Panasonic - TX-50MX710E -

Varenummer :

4.780,00 DKK. 5.195,00 DKK.

50" 4K LED Google TV fra Panasonic

Antal

Sikker onlinehandel

Med ultraklare farver, skarpere kontraster og fyldigere detaljer giver Panasonic MX710 dig en fortryllende billedkvalitet. Filmmaker-tilstand indstiller filmens farvepalet, kontrast, billedformat og billedhastighed, som instruktøren havde tænkt sig.

Et godt billede er en ting, men det er så meget mere spændende, når du tilføjer en medrivende lyd. Panasonics lydbehandling med den ekstra omsluttende Dolby Atmos®-teknologi vil give dig en intens stemning.

Vil du skifte fra at se tv til gaming? Intet problem. Du skal blot vælge Spiltilstand ved hjælp af TV-fjernbetjeningen for at reducere indgangsforsinkelsen, så handlingen på skærmen reagerer øjeblikkeligt på dine kommandoer takket være Auto Low Latency Mode (ALLM) og Variable Refresh Rate (VRR), der understøttes af HDMI 2.1. Som gamer vil du også sætte pris på Panasonics medieafspiller og adgang til TWITCH.

Panasonics MX710-serie er udstyret med Bluetooth®, som giver dig mulighed for trådløst at parre dit tv med enhver lydenhed, f.eks. soundbars, hovedtelefoner eller højttalere, og dermed forbedre din lydoplevelse endnu mere.
Dette TV kombinerer ikke blot smarthed med høje standarder for billed- og lydkvalitet, det er også noget for øjnene med det smukke design uden ramme: Et perfekt midtpunkt i enhver stue.


Type: LED, LCD Panel
Skærm diagonal: 50"
Opløsning: 3840 x 2160 pixels
Kontrast: High Contrast
Tuner: Digital DVBT/T2/DVB-C/DVB-S2
HDR: Ja (HDR10, HLG, Dolby Vision)
3D: Nej
Fjernbetjening: Ja 
Indgange: 3 HDMI, 2 USB, 1 LAN
Mål skærm (B x H x D): 1119 x 647 x 68 mm.
Vægt: 10,5 Kg.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).