Transportabelt/DAB Radio

Daisy o­n the Ohoopee

Radioer og transportable musikanlæg er stadig værd at lytte på.

De er en fast bestanddel af mange menneskers hverdag og derfor er der stor fokus på at lave nogle ordenlige maskiner. Lyden i radioerne og de transportable musikanlæg er blevet vigtigere og vigtigere de seneste par år, og derfor er der også et stort udvalg fra prisklassen 799 kroner til 6000 kroner

Tivoli Audio - Albergo + Stereo speaker

Ekstra højttaler til Tivoli Audio Albergo.

Du elsker hi-fi vellyden fra din Tivoli Audio Albergo bordradio, men kunne måske godt tænke at lytte til udsendelser og Bluetooth musikstreaming i stereo. Hvad gør du så? Bare rolig, løsningen hedder Albergo Stereo Speaker.

Albergo Stereo Speaker tilsluttes nemt din Albergo radio med en enkel phonoforbindelse på bagsiden. Det lange 37 cm kabel gør det muligt at lægge god afstand mellem radioen og højttaleren for at skabe et stort, åbent stereolydbillede.

 
739.00 DKK

Panasonic - RF-D10

Elegant lille DAB radio fra Panasonic.

Smart lille batteridrevet DAB+ radio fra Panasonic. RF-D10 byder på en god lyd koblet sammen med en nem og enkel betjening. Et elegant og let læseligt LCD display giver nemt og hurtigt overblik.

 
799.00 DKK

Tivoli Audio - Model ONE BT

Den kan næsten ikke blive mere simpelt med Model One Bluetooth.

Man behøver ikke at være designer for at se, at den nye og anderledes Henry Kloss Model o­ne fra Tivoli Audio ser godt ud. Man behøver heller ikke være radiofreak for at høre, at den samtidig lyder godt. Ja, faktisk langt bedre end de fleste andre radioer. Nu er den tilmed blevet opdateret med Bluetooth.

 
1,499.00 DKK

Tivoli Audio - PAL BT

PAL radio fra tivoli med FM og Bluetooth.

Anvendelsesmulighederne for den lille, transportable, hårdføre og charmerende radio er næsten endeløse. Alle kan benytte PAL og dermed er det en oplagte følgesvend for alle, der har brug for en kvalitetsradio med knivskarp modtagelse, som kan tages med stort set overalt. PAL fås i mange forskellige spændende farver, fra den markante røde til den diskrete sorte. Derfor er der altid en farve til ethvert temperament og til enhver lejlighed.

 
1,699.00 DKK

Panasonic - SC-HC402EG

Elegant anlæg fra Panasonic.

Du ønsker klar og dynamisk lyd kombineret med et elegant look? Så lad os præsentere det nye HC402 micro-system i smart hvid finish. Klare linjer og et slankt design skaber et indbydende udseende. Denne lydkunstner passer ind i din indretning blandt andet ved udsøgt materiale valg, og muligheden for at hænge anlægget op på væggen. Nyd musik fra adskillige kilder og den fremragende lydkvalitet.

 
1,999.00 DKK

Tivoli Audio - PAL+ BT

DAB/DAB+ samt Bluetooth

PAL+ BT er seneste model i Tivoli Audios prisbelønnede PAL familien og denne radioen har blivet kåret Lyd & Billedes Årets Beste Radio! Vi har taget den sindssygt populære PAL radio og lavet den om til en fremtidssikret radio med en følsom DAB/DAB+/FM RDS digital tuner, nu med trådløs Bluetooth-teknologi. Det, vi har skabt eren af de bedste bærbare radioer produceret.

 
1,999.00 DKK

Tivoli Audio - Albergo +

DAB+ radio fra Tivoli med Clock funktion og BT.

Tivoli Audio’s ALBERGO+ DAB/DAB+/DMB/FM bordradio er opbygget, så enhver kan betjene den uden forvirring eller frustration. De få knapper på fronten er overskuelige og displayet hjælper dig med tips når bestemte funktioner bruges, f.eks. indstilling af alarm. Du kan på ingen tid vælge station, indstille de to vækkeure og aktivere forsinket slukning uden at gribe ud efter en manual. Adgang til Bluetooth trådløs teknologi er lige så let; efter tryk på en enkelt knap, kan du parre og forbinde din smartphone, tablet eller andet Bluetooth apparat og straks streame din favoritmusik trådløst til ALBERGO+. Alle disse funktioner er tilgængelige fra den medfølgende fjernbetjening, selv om Albergo+ også kan styres uden.

 
1,999.00 DKK

Tivoli Audio - Music System Three +

Prisstærk stereo radio fra Tivoli Audio med Bluetooth.

Music System Three er i bund og grund en stereo version af Tivoli Audios Albergo model. Selve anlægget indeholder både FM samt DAB+ radio, med mulighed for streaming via Bluetooth samt Clock-radio funktion. Betjeningen er naturligvis ligeså intuitiv og enkel som Albergo.

 
2,499.00 DKK

Tivoli Audio - Model Three BT

Clockradio med indbygget Bluetooth

Model Three har været stort set uændret lige siden lanceringen for ca. 9 år siden. Med enestående lydkvalitet, følsom analog AM/FM tuner, overskuelige funktioner som vækkeur og forsinket slukning samt et smukt forarbejdet kabinet i naturtræ, var der ingen grund til at pille ved perfektion. Dog har Tivoli Audio nu valgt at tilføje Bluetooth funktionalitet, for trådløs afspilning af digital musik.

 
2,499.00 DKK

Tivoli Audio - Model One Digital

Ny Model One fra Tivoli Audio

Med en afbalancering mellem stilfuld teknologi og lyd i høj kvalitet er Model One Digital en radio til den moderne tid. Den indeholder nye funktioner i forhold til den originale Model One ved at tilbyde DAB/DAB+, FM, Wi-Fi og Bluetooth. Den forener de forenklede elementer og brugervenlige funktioner, som den klassiske Tivoli Audio-serie er kendt for, men med en teknologisk opdatering.

 
2,499.00 DKK

Tivoli Audio - Music System +

Tivoli Audio Music System + med DAB+/FM/CD og Bluetooth.

Komplet musiksystem fra Tivoli Audio. Dette lille anlæg byder på en overraskende stor og varm lyd og med et væld af features, som bl.a. Bluetooth samt DAB+ skulle de fleste behov være dækket.

 
5,999.00 DKK