Technics - SL-1210MK7 -

Varenummer :

7.995,00 DKK.

Ny DJ pladespiller fra Technics

Antal

Sikker onlinehandel

Den klassiske DJ pladespiller er tilbage! Hjertet i den helt nye SL-1200MK7 er den helt nye motor. Det nyudviklede direkte drivsystem bruger en langsomt drejende motor til direkte at drive tallerkenen. Dette system har forskellige fordele. Det giver høj ydeevne, såsom rotationsnøjagtighed og kraftfuldt drejningsmoment, kræver ikke udskiftning af dele og opretholder høj pålidelighed over en lang periode.
Pitch kontrol-funktionen gør det muligt at finjustere rotationshastigheden inden for ±8 % / ±16 %. Dette gøres via digital styring, fra positionsdetektering af skyderen til den roterende kontrol af motoren, så unødvendig DA-konvertering elimineres. Dette forbedrer sporingens ydeevne betydeligt for at opnå en præcis og stabil pitch-justering.
Tonearmen, som fortsat har støttet den førende DJ-scene i mange år, arver den yderst pålidelige universelle S-formede tonearm med statisk balance. Dette sporer rillen præcist på grammofonpladen for at sikre fremragende sporingsydeevne med minimal hoppen af nålen selv under barske spilleforhold såsom ridser.


Type: Pladespiller
Hastighed: 33, 45 & 78 (r.p.m)
Finish: Sort
Output: RCA to phono
Mål (BxHxD): 453 x 169 x 353 mm
Armlængde: 230 mm
Vægt: 9,6 kg.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).