iFi - ZEN Stream -

Varenummer :

3.195,00 DKK.

Super lille streamer fra iFi

Antal

Sikker onlinehandel

 

Til dig der ønsker brede muligheder og høj kvalitet og den bedste lydkvalitet, så er Zen Stream en af de bedste muligheder.
En supervelspillende og kompakt løsning og en af de bedste løsninger, hvis du vil sende musik fra internettet til din DAC uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af din musik.
Både software og hardware er designet af iFi for at give den bedste performance på markedet. Det er med til at give dig et lynhurtigt produkt og en prisvindende lydgengivelse. Deres software gør det endda muligt at skifte mellem ”exclusive” modes, der gør det muligt at få levereret et endnu mere rent resultat.
Zen Stream har ingen D/A converter, hvilket betyder, at du ikke kan få et analogt signal ud af den. Du kan derfor bruge den med alle højtalere der har digitale indgange eller også kan du benytter dig af en DAC. Fordelene ved dette er, at du undgår støj fra netværksdelen og dermed kan få et mere klart output. 
Streameren har også iPurifier indbygget og aktiv støjreducering, så du får den bedste lyd overhovedet. 
Zen Stream giver dig en række forskellige muligheder for at streame din lyd i den bedste kvalitet til dine højtalere. Du kan:
- Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal Connect
- Virker med alle certificerede DLNA-streaming apps
- Integreret AirPlay - stream nemt fra både Android og Apple enheder
- Roon ready
- NAA i samarbejde med Sygnalist’s HQPlayer software
Hvis du vil have den absolut bedste lydgengivelse, så er Zen Stream altså en formidabel løsning.

Til dig der ønsker brede muligheder og høj kvalitet og den bedste lydkvalitet, så er Zen Stream en af de bedste muligheder.En supervelspillende og kompakt løsning og en af de bedste løsninger, hvis du vil sende musik fra internettet til din DAC uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af din musik.Både software og hardware er designet af iFi for at give den bedste performance på markedet. Det er med til at give dig et lynhurtigt produkt og en prisvindende lydgengivelse. Deres software gør det endda muligt at skifte mellem ”exclusive” modes, der gør det muligt at få levereret et endnu mere rent resultat.Zen Stream har ingen D/A converter, hvilket betyder, at du ikke kan få et analogt signal ud af den. Du kan derfor bruge den med alle højtalere der har digitale indgange eller også kan du benytter dig af en DAC. Fordelene ved dette er, at du undgår støj fra netværksdelen og dermed kan få et mere klart output. Streameren har også iPurifier indbygget og aktiv støjreducering, så du får den bedste lyd overhovedet. Zen Stream giver dig en række forskellige muligheder for at streame din lyd i den bedste kvalitet til dine højtalere. Du kan:- Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal Connect- Virker med alle certificerede DLNA-streaming apps- Integreret AirPlay - stream nemt fra både Android og Apple enheder- Roon ready- NAA i samarbejde med Sygnalist’s HQPlayer softwareHvis du vil have den absolut bedste lydgengivelse, så er Zen Stream altså en formidabel løsning.

 


Type: Streamer
Audio formater: Spotify, Tidal, DLNA m.m.
Tonekontrol: Nej
Tilslutninger: 2 x USB, 1 x Digital Coaxial
Fjernbetjening: Nej
Finish: Sort
Mål (BxHxD): 158 x 35 x 100 mm.
Vægt: 0,58 kg.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).