muligt at forstærke bassen uden at forplumre lyden. Det er et godt redskab til f.eks. åbne hovedtelefoner som ofte kan mangle noget bas. Derudover vil du opleve andre funktioner, som Powermatch, så du kan tilpasse outputtet til den intenderede enhed.Hvis du leder efter en god DAC/hovedtelefonforstærker til den rette pris, så er dette en super mulighed.


Type: D/A konverter (DAC) / Hovedtelefonsforstærker.

Formater: DSD256 / 128/64, Octa / Quad / Double / Single-speed DSD DXD (384 / 352.8kHz), PCM (384 / 352.8 / 192 / 176.4 / 96 / 88.2 / 48 / 44.1kHz) MQA

Udgange:  RCA L/R 4.4 Balanceret linjeudgang.

Indgange:USB3.0 B-stik (USB2.0-kompatibel)

Fjernbetjening: Nej

Finish: Sølv/Grå

Mål (BxHxD): 160 (b) x 117 (d) x 35 (h) mm. (6,3 ″ x 4,6 ″ x 1,4 ″)

Vægt: 0,8 kg (1,8 lbs)

Strømforbrug: <1,5 W via USB-strøm ELLER 5 v DC (strømforsyning ikke inkluderet)

Udgangsimpedans: <1 Ω (BAL / SE)

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).