Tilbud

Supra - Rondo 4 x 2½

Super bi-wire kabel fra svenske Supra.

Bemærk prisen er pr. meter.

Supra højtaler kabel til en stærk pris. Giver din højttalere mere renhed og dynamik.

 
65.00 DKK

Panasonic - RP-HS34ME

Vi har 2 stk. til denne pris.

RP-HS34ME er en in-ear hovedtelefon til den aktive sportsudøver. Det særlige greb rundt om øret, sikrer at HS34ME bliver sidende komfortabelt under bevægelse, som f.eks. løb. HS34ME har indbygget mikrofon til tale.

 
139.00 DKK

Panasonic - RP-BTS30E

Vi har 3 stk. til denne pris

RP-BTS30E er en trådløs in-ear hovedtelefon til den aktive sportsudøver. Det særlige greb rundt om øret sikrer at BTS30E bliver sidende under stor fysisk aktivitet og med indbygget mikrofon, kan du også svarer opkald på farten. 

 
399.00 DKK

Panasonic - DVD-S500EG

Super lille DVD afspiller fra Panasonic

BEMÆRK DETTE ER EN DVD AFSPILLER

Super lille DVD afspiller fra Panasonic. DVD-S500EG har scart udtag og kan afspille DVD, CD samt foto via USB indgangen på fronten. En elegant lille afspiller som er nem at betjene.

 
399.00 DKK

Panasonic - DMC-XS1

Vi har 1 stk. til denne pris!

Fantastisk kamera med 5 x optisk zoom samt optisk stabilisator. DMC-XS1 kan nemt tilsluttes til din computer for nem og hurtig overførsel af filer, og er i et elegant og kompakt design.

 
599.00 DKK

AKG - D5

Super mikrofon fra AKG.

AKG's D5 er en fremragende dynamisk mikrofon. Meget robust og har en trådnet stål grill. 

 
669.00 DKK

AKG - D5S

Super mikrofon til prisen.

AKG D5S er en af verdens mest brugte sang mikrofoner. En særlig membran teknik giver ultra klar lyd og høj "gain før feedback".

D5S fra AKG er en dynamisk mikrofon med Super nyre karakteristik født til Live brug.

"Varimotion diaphragm" teknikken på AKG D5S, er en membran-teknik der sikrer en bedre membran opførsel i live omgivelser, rent praktisk får du en højere lyd uden feedback

D5S er med tænd/sluk afbryder. 

 
680.00 DKK

Van Den Hul - The D-102 III Hybrid XLR 2 x 1 meter

Et kabel der garantere et fantastisk lydbillede. XLR stik.

Bemærk dette er vores demo model.

D-102 III Hybrid er et prisvindende kabel, som kom på markedet i år 1982. Dette kabel har gået igennem en længere udvikling, men er den da i dag et af de mest prisvenlige kabler, men ikke desto mindre så spiller dette kabel fuldstændig fantastisk.

 
695.00 DKK

Tivoli Audio - Silenz

Støjreducerende hovedtelefon fra Tivoli Audio.

Bemærk vi har 1 sæt tilbage i sort.

Silenz er en støjreducerende hovedtelefon fra Tivoli Audio. Hovedtelefonen byder på en rigtig god lyd med høj komfort og elegant design. Størrelsen gør det let at tage Silenz med på farten, og det enkelte sammenfoldelige design, gør den nem at have med i f.eks. bagagen på ferie.

 
799.00 DKK

Nordöst - Wyrewizard HDMI 6 m.

Udgået model. Tilbud gælder så længe lager haves!

Højtydende HDMI kabel fra Amerikanske Nordost. Kablet benytter forgyldte stik, samt forsølvede ledere og har tredobbel skærm. Et fantastisk kabel til den krævende entusiast.

 
899.00 DKK

Panasonic - DMC-FT25

Vandtæt kamera fra Panasonic. Vi har 1 stk. til denne pris!

DMC-FT25 er et vandtæt kompakt kamera fra Panasonic. Her får du 4X optisk Zoom, 16,1 megapixel samt optical image stabilizer.

 
899.00 DKK

Sennheiser - HD-559

Super musikalsk hovedtelefon fra Sennheiser.

Med deres særlige interne Surround Reflector, er Sennheiser HD-559 åbne, circumaural hovedtelefoner i stand til at generere en udvidet rumlig lydfelt, hvilket gør dem ideelle til at lytte til hjemmebiografen såvel som musik. De er også udstyret med Sennheiser's innovative EAR teknologi, der sikrer nøjagtig kanalisering af lydsignaler i ørerne, samt avancerede Duofol membraner, der reducerer uønskede resonanser til et absolut minimum. HD 559 kommer med hud kærtegner velour ørepuder og hovedbøjle pude, som giver fremragende bærekomfort, selv for længe lytte sessioner.

 
949.00 DKK

Ortofon - Concord Q-Bert sæt

Det helt nye Q-Bert KIT som er helt unikt til scratch

Det helt nye sorte KIT som er lavet i samarbejde med DJ Q Bert som er en af de bedste scratch DJ´s i USA. Det er den ultimative scratch pick up som giver utrolige 12 mV i forhold til en blå concorde som kun giver 6 mV output.

 
1,000.00 DKK

Sennheiser - HD 579

Ny model fra Sennheiser

Sennheiser HD 5-modelserien er efterfølgeren til deres populære HD 500 Series og tilbyder høj kvalitet og værdi i ethvert aspekt. Lyden leveres af Sennheisers specielle transducerteknologi inkl. "Ergonomic Acoustic Refinement" (E.A.R)-designet, som leder audiosignalet direkte ind i dine ører. Med et tidssvarende design, som er både elegant og ergonomisk. En gave til alle, som lytter til musik med en følelse af være på opdagelse.

 
1,199.00 DKK

Cameo - UVBar 200 IR

Kraftig UV bar lampe.

UVBar 200 IR er en bar lampe med 12 3W ultraviolet LED. Den har DMX strying, samt master/slave funktion. Den kan både være stående samt hængene.

 
1,229.00 DKK

AKG - WMS40 - Mini2 dual 2 x Mic

Super mikrofon pakke fra AKG.

Bemærk der er 2 x mikrofoner.

AKG WMS 40 mini2 vokal og instrument systemer har begge en lydkvalitet i top og en utrolig let betjening (plug and play; tænd og du er på) ved en pris/ydeevne der er helt uden for konkurrence.

AKG SR 40 mini modtageren har tre status LED lamper; en for on/off, en for signal modtagelse OK, og endelig en for signal styrke/peak/overload. Volumen kontrollen styrer udgangs niveau på ¼” jack-stikket bagpå.

Håndsenderen (håndmikrofonen) er dynamisk kardioid, og er udstyret med on/off/mute switch. ca. 15 timers batteri tid med alkaline batterier.

 
1,240.00 DKK

Panasonic - SC-NE3 (demo model)

Trådløs højttaler fra Panasonic.

Vores demomodel!

SC-NE3 afspiller trådløst dine musikfiler enten via WiFi (DLNA netværk), Bluetooth eller Airplay. Denne elegante højttaler byder på en dynamisk lyd og et tidløst design.

 
1,299.00 DKK

Panasonic - DMP-BDT383

Prisstærk 3D Blu-ray fra Panasonic.

 Oplev Panasonic DMP-BDT383. Ud over 4K-opskalering og 4K-foto-/videoafspilning gengiver denne højtydende model lyd i høj opløsning. Ydermere har BDT383 indbygget Wi-fi samt understøttelse for NetFlix. En perle af en maskine til en stærk pris!

 
1,390.00 DKK

AKG - D7

Åben og dynamisk mikrofon fra AKG.

AKG's new reference dynamic microphone delivers high end performance and noble sound in every studio and on every stage. The new Laminated Varimotion diaphragm deep-drawing process allows the diaphragm itself to be fine-tuned with no extra tuning resonators. This leads to a quantum leap in audio performance under each surrounding conditions and sound volume. D 7 creates that subtle and opened sound in all frequency ranges condenser mics are famous for, but it also has the powerful resonance from a dynamic microphone.

 
1,479.00 DKK

Panasonic - SC-ALL05

ALL serie fra Panasonic

Takket være flerrumsfunktionen, brug af Wi-Fi eller Bluetooth samt det holdbare 6-timers genopladelige batteri kan du tage ALL05 højttaleren med dig overalt i dit hjem. Stream den musik, du elsker, fra næsten enhver kilde, herunder Bluetooth og smartenheder, og kombiner med andre ALL Connected Audio-systemer, så du kan lytte til fremragende lydkvalitet i hele dit hjem uden kabler og uden begrænsninger.

 
1,499.00 DKK

Sennheiser - HD 599

Ny model fra Sennheiser

Med HD 599 går du ind i en verden af audiofil lyd. Her vil du opleve et fremragende, naturtro og rumlig lydbillede, leveret af avancerede, specielle Sennheiser transducere. Måske har du tidligere lyttet til hovedtelefoner, der var temmelig gode. HD 599 viser dig, hvad der findes ud over det. Advarsel: Der er ingen vej tilbage.

 
1,499.00 DKK

Sennheiser - Momentum Over-Ear 2

Vinder af EISA Award årets "Hovedtelefon" prisen 2015/2016. En af Sennheisers absolut bedste hovedtelefoner til prisen.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheiser Momentum er blevet berømt for dens gode lydkvalitet og design. Nu er version 2.0 kommet af den populære hovedtelefon. Ligesom før er den afspejlet i materialevalget, hvor der er brugt læder i hovedbøjlen og hvor kopperne stråler af god stil. De største forandringer ved Momentum Version 2.0 er at den har fået større kopper og at den kan slås sammen. 

 
1,499.00 DKK

Van Den Hul - The Mainsserver Hybrid 6 m. (demo)

Dette strømkabel går ikke på kompromis med lyden.

Bemærk dette er vores demo model.

Van Den Hul er et dybt professionelt firma der kun har godt lyd i tankerne når de bygger kabler. Mainsserver Hybrid giver dig en bedre sort baggrund i lydbilledet og gør selv de mindste produkter meget bedre i lyd. 

 
1,500.00 DKK

Sennheiser - G4ME One

Fremragende gamer hovedtelefon fra Sennheiser.

Et af de mest foretrukne headsets til professionelle gamere, er denne G4ME One fra Sennheiser. Tysk lavet højttalerteknologi og en fortrindelig støjreducering, giver en fabelagtig hi-fi ydeevne. Det hjælper altså til at fokusere 100 % på spillet.

 
1,549.00 DKK

Pioneer - A-10

Super forstærker til prisen fra Pioneer.

A-10 er en klassisk lille forstærker fra Pioneer på 2 x 50 Watt. Selve konstruktionen benytter Pioneer's egen udviklede Direct Energy-design samt symmetrisk konstruktion, hvilket giver en fantastisk lydkvalitet til en absolut overkommelig pris.

 
1,590.00 DKK

Sennheiser - G4ME Zero

Ægte gamer hovedtelefon!

Med Sennheisers "Ergonomic Acoustic Refinement" teknologi. G4ME ZERO leverer det ultimative inden for præcision og klarhed. Det opdaterede lukkede design og dens måde at blive fremstillet på, gør selv de små detaljer store.

 
1,649.00 DKK

Tivoli Audio - PAL+ BT

DAB/DAB+ samt Bluetooth. 

PAL+ BT er seneste model i Tivoli Audios prisbelønnede PAL familien og denne radioen har blivet kåret Lyd & Billedes Årets Beste Radio! Vi har taget den sindssygt populære PAL radio og lavet den om til en fremtidssikret radio med en følsom DAB/DAB+/FM RDS digital tuner, nu med trådløs Bluetooth-teknologi. Det, vi har skabt eren af de bedste bærbare radioer produceret.

 
1,699.00 DKK

Yamaha - A-S201

Super prisstærk forstærker fra Yamaha.

Integrerede forstærkere kan efterhånden fås i alle typer prisklasser og Yamaha har vist sig at være ekstremt stærke når de gælder forstærkere under 5000 kroner. Den er bygget som en traditionel Yamaha forstærker og oser af varme og kræfter. Taget i betragning af prisen får man derfor utrolig meget for pengene og derudover kan du da også sætte din pladespiller til.

 
1,699.00 DKK

Klipsch - R-25C

Super centerhøjttaler til en stærk pris!

R-25C er den matchende centerhøjttaler til Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en veldimensioneret centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige 1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt 2 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
1,699.00 DKK

KEF - Ci160QS

Vi har 4 stk. af disse!

Bemærk prisen er pr. stk.

Ci160QS benytter KEF uniQ teknologi som sikrer en ensrettet spredning af lyden fra både diskant såvel som bas. Selve modellen er bestykket med en 1" diskant samt en kraftig 6.5" basenhed. En super fleksibel og musikalsk indbygningshøjttaler.

 
1,795.00 DKK

Onkyo - BD-SP353

Elegant Blu-ray afspiller fra Onkyo

BD-SP353 er en super kompetent Blu-ray afspiller, som byder på en høj billedkvalitet i et slankt, minimalistisk design.

 
1,795.00 DKK

Onkyo - A-9010

Prisstærk forstærker med indbygget DAC.

A-9010 er en meget velspillende integreret forstærker fra Onkyo. Denne solide forstærker byder på 2 x 44 Watt, og ud over analoge input finder du Phono, line out,  samt 1 digital coaxial samt en optisk indgang. Denne forstærker kan uden tvivl imødekomme langt de fleste behov

 
1,799.00 DKK

Klipsch - R-14M

Imponerende lille reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-14M er den "lille" model i Klipsch Reference serie af reolhøjttalere. Der er tale om en velspillende model som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt en kraftig 4" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk størrelsen taget i betragtning.

 
1,799.00 DKK

Van Den Hul - The Orchid 2 x 1 meter (demo)

Et kabel der bringer musikaliteten tilbage i dit anlæg.

Bemærk dette er vores demo model.

 
1,800.00 DKK

Yamaha - R-S202D m. DAB+ tuner

2016 model med indbygget DAB+

Velspillende receiver fra Yamaha med indbygget DAB+ tuner. R-S200D er en super god lille forstærker hvor der er tænkt på det hele, 4 analoge indgange, Bluetooth, fuld tonekontrol samt A+B højttalere

 
1,890.00 DKK

LD Systems - Roadjack 8

Vellydende transportabelt højttalersystem fra LD Systems.

LD Systems Roadjack 8 er en mobil 2-vejs system aktiv højtaler med indbyggede hjul og justerbaret håndtag. Højtaleren producerer lyd i frekvensområdet 90 Hz til 18 kHz med et maksimalt lydniveau på 113 dB. Roadjack 8 kommer med et genopladeligt batteri, der holder strøm i op til 20 timer. LD Systems Roadjack 8 har indbygget 3-kanals mixer med individuelle volume-kontrol, 2-bånds EQ, regulerbar rumklang og master volume. Med LD Systems Roadjack 8 kan du afspille din musik på mange forskellige måder. Brug den indbyggede bluetooth-player til trådløs afspilning eller styr musikken med den inkluderede IR remote control. LD Systems Roadjack bruger også SD kort og kan tilsluttes med USB-enheder.

 
1,899.00 DKK

MiT - AVT S2 2 x 2,75 m.

Super MiT højttaler kabel til en fantastisk pris.

Amerikanske MiT står bag nogle af de mest respekterede kabler i verden. En stor del af hemmeligheden bag deres kabler ligger i deres særlige networks, som indeholder deres Pole teknologi. Pole teknologien sikrer at alle frekvenserne i signalet får samme artikulering, AVt MA kablet indeholder endnu flere Poles sammenlignet med T1, og er udstyret med højkvalitets RCA stik. Ydermere er AVt MA udrustet med MiT's fleksible "Oracle networks" som tillader manuel indstilning af impedancen, hvilket gør sammenhængen imellem dine enheder perfekt!

