Hana - ML -

Varenummer :

8.495,00 DKK.

MC Low Output

Antal

Sikker onlinehandel

Hana M - Microline “M” henviser til slibningen på den nål, der er monteret på nålearmen på pickup’erne i M-serien, nemlig den avancerede Microline slibning, der anerkendes for, at være den slibning, der kommer tættest på skærenålens geometri. Det betyder, at nålen har den allerstørste anlægsflade i pladerillen og at pick-up’en kan spore optimalt og give et stort, præcist stereobillede med fine detaljer og høj opløsning.

High Purity kobbertråd M-serien benytter en særlig “High Purity” kobbertråd i de små spoler i både Hana ML og MH - og det er lykkedes at opnå en lavere generator impedans, så pickup’erne kan benyttes med endnu flere forskellige RIAA’er end det er tilfældet med E- og S-serierne.

“Delrin” pick-up hus Pick-up’en mekaniske opbygning er et af vigtigste elementer for at opnå frihed for resonanser. Derfor er M-serien bygget i et hus af støbt Delrin, en polymer, der i sig selv har en meget effektiv dæmpning og stivhed - og som lader pick-up’en gengive lavfrekvent information endnu bedre end hvis den var bygget i andre materialer.

Kryogenbehandling Samtlige metal-dele i M-seriens pick-up’er er kryogenbehandlet i en proces, hvor metal og magnetsystem langsomt nedkøles til et absolut nulpunkt og derved ændrer krystalstruktur. Resultatet er et stærkt forbedret magnetfelt, som giver større linearitet og hørbart bedre lyd.

Superior Mechanical Interface M-serien erforstærket med en solid messingplade, der udgør en effektiv og resonans-død kobling til tonearmen, der forbedrer dynamik og basgengivelse. Messingpladen er forsynet med gevind, så montering foregår uden møtrikker. Samtidigt betyder den ekstra vægt, at pick-up’en med sine 9,5 gram, matcher bedre med de fleste tonearme og pladespillere end E- og S-serien


Hana ML

Stylus: Nude Microline

Cantilever: Aluminium

Magnet: Alnico

Coil Wire: High Purity Copper

Cartridge Housing/Base: POM/Brass

Output Level: 0.2mV

Channel Balance: <1dB/1kHz Rec

Tracking Force: 2g

Trackability: 70µ/2g

Compliance: 10×10-6 cm/dyne

Channel Separation: 30dB @ 1kHz

Frequency Range: 12Hz to 45kHz

Impedance: 8Ω

Suggested Load Impedance: <100Ω (ML)

Cartridge Weight: 9.5g

Body Colour: Black

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).