iFI ZEN - CAN -

Varenummer :

1.595,00 DKK.

Fuldt balanceret hovedtelefonsforsærker fra iFi. 

Antal

Sikker onlinehandel

Hvis du leder efter en prisvenlig hovedtelefonforstærker, der kan være med i kampen blandt de dyrere alternativer, så er denne Zen Can model et seriøst bud.

iFi er kongerne indenfor at skabe værdi i det prisvenlige segment, og med denne hovedtelefonforstærker, så har de endnu engang vist, at man kan få solide produkter til fornuftige priser.

En computer leverer et lavt energioutput og meget lavere end det, som gode høretelefoner kan håndtere. Det betyder, at du aldrig får udnyttet dine høretelefoner optimalt, da computeren simpelthen ikke kan levere nok energi til at give den ønskede lyd. iFi’s Zen Can kan levere 52 gange mere strøm end en computer, så du kan begynde at få den lyd, som dine høretelefoner kan levere.

Forstærkeren er udstyret med kredsløbet fra den over 10.000 kroner dyre storebror Pro ICAN (300 ohm), som dermed gør det muligt at presse selv de mest krævende høretelefoner helt til det yderste.

Zen serien går heller ikke ned på speciallavet software og denne model er ingen undtagelse. For at gøre lyden mere rummelig, så du undgår den flade fornemmelse som ofte opstår, når man benytter sig af høretelefoner, så har Zen Can en 3D feature, der giver lyden den rigtige højtalerfornemmelse. Det kommer til at lyde som om, at lyden er ude af dit hoved, over, under og ved siden af dig. Alt det uden at miste lydens opløsning eller at bruge kompleks digital signalmanipulation

Et andet problem med høretelefoner er, at der ofte er en flad bas, så det problem har iFi selvfølgelig også sat sig for at løse. Deres XBass løsning er en elegant løsning, der korrigerer bassen præcist.

Der er også en række mere Premium elementer som MELF-resistors, Panasonic ECPU kapaciteters og meget mere.

 

Dermed en utrolig hovedtelefonsforstærker til prisen.

Laptops og smartphones har en virkelig lav effekt på <1.0v. På et godt sæt hovedtelefoner løber du altid tør for juice. Du får aldrig rigtig høre, hvad de kan gøre.
Brug en bærbar computer, telefon eller DAC til at fodre din musik til ZEN CAN og tilslut dine hovedtelefoner. Når du pumper 52 gange mere strøm ud, hører du nu, hvad du har savnet.

Type: Hovedtelefon forstærker

Tonekontrol: Nej

Indgange: RCA, 1 x Minijack

Udgange: 1 x Minijack, 1 x Balanceret linjeudgang

Fjernbetjening: Nej

Finish: Silver/Grå

Mål (BxHxD): 170 x 47 x 117 mm.

Vægt: 0,600 g.

Type: Hovedtelefon forstærker
Effekt: 0,75W/channel, 32 Ohm
Tonekontrol: Nej
Indgange: XLR, RCA
Udgange: 1 x Minijack, 1 x Stereo mini XLR
Fjernbetjening: Nej
Finish: Silver
Mål (BxHxD): 170 x 47 x 117 mm.
Vægt: 0,600 
Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).