 
1,899.00 DKK

Sennheiser - Urbanite XL Wireless

Bluetooth hovedtelefon fra Sennheiser.

Urbanite Wireless er en trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på høj komfort og en fantastisk lydkvalitet! Urbanite Wireless fungerer via Bluetooth eller NFC og benytter samme enhed som Momentum Wireless, dog uden Noise Guard. Urbanite Wireless skal opleves!

 
1,899.00 DKK

Sennheiser - Momentum Wireless On-Ear

Trådløs On-Ear hovedtelefon fra Momentum serien!

Først kom succesen Momentum Wireless Over-Ear og nu er On-Ear versionen endelig landet. En trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på høj komfort og en fantastisk lydkvalitet! Momentum Wireless On-Ear fungerer via Bluetooth eller NFC og den benytter Sennheisers særlige Noise Guard teknologi som fjerner alt uønsket støj. Kan spille i hele 22 timer ved fuld opladning. Kom ind og få et lyt til denne fantastiske hovedtelefon.

 
1,899.00 DKK

Pioneer - A-20

Klassisk forstærker fra Pioneer, med alluminiums front.

A-20 er en klassisk lille forstærker fra Pioneer på 2 x 50 Watt. Selve konstruktionen benytter Pioneer's egen udviklede Direct Energy-design samt symmetrisk konstruktion, hvilket giver en fantastisk lydkvalitet til en absolut overkommelig pris

 
1,899.00 DKK

MiT - AVT BW2 2 x 3 m.

Super højttaler kabel fra MiT.

Amerikanske MiT står bag nogle af de mest respekterede kabler i verden. En stor del af hemmeligheden bag deres kabler ligger i deres særlige networks, som indeholder deres Pole teknologi. Pole teknologien sikrer at alle frekvenserne i signalet får samme artikulering, Terminator 2 kablet indeholder 14 Poles, og er udstyret med højkvalitets XLR stik. Terminator 1 har længe været hyldet som et af de bedste kabler i sin prisklasse.

 
1,899.00 DKK

Pioneer - PD-10AE

Super CD-afspiller til en overkommelig pris.

Den nye Pioneer PD-10AE er udelukkende en CD-afspiller, da Pioneer har valgt ikke at lave den som en SACD-afspiller mere. PD-10AE er derfor en rigtig god løsning til dig der vil have vækket din CD samling til live igen. Den er monteret med et ægte CD drev, i stedet for et PC drev, som kan forekomme i denne prisklasse. Den er udstyret med en 24-bit/192 kHz AKM DAC chip. Den er udstyret med ét sæt analog RCA udgang, men ikke nogle digitale.

 
1,920.00 DKK

Van Den Hul - The D-102 III Hybrid 2 x 3 meter (demo)

Et kabel der garantere et fantastisk lydbillede.

Bemærk dette er vores demo model.

D-102 III Hybrid er et prisvindende kabel, som kom på markedet i år 1982. Dette kabel har gået igennem en længere udvikling, men er den da i dag et af de mest prisvenlige kabler, men ikke desto mindre så spiller dette kabel fuldstændig fantastisk.

 
1,970.00 DKK

Yamaha - WX-030

Trådløs multirumshøjttaler fra Yamaha.

Denne streaminghøjttaler med WiFi er kompakt, så du kan placere den næsten hvor som helst. WX-030 er udstyret med MusicCast, et nyt system, der giver dig mulighed for at tilslutte WX-030 til andre MusicCast produkter, såsom receiver eller soundbar via dit trådløse hjemmenetværk. Afspil al din musik, hvor du vil, og når du vil.

 
1,990.00 DKK

Onkyo - T-4030

DAB+ tuner fra Onkyo.

Super velfungerende og velspillende DAB+ tuner fra Onkyo. Tilslut T-4030 til dit hifi system og oplev det bedste fra den digitale radio verden.

 
1,995.00 DKK

Yamaha - CD-S300

Yamaha CD-S300 med USB indgang på fronten.

Med CD-S300 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag. CD-S300 byder på noget af den mest avancerede CD teknologi i dag. Med USB indgang på frontpanelet samt uafhængige strømforsyning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre samt bruger.

 
1,999.00 DKK

Onkyo - C-7030

Super CD-afspiller fra Onkyo.

CD-7030 er en super kompetent CD-afspiller til en stærk pris. Afspilleren bruger 1. klasses 192 Khz/24 bit D/A konveretere fra Wolfson og designet passer naturligvis perfekt sammen med de nye receivere.

 
1,999.00 DKK

Pioneer - BDP-180

2015 Blu-ray afspiller fra Pioneer.

BDP-180 er Pioneers bud på en fleksibel og velfungerende afspiller som byder på en god billedkvalitet samt et hav af features. BDP-180 har bl.a. 3D, SACD afspilning, 4K opskalering, streaming samt WiFi.

 
1,999.00 DKK

KEF - Ventura 6

2 sæt i hvid!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ventura 6 er IP65 certificeret hvilket gør at den kan klare at blive installeret udenfor. Derfor kan den benyttes til udendørsbrug hvis der mangler lyd i haven eller ved poolen.

 
2,195.00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ50X Aktiv

Aktive højttalere fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De aktive S-DJ50X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
2,198.00 DKK

Klipsch - R-14S

Prisstærk baghøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt

R-14S er en dipol bagkanal bestykket med 2 stk. 1" Linear Travel Suspension Aluminium diskanter  samt en 4" basenhed. R-14S er en velspillende baghøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i Klipsch Reference serie af højttalere. Den dipole konfiguration giver et stort og omsluttende lydbillede!

 
2,199.00 DKK

Pioneer - SX-20DAB

Receiver fra Pioneer med indbygget DAB+ tuner

SX-20DAB er en super kompetent receiver med indbygget FM samt DAB+ tuner. Selve forstærker delen yder 100 W (20 Hz-20 kHz, THD 1 %, 8 ohms) og selve receiveren tilbyder både A/B højttaleromskiftning samt Phono indgang. 

 
2,199.00 DKK

Klipsch - R-15M

Super potent reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-15M er den største højttaler i Klipsch Reference serie af reolhøjttalere. Der er tale om en velspillende model som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt en kraftig 5,25" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk størrelsen taget i betragtning.

 
2,199.00 DKK

Panasonic - DMP-UB300EGK

Nyhed fra Panasonic.

Ultra HD Blu-ray bringer biografens magi ind i hjemmet med Panasonics mest avancerede teknologier, der giver levende og knivskarpe billeder. Sæt dig godt til rette, og lad dig fortrylle af den nye UB300. Unik optimeret tone-remapping teknologi til Ultra HD Blu-ray til SDR konvertering, som maksimerer egenskaberne for 4K-indhold og giver en bedre oplevelse end Blu-ray på et SDR TV.

 
2,199.00 DKK

Yamaha - A-S301

Prisstærk forstærker fra Yamaha.

Med A-S301 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-301 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
2,285.00 DKK

Yamaha - R-S300

Prisstærk receiver fra Yamaha i deres klassiske design.

Velspillende receiver fra Yamaha. RS-300 er en super god forstærker med indbygget radio, der er tænkt på det hele, tilslutning til Yamaha's iPod dock, pladespiller indgang, fuld tonekontrol samt A+B højttalere.

 
2,390.00 DKK

Onkyo - DAC HA-200

Bærbar hovedtelefonforstærker og DAC fra Onkyo.

Hvis du skal have god lyd med på farten, og det skal helst ikke koste en formue, så er DAC-HA200 fra Onkyo lige sagen. Den tilsluttes via. USB-kabel også er du ellers kørende med den gode lyd. Du benytter dig af Onkyo HD player app hvis der skal afspilles WAV eller FLAC filer.

 
2,390.00 DKK

Yamaha - R-N301

Yamaha stereo receiver med net radio og Airplay.

Yamaha`s nye lillebror netværks receiver i stereo byder på bl.a digitale indgange for ex. tv lyd. Streaming via Airplay og naturligvis adgang til alle verdens radiokanaler. Tilslutning for 2. sæt højttalere.    

 
2,390.00 DKK

Yamaha - ISX-18D

Kompakt og vellydende MusicCast højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. styk.

Yamaha MusicCast er en revolutionerende måde at lave multirumsløsninger på. Produkterne i serien kan benyttes individuelt, eller sammen i et komplet system, der løbende kan udvides. Soundbars, surround- og stereoforstærkere, samt trådløse højttalere kortlægges nemt i MusicCast app'en, hvor man frit kan vælge hvor i hjemmet der streames. Som noget helt unikt, kan enhver enhed i systemet fungere som Bluetooth sender, så man kan streame til lydprodukter med Bluetooth fra en hvilken som helst producent.

 
2,480.00 DKK

Yamaha - CD-N301

Vores demomodel i silver

Yamaha CD-N301 er noget så sjældent som en CD afspiller med indbygget streaming! Afspil dine CD'er, afspil musik via USB eller spil hele din digitale musiksamling via DLNA netværk. CD-N301 er en sand multiafspiller, som dækker alle tidens behov!

 
2,490.00 DKK

Pioneer - PD-30AE

Super CD-afspiller til en fornuftig pris.

Pioneer PD-30AE har direkte konstruktion opbygget med separat afskærmning. Afskærmningen isolerer audioblokken fra effektblokken, så signaltransmissionen sker ad den korteste og enkleste vej. Det giver mindre støj og forvrængning og dermed krystalklar lyd.
PD-30AE har hi-bit DSP-teknologi og garanterer således høj præcision og processing med høj hastighed, hvilket giver en betydeligt større nøjagtighed. Derudover har de valgt at droppe SACD funktionen i både PD-30AE, men også i lillebroderen PD-10AE.

 
2,490.00 DKK

Onkyo - TX-SR373

Ny 2017 model fra Onkyo

Denne receiver byder på en fantastisk ydelse i denne prisklasse. TX-SR373 understøtter alle de nyeste formater (DTS HD, DTS Master Audio, Dolby Digital Plus, Dolby True HD), og med hele 4 HDMI inputs samt 1 udgange, er der ingen mangel på tilslutnings muligheder. Ydermere har den nye 2017 model indbygget Bluetooth.

 
2,495.00 DKK

Klipsch - R-8SW

Kompakt og velspillende subwoofer fra Klipsch

R-8SW er en kompakt og velspillende subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 8" basenhed og har indbygget 50 Watt (150 Watt peak) forstærker. R-8SW er perfekt til en mindre stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til en stærk pris!

 
2,499.00 DKK

Klipsch - The One

Bluetooth højttaler fra Klipsch

Klipsch The One er lillebroder til The Three. Selve enheden (som har samme elegante design) er mindre end The Three, og er uden netværk. Tilgengæld kan The One afspille musik via bluetooth, og det indbyggede batteri gør det muligt at have enheden med på farten. 

 
2,499.00 DKK

Onkyo - CS-265 DAB

Super lille minianlæg fra Onkyo.

CS-265 er et komplaet minianlæg med CD-afspiller, DAB+, FM Radio, Bluetooth samt NFC. Anlægget fremstår i bl.a elegant high-gloss sort eller hvid og er inkl. højttalere.

 
2,499.00 DKK

Pioneer - A-30

Super klasse D forstærker fra Pioneer.

A-30 er en klassisk lille forstærker fra Pioneer på 2 x 70 Watt. Selve konstruktionen benytter Pioneer's egen udviklede Direct Energy-design samt symmetrisk konstruktion, hvilket giver en fantastisk lydkvalitet til en absolut overkommelig pris

 
2,499.00 DKK

MiT - AVT BW3 2 x 3,5 m.

AVT BW3 Højttaler kabel fra MiT.

Amerikanske MiT står bag nogle af de mest respekterede kabler i verden. En stor del af hemmeligheden bag deres kabler ligger i deres særlige networks, som indeholder deres Pole teknologi. Pole teknologien sikrer at alle frekvenserne i signalet får samme artikulering. Samtidig er selve lederen samt stik af højeste kvalitet, bemærk at alle MiT højttaler kabler kan termineres helt som du vil have det.

 
2,499.00 DKK

Elipson - Planet M (demo sæt)

Super lille designhøjttaler fra Elipson.

Vores demo sæt i sort.

Den atraktive lille Planet M højttaler, forbinder et tidløst og unikt design med god lyd. Disse små 2 vejs højttalere vil pynte i ethvert hjem. Med til højttalerne følger bordfod. Planet M fås både i hvid, sort og rød.

 
2,500.00 DKK

Sennheiser - RS-185

Super trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

Med alle musikelskerne i tankerne har Sennheiser formået, med deres nye trådløse hovedtelefon serie, at gengive dynamik og detaljer i særklasse. Disse hovedtelefoner levere et stilrigt design og utrolig præcis lydgengivelse. Dette kombineret med at du ikke behøver besværet med ledninger gør at det er en super løsning til dit stereo anlæg. 

 
2,549.00 DKK

Sennheiser - Momentum Wireless Over-Ear

Fantastiske trådløse hovedtelefoner fra Sennheiser.

Momentum Wireless er en trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på høj komfort og en fantastisk lydkvalitet! Momentum Wireless fungerer via Bluetooth eller NFC og den benytter Sennheisers særlige Noise Guard teknologi som fjerner alt uønsket støj. Momentum Wireless skal opleves! Den leverer en krystalklar oplevelse af lyden uden at være fastgjort til et kabel. Designet er ekslusivt, da der er brugt materialer som fx. rustfrit stål og ægte læder. 

 
2,599.00 DKK

Onkyo - A-9030

Super forstærker fra Onkyo

A-9030 er en meget velspillende integreret forstærker fra Onkyo. Denne solide forstærker byder på 2 x 65 Watt, og ud over analoge input finder du Phono, line out,  samt pre-out til subwoofer. Denne forstærker kan uden tvivl imødekomme de fleste behov

 
2,690.00 DKK

Yamaha - RX-V383

Entry level surround receiver fra Yamaha

Denne 5.1-kanals AV Receiver kombinerer HDMI® med understøttelse af 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR og BT.2020 med Bluetooth® til trådløs musikstreaming og YPAO™, front USB input og Eco mode.Denne AV-receiver understøtter fuldt ud de nyeste HDMI® standarder. Med pass-through af 4K video i 60 billeder pr. sekund, kan du få den fulde oplevelse af kvaliteten i 4K video uden degradering. Receiveren følger også HDCP2.2 copyright beskyttelsesstandarden for 4K video overførsel, samt HDR (High Dynamic Range) video, som giver en forbedret billedkvalitet, ved at have større detaljegrad i både de mørkeste og de lyseste dele af billedet. Ydermere understøttes et større farveudvalg gennem BT.2020 pass-through

 
2,695.00 DKK

Panasonic - TX-24ES513E

Ny 2017 model fra Panasonic, kommer til April.

Oplev elegant smart-TV og billeder med høj kontrast. ES513-serien her i mindste 24" anvender en lys skærm og tilpasningsdygtig nedtoning af baggrundsbelysningen for at skabe en fantastisk billedkvalitet. Den har også fremragende smart-netværksfunktioner og funktioner til deling af indhold.

 
2,790.00 DKK

Yamaha - T-D500

DAB og FM tuner fra Yamaha.

DAB og FM tuner fra Yamaha. Lyden fra denne tuner er varm og engagerende, designet er elegant og passer naturligvis perfekt sammen med de øvrige produkter i 500 serien

 
2,790.00 DKK

Klipsch - R-10SW

Prisstærk 10" subwoofer fra Klipsch

R-10SW er en prisstærk og kraftig subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 10" basenhed og har indbygget 150 Watt (300 Watt peak) forstærker. R-10SW er perfekt til en mindre til middelstørrelse stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til musik eller film.

