Højttaler Stands

Daisy o­n the Ohoopee

Højttaler standen har stor indflydelse på lyden.

Når man skal finde en platform til sine reol højttalere, er det utroligt vigtigt at denne platform sikrer en god afkobling fra omgivelserne, samtidig med at den ser elegant ud i stumiljøet. Vi har udvalgt en række højttaler stande som imødekommer netop disse to behov.

Focal - Chorus S700

Højttaler stands fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Med 60 centimeter i højden er Chorus S 700 stands et super valg til bl.a. kompakt højttalerne fra Chorus og Aria serien. Fås i sort.

 
1.699,00 DKK

Dynaudio - Stand 3X

Super stand til dine Dynaudio højttalere.

Ideen bag Dynaudio's Stand 3X var at lave en enkel stand i en smal profil. Stand 3X byder på en solid konstruktion som vil optimere lyden på enhver højttaler. Anbefalet til Dynaudio DM 2/6, DM 2/7, Excite X14, XEO 4, Excite X14A, XEO 3 og andre komptakte højttalere. Kan selvfølgelig også bruges til højttalere af andre mærker end Dynaudio.

 
1.999,00 DKK

Dynaudio - Stand 6

Fantastisk og velbygget stand fra Dynaudio.

Stand 6 er en fremragende højttaler stand fra Dynaudio. Ideen bag den gik ud på at skabe den ultimative afkobling for dine kompakte højttalere. Denne stand har en elegant top- og bundplade, integreret kabelskjuler og byder samtidig på en kraftig lydforbedring. Stand 6 er intet mindre end en moderne højttaler stand, som forbedre dine komptakte højttaleres lyd. Anbefalet til Dynaudio Focus 160, Excite X16, Contour 1.4, Confidence C1, Focus 200 XD og andre komptakte højttalere. Kan selvfølgelig også bruges til højttalere af andre mærker end Dynaudio.

 
2.999,00 DKK

Sonus Faber - Venere Stand

Elegant stander fra Sonus Faber.

Elegant stander fra Sonus Faber som er specielt designet til deres Venere 1.5 reol højttalere. Standerne kan dog nemt benyttes sammen med andre mærker/modeller. Selve foden er i glas, og benene samt topplade fremstår i metal. 

 
3.300,00 DKK

Sonus Faber - Olympica I Stand

Smuk stander fra Italienske Sonus Faber.

Stander som er designet specielt til brug med Sonus Fabers Olympica I højttalere. Disse standere giver Olympica I det perfekte udtryk, og hjælper samtidig med at akustisk afkoble højttalerne fra deres miljø, hvilket giver en bedre lyd.

 
7.699,00 DKK

KEF - Stands Reference 1

Højttaler stands der er ideele for KEF Reference 1 kompakt højttaleren.

Bemærk prisen er pr. sæt.

KEFs Reference 1 højttaleren er unik og skal selvfølgelig have den rette afkobling, hvilket Stand 1 sørger for. Den er bygget med henblik på at få det maksimale ud af Reference 1 højttaleren.

 
9.590,00 DKK

KEF - Stands Reference 4C

Ideel højttaler stand til KEF Reference 4C center højttaler.

Bemærk prisen er pr. stk.

KEFs Reference 4c højttaleren er unik og skal selvfølgelig have den rette afkobling, hvilket Stand 4c sørger for. Den er bygget med henblik på at få det maksimale ud af Reference 4c center højttaleren.

 
9.695,00 DKK