SA

SA - WB2 Vægbeslag

Elegant vægbeslag fra System audio.

WB1 er et fleksibelt vægbeslag fra System Audio til brug med mindre højttalere.

 
149,00 DKK

SA - Saxo 10AV

Prisstærk center højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. styk.

Saxo 10AV er en super musikalsk perle af en centerhøjttaler. Lyden fra denne er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt den evt. med de øvrige Saxo højttalere og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalersystemer.

 
1.599,00 DKK

SA - Saxo 1

Super lille kompakt højttaler fra System Audio!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 1 er en super musikalsk lille perle af en højttaler. Lyden fra disse er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalersystemer.

 
2.199,00 DKK

SA - Saxo 10

Fantastisk stærk højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 10 er en super musikalsk perle af en højttaler. Lyden fra disse er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalersystemer

 
3.198,00 DKK

SA - Saxo 10 sub

Lækker subwoofer fra Danske System Audio!

Saxo 10 er en potent lille sag. Til trods for sit beskedne ydre byder Saxo 10 subwooferen på en dynamisk og hurtig gengivelse som egner sig godt til både musik og film.

 
3.499,00 DKK

SA - Aura 1

Rigtig god kompakt højttaler fra System Audio, kun et sæt tilbage i sort ask..

Bemærk prisen er pr. sæt.

Aura 1 er en utroligt velspillende lille højttaler fra System Audio. Lyden fra disse små modeller er overraskende dynamisk, men hvis man føler at der er behov for mere bas, så kan de med fordel supleres med en af System Audio's mange subwoofere.

 
2.499,00 DKK

SA - Saxo 5

Nyhed fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 5 er en super musikalsk perle af en højttaler. Lyden fra disse er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalersystemer.

 
3.999,00 DKK

SA - Saxo 1 Aktive

Super NYHED fra System er Audio Saxo 1 aktiv. Kan leveres i sort eller hvid pianolak.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 1 active byder på en meget overbevisende lydkvalitet med en frisk og god gengivelse af musikken i form af bass, mellemtone og diskant. 

 
3.999,00 DKK

SA - Saxo 30

Super reol højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 30 er en super musikalsk perle af en gulvhøjttaler. Lyden fra disse er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalere.

 
4.198,00 DKK

SA - Talent

Bemærk prisen er pr. sæt.

Talent fra System Audio er en levende og velspillende lille højtaler. Den byder på et elegant design, der tillader højtaleren kan stå eller monteres på væg. Kom ind i KT-Radio og oplev en lille højtaler der både overrasker og er en fryd for øjet.

 
4.998,00 DKK

SA - SubElectro 175

Leveres i bla. hvid og sort samt træ farver.

System Audio SA-175 har som ingen anden subwoofer både Reflex system & trykkammer mulighed. Den runde bundplade under SE175 kan drejes - og forvandle subwooferen fra basrefleks til trykkammer. Stuer på under 20 kvm. er akustisk vanskelige, for en almindelig aktiv subwoofer. Bassen bliver normalt for buldrende. Ved at omdanne SubElectro 175 til fungere efter trykkammerprincippet, har du langt større chance for, at nyde en tør, præcis og dyb basgengivelse i en lille stue.

 
4.999,00 DKK

SA - Saxo 5 Aktive

Aktiv højttaler fra System Audio, prisen er pr. sæt.

Saxo 5 aktiv byder på en meget overbevisende lydkvalitet med en frisk og god gengivelse af musikken i form af bass, mellemtone og diskant. Tilslut via kabel eller bluetooth.

 
5.998,00 DKK

SA - Saxo 5 active

Aktiv højttaler med Bluetooth fra System Audio

Saxo 5 active byder på en fremragende lydkvalitet med stor åbenhed og musikalitet. Tilslut din telefon eller tablet direkte via bluetooth, eller benyt Saxo 5 active sammen med dit TV via den optiske indgang, mulighederne er mange.

 
5.999,00 DKK

SA - XP30

System Audio gulvhøjtaler som både fås i sort og hvid pianolak.