 
2,799.00 DKK

Pioneer - BDP-X300

Ny Blu-ray afspiller fra Pioneer

BDP-X300 er en slankt og veludstyret Blu-ray afspiller som byder på 4K opskalering SACD samt DLNA netværk. Som noget helt unikt har Pioneer's X300 både optisk, coaxial samt 2 kanals analog lydudgang og så kan den leveres i hvid!

 
2,899.00 DKK

Yamaha - CD-C600

5 CD skifter fra Yamaha.

CD-C600 er noget så sjældent som en CD omskifter med plads til 5 CD plader. Udover afspilning af almindelige CDer så byder CD-C600 også på afspilning af digital musik via USB eller via iPod tilslutning.

 
2,950.00 DKK

Yamaha - BD-S681

Blu-ray med 3D og 4K opskalering

BD-S681 er en velkonstrueret og elegant Blu-ray afspiller fra Yamaha, som byder på en fantastisk ydelse til prisen. BD-S681 understøtter både 3D, kan opskalere til 4K samt afspille det audiofile SACD format. Ydermere er BD-S681 udstyret med både optisk, coax samt analog lydudgang!

 
2,990.00 DKK

Q Acoustics - Q-TV2 (spar 25%)

Usynligt højttalersystem til dit TV!

Q-TV2 er den perfekte løsning til dig der ønsker en bedre lyd, og har din fladskærm stående på en fod. Q-TV kan monteres fuldstændig usynligt bagved TV'et, og betjeningen kan integreres i dit fjernsyns fjernbetjening. Kom ind i butikken og hør hvorledes Q-TV kan løfte lyden fra dit TV.

 
2,999.00 DKK

Pioneer - VSX-531

Ny 2016 model fra Pioneer

Pioneer VSX-531 imødekommer alle gængse krav til en AV-receiver: 5.1 surround-sound i HD og digital tilslutning til din iPod, iPhone eller iPad (uden dock). Desuden har den indbygget Bluetooth. En super fleksibel og velspillende receiver, til en stærk pris.

 
2,999.00 DKK

DLS - Flatsub Midi

Elegant subwoofer fra DLS

Midi Sub er en elegant og placeringsvenlig subwoofer fra DLS. Modellen er bestykket med en kraftig 8" basenhed og har indbygget forstærker på 150 Watt. Flatsub Midi kan også hænges på væggen.

 
2,999.00 DKK

KEF - Ventura 6

Super højttaler der kan benyttes til udendørsbrug.

Pr. sæt. KUN I HVID! Så længe lager haves!

Ventura 6 er IP65 certificeret hvilket gør at den kan klare at blive installeret udenfor. Derfor kan den benyttes til udendørsbrug hvis der mangler lyd i haven eller ved poolen.

 
2,999.00 DKK

Yamaha - A-S501

Super integreret forstærker fra Yamaha.

Med A-S501 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. AS-501 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre. Den nye 501 variant er blevet udstyret med indbygget D/A konverter, og har både optisk samt digital coaxial indgang!

 
2,999.00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ60X Aktiv

6" aktive højttalere fra S-DJ serien fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De aktive S-DJ80X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
3,098.00 DKK

Yamaha - R-N402D

Netværks stereo receiver med indbygget MusicCast.

R-N402D er receiver og netværksafspiller i én. Du kan bruge den til at afspille musik gemt på en PC eller NAS, eller du kan streame direkte fra musiktjenester og internetradio (med vTuner). Herudover lader Yamahas originale MusicCast-app dig afspille din yndlingsmusik fra en smartphone eller tablet via trådløs forbindelse.

 
3,190.00 DKK

Project - Debut Carbon DC m. 2M Red

Super pladespiller med endnu bedre pickup monteret.

Leveres med Ortofon 2M Red pickup.

Pro-Ject kommer fra Wien i Østrig, hvor de producerer en lang række modeller. Vi lagerfører debut Carbon som er deres mindste pladespiller. Debut Carbon leveres normalt i sort finish og er med Ortofon OM5E pickup. Debut Carbon fås i flere farver.

 
3,195.00 DKK

Klipsch - R-12SW

Prisstærk 12" subwoofer fra Klipsch

R-12SW er en prisstærk og kraftig subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 12" basenhed og har indbygget 200 Watt (400 Watt peak) forstærker. R-12SW er perfekt til en større stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til musik eller film.

 
3,199.00 DKK

Yamaha - ISX-80

Super aktiv højttaler med Yamahas nye streamingsystem MusicCast.

Restio serien fra Yamaha har efterhånden nogle år på bagen. ISX-80 tilbyder god lyd, super design og trådløs musik afspilning. Med indbygget DLNA kan du afspille musik direkte fra en netværksharddisk. Eller hvis du vil streame fra Spotify eller Tidal så er der også indbygget Apple AirPlay, i mens du også kan benytte Yamahas nyeste streamingsystem MusicCast. Dette gør at du kan have Yamaha produkter i alle værelse og streame til dem hver i ser fra deres App. 

 
3,250.00 DKK

Onkyo - NS-6130

Vellydende streamer fra Onkyo.

Det digitale musik marked er efterhånden blevet så stort, at de fleste streamere har et hav af muligheder, når det gælder musik afspilning. Onkyos NS-6130 er ikke en undtagelse, som ikke kun giver dig god lyd, men også giver dig alle muligheder for at lytte til musik. Streameren understøtter Apple AirPlay, DLNA, Google Cast, Internet Radio, Deezer, Spotify og Tidal. Alt dette kan styres med appen Fire Connect. Den er udrustet med en AKM 768 kHz/32-bit DAC.

 
3,290.00 DKK

Sennheiser - HD-650

High-End hovedtelefon fra Sennheiser.

HD-650 er efterhånden nærmest en legende. Med sin enorme musikalitet samt store åbenhed, byder denne hovedtelefon på en lydkvalitet ud over det sædvanlige. Med HD-650 er du sikret vellyd i aller højeste klasse!

 
3,295.00 DKK

Project - RPM 1 Carbon m. 2M Red

Elegant pladespller fra Project.

Leveres med Ortofon 2M Red pickup.

Elegant og velspillende pladespiller fra Project. Pladetallerkenen er i MDF som er fremragende til at håndtere resonancer, og selve pladespilleren bliver leveret med Ortofons 2M red pick-up. RPM 1.3 Genie tilbydes i sort, rød eller hvid højglans.

 
3,295.00 DKK

Yamaha - R-S700

Stærk receiver fra yamaha.

Velspillende receiver fra Yamaha. RS-500 er en super god forstærker med indbygget radio, der er tænkt på det hele, tilslutning til Yamaha's iPod dock, pladespiller indgang, fuld tonekontrol samt A+B højttalere.

 
3,490.00 DKK

Yamaha - CD-S700

Super CD-afspiller fra Yamaha.

Med CD-S700 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. CD-S700 byder på noget af den mest avancerede CD teknologi i dag. Med USB indgang på frontpanelet samt uafhængige strømforsyning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre samt bruger.

 
3,499.00 DKK

Klipsch - RP-250C

Center højttaler i Klipsch Reference Premium serie

RP-450C er den "lille" centerhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er dog alligevel tale om en veldimensioneret centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt 2 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
3,499.00 DKK

Focal - Aria CC900

Center højttaler i Focals Aria serie. Bemærk prisen er pr. stk.

Aria CC900 er den ideelle Center højttaler til dine Aria fronter. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Aria CC900 er bestykket med Focals særlige inverted dome diskant og 2 stk. 6,5" basenheder med Focals særlige FLAX membraner.

 
3,500.00 DKK

Pioneer - VSX-832

Ny 2017 model fra Pioneer

Pioneer VSX-832 imødekommer alle gængse krav til en AV-receiver: 5.2 surround-sound i HD og digital tilslutning til din iPod, iPhone eller iPad (uden dock). Desuden har den brugsrigtig global internetradio og netværksstreaming via DLNA, Apple Airplay, Google Cast samt Tidal & Spotify. Kompatibel (gratis) smartphone-/tablet-apps omfatter iControl til avanceret fjernbetjening og Air Jam. En super fleksibel og velspillende receiver, til en stærk pris.

 
3,590.00 DKK

Onkyo - TX-L20D

Slimline stereo receiver fra Onkyo.

Denne stereo receiver har alt hvad du har behov for, når der skal spilles musik derhjemme. Ikke nok med at den har et utrolig elegant design, så har den en rigtig fed lyd, samt et hav af muligheder når det gælder streaming. Du kan både streame via. Apple AirPlay, Fire Connect, Bluetooth, Google Cast, Deezer, DAB+ og selvfølgelig Spotify og Tidal.

 
3,595.00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ80X Aktiv

8" aktiv højttalere i S-DJ serien fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De aktive S-DJ80X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
3,595.00 DKK

Onkyo - TX-NR575E

Ny 2017 model fra Onkyo

Denne receiver byder på en fantastisk ydelse i denne prisklasse. TX-NR575 understøtter alle de nyeste formater (DTS:X, HD, DTS Master Audio, Dolby Atmos, Digital Plus, Dolby True HD), og med 4 HDMI inputs samt 1 udgange, er der gode tilslutnings muligheder. Ydermere har den nye 2017 model indbygget Bluetooth og har naturligvis understøttelse for HLG, Dolby Vision, Netværk samt Spotify.

 
3,599.00 DKK

Yamaha - RX-V483

Ny 2017 model fra Yamaha

Yamaha's RX-V483 er et givet valg for dig som vil have en total oplevelse i HD-kvalitet til rimelige penge. RX-V483 har en helt nyudviklet letanvendelig bruger menu, og kan styres via iPod/iPhone, hvilket gør daglig betjening til en leg! Samtidig er den udstyret med 4 HDMI (ver. 2.0) indgange. Den har billed processor med 4K passthrough, Bluetooth audio, wi-fi, og automatisk rumkorrektion samt højttaler indstilling via YPAO.

 
3,599.00 DKK

Yamaha - RX-V481D m. DAB+ tuner

Ny 2016 model med indbygget DAB+ tuner

Yamaha's RX-V481D er et givet valg for dig som vil have en total oplevelse i HD-kvalitet til rimelige penge. RX-V481D har indbygget DAB+ tuner, og kan styres via iPod/iPhone, hvilket gør daglig betjening til en leg! Samtidig er den udstyret med 4 HDMI (ver. 2.0) indgange. Den har billed processor med 4K passthrough, Bluetooth audio, wi-fi, og automatisk rumkorrektion samt automatisk indstilling via YPAO.

 
3,690.00 DKK

Yamaha - MCR-N470D

Komplet mini anlæg med CD, DAB+, Bluetooth samt MusicCast

Med MCR-N470D kan du få glæde af en masse forskellige lydkilder og funktioner - CD, USB og FM/DAB+radio og de seneste versioner af Wi-Fi, AirPlay Bluetooth og MusicCast. MusicCast er en ny revolution indenfor netværkslyd. Du kan bruge alle dine MusicCast-produkter sammen eller hver for sig - du bestemmer. Styr det hele fra én app, som er designet til at være hurtig og nem at bruge. Brug soundbars, trådløse højttalere, AV Receivere, Hifi-systemer - brug lige hvad der passer bedst til din situation. Sammensæt og udbyg dit MusicCast system efterhånden som tiden går. Yamahas MusicCast system gør alt tilgængeligt for alle, overalt.

 
3,890.00 DKK

Onkyo - TX-NR474

Ny 2017 model fra Onkyo

Denne receiver byder på en fantastisk ydelse i denne prisklasse. TX-NR474 understøtter alle de nyeste formater (DTS:X, HD, DTS Master Audio, Dolby Atmos, Digital Plus, Dolby True HD), og med hele 4 HDMI inputs samt 1 udgange, er der ingen mangel på tilslutnings muligheder. Ydermere har den nye 2017 model indbygget Bluetooth og har naturligvis understøttelse for HLG, Dolby Vision, Netværk samt Spotify.

 
3,990.00 DKK

Yamaha - YSP-1600

Soundbar med indbygget Music Cast

Slank Soundbar fra Yamaha med Digital Sound Projector teknologi for ægte 5.1 surroundlyd. YSP-1600 understøtter Yamahas særlige MusicCast teknologi til afspilning af al din musik, hvor som helst i dit hjem. Understøtter HDCP2.2 og 4K Ultra HD.

 
3,990.00 DKK

Panasonic - SC-PMX152EG

Panasonic Musiksystem med DAB+

Komplet anlæg med indbygget DAB+, CD-afspiller samt netværk med mulighed for lyd i flere rum. SC-PMX152 understøtter bl.a. Spotify samt netværksradio. Panasonic's særlige Re-Master funktion sikrer en høj lydkvalitet fra alle kilder.

 
3,999.00 DKK

Onkyo - A-9150

Forstærker med indbygget 32 Bit DAC

A-9150 fra Onkyo er en utroligt velspillende integreret forstærker med indbygget 1. klasses 32 bit D/A konverter. Denne velkonstruerede og strømstærke forstærker byder på 2 x 60 Watt, og er udstyret med analoge input, Phono, line out, pre out, 2 digitale coaxiale samt 2 optiske indgange. Denne forstærker kan uden tvivl imødekomme langt de fleste behov.

 
3,999.00 DKK

Pioneer - SX-S30DAB

Slimline receiver med indbygget DAB+ tuner, netværk, samt HDMI!

SX-S30DAB er et rent overflødighedshorn når det kommer til features i en receiver. Her bydes både på netværk med DLNA, Spotify, Apple Airplay og internetradio, ydermere tilbyder SX-S30DAB bluetooth samt indbygget FM og DAB+ tuner. Kombiner dette med en solid forstærker på 85 Watt og så har du et produkt som kan imødekomme stortset ethvert behov.

 
3,999.00 DKK

Klipsch - RP-150M

Stærk Reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-150M er den "lille" reolhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er dog alligevel tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt en kraftig 5,25" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
3,999.00 DKK

Panasonic - SC-ALL70T

Elegant soundbar fra Panasonic.

SC-ALL70T er en elegant og vellydende soundbar fra Panasonic. Soundbaren har både optisk digital samt HDMI indgang og udgang. En super løsning til din fladskærm. Soundbaren leveres med trådløs aktiv subwoofer og kan integreres med streaming produkterne i Panasonics ALL serie.

 
3,999.00 DKK

Onkyo - TX-8150

Vores demo model i sort!

Ny netværksreceiver fra Onkyo med indbygget FM Radio, net radio, spotify connect samt DLNA netværk.

 
3,999.00 DKK

Onkyo - TX-NR676E

Ny 2017 model fra Onkyo

Denne receiver byder på en fantastisk ydelse i denne prisklasse. TX-NR676 understøtter alle de nyeste formater (DTS:X, HD, DTS Master Audio, Dolby Atmos, Digital Plus, Dolby True HD), og med hele 7 HDMI inputs samt 2 udgange, er der ingen mangel på tilslutnings muligheder. Ydermere har den nye 2017 model indbygget Bluetooth og har naturligvis understøttelse for HLG, Dolby Vision, Netværk samt Spotify.

 
3,999.00 DKK

LD Systems - GT SUB15 A

Kraftfuld subwoofer med indbygget klasse D forstærker.

Bemærk prisen er pr. stk.

LD Systems GTSUB15A er en aktiv 1600 W subwoofer med et frekvensrespons på 35 - 200 Hz og et maksimalt lydniveau på 126 dB. Subwooferen har XLR inputs/outputs, et justerbart low-pass filter og filtreret 100 Hz satellit output. LD Systems GTSUB15A har indbygget Class D forstærker med SMPS teknologi, 15” lavfrekvens transducer, samt overstrøm og overspændings beskyttelse. LD Systems GTSUB15A er designet med slidstærk bass reflex enclosure og dura-vinyl overflade, der sikrer lang holdbarhed. LD Systems GTSUB15A har desuden håndtag i siderne for nemmere transport og en M20 stativholder.

