Focal - Clear MG -

Varenummer :

12.900,00 DKK.

Focal Clear i ny MG udgave

Antal

Sikker onlinehandel

Focal - Clear MG

Med inspiration fra Focals absolutte topmodel Utopia, så får du med over-ear høretelefonerne Clear MG et par høretelefoner, der spiller langt over sin prisklasse.
Focal har med dette produkt trukket på deres erfaring fra en af de mest eftertragtede høretelefoner på markedet Utopia, og det velrenommerede brand har bestemt ikke skuffet denne gang.
Clear MG modellen er håndlavet i Frankrig under strenge kvalitetskrav, så du kan være sikker på at få levereret den ypperste kvalitet.
Focals velkendte og patenterede M-formede enhed med en diameter på 40 mm bliver i disse høretelefoner kombineret med en ny magnesiumenhed til Clear MG højtalernes drivere, hvilket resulterer i en dynamisk og detaljeret lyd i hele lydspekteret samtidig med, at den balancerede profil bibeholdes. Den M-formede gril i høretelefonerne er med til at skabe en endnu større præcision. Dermed får du en lyd som næsten kan måle sig med de professionelle høretelefoner, der ligger i en helt anden prisklasse.
Designet på Clear MG høretelefonerne er med til at tage dem at gøre dem til noget helt for sig selv. Med de bedste materialer som ægte læder og aluminium, så opnår de en særlig elegance og kvalitetsfornemmelse. 
De er inspirerede af en bikube med den eksterne gril og den smukke metalfinish i valnød. Clear MG har ikke bare en uovertruffen lyd, men de er også sofistikerede og elegante på et niveau, hvor konkurrencen ikke kan følge med. 
Med høretelefonerne medfølger et skræddersyet etui i farve, der matcher høretelefonerne, 1.2 meter kabel med 3.5mm mini-Jack, et 3 meter kabel med 4-pin XLR-stik og en adapter fra 3.5mm til 6.3mm Jack.
Clear MG er dermed den gyldne standard indenfor åbne høretelefoner og leverer en overvældende lydperformance og et tidløst og raffineret design, som du stolt kan bære.
Kom ind i KT Radio og få lov at lytte til Focal Clear MG, du bliver ikke skuffet.

Focal - Clear MG Med inspiration fra Focals absolutte topmodel Utopia, så får du med over-ear høretelefonerne Clear MG et par høretelefoner, der spiller langt over sin prisklasse.Focal har med dette produkt trukket på deres erfaring fra en af de mest eftertragtede høretelefoner på markedet Utopia, og det velrenommerede brand har bestemt ikke skuffet denne gang.Clear MG modellen er håndlavet i Frankrig under strenge kvalitetskrav, så du kan være sikker på at få levereret den ypperste kvalitet.Focals velkendte og patenterede M-formede enhed med en diameter på 40 mm bliver i disse høretelefoner kombineret med en ny magnesiumenhed til Clear MG højtalernes drivere, hvilket resulterer i en dynamisk og detaljeret lyd i hele lydspekteret samtidig med, at den balancerede profil bibeholdes. Den M-formede gril i høretelefonerne er med til at skabe en endnu større præcision. Dermed får du en lyd som næsten kan måle sig med de professionelle høretelefoner, der ligger i en helt anden prisklasse.Designet på Clear MG høretelefonerne er med til at tage dem at gøre dem til noget helt for sig selv. Med de bedste materialer som ægte læder og aluminium, så opnår de en særlig elegance og kvalitetsfornemmelse. De er inspirerede af en bikube med den eksterne gril og den smukke metalfinish i valnød. Clear MG har ikke bare en uovertruffen lyd, men de er også sofistikerede og elegante på et niveau, hvor konkurrencen ikke kan følge med. Med høretelefonerne medfølger et skræddersyet etui i farve, der matcher høretelefonerne, 1.2 meter kabel med 3.5mm mini-Jack, et 3 meter kabel med 4-pin XLR-stik og en adapter fra 3.5mm til 6.3mm Jack.Clear MG er dermed den gyldne standard indenfor åbne høretelefoner og leverer en overvældende lydperformance og et tidløst og raffineret design, som du stolt kan bære.Kom ind i KT Radio og få lov at lytte til Focal Clear MG, du bliver ikke skuffet.


Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).