Bemærk prisen er pr. sæt.

SA XP30 er det første medlem af den nye XP familie. Bag det særlige stof, der elegant fuldfører det minimalistiske design ligger en række teknologier kendt fra SA´s tophøjttalere. Lyden er engagerende og åben og det enkelte design vil pynte i en hver stue.

 
7.998,00 DKK

SA - SubElectro 200

Super sub fra System Audio!

System Audio Sub Electro 200 er usædvanligt alsidig. Den er specialiseret i præcis gengivelse af dybe toner. Derfor kan den anvendes i en hjemmebiograf, hvor den vil tilføre energi og drama til filmoplevelsen. Helt usædvanligt for aktive subwoofere kan den også anvendes i et musikanlæg, hvor den yder en dybere og mere præcis bas end en almindelig højttaler kan tilbyde også selvom den er meget større.

 
7.999,00 DKK

SA - Saxo 50

Fantastisk gulvhøjtaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 50 er en super musikalsk perle af en gulvhøjttaler. Lyden fra disse er både åben og utrolig dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalere.

 
7.999,00 DKK

SA - Saxo Bio 5.1 lille

Stærk bio system fra System Audio.

Saxo Bio pakken består af 3 stk. Saxo 10 i front, et sæt Saxo 1 baghøjttalere og en Saxo 10 subwoofer. En mildest talt imponerende bio til stærk pris!

 
8.499,00 DKK

SA - Saxo Bio 5.1 stor

Super bio til en stærk pris!

Saxo Bio pakken består af et sæt Saxo 30 gulvhøjttalere i front, 1 Saxo 10 center højttaler, et sæt Saxo 1 baghøjttalere og en Saxo 10 subwoofer. En mildest talt imponerende bio til stærk pris!

 
9.995,00 DKK

SA - Saxo 70

Anmelderrost gulvhøjttaler fra System Audios Saxo serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo serien har i mange år været System Audios entrance serie. Lyden i deres højttalere har altid være beskrevet som værende varme, hurtige og detaljerige. Det nyeste medlem til familien er Saxo 70, som selvfølgelig bygger på mange af de kvaliteter lillebroderen Saxo 50 har, nu får du bare endnu mere af det.  Det Roskilde baseret firma forsøger hele tiden at give en musikalsk oplevelse til deres kunder og dette giver de også med den nye Saxo 70. Den er et lyt værd og giver dig fantastisk perspektiv til prisen.

 
11.998,00 DKK

SA - Pandion 2

Lækker reference højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

I 2012 iværksatte Systemaudio i samarbejde med ingeniøren, et crowdsourcing projekt, som skulle bringe SA2K klassikeren fra 2000 tilbage til livet i en 2013 version. Projekt Q113 er nu i mål og resultatet: SA pandion 2. Disse højttalere overgår selv de vildeste forventninger. Kom og hør, hvor langt Dansk knowhow kan bringe en moderne højttaler. Her er noget, som med garanti, kan få kollegerne ude i verden til at spidse øre!

 
11.995,00 DKK

SA - Pandion 5 (spar 40%)

System Audios bedste kompakte højttaler, nogensinde!

Først skabte System Audio Pandion 2. Det den første højttaler i verden, der er udviklet i et åbent forum. 110 frivillige ingeniører arbejdede sammen med SAs udviklingshol og skabte højttaler i verdensklasse. Testpiloterne bestod af 25 musikere og studieteknikere. Sådan har man aldrig før udviklet højttalere.

Lyden er levende og ekstremt musikalsk.

 
19.199,00 DKK

SA - Pandion 20 (spar 40%)

Elegant gulvhøjttaler fra System Audio

Normalt opdeler man højttalere i to kategorier: Store og små. Store højttalere har deres fordele, mens små højttalere har andre finesser. SA pandion 20 gør op med begrænsningerne hos begge. Takket være det særlige kabinet og den specialkonstruerede bashøjttaler leverer SA pandion 20 en basgengivelse, du aldrig har hørt fra så lille en højtaler.

 
23.999,00 DKK