 
3,999.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-350

2-kanals effektmixer med fremragende ydeevne.

Med funktioner, der ellers findes på vores high-end klubprodukter, som f.eks. kraftfulde kreative effekter og nye unikke ditto som f.eks. optagelse til USB, er DLM-350 den perfekte DJ-mixer for begyndere. Effekterne omfatter Echo, Jet, Noise og et høj-/lavpasfilter. Med den intuitive styring kan du ændre lyde, så du kan tilføje personlige og originale arrangementer til dine mix. Med den 3-bånds equalizer (isolatortype) får du en bred og kanaluafhængig styring i HI, MID og LOW. Det betyder, at du kan styre lyden individuelt for hver kanal.

 
4,049.00 DKK

Pioneer - VSX-S520D

Nyhed fra Pioneer med Airplay og DLNA og DAB+

Pioneers slanke receivere er blot 70 mm høje og 325 mm dybe, så de kan være på alle populære TV- eller hjemmebiografhylder. Sætter du din iPod eller iPhone i, bliver den ét med receiveren via Airplay. Eller sæt en USB-enhed i for at spille PC-filer. Og når du tilslutter til internettet via LAN, kan du høre internetradio og få automatiske firmware-opdateringer. Den slanke VSX-S520D giver dig en HD-hjemmebiograf, hvor du ved hjælp af MCACC kan foretage intelligent justering af lyden i forhold til højttalernes placering. På den måde kan du altid sidde i den optimale lytteposition og høre perfekt lyd, når du ser en film eller spiller spil.

 
4,095.00 DKK

Onkyo - TX-L50

Slimline surround receiver fra Onkyo.

Denne surround receiver har alt hvad du har behov for, når der skal ses film eller høres musik derhjemme. Ikke nok med at den har et utrolig elegant design, så har den en rigtig fed lyd, samt et hav af muligheder når det gælder streaming. Du kan både streame via. Apple AirPlay, Fire Connect, Bluetooth, Google Cast, Deezer, DAB+ og selvfølgelig Spotify og Tidal.

 
4,095.00 DKK

Panasonic - TX-40ES400E

Prisstærk 40" fra Panasonic

Kom i gang med smart-TV til fremragende underholdning. Med det lyse billede og de brugervenlige smart-funktioner leverer ES400 her i 40" udgaven fremragende underholdning. TV som 40" ES400 med Adaptive Backlight Dimming analyserer konstant indgående billeder, så de kontinuerligt kan justere dets lysstyrke for endeligt at levere den optimale billedkvalitet.

 
4,190.00 DKK

Pioneer - XC-HM86D

Pioneer XC-HM86 med DAB+.

XC-HM86D er i sandhed et kraftværk, udstyret med en 2 x 65 Watt Klasse-D forstærker til at booste din lyd. Dens kompakte størrelse og det stilfulde aluminiumsdesign gør den velegnet til enhver boligindretning. 

XC-HM86D er fyldt med funktioner og afspiller lyd fra DAB+ din smartphone og andre musikenheder via USB eller Aux ind. Takket være dens Wi-Fi kan du få adgang til internetradio og podcasts fra hele verden via vTuner, og du kan vælge millioner af musiknumre fra Spotifys digitale streaming-tjeneste med Spotify Connect. Du kan streame din yndlingsmusik via Airplay, DLNA samt Bluetooth.

 
4,199.00 DKK

LD Systems - Dave 10G3

Fuldt aktivt system fra LD systems.

Lille men imponerende, det er de ord der knytter sig bedst til Dave 10 G3 systemet. Der er tale om et fuldt aktivt system bestående af en fuldt aktiv 10" subwoofer med indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 150 Watt samt 2 x 100 Watt til de to medfølgende satellitter.  

 
4,250.00 DKK

Denon - DNMC-6000

Denon controller.

Denon er en af de førende producenter af premium DJ udstyr, nu introducerer Denon DN-MC6000 mixer og MIDI controller, en 4 kanals/8 indgange standalone digital DJ-mixer med MIDI-interface og interne lydkort. Med en forbløffende mængde af funktioner, real-time kanal matrix operation, slank bordplade design, state-of-the-art stål chassis konstruktion og den legendarisk Denon lyd. DN-MC6000 er ​​Denon´s flagskib indenfor controllere. Der også fungerer som et lyd interface (med en 2 ind/2 ud stereo inkluderet lydkort), DN-MC6000, når parret med brugerens software valg, er en turnkey-kontrol løsning til mobile DJs og fest DJs, og et klart omdrejningspunkt for enhver DJ rig.

 
4,299.00 DKK

MK Sound - V8 (demo model)

Demomodel i sort

V8 er en utrolig kraftig sub, som byder på en imponerende ydelse til trods for sin beskedne størrelse. Den nye V serie trækker på de samme teknologier som benyttes i den fantastiske X serie. V8 er bestykket med en kraftig 8" basenhed og har indbygget 150 Watt forstærker (250 W peak). Modellen fås i satin hvid og sort.

 
4,395.00 DKK

Klipsch - The Three

Streaming højttaler fra klipsch

Ud over sit fantastiske udseende (ægte træfiner, kontakter i kobber, klassisk design) så byder Klipsch aktive The Three højttaler på en fantastisk lydgengivelse. Spil din favorit musik fra dine ynglings udbydere, Spotify, Tidal, DLNA og styr det hele via DTS Play-Fi eller Klipsch egen Stream App.

 
4,399.00 DKK

Elac - BS-U5

Vi har 5 sæt af disse tilbage

Bemærk prisen er pr. sæt.

Fantastuisk velspillende reol højttaler fra Elac. BS-U5 byder på en åben og levende gengivelse med stor musikalitet. Der er tale om en ægte 3-vejs højttaler med diskanten centralt placeret i mellemtonen, for et mere sammenhængende lydbillede.

 
4,399.00 DKK

Yamaha - R-N602

Netværks stereo receiver med Yamahas nyeste streamingsystem MusicCast.

I dag er streaming et velkendt fænomen og noget de fleste danskere benytter hver dag. Yamaha laver en række netværksreceivere hvor streaming er i højsæder. Med funktioner som internetradio og Apple AirPlay, så kan du både lytte til diverse radiokanaler fra hele verdenen, men samtidig streame direkte fra dit apple produkt. De nyeste produkter fra Yamaha understøtter også firmaets eget streamingtjeneste kaldet MusicCast. Dette gør at du kan have Yamaha produkter i alle værelse og streame til dem hver i ser fra deres App. Alt dette kombineret med en funktionel stereo forstærker også har du virkelig en fremtidssikret receiver.

 
4,450.00 DKK

Yamaha - BD-A1060

Ny reference blu-ray fra Yamaha, med XLR udgang samt SACD understøttelse

BD-A1060 er den perfekte Blu-ray afspiller til Yamahas linje af Aventage surround receivere. Maskinen byder på en 1. klasses billede med opskalering til 4K samt en imponerende lydkvalitet via de analoge udgange, herunder XLR. BD-A1060 understøtter både CD samt det audiophile SACD format. 

 
4,480.00 DKK

Onkyo - C-7070

1. klasses CD afspiller fra Onkyo.

Kun i sort!

1. klasses CD afspiller fra Onkyo, som er udstyret med deres særlige precision clock, for optimal gengivelse. C-7070 er en super kompetent CD-afspiller til en stærk pris. Afspilleren bruger 1. klasses 192 Khz/24 bit D/A konveretere fra Wolfson og designet passer naturligvis perfekt sammen med de nye receivere.

 
4,488.00 DKK

Yamaha - MCR-N570D

Komplet mini anlæg med CD, DAB+, Bluetooth samt MusicCast

Med MCR-N570D kan du få glæde af en masse forskellige lydkilder og funktioner - CD, USB og FM/DAB+radio og de seneste versioner af Wi-Fi, AirPlay Bluetooth og MusicCast. MusicCast er en ny revolution indenfor netværkslyd. Du kan bruge alle dine MusicCast-produkter sammen eller hver for sig - du bestemmer. Styr det hele fra én app, som er designet til at være hurtig og nem at bruge. Brug soundbars, trådløse højttalere, AV Receivere, Hifi-systemer - brug lige hvad der passer bedst til din situation. Sammensæt og udbyg dit MusicCast system efterhånden som tiden går. Yamahas MusicCast system gør alt tilgængeligt for alle, overalt.

 
4,490.00 DKK

Klipsch - RP-440C

Super Centerhøjttaler fra Klipsch

RP-450C er den mellemste centerhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt 4 stk. kraftige 4" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
4,499.00 DKK

Klipsch - R-15PM

Aktive højttalere, med indbygget Bluetooth

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-15PM er et sæt aktive højttalere fra Amerikanske Klipsch. Hver højttaler har indbygget 50 Watt forstærker, og har både optisk, USB og analog indgang. Selve højttalerne fremstår i klassisk Klipsch look og byder på en imponerende lydkvalitet med stor åbenhed og dynamisk formåen. Ydermere kan R-15PM afspille musik trådløst via Bluetooth.

 
4,499.00 DKK

Onkyo - BD-SP809

1. klasses THX godkendt Blu-ray fra Onkyo

Hvis du er på jagt efter en 1.klasses Blu-ray, så bør du kigge nærmere på Onkyo's BD-SP809. Med indbygget 3D understøttelse, videoprocessering fra Marvell samt dual HDMI output hører SP809 til blandt den absolutte top i sin prisklasse. 

 
4,499.00 DKK

Klipsch - R-110SW

10" Reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. R-110SW er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 10" basenhed og med Klipsch særlige 200 Watt (450 Watt peak) digitale forstærker, yder R-110SW et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik såvel som film.

 
4,499.00 DKK

Onkyo - NS-6170

Streamer fra Onkyo

NS-6170 fra Onkyo byder på en bred vifte af funktioner, bl.a. Apple Airplay, Spotify, Tidal, DLNA samt indbygget DAB+ tuner. Hele herligheden kan nemt og bekvemt styres via Onkyo's kontrol App.

 
4,499.00 DKK

Pioneer - PD-50

SACD afspiller fra Pioneer.

Denne SACD-afspiller har direkte konstruktion opbygget med separat afskærmning. Afskærmningen isolerer audioblokken fra effektblokken, så signaltransmissionen sker ad den korteste og enkleste vej. Det giver mindre støj og forvrængning og dermed krystalklar lyd.
PD-50 har hi-bit DSP-teknologi og garanterer således høj præcision og processing med høj hastighed, hvilket giver en betydeligt større nøjagtighed. USB-indgangen på fronten giver øjeblikkelig adgang til musikfiler, der er gemt på USB-nøgler (MP3, MPEG-4, AAC, WMA).
Sound Retriever giver en tydelig forbedring af lydkvaliteten på disse komprimerede lydfiler, så du får klar lyd i CD-kvalitet.

 
4,599.00 DKK

MiT - CVT Terminator 1S 2 x 3 m.

Fremragende højttaler kabel.

Amerikanske MiT står bag nogle af de mest respekterede kabler i verden. En stor del af hemmeligheden bag deres kabler ligger i deres særlige networks, som indeholder deres Pole teknologi. Pole teknologien sikrer at alle frekvenserne i signalet får samme artikulering. Terminator 1 kablet har endnu flere poles end sin lillebroder Terminator 2, samtidig er ledere samt stik af højeste kvalitet. Bemærk at alle MiT kabler leveres med både spade samt banan stik!

 
4,599.00 DKK

Yamaha - RX-S601D

Slank og kompakt 5.1 kanals surroundreceiver fra Yamaha.

RX-S601D giver dig Yamahas velkendte ydeevne, samt meget høje brugervenlighed i et kompakt chassis. Udover at det er fortrindelig surround receiver, så har den også indbygget netværks muligheder. Både Apple AirPlay og Bluetooth er indbygget, men selvfølgelig også Yamaha MusicCast som giver dig mulighed for at styre alt via. den tilhørende app. 

 
4,690.00 DKK

Pioneer - VSX-932

Ny 2017 model fra Pioneer

Pioneer VSX-932 imødekommer alle gængse krav til en AV-receiver: 7.2 surround-sound i Atmos, DTS-X og digital tilslutning til din iPod, iPhone eller iPad (uden dock). Desuden har den brugsrigtig global internetradio og netværksstreaming via DLNA, Apple Airplay, Google Cast, samt Spotify. Kompatibel (gratis) smartphone-/tablet-apps omfatter iControl til avanceret fjernbetjening og Air Jam. En super fleksibel og velspillende receiver, til en stærk pris!

 
4,720.00 DKK

Yamaha - Musiccast Duo

Super pakkeløsning fra Yamahas MusicCast serie.

Denne fantastiske pakkeløsning består af Yamaha ISX-80 og Yamaha WX-030. Du kan nu få streaming i flere rum via. samme app til en super pris.

 
4,780.00 DKK

Pioneer - N-30AE

Streamer fra Pioneer m. Tidal

Pioneer's netværks-audioafspiller er beregnet til at udnytte de store muligheder, der findes i dag inden for digital lyd – uanset hvor den er gemt. Den understøtter en bred vifte af musikfiler og har adskillige lydforbedrende funktioner samt mulighed for trådløs opkobling til dit hjemmenetværk. N-30AE har indbygget understøttelse for Tidal, Spotify, Apple Airplay og Google Cast.

 
4,795.00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SR

Bærbar digital tokanals SR DJ-controller.

DDJ-SR har alle de samme udsøgte performance-funktioner som den førsteklasses firekanals DDJ-SX, inkl. et indbygget Serato-lydkort og forudindstillede knapper til den medfølgende Serato DJ-software. DDJ-SR har funktioner fra vores pro-serie, inklusive store søgehjul med kort reaktionstid og Slip Mode – som uden lyd fortsætter afspilning af numre under loop, scratch og reverse, så musikken går i gang igen på det rigtige sted, når DJ'en er færdig

 
4,849.00 DKK

Yamaha - A-S701

Kraftig integreret forstærker fra Yamaha.

Med A-S700 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S700 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
4,850.00 DKK

Panasonic - TX-40ES513E

Kommer til Maj 2017

Oplev elegant smart-TV og billeder med høj kontrast. ES513-serien her i 40" anvender en lys skærm og tilpasningsdygtig nedtoning af baggrundsbelysningen for at skabe en fantastisk billedkvalitet. Den har også fremragende smart-netværksfunktioner og funktioner til deling af indhold. Du kan optage tv-programmer direkte på en USB-hukommelsesnøgle eller en ekstern harddisk ved blot at trykke på REC-knappen på fjernbetjeningen. Enkelt og i samme høje kvalitet som dine direkte udsendelser.

 
4,890.00 DKK

Onkyo - DAC-HA300

Bærbar hovedtelefonforstærker og DAC fra Onkyo.

De fleste bliver overrasket over, hvilken forskel en god hovedtelefonforstærker kan gøre ved lyden. Onkyos DAC HA-300 giver dig netop dette løft. Med denne bærbar musikafspiller, så kan du høre musik overalt. Der er indbygget SD-kort i, så du kan lægge alt din yndlings musik over på.

 
4,890.00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-350

Digital multimediedeck med rekordbox-understøttelse.

CDJ-350 er en kvalitets-DJ-deck for begyndere. Den spiller alle professionelle og populære formater på CD eller USB, på linje med det professionelle CDJ-2000. Og den bliver rigtig vakt til live, når du tilslutter den til din computer. USB-tilslutningen muliggør plug&play-styring af kompatibelt DJ-software samt MIDI-control af al musiksoftware. Du kan også bruge din CDJ-350 som lyd-interface.

 
4,899.00 DKK

Onkyo - SKS-HT978THX

THX I/S Plus godkendt 5.1 højttaler pakke, levering først til April.

Hvis du er på udkik efter en velspillende hjemmebiograf til en stærk pris, så er Onkyo SKS-HT978THX løsningen. Denne pakke bestående af 2 fronter, en center højttaler, 2 bagkanaler samt en aktiv subwoofer, byder på en imponerende lydkvalitet til prisen.

 
4,899.00 DKK

Klipsch - RP-140SA Dolby Atmos

Atmos upfiring højttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-140SA er en højttaler der er udviklet specielt til brug sammen med de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos og DTS-X. Ideen er at du placerer RP-140SA oven på dine eksisterende fronter, hvorefter RP-140SA vil simulere en lofthøjttaler ved at reflektere lyden fra loftet. Kvaliteten på RP-140SA lever selvfølgelig op til den samme høje standard som de øvrige højttalere i Klipsch Reference Premium serie med 1" Linear Travel Suspension Titanium diskant, samt kraftig 4" basenhed.

 
4,899.00 DKK

Pioneer - SX-N30DAB

Receiver fra Pioneer med indbygget DAB+ samt netværk

SX-N30DAB er et rent overflødighedshorn når det kommer til features i en receiver. Her bydes både på netværk med DLNA, Spotify, Apple Airplay og internetradio, ydermere tilbyder SX-N30DAB bluetooth samt indbygget FM og DAB+ tuner. Kombiner dette med en solid forstærker på 2 x 80 Watt og så har du et produkt som kan imødekomme stortset ethvert behov.

 
4,899.00 DKK

Yamaha - RX-V683

Ny 2017 model fra Yamaha med MusicCast

Yamaha's RX-V683 er et givet valg for dig som vil have en total oplevelse i HD-kvalitet til rimelige penge. RX-V683 er udstyret med de nyeste 3D lydsystemer (Dolby Atmos & DTS-X), og kan styres via iPod/iPhone, hvilket gør daglig betjening til en leg! Samtidig er den udstyret med 6 HDMI (ver. 2.0) indgange. Den har Pure-Direct audio, netværk med MusicCast og automatisk rumkorrektion og højttaler indstilling via YPAO.

 
4,950.00 DKK

DLS - Flatbox stereo-one Bluetooth 2.1 (demo sæt)

Aktivt højttalersystem med Bluetooth modtager. 

Flatbox stereo-one er et elegant højttalersystem til montering på væggen. Systemet består af en aktiv subwoofer med 80 Watt indbygget forstærker, samt 2 x 35 Watt til de 2 medfølgende satellitter. Med til systemet medfølger også Bluetooth adator til trådløs modtagelse af musik. Et elegant og velspillende system, som klæder ethvert hjem.

 
4,999.00 DKK

Onkyo - TX-8270

1. klasses receiver fra Onkyo

TX-8270 er en kraftig stereo receiver med indbygget DAB+ samt netværk. TX-8270 kan fungere som samle led for alle dine digitale kilder via HDMI, optisk, TIDAL, Spotify, DLNA netværk eller USB. Forstærkeren yder 160 Watt og lyden er varm og engagerende.

 
4,999.00 DKK

Klipsch - RSB-6

RSB-6 er lillebroder til RSB-11. Der er tale om en moderne soundbar fra Klipsch, som byder på en utrolig god lydkvalitet samt et væld af moderne funktioner, herunder 4K pass through og Bluetooth. RSB-6 leveres med en kraftig trådløs subwoofer.

 
4,999.00 DKK

Panasonic - TX-40EX600E

2017 skærm fra Panasonic

Opgrader til flotte 4K HDR-billeder og design efter eget valg. EX600-serien her i 40", leverer levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse, mens den fleksible ”Switch Design”-sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Avanceret farvebehandling indeholder Panasonics viden om billedkvalitet til levering af pålidelige billeder på skærmen. Mere præcist leverer den nøjagtige farver og sørger for at gengive dybsort, der bevarer detaljer selv i meget mørke scener. EX600 er identisk med EX613 dog uden DVB-S tuner.

 
4,999.00 DKK

System Audio - Mantra 10

Elegant reol højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Mantra 10 er den helt nye reol højttaler fra Danske System Audio. Mantra 10 bygger over de erfaringer System Audio gjorde sig under udviklingen af de roste Explorer og Ranger modeller. Mantra byder på nogle fantastiske lytte oplevelser og designet fremstår utroligt smukt i højglans poleret sort eller hvid.

 
4,999.00 DKK

LD Systems - Stinger 12 G3 Aktiv

Aktiv pro højttaler med 400 watt digital forstærker.

Bemærk prisen er pr. stk.

Stinger 12G3 aktiv er en full-range pro højttaler, som er egnet til brug som værende bærbar PA system. Som navnet indikerer er der en 12" basenhed i og en 1" BMS HF driver, som opnår et lydniveau på 118 dB. Der er indbygget en Hypex UCD400 klasse D forstærker som giver en effekt på 1600W i 4 ohm.

 
5,050.00 DKK

LD Systems - GT SUB18 A

Aktiv subwoofer fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

LD Systems GTSUB18A er en aktiv subwoofer med 18” lavfrekvens transducer og et maksimalt lydniveau på 128 dB. Subwooferen producerer bas med et frekvensrespons på 32 Hz - 200 Hz og har XLR-indgang/udgang, justerbart low-pass filter og filtreret 100 Hz satellit-udgang. LD Systems GTSUB18A er indbygget med SMPS og en Class D forstærker på 1600 W. Indbygget i subwooferen er også beskyttelse mod overstrøm/-spænding.

 
5,050.00 DKK

Klipsch - RP-450C

Center højttaler i Klipsch Reference Premium serie

RP-450C er den store centerhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen centerhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt 4 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende stemme gengivelse.

 
5,099.00 DKK

Yamaha - RX-A670

Aventage seriens mindste receiver med fantastisk lyd og DAB+.

En surround receiver i dag er nærmest blevet til et medieforum hvor alt skal være samlet i en boks. For ikke nok med at Yamaha laver nogle af de mest vellydende receivere på markedet, så har de også spækket deres maskiner med masser af features. 4K opskalering, DTS:X, Dolby Atmos, Music Cast mm. er bare nogle af de talrige muligheder der er hos Yamaha. RX-A670 er det første skridt i den legendariske Aventage serie og vi må sige at det er en maskine, som virkelig giver konkurrenterne kamp til stregen når vi snakker ydeevne kontra pris.

 
5,490.00 DKK

Project - RPM 3 Carbon m. 2M Silver

Fremragende pladespiller fra Pro-Ject.

Vinder af EISA Award årets "Pladespiller" prisen 2015/2016.

Pro-Ject's RPM serie har altid været ganske populær og især RPM 1. RPM 3'eren bygger på mange af de kvaliteter og teknologi, som lillebroderen besidder. Det keramiske leje og pladetallerkenen, som er lavet af MDF. RPM 3 er udstyret med en Ortofon 2M Silver, som er speciellavet til Pro-Ject, og giver et fantastisk detaljebillede, samt en super sammenhæng.

 
5,495.00 DKK

Klipsch - R-112SW

12" Reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. R-112SW er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 12" basenhed og med Klipsch særlige 300 Watt (600 Watt peak) digitale forstærker, yder R-112SW et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik såvel som film.

 
5,499.00 DKK

Klipsch - Power Gate

Streamer med DTS Play Fi og indbygget forstærker

Med Klipsch Power Gate kan du forvandle dine gamle højttalere til et fuldblods streamanlæg. Tilslut Klipsch Power Gate og få musik fra DLNA, Spotify, Tidal m.m. Selve enheden styres enten via DTS Play-Fi appen eller via Klipsch egen Stream App. Ud over streaming har Power Gate indbygget 2 x 100 Watt forstærker, og den har både optisk, analog samt indgang for pladespiller.

 
5,499.00 DKK

Klipsch - RP-240S

Potent baghøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt

RP-240S er en dipol bagkanal bestykket med 2 stk. 1" Linear Travel Suspension Titanium diskanter  samt 2 stk. 4" basenheder. RP-240S er en kraftig baghøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Den dipole konfiguration giver et stort og omsluttende lydbillede!

 
5,499.00 DKK

Klipsch - R-12SWi wireless

Prisstærk trådløs 12" subwoofer fra Klipsch

R-12SWi er en prisstærk og kraftig subwoofer fra Amerikanske Klipsch. Subwooferen er bestykket med en 12" basenhed og har indbygget 200 Watt (400 Watt peak) forstærker. R-12SWi er perfekt til en større stue, hvor der ønskes en god og veldefineret bas til musik eller film. SWi udgaven bliver leveret med trådløs sender/modtager, så du kan nyde den rene bas uden træk af kabler.

 
5,499.00 DKK

Panasonic - TX-40EX613E

Nyhed fra Panasonic.

Opgrader til flotte 4K HDR-billeder og design efter eget valg. EX613-serien her i 40", leverer levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse, mens den fleksible ”Switch Design”-sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Avanceret farvebehandling indeholder Panasonics viden om billedkvalitet til levering af pålidelige billeder på skærmen. Mere præcist leverer den nøjagtige farver og sørger for at gengive dybsort, der bevarer detaljer selv i meget mørke scener.

 
5,499.00 DKK

Klipsch - RP-160M

Stærk Reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-160M er den største reolhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt en kraftig 6,5" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
5,499.00 DKK

Q Acoustics - 3000 Surround 5.1

Vellydende og prisstærk 5.1 surround opsætningen.

3000 surround fra Q Acoustics er den perfekte løsning til dem der gerne vil have en kompakt biograf opsætning. Til prisen er det svært at finde en biograf der giver lige så klar og naturlig lyd. Højttalerne kan både stå på stander, men kan også væghænges. Dette kan gøres med Q Acoustics egne 3000ST standere eller 3000WB vægbeslag. Og til dem der gerne vil udvide biograffen, så Dolby Atmos og DTS:X kan benyttes, så kan man vælge at kigge på deres Install Performance serie for dette.

 
5,500.00 DKK

Pioneer Pro - RMX-1000

Fuldt software-potentiale ved professionelt DJ-udstyr kombineret med praktisk anvendelighed.

Med sin helt nye retning inden for effektorer og samplere er RMX-1000 et tre-i-ét-system, der omfatter redigeringssoftware, innovativt performance-hardware og VST/AU-plugins. RMX-1000 har alle muligheder for studieeffekter og rytmebokse og ligner det, den er, nemlig professionelt DJ-udstyr. Vi har videreudviklet intuitive performance-grænseflader fra vores flagskibsmixere og -effektorer - som f.eks. DJM-2000's Isolator FX, DJM-900nexus' X-Pad og EFX-1000's multiple-FX-chaining - og samlet dem i én enhed.

 
5,549.00 DKK

LD Systems - Stinger 15 G3 Aktiv

Aktiv pro højttaler med 15" basenhed.

Bemærk prisen er pr. stk.

Stinger 15G2 aktiv er en full-range pro højttaler, som er egnet til brug som værende bærbar PA system. Som navnet indikerer er der en 15" basenhed i og en 1" BMS HF driver, som opnår et lydniveau på 118 dB. Der er indbygget en Hypex UCD400 klasse D forstærker som giver en effekt på 1600W i 4 ohm.

 
5,650.00 DKK

Yamaha - MCR-N670

Komplet minianlæg med CD, FM radio og MusicCast

MCR-N670 er et komplet musiksystem fra Yamaha med indbygget CD, FM, Bluetooth, netværk samt MusicCast. MusicCast er et højtydende trådløst netværk, som er designet til at levere musik og lydoplevelser. Det kan streame digital musik indhold fra din smartphone, PC eller NAS til andre MusicCast enheder i dit hjem. Audio indhold fra Bluetooth-tilsluttede smartphones eller tablets kan også streames til andre MusicCast enheder i flere rum. MCR-N670 er næsten identisk med storebror N870 men med lidt mindre højttalere og lidt mindre effekt.

 
5,690.00 DKK

Yamaha - NX-N500

Super højttalere med MusicCast.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Med MusicCast produkterne, som bl.a. indbefatter disse højttalere, en række soundbars samt stereo- og surround-receivere kan du få trådløs afspilning af musik i hele hjemmet. Du kan starte et stykke musik på din receiver og sende det videre til eksempelvis NX-N500 højttalerne i et andet rum. Systemet understøtter op til 10 forskellige MusicCast enheder på én gang. Alt kan styres fra en app til eksempelvis iPhone eller Android enheder.

 
5,750.00 DKK

Yamaha - MCR-N670D

Komplet minianlæg med CD, DAB+ radio og MusicCast

MCR-N670D er et komplet musiksystem fra Yamaha med indbygget CD, DAB+, Bluetooth, netværk samt MusicCast. MusicCast er et højtydende trådløst netværk, som er designet til at levere musik og lydoplevelser. Det kan streame digital musik indhold fra din smartphone, PC eller NAS til andre MusicCast enheder i dit hjem. Audio indhold fra Bluetooth-tilsluttede smartphones eller tablets kan også streames til andre MusicCast enheder i flere rum. MCR-670D er næsten identisk med storebror 870D men med lidt mindre højttalere og effekt.

 
5,790.00 DKK

Naim - MU-SO QB

Alt-i-et anlæg fra Naim.

Naim Mu-So Qb er et særdeles velbygget og vellydende kompakt lydsystem med indbygget streamer via UPnP til dit netværk, Spotify Connect, TIDAL, Airplay, Bluetooth®/aptX®, USB og Optisk indgang, internet radio, 4 x 50 W forstærker til diskanter og mellemtone og 1 x 100 til den aktive basenhed som også “driver” de 2 passive basenheder. Det hele styres ved hjælp af DSP kontrolleret aktiv deling, og de 5 aktive enheder kvitterer derfor med præcist den lyd, de skal gengive og ikke mere. Naim Mu-So Qb kan nemt indgå i et multi rums set-up med den store Mu-So eller andre Naim enheder, og hele herligheden styres nemt via gratis apps til både Apple og Android platformen.

Der er mulighed for at personificere din Mu-So Qb med frontstof i flere forskellige farver.

 
5,999.00 DKK

Klipsch - R-26F

Super velspillende gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-26F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
5,999.00 DKK

Denon - SC-3900

Denon SC-3900

DJing has progressed to a new era with the evolution of digital media.  In a world that was once first dominated by vinyl, then CDs, and now the emerging USB and streaming devices, it’s time to revolutionize the DJ booth, because right now as a DJ you make a choice between DJing with a turntable, a turntable and software, or a CDJ/Controller. No one device has ever managed to give you the flexibility to choose depending on your performance, style or your audience.

That is, until now.

Denon DJ is proud to introduce the SC3900: Digital Turntable and Media Controller with 9-inch Active Platter.  Utilizing a completely redesigned High-Torque Direct Drive Motor that exactly mirrors the feel of vinyl, the SC3900 brings home that familiar feel but with the choice of CD, USB, Software, or even a networked Media server as your source of tracks.

“The 9-inch platter makes scratch moves more nimble by being that little bit smaller, but maintains the perfect amount of space to grip it, scratching & mixing tracks feels no different than using vinyl” --DJ Switch, SC3900 endorsee and 3x World DMC Champion.

 
5,999.00 DKK

KEF - Q800ds (Spar 31%)

Dipol bagkanal fra KEF i Cherry finish.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dipol bagkanal i KEF's nye Q serie. Denne fantastiske velspillende bagkanal fra KEF benytter, 2 stk uniQ drivere monteret ryg mod ryg, i en dipol konfiguration. Dette giver en stor og rummelig surround oplevelse. Q800ds passer naturligvis klangmæssigt til de øvrige højttalere i Q serien.

 
5,999.00 DKK

Panasonic - TX-40EX700E

2017 model fra Panasonic

EX700-serien, her i 40" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en effektiv smart-TV funktion. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. EX700 er identisk med EX703 dog uden DVB-S tuner.

 
5,999.00 DKK

Panasonic - TX-49ES513E

Ny 2017 model fra Panasonic

Oplev elegant smart-TV og billeder med høj kontrast. ES513-serien her i 49" anvender en lys skærm og tilpasningsdygtig nedtoning af baggrundsbelysningen for at skabe en fantastisk billedkvalitet. Den har også fremragende smart-netværksfunktioner og funktioner til deling af indhold. Du kan optage tv-programmer direkte på en USB-hukommelsesnøgle eller en ekstern harddisk ved blot at trykke på REC-knappen på fjernbetjeningen. Enkelt og i samme høje kvalitet som dine direkte udsendelser.

 
5,999.00 DKK

Klipsch - RSB-8

Soundbar fra Klipsch med DTS Play-Fi

RSB-8 er lillebroder til RSB-14. Der er tale om en moderne soundbar fra Klipsch, som byder på en utrolig god lydkvalitet samt et væld af moderne funktioner, herunder 4K pass through, DTS Play-Fi, Spotify, Tidal, DLNA m.m. RSB-8 leveres med en kraftig trådløs subwoofer.

 
5,999.00 DKK

Pioneer - NC-50DAB

En enkelt kasse med det hele indbygget.

NC-50DAB fra Pioneer er en fremtidsikret forstærker når det gælder streaming. Den har både CD, DAB, Bluetooth, WiFi, Spotify Connect, Google Cast Audio, Tidal og TuneIn. Derudover kan den tilsluttes multi-room ECO-systemet, kaldet FireConnect, der gør det muligt at tale med andre Pioneer, samt Onkyo produkter. Til sidst er der også en pladespiller indgang, så vinylen stadig kan blive spillet i hjemmet.

 
5,999.00 DKK

Pioneer - P1DAB

2 delt mini-hifi system fra Pionee med DAB!

Ren lyd fra pladsbesparende lydkomponenter. Lyd i høj kvalitet fra et kompakt og perfekt bygget system. Hør CD'er, radio, MP3- / WMA-filer via USB eller iPod/iPhone som aldrig før. Disse mikrokomponenter er konstrueret udelukkende med markedets bedste lydteknologi.

 
5,999.00 DKK

LD Systems - Dave 12G3

Aktivt system fra LD systems med 12" subwoofer.

Bemærk prisen er inkl. kabler op til 2x10 meter speakon kabler samt RCA til minijack for Iphone direkt.

Elegant og imponerende, det er de ord der knytter sig bedst til Dave 12 G3 systemet. Der er tale om et fuldt aktivt system bestående af en fuldt aktiv 12" subwoofer med indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 300 Watt samt 2 x 120 Watt til at drive de to medfølgende satellitter. Hos KT Radio med følger alle kabler for tilslutning.

 
6,090.00 DKK

Klipsch - RP-250F

Stærk gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-250F er den mindste gulvhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt 2 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
6,399.00 DKK

Panasonic - TX-40EX703E

Nyhed fra Panasonic.

EX703-serien, her i 40" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en effektiv smart-TV funktion. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø.

 
6,399.00 DKK

Pioneer - A-50DA

Ny forbedret forstærker fra Pioneer. 2015 model!

Pioneer A-50DA er den nye og forbedret forstærker fra Pioneer. Faktisk kan den nye A-50DA sammenlignes med den gamle A-70. Dog har den nye forstærker Pioneer's nye DAC i hvor du får en bedre konvertering af din digitale musik, plus du får en optisk indgang. Selve konstruktionen benytter Pioneer's egen udviklede klasse D forstærker samt symmetrisk konstruktion, hvilket giver en fantastisk lydkvalitet til en absolut overkommelig pris!

 
6,499.00 DKK

Panasonic - TX-49EX600E

2017 model fra Panasonic

Opgrader til flotte 4K HDR-billeder og design efter eget valg. EX600-serien her i 49", leverer levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse, mens den fleksible ”Switch Design”-sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Avanceret farvebehandling indeholder Panasonics viden om billedkvalitet til levering af pålidelige billeder på skærmen. Mere præcist leverer den nøjagtige farver og sørger for at gengive dybsort, der bevarer detaljer selv i meget mørke scener. EX600 er identisk med EX613 dog uden DVB-S tuner.

 
6,595.00 DKK

Panasonic - DMP-UB900

Ægte 4K Blu-ray afspiller

Endelig! Den første ægte 4K Blu-ray afspiller fra Panasonic. DMP-UB900 byder på fuld understøttelse for den helt nye 4K Blu-ray standard, som udover ægte 4K opløsning også understøtter 10 bit farve, HDR samt den krævende BT.2020 farvestandard. Sæt UB900 sammen med en 4K skærm og oplev en billedkvalitet som kun tidligere er set i de bedste biografsale. THX godkendelsen er samtidig din garanti for at UB900 lever op til de højeste standarder i branchen.

 
6,595.00 DKK

GamuT - Wormhole 3 m

Super sølv højttalerkabel fra danske GamuT. Prisen er for 2 x 3 meter.

Kun 2 stks. tilbage.

Danske GamuT har lavet produkter i mange år efterhånden og når man i forvejen laver højttalere, forstærkere og CD afspillere hvorfor så ikke også lave noget ordenligt højttalerkabel? Wormhole er svaret og fungere super til et hvert system.

 
6,700.00 DKK

Van Den Hul - The Nova 2 x 2 m. (demo)

En af de mest præcise og musikalske kabler til prisen.

Bemærk dette er vores demo model.

The Nova er lillebroder versionen af Super Nova. Den indeholder fire separate AWG 8 ledere og er bygget med en ekstra dobbelt afskærmning for at undgå eksterne signal interferens. Kablet er designet til at fungere perfekt i selv de tungeste hi-fi kombinationer, så hvis pengepungen ikke rækker til kabler i en højere prisklasse, så er dette kabel lige noget for dig.

 
6,770.00 DKK

Onkyo - TX-RZ720

Ny 2017 model fra Onkyo

Denne receiver byder på en fantastisk ydelse i denne prisklasse. Foruden understøttelse for de nyeste 3D formater (Dolby Atmos og DTS-X) opfylder TX-RZ720 de strenge THX-Select2-specifikationer, som sikrer en høj ydeevne i et stuemiljø, og med hele 7 HDMI inputs samt 2 udgange, er der ingen mangel på tilslutnings muligheder. Ydermere har den nye 2017 model fået indbygget Bluetooth og har naturligvis understøttelse for HLG, Dolby Vision, Netværk samt Tidal og Spotify.

 
6,799.00 DKK

Yamaha - RX-AS710D

Ny receiver fra Yamaha med DAB+

Den første slanke, kompakte AVENTAGE model. 7.2-kanals Netværks AV-receiver designet til høj lydkvalitet med Anti-Resonans teknologi og et high-grade aluminium frontpanel. Den har også DAB / DAB + tuner til digitale udsendelser, indbygget Wi-Fi og Bluetooth®, 4K Ultra HD-kompatibel HDMI med HDCP2.2 og Alsidig Zone kontrol.

 
6,900.00 DKK

Focal - Aria SR900

Dipol baghøjttaler fra Focal. Bemærk prisen er pr. sæt.

SR900 er den perfekte baghøjttaler i en komplet Aria bio opsætning. Der er tale om et bi-polar design som sikrer en stor spredning i rummet. Selve højttaleren er bestykket med 2 stk. inverted dome diskanter samt 2 stk. 5" basenheder med Focals særlige FLAX membran.

 
6,900.00 DKK

Pioneer - X-HM86D

Komplet minianlæg med netværk samt DAB+

Small size. Fantastisk lyd. X-HM86D er i sandhed et kraftværk, udstyret med en klasse D-forstærker og 2 x 65 watt højttalere. Dens kompakte størrelse og det stilfulde aluminiumsdesign gør den velegnet til enhver boligindretning.

X-HM86D er fyldt med funktioner og afspiller lyd fra DAB+ din smartphone og andre musikenheder via USB eller Aux ind. Takket være dens Wi-Fi kan du få adgang til internetradio og podcasts fra hele verden via vTuner, og du kan vælge millioner af musiknumre fra Spotifys digitale streaming-tjeneste med Spotify Connect. Du kan streame din yndlingsmusik via Airplay, DLNA samt Bluetooth. X-HM86D leveres med forgyldte terminaler og endnu bedre højttalere i high-gloss sort!

 
6,990.00 DKK

Yamaha - A-S801

Kraftfuld forstærker fra Yamaha.

Med A-S801 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S801 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, den er udstyret med digitale indgange (USB, Optisk, Coax), og med sin fulstændig symetriske opbygning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
6,990.00 DKK

Yamaha - YSP-2700

Soundbar med MusicCast

YSP-2700 er designet til at levere en exceptionel lydkvalitet, der kan bringe det bedste frem i smukke billeder fra din fladskærm, og så er
YSP-2700 tilmed MusicCast-kompatibel. Stream din ynglingsmusik i flere rum, og styr det hele via tablet eller smartphone. YSP-2700 leveres med aktiv subwoofer.

 
6,995.00 DKK

System Audio - Mantra 5

Ny dynamisk højtaler fra System Audio. KT Radio vil gerne takke for System Audios åbne tilgang til slutafstemningen af denne nye perle:-)

Bemærk prisen er pr. sæt.

System Audio Mantra 5 er en cool og kompakt højtaler til dig der vil have lyd med fedt design. Man skal ikke lade sig narrer af dens størrelse, da den lyder meget størrere end den er. Dens fyldige og musikalske lyd indbyder en til flere timers nydelse til alle former for musik.

 
6,995.00 DKK

Klipsch - RSB-14

Soundbar fra Klipsch med DTS Play-Fi

RSB-14 er en moderne soundbar fra Klipsch, som byder på en utrolig god lydkvalitet samt et væld af moderne funktioner, herunder 4K pass through, DTS Play-Fi, Spotify, Tidal, DLNA m.m. RSB-14 leveres med en kraftig trådløs subwoofer.

 
6,999.00 DKK

Thomson - 55UA9806 (demo model)

Thomson 55" med 4K Ultra HD & 2x30 watt Harman Kardon Lydsystem.

55" fladskærms TV i Thomsons helt nye A9 serie. Dette helt unikke fjernsyn byder på 4K opløsning, Quantum dot teknologi som giver endnu dybere farver samt 1. klasses lyd fra Harman Kardon. TV'et har naturligvis indbygget DVB-C samt DVB-T2 og DVB-S2 tuner samt en masse Smart TV funktioner.

 
6,999.00 DKK

MiT - AVT Magnum RCA 2 x 1 m.

MIT Magnum 1 Meter Signal kabel med network!

Amerikanske MiT står bag nogle af de mest respekterede kabler i verden. En stor del af hemmeligheden bag deres kabler ligger i deres særlige networks, som indeholder deres Pole teknologi. Pole teknologien sikrer at alle frekvenserne i signalet får samme artikulering, AVt MA kablet indeholder endnu flere Poles sammenlignet med T1, og er udstyret med højkvalitets RCA stik. Ydermere er AVt MA udrustet med MiT's fleksible "Oracle networks" som tillader manuel indstilning af impedancen, hvilket gør sammenhængen imellem dine enheder perfekt!

 
6,999.00 DKK

Klipsch - R-115SW

15" Reference subwoofer fra Klipsch

Klipsch Reference serie af subwoofer byder på en imponerende gengivelse til prisen. R-115SW er ingen undtagelse! Bestykket med en massiv 15" basenhed og med Klipsch særlige 400 Watt (800 Watt peak) digitale forstærker, yder R-115SW et imponerende lydtryk! Dette er den perfekte subwoofer til musik eller som ultimativ subwoofer til hjemmebiograf. R-115SW leverer nemlig et lydtryk på intet mindre end 122 db!! 

 
6,999.00 DKK

Panasonic - TX-49EX613E

Nyhed fra Panasonic

Opgrader til flotte 4K HDR-billeder og design efter eget valg. EX613-serien her i 49", leverer levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse, mens den fleksible ”Switch Design”-sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Avanceret farvebehandling indeholder Panasonics viden om billedkvalitet til levering af pålidelige billeder på skærmen. Mere præcist leverer den nøjagtige farver og sørger for at gengive dybsort, der bevarer detaljer selv i meget mørke scener.

 
6,999.00 DKK

Panasonic - TX-55EX600E

2017 skærm fra Panasonic

Opgrader til flotte 4K HDR-billeder og design efter eget valg. EX600-serien her i 55", leverer levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse, mens den fleksible ”Switch Design”-sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Avanceret farvebehandling indeholder Panasonics viden om billedkvalitet til levering af pålidelige billeder på skærmen. Mere præcist leverer den nøjagtige farver og sørger for at gengive dybsort, der bevarer detaljer selv i meget mørke scener. EX600 er identisk med EX613 dog uden DVB-S tuner.

 
7,490.00 DKK

Panasonic - TX-40EX730E

2017 top model. Klasse billede !

EX730-serien, her i 40" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse med dobbelt tuner-funktionen. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Ved at anvende en særlig Wide Colour Phosphor teknologi, der kan gengive et bredere farverum, dækker det mere end 90 % af DCI-standarder. TV som 40" EX730 med bredt farvespektrum giver dig en mere fin og naturlig farvepalet, der i modsætning til de fleste andre LCD-TV stadig ser autentisk ud i enhver scene.

 
7,495.00 DKK

Bel Canto - DAC 1.5 (Demo model)

Super DAC fra Bel Canto, som også kan fungere som for-forstærker.

Bel Cantos DAC 1.5 konverterer dine digitale filer til musik og giver dig fuld kontrol over dit system. Den giver en naturlig forbindelse mellem musik og forstærker. DAC 1.5 leverer en fremragende dynamik til din musik samling.

 
7,799.00 DKK

Quad - 99 Pre & Power (Brugt)

Super for-og effektforstærker fra Quad.

Bemærk dette er et brugt sæt i sort.

Fantastisk vellydende for-og effektforstærker fra engelske Quad.

 
7,899.00 DKK

LD Systems - DDQ 10 Aktiv

Kraftfuld aktiv højttaler med 800 W klasse D forstærker.

Bemærk prisen er pr. stk.

DDQ 10 er en ekstremt kraftfuld 2-vejs aktiv højttaler der fungerer super godt som monitor, delay, roadie eller bare som fastsiddende højttaler. Den specielt programmeret SHARC DSP konverter giver en kontrol over volumen og sørger for at det hele spiller overens med hinanden. Dette kombineret med et robust kabinet gør at DDQ 10 er en super PA højttaler.

 
7,899.00 DKK

LD systems - Dave 15G3

LD systems Dave 15 G3 udgave.

Bemærk prisen er Inkl. kabler op til 2x10 meter speakon højttalerkabel samt RCA-minijack til Iphone direkt.

LD-systems Dave 15 G3 tilbyder et stort og imponerende lydbillede. Dave 15 systemet er der tale om et fuldt aktivt system, bestående af en aktiv 15" subwoofer og 2 10" satteliter. I subwooferkabinettet er der en indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 400 Watt til subwooferen samt 2 x 150 Watt til at drive de to medfølgende satellitter.

 
7,899.00 DKK

Panasonic - TX-50EX700E

2017 model fra Panasonic

EX700-serien, her i 50" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en effektiv smart-TV funktion. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. EX700 er identisk med EX703 dog uden DVB-S tuner.

 
7,990.00 DKK

Yamaha - MCR-N870D

Komplet minianlæg med CD, DAB+ radio og MusicCast

MCR-N870D er et komplet musiksystem fra Yamaha med indbygget CD, DAB+, Bluetooth, netværk samt MusicCast. MusicCast er et højtydende trådløst netværk, som er designet til at levere musik og lydoplevelser. Det kan streame digital musik indhold fra din smartphone, PC eller NAS til andre MusicCast enheder i dit hjem. Audio indhold fra Bluetooth-tilsluttede smartphones eller tablets kan også streames til andre MusicCast enheder i flere rum.

 
7,990.00 DKK

Yamaha - RX-A870

Surround forstærker med streaming, 3D lyd og DAB+

Yamaha's surround receivere kan efterhånden næsten alt hvad du drømmer om. Ikke nok med at den nye RX-A870 både har DTS:X og Dolby Atmose, så er der også indbygget firmaets egen streamingprogram kaldet MusicCast. Det kan dermed lade sig gøre at se 4K film med den nyeste lydteknologi på markedet, men du kan også streame din musik direkte fra app af på din smartphone eller tablet. Du kan derfor også tilkøbe Yamahas egne MusicCast højttalere, så du kan streame i hele huset direkte fra appen af. Til slut er RX-A870 spækket med kræfter og en dejlig varme i lyden, at det næsten bliver svært at anbefale andre maskiner til prisen. Af nye funktioner kan nævnes HDMI understøttelse for Dolby Vision og Hybrid Log-Gamma.

 
7,990.00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SX2

Pioneer DJ controller DDJ-SX med Serato i sort finish.

Verdens første lokale controller til Serato DJ. Professionelt Serato DJ-software medfølger NYE performance-pads og dobbelt-deck-kontrol Mange loop-muligheder, slicer, slip-mode NY FX drevet af iZotope 8 cue-knapper, 6 sample-knapper Lydkort indeni MIDI-kompatibel Performance-pads Med deres velocity-mode tilføjer disse DJ-pads en ny dimension til kontrol af sample-styrke.

 
7,999.00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-R1

Rekordbox combo-controller med netværksfunktioner og remotebox.

Kombinationen af to afspillere, en førsteklasses mixer og kraftfulde performance-funktioner betyder, at du kan DJ'e blot med denne enhed. Som den første på markedet kan XDJ-R1 kontrolleres trådløst fra en iPad, iPhone eller iPod touch ved hjælp af vores remotebox-app. DJs kan tilslutte til XDJ-R1’s egen trådløse LAN og bruge deres berøringsskærm til intuitiv browsing af musik og mixing og mashup af numre – alt sammen fra uden for boksen.

 
7,999.00 DKK

Onkyo - A-9070

Stærk integreret forstærker fra Onkyo m. indbygget D/A konverter.

A-9070 er en meget kraftig og meget velspillende integreret forstærker fra Onkyo. Denne massive forstærker byder på 2 x 140 Watt i 4 Ohm, og ud over 3 analoge input finder du Phono, line out, pre out, main in samt 2 digitale coaxiale samt en optisk indgang. Denne forstærker kan uden tvivl imødekomme langt de fleste behov.

 
7,999.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-750

Efterfølgeren af den legendariske DJM-700.

Hvis man kender til Pioneers professionele udstyr, så har man helt sikkert også stødt på den ældre DJM-700 mixer. Afløseren har efterhånden været på markedet i noget tid, men vi kan så godt lide at skrive hvor meget bedre den egentlig er.

 
7,999.00 DKK

Panasonic - TX-55EX613E

Nyhed fra Panasonic. Kommer til Maj.

Opgrader til flotte 4K HDR-billeder og design efter eget valg. EX613-serien her i 55", leverer levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse, mens den fleksible ”Switch Design”-sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Avanceret farvebehandling indeholder Panasonics viden om billedkvalitet til levering af pålidelige billeder på skærmen. Mere præcist leverer den nøjagtige farver og sørger for at gengive dybsort, der bevarer detaljer selv i meget mørke scener.

 
7,999.00 DKK

Panasonic - TX-58EX703E

Panasonic TX-58EX703 begrænset antal.

EX703-serien, her i 58" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en effektiv smart-TV funktion. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø.

 
8,490.00 DKK

Panasonic - TX-50EX703E

Panasonic 50EX703 i begrænset antal.

EX703-serien, her i 50" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en effektiv smart-TV funktion. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø.

 
8,490.00 DKK

Primare - I22 m.DAC (demo model)

Vi har 1 stk. m. DAC i sort.

Primare's integrerede stereoforstærker I22 er dual mono opbygget og yder 2 x 80 Watt i 8 Ohm. I22 er en super musikalsk partner til CD22 eller som knudepunkt for andre analoge og digitale kilder. Den leveres også uden konverter.

 
8,495.00 DKK

Onkyo - TX-RZ820

Ny 2017 model fra Onkyo

Det er med stolthed at Onkyo introducerer deres nye 2017 receiver med Dolby Atmos og DTS-X! Denne nye flerdimensionelle lydteknologi gør det muligt for brugeren at beskæftige op til 7 højttalere, hvilket skaber et livagtig 3-D lydlandskab. Som efterfølger til TX-NR810, er receiveren naturligvis THX Select2 Plus-certificeret. På videosiden finder vi de nyeste billedprocessorer med håndtering af Hybrid Log-Gamma og Dolby Vision!, samtidig er alle HDMI tilslutninger af den nyeste (HDCP 2.2) variant.

 
8,495.00 DKK

Project - Streambox DSA

Streambox med indbygget forstærker.

High end 24bit/192 khz stream box fra Project. Lad strem Box DS styre alle dine digitale musikfiler, enten via kabel eller via Wifi. Stream Box DS byder på en fantastisk god lydkvalitet, koblet sammen med en enkel og elegant betjening. DSA versionen har tilmed indbygget forstærker på 2 x 40 Watt i 8 ohm. En elegant løsning til din digitale musiksamling.

 
8,495.00 DKK

Sennheiser - HD-800

Den bedste Hovedetelefon Sennheiser nogen sinde har produceret!

Mere end 60 års erfaring er gået ind i produktionen af Sennheiser's HD800. Kun de allerbedste komponenter og materialer benyttes i denne kompromisløse hovedtelefon. Lyden er uden tvivl også i en klasse for sig selv, aldrig før har en hovedtelefon producent præsteret så optimeret og fantastisk en lydgengivelse! HD800 er uden tvivl ren reference!

 
8,499.00 DKK

Klipsch - The Sixes

Aktive højttalere, med indbygget Bluetooth

Bemærk prisen er pr. sæt.

The Sixes er et sæt aktive højttalere fra Amerikanske Klipsch. Hver højttaler har indbygget 100 Watt (200 Watt Peak) forstærker, og har både optisk, USB og analog indgang. Selve højttalerne fremstår i klassisk design og byder på en imponerende lydkvalitet med stor åbenhed og dynamisk formåen. Ydermere kan The Sixes afspille musik trådløst via Bluetooth.

 
8,499.00 DKK

System Audio - Saxo Bio 5.1 lille

Stærk bio system fra System Audio.

Saxo Bio pakken består af 3 stk. Saxo 10 i front, et sæt Saxo 1 baghøjttalere og en Saxo 10 subwoofer. En mildest talt imponerende bio til stærk pris!

 
8,499.00 DKK

Yamaha - CD-S1000

Fantastisk CD afspiller fra Yamaha.

Med CD-S1000 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. CD-S1000 byder på noget af den mest avancerede CD teknologi i dag, og med sin tunge konstruktion samt uafhængige strømforsyning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
8,790.00 DKK

Naim - Mu-So

Vinder af EISA Award årets "Kompakt hi-fi system" prisen 2015/2016.

Kompakt hi-fi system fra Naim.

Naim Muso højttaleren har intet mindre end 6 x 75 Watt inbygget forstærker kraft. Dette gør denne diskrete højttaler istand til at yde et imponerende lydbillede! Mu-so tilbyder musik via Apple Airplay, Bluetooth, USB, UpNP, Spotify, Tidal samt Net radio. Ydermere kan Mu-so benyttes som soundbar til dit TV via den optiske indgang. Mu-so er så smukt udført at den skal opleves i virkeligheden! Kom forbi vores forretning på Vesterbrogade 181 og se og hør Naim Mu-so, det er køreturen værd!

 
8,899.00 DKK

Panasonic - TX-50EX730E

2017 model fra Panasonic

EX730-serien, her i 50" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse med dobbelt tuner-funktionen. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Ved at anvende en særlig Wide Colour Phosphor teknologi, der kan gengive et bredere farverum, dækker det mere end 90 % af DCI-standarder. TV som 50" EX730 med bredt farvespektrum giver dig en mere fin og naturlig farvepalet, der i modsætning til de fleste andre LCD-TV stadig ser autentisk ud i enhver scene.

 
8,990.00 DKK

KEF - R400B i hg Sort

1 stk. i sort!

R400b er den helt nye subwoofer i KEF's R serie. R400b er bestykket med 2 stk. 9 tommer enheder samt 2 x 250 Watt indbygget forstærker, tilsammen giver dette en imponerende dynamisk gengivelse med en utrolig kontrol!

 
8,995.00 DKK

KEF - X300A

KEF X-300A. Nyhed, AKTIVE højttaler med indbygget konverter, Wifi og Apple Airplay.

Bemærk prisen er pr. sæt.

X300 er et aktivt højttaler sæt fra Engelske KEF. Disse perler byder på en fantastisk lydkvalitet, og kan ovenikøbet tage imod digitale signaler via USB, Wifi eller Apple Airplay.

 
8,999.00 DKK

KEF - Q700

Dynamisk højtaler fra KEF, kun 1 sæt i valnød og 1 sæt i sort tilbage.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Hvis du ønsker en velspillende og elegant gulv højttaler, til en pris alle har råd til, så bør du kigge nærmere på KEF's nye Q700 højttalere. Disse højttalere er spækket med KEF teknologier såsom UniQ enheder der sørger for en fantastisk spredning i rummet, samt et lækkert design. Q700 byder på et mere dynamisk lydbillede end sin lillebroder Q500. 

 
8,999.00 DKK

LD Systems - DDQ 12 Aktiv

Kraftig og magfuld PA højttaler fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

DDQ 12 er en ekstremt kraftfuld 2-vejs aktiv højttaler der fungerer super godt som monitor, delay, roadie eller bare som fastsiddende højttaler. Den specielt programmeret SHARC DSP konverter giver en kontrol over volumen og sørger for at det hele spiller overens med hinanden. Dette kombineret med et robust kabinet gør at DDQ 12 er en super PA højttaler.

 
9,099.00 DKK

Panasonic - TX-58EX700E

2017 model fra Panasonic

EX700-serien, her i 58" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en effektiv smart-TV funktion. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. EX700 er identisk med EX703 dog uden DVB-S tuner.

 
9,290.00 DKK

Yamaha - MusicCast Trio

Super pakkeløsning til dem der vil multi-rums streame.

Denne fantastiske pakkeløsning består af Yamaha YSP-1600, ISX-80 og WX-030. Du kan nu få streaming i flere rum via. samme app til en super pris.

 
9,780.00 DKK

System Audio - Saxo Bio 5.1 stor

Super bio til en stærk pris!

Saxo Bio pakken består af et sæt Saxo 30 gulvhøjttalere i front, 1 Saxo 10 center højttaler, et sæt Saxo 1 baghøjttalere og en Saxo 10 subwoofer. En mildest talt imponerende bio til stærk pris!

 
9,995.00 DKK

Pioneer - SC-LX501

Ny model fra Pioneer

Hør musik og se film med maksimal effekt. Denne AV-receiver drives af kraftfuld klasse D-forstærkning, desuden har den indbygget 32 bit DAC, som bidrager til at levere en jitter-fri, førsteklasses lydgengivelse med dyb og fyldig bas.
SC-LX501 understøtter de nyeste 3D lydsystemer Dolby Atmos og DTS-X, inkluderer trådløs LAN, så du nemt kan streame dine yndlingsnumre via DLNA, Apple AirPlay eller Bluetooth. Du kan også tilslutte denne forstærker til din iPod/iPhone eller Android-enhed til afspilning af musik. Eller du kan få adgang til millioner af on-demand-sange via Spotify Connect og den brugsrigtige, globale internetradio (vTuner).

 
9,999.00 DKK

Panasonic - TX-58EX730E

Nyhed fra Panasonic

EX730-serien, her i 58" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse med dobbelt tuner-funktionen. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Ved at anvende en særlig Wide Colour Phosphor teknologi, der kan gengive et bredere farverum, dækker det mere end 90 % af DCI-standarder. TV som 58" EX730 med bredt farvespektrum giver dig en mere fin og naturlig farvepalet, der i modsætning til de fleste andre LCD-TV stadig ser autentisk ud i enhver scene.

 
9,999.00 DKK

Panasonic - TX-50DX780E (demo model)

Vores demo model!

Fremtiden er i 4K, og Panasonic er naturligvis helt i front. Den nye DX780 serie byder på ægte 4K opløsning samt 3D, og dette til et helt nyt prisniveau. Ud over 4K opløsning byder DX780 på 1800 Hz BMR opdatering samt Studio Master HCX billede processering. Skærmen har indbygget Twin DVB-T/T2/DVB-S2 samt DVB-C tuner med MPEG4 og byder på et hav af smart TV funktioner. DX780 kan ydermere optage via USB (kræver ekstern USB HDD).

 
10,490.00 DKK

Panasonic - TX-50EX780E

Nyhed, 50" skærm fra Panasonic.

Panasonics eksklusive 4K PRO HDR fjernsyn er designet helt fra bunden og fintunet til at levere billedkvalitet, der er tro mod filmskaberens oprindelige vision. 4K PRO HDR fjernsyn er udstyret med Panasonics avancerede Studio Colour HCX2 processorer med professionel 3D-opslagstabelbaseret farvestyringsteknologi og næste generations LED-skærme, så de kan fange alle nuancer og detaljer i den oprindelige film.
HCX står for Hollywood Cinema Experience.

 
10,490.00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-900 Nexus

Outstanding DJ-afspiller fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

CDJ-900NXS bygger på forgængeren CDJ-900's succes og er desuden spækket med ny teknologi, herunder fuldfarve-LCD-skærm, Beat Divide, fire-deck Beat Sync og mulighed for afspilning af sæt fra smartphones. CDJ-900NXS kan prale af en højopløst skærm, som giver DJs hurtigt og øjeblikkeligt overblik over Wave Display og Wave Zoom samt mulighed for at se og redigere rekordbox-beatgrids.

 
10,899.00 DKK

Bel Canto - DAC 2.5 (Demo model)

Vi har 1 stk. demo model af denne fantastiske DAC.

Bel Cantos DAC 2.5 konverterer dine digitale filer til musik og giver dig fuld kontrol over dit system. Den giver en naturlig forbindelse mellem musik og forstærker. DAC 2.5 leverer en fremragende dynamik til din musik samling.

 
10,995.00 DKK

Pioneer - A-70DA

Kraftfuld og bomstærk forstærker fra Pioneer.

Tidligere har Pioneer leget med i 8000 kroners klassen når det gjaldt integreret forstærkere. Nu er de klar med deres nye A-70DA, som skal op og konkurrere i et helt andet prisniveau. Med Pionee's egen klasse D forstærker teknologi og en ny forbedret strømforsyning, så er overskud og kraft to nøgleord i den nye forstærker. A-70DA tilbyder også en balanceret for-forstærker, da du skal kunne få det maksimale ud af din musik. Derudover får du også Pioneer's nye forbedret DAC og oven i hatten kan du nu også tilslutte din gramofon med en MC pick-up, da A-70DA har MC phono indgang!

 
10,999.00 DKK

Sennheiser - HD-800S

Verdensklasse hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Med HD-800 satte Sennheiser en helt ny standard indenfor high-end hovedtelefoner. Nu kommer HD-800S en ny og forbedret udgave af den hæderkronede HD-800. Man skulle ikke tro at det var muligt, men lyden i HD-800S er faktisk blevet endnu mere balanceret, ren og med større musikalitet. Designet er i store træk det samme, men nu i et mørkere og mere nedtonet farvevalg. 

 
10,999.00 DKK

MiT - AVT Magnum 3.3 2 x 3 m.

Fantastisk vellydende højttaler kabel.

Amerikanske MiT står bag nogle af de mest respekterede kabler i verden. En stor del af hemmeligheden bag deres kabler ligger i deres særlige networks, som indeholder deres Pole teknologi. Pole teknologien sikrer at alle frekvenserne i signalet får samme artikulering, AVt MA kablet indeholder intet mindre end 26 Poles! Samtidig er ledere og stik af højeste karat. Lyden fra dette kabel er mildest talt imponerende!

 
10,999.00 DKK

JBL Pro - PRX 718

Utrolig kraftfuld aktiv subwoofer med hele 1500 W indbygget.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRX718XLF er en 18" aktiv subfoofer med indbygget 1.500 Watt Klasse D digital forstærker. PRX718-XLF fra JBL er en velspillende subwoofer specielt udviklet til levering af dyb sub bas frekvenser med nøjagtighed og kraft. JBL har bygget PRX-718XLF kabinettet i 18mm finer i siderne og 25mm i top og bund, dette giver ekstra stabilitet for at kunne klare lydtrykket højttaleren udsættes for.

 
11,295.00 DKK

Panasonic - TX-65EX613E

Nyhed fra Panasonic. Kommer til Maj!

Opgrader til flotte 4K HDR-billeder og design efter eget valg. EX613-serien her i 65", leverer levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse, mens den fleksible ”Switch Design”-sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Avanceret farvebehandling indeholder Panasonics viden om billedkvalitet til levering af pålidelige billeder på skærmen. Mere præcist leverer den nøjagtige farver og sørger for at gengive dybsort, der bevarer detaljer selv i meget mørke scener.

 
11,490.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-850

4-kanals high-end digital mixer.

DJM-850 kombinerer fremtidssikret teknologi med DJ'ens foretrukne funktioner. Mixeren byder på et utal af kreative muligheder og en DJ-oplevelse uden sidestykke med sin plug-and-play-funktion og sine prækonfigurerede effekter i studiokvalitet, der er tilgængelige ved et tryk på en knap. Beat Colour Effect er noget helt nyt på markedet. Med 'sidechaining' tilføjes et nyt kontrollag. Beat Effect 'lytter' til lydinputtet fra hver kanal og forbinder ændringerne i styrken med andre parametre, så man nemt kan mixe nye lyde og effekter ind i sin musik. Det integrerede 4-stereo-kanals lydkort gør opsætningen utrolig enkel, idet tilslutning til PC'er og laptops blot kræver ét kabel.

 
11,890.00 DKK

Yamaha - YSP-5600

Soundbar med Dolby Atmos og DTS-X

Med den unikke Yamaha Digital Sound Projector-teknologi, kan du nyde film og musik med 3D-surroundlyd. YSP-5600 understøtter Dolby Atmos og DTS-X og kan gengive 7.1.2 kanaler fra en enkelt enhed, der er udstyret med 46 højttalere. Med MusicCast funktion, kan du også nyde lydindhold fra andre lydenheder i dit hjem, som alt styres fra en enkelt app.

 
11,990.00 DKK

Panasonic - TX-65EX600E

2017 skærm fra Panasonic

Opgrader til flotte 4K HDR-billeder og design efter eget valg. EX600-serien her i 65", leverer levende 4K HDR-billeder og en smart-TV oplevelse, mens den fleksible ”Switch Design”-sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. Avanceret farvebehandling indeholder Panasonics viden om billedkvalitet til levering af pålidelige billeder på skærmen. Mere præcist leverer den nøjagtige farver og sørger for at gengive dybsort, der bevarer detaljer selv i meget mørke scener. EX600 er identisk med EX613 dog uden DVB-S tuner.

 
11,990.00 DKK

System Audio - Pandion 2

Lækker reference højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

I 2012 iværksatte Systemaudio i samarbejde med ingeniøren, et crowdsourcing projekt, som skulle bringe SA2K klassikeren fra 2000 tilbage til livet i en 2013 version. Projekt Q113 er nu i mål og resultatet: SA pandion 2. Disse højttalere overgår selv de vildeste forventninger. Kom og hør, hvor langt Dansk knowhow kan bringe en moderne højttaler. Her er noget, som med garanti, kan få kollegerne ude i verden til at spidse øre!

 
11,995.00 DKK

Hifiman - Edition-X

Også velegnet til brug med smartphone, vi har 1 stk. til denne unikke pris.

Edition-X indeholder mange af de teknologiske gennembrud som førte til udviklingen af HE-1000. Lydkvaliteten placerer også Edition-X i blandt de bedste hovedtelefoner på markedet. I modsætning til mange andre modeller i denne klasse, så er Edition-X også velegnet til brug med bærbare løsninger, f.eks. smartphone og tablet. 

 
11,999.00 DKK

Onkyo - P-3000R

Onkyos reference stereo forforstærker.

Hvis man er ude efter en kraftfuld og vellydende forforstærker, som samtidig ligner en million, så er P-3000R fra Onkyo helt fantastisk til prisen. Kombineret med Onkyos effektforstærker, M-5000R og CD-afspilleren C7000R, så har du en fantastisk stereo opsætning. Er udstyret med alt lige fra analoge indgange, til en RIAA del, samt indbygget DAC.

 
11,999.00 DKK

Onkyo - TX-RZ1100

Suveræn surround receiver fra Onkyo.

Det er med stolthed at Onkyo introducerer deres nye 2016 receiver med Dolby Atmos og DTS-X! Disse nye flerdimensionelle lydteknologier gør det muligt for brugeren at beskæftige op til 11 højttalere, hvilket skaber et livagtig 3-D lydlandskab. Som efterfølger til TX-NR1030, er receiveren naturligvis THX Select2 Plus-certificeret. På netværkssiden finder vi understøttelse for Tidal, Spotify, Airplay m.m. Samtidig er alle HDMI tilslutninger af den nyeste (HDCP 2.2) variant.

 
11,999.00 DKK

Onkyo - C-7000R

Reference CD-afspiller fra Onkyo.

C-7000R fra Onkyo er en vaske ægte reference CD-afspiller, som giver dig fuld valuta for pengene. Kombineret med Onkyos forforstærker, P3000R og effektforstærker M-5000R, så har du en fantastisk stereo opsætning.

 
11,999.00 DKK

Klipsch - RP-280F

Imponerende gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-280F er den største højttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt 2 stk. kraftige 8" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk!

 
11,999.00 DKK

LD Systems - SP4K

Kraftfuld klasse H forstærker fra LD Systems med hele 2 x 810 Watt.

Kraftig forstærker med switch mode strømforsyning, der sikrer en ekstrem lav vægt påkun 8,5 kg., samt en dybde på kun 31cm.
Fortærkeren tilbyder alle de funktioner du har behov for, og med både 2 og 4 kanals funktioner på op til 4000 Watt, kan den benyttes til både begynder opsætninger og større PA opsætninger.

 
12,399.00 DKK

Panasonic - TX-58EX780E

Nyhed, 58" skærm fra Panasonic.

Panasonics eksklusive 4K PRO HDR fjernsyn er designet helt fra bunden og fintunet til at levere billedkvalitet, der er tro mod filmskaberens oprindelige vision. 4K PRO HDR fjernsyn er udstyret med Panasonics avancerede Studio Colour HCX2 processorer med professionel 3D-opslagstabelbaseret farvestyringsteknologi og næste generations LED-skærme, så de kan fange alle nuancer og detaljer i den oprindelige film.
HCX står for Hollywood Cinema Experience.

 
12,490.00 DKK

Onkyo - A-9000R

Kraftfuld og vellydende forstærker fra Onyko.

Onkyo A-9000R er en super unik forstærker, som både har en fantastisk ydeevne, samt detaljeret lyd. Du finder både phono indgang, samt indbygget Wolfson DAC i forstærkeren, som giver dig rig mulighed for at spille musik i hjemmet. Byggekvaliteten er i top og lyden er tiltallende.

 
12,499.00 DKK

Pioneer - SC-LX701

Fantastisk receiver fra Pioneer

Hør musik og se film med maksimal effekt. Denne AV-receiver drives af kraftfuld klasse D-forstærkning, desuden har den indbygget 32 bit DAC, som bidrager til at levere en jitter-fri, førsteklasses lydgengivelse med dyb og fyldig bas.
SC-LX701 understøtter de nyeste 3D lydsystemer Dolby Atmos og DTS-X, inkluderer trådløs LAN, så du nemt kan streame dine yndlingsnumre via DLNA, Apple AirPlay eller Bluetooth. Du kan også tilslutte denne forstærker til din iPod/iPhone eller Android-enhed til afspilning af musik. Eller du kan få adgang til millioner af on-demand-sange via Spotify Connect og den brugsrigtige, globale internetradio (vTuner).

 
12,799.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-S9

Pioneer mixer med pads.

 
13,699.00 DKK

Panasonic - TX-65EX700E

2017 skærm fra Panasonic

EX700-serien, her i 65" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en effektiv smart-TV funktion. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø. EX700 er identisk med EX703 dog uden DVB-S tuner.

 
13,990.00 DKK

LD Systems - SP44K

4 kanals effektforstærker med 4 x 430 Watt i 8 ohm.

Hvis du vil have en samlet PA løsning, så kan LD Systems stort set klare alle aspekterne i det. Denne 4 kanals effektforstærker giver dig imponerende ydelse og mulighed for 2 sæt højttalere. Dens kraftige output byder de fleste af LD Systems egne højttalere op til dans.

 
13,999.00 DKK

Yamaha - CD-S2100

Fantastisk cd-afspiller fra Yamaha.

Ny og forbedret verision af Yamahas roste CD-S2000. CD-S2100 byder på en endnu bedre lydkvalitet og byggekvaliteten er som altid første klasses. Ligesom sin forgænger er CD-S2100 en fuldstændig symetrisk opbygning med et center placeret drev samt adskilt strømforsyning og digital board. Som noget nyt er CD-S2100 blevet udstyret med digitale indgange og den kan med fordel benyttes som high-end DAC.

 
14,980.00 DKK

Panasonic - TX-65EX703E

Nyhed fra Panasonic.

EX703-serien, her i 65" leverer utrolige og levende 4K HDR-billeder og en effektiv smart-TV funktion. Nem deling af indhold forbedrer visningsoplevelsen, mens den fleksible "Switch Design" sokkel kan ændres, så den passer til ethvert miljø.

 
14,990.00 DKK

Sony - VPL-HW45ES

Ny prisstærk projektor fra Sony.

Sony VPL-HW45ES benytter den seneste generation SXRD billed chip fra Sony. Denne særlige reflektive billedchip giver HW45ES et utroligt højt kontrastomfang. Billederne fra denne projektor skal simpelthen opleves, sjældent har vi set så sprødt og detaljeret et billede i denne prisklasse. HW45 er på mange måder identisk med storebroder VPL-HW65ES, dog uden dynamisk iris. Ydermere byder HW45ES også på 3D og den 215 Watt kraftige lampe sikrer en lysstærk 3D oplevelse.

3D Brille Sony TDG-PJ1 koster 999,- stk.

 
14,999.00 DKK

LD Systems - DDQ Sub 18 aktiv

Meget kraftfuld 18" subwoofer.

Bemærk prisen er pr. styk.

DDQ Sub 18 er en utrolig kraftuld aktiv subwoofer, som selvfølgelig passer perfekt sammen med resten af DDQ serien fra LD Systems. Den kraftige enhed er drevet af to 700 Watts Hypex klasse D forstærkere. SHARC DSP konverteren sikrer en uforvrænget og pålidelig bas. DDQ Sub 18 opnår en maksimal lyd-niveau tryk på 134 dB med en frekvens respons kurve på 30-120 Hz. 

 
14,999.00 DKK

Pioneer - SC-LX801

9 kanals receiver fra Pioneer

SC-LX801 er Pioneers nye 2016 reference receiver. SC-LX801 byder på understøttelse af alle de nyeste 3D lydformater som findes på f.eks. Blu-ray. Lydkvaliteten er kompromisløs, og med bl.a. 8 HDMI ind og 2 ud skulle der være muligheder nok til de fleste. Dette 9 kanals monster kan med sin unikke digitale forstærkning, drive langt de fleste hjemmebio systemer til fulde og med Pioneer's inovative PQLS system kan SC-LX801 modtage HD lyd jitterfrit fra en matchende Pioneer Blu-ray afspiller. Som noget nyt byder SC-LX801 på HDCP 2.2 samt Dolby Atmos og DTS:X lyd i op til 9 kanaler.

 
15,999.00 DKK

Yamaha - A-S2100

Fantastisk forstærker fra Yamaha.

Med A-S2100 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. A-S2100 byder på noget af den mest avancerede forstærker teknologi i dag, og med sin fuldt balancerede konstruktion er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
16,998.00 DKK

Onkyo - M-5000R

Onkyos reference effekt forstærker.

Hvis man er ude efter en kraftfuld og vellydende effektforstærker, som samtidig ligner en million, så er M-5000R fra Onkyo helt fantastisk til prisen. Kombineret med Onkyos forforstærker, P3000R og CD-afspilleren C7000R, så har du en fantastisk stereo opsætning. Kan både bruges som stereo blok, da den har et sæt RCA indgange, men den kan også bruges som mono blok med dens enkelte XLR indgang.

 
16,999.00 DKK

LD Systems - SP46K

Super kraftfuld 4 kanals forstærker med 4 x 620 Watt.

Hvis du vil have en samlet PA løsning, så kan LD Systems stort set klare alle aspekterne i det. Denne 4 kanals effektforstærker giver dig imponerende ydelse og mulighed for 2 sæt højttalere. Dens kraftige output byder de fleste af LD Systems egne højttalere op til dans.

 
16,999.00 DKK

Sennheiser - HDVD 820

Kompromisløs hovedtelefonforstærker fra Sennheiser

HDVD 820 er en kompromisløs hovedtelefon forstærker. Den komplet symetriske opbygning, samt fuldt balancerede konstruktion er med til at HDVD 820 til noget nær den ultimative lytteoplevelse. På input siden finder vi både analoge indgange, samt optisk coaxial og USB. Den indbyggede 32 bit 384 Khz digitale konverter, giver dine digitale kilder en 1. klasses behandling, og det dobbelte hovedtelefon udtag på fronten, sikrer at både du og din partner kan få glæde af lyden samtidig. Ydermere kan du benytte HDVD 820 som forforstærker til dit stereoanlæg!

Kombiner evt. HDVD 820 med Sennheiser HD820 hovedtelefoner, vi garanterer at du aldrig har oplevet noget lignende!

 
16,999.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-900 Nexus

Fantastisk alsidig mixer fra Pioneer.

DJM-900 og DJM-2000 er efterhånden standarden for en DJ i dag. DJM-900 har 4 lyd kanaler samt 2 mikrofon kanaler. Derudover har PRO DJ link, som gør det nemmere for DJ'en at overføre sin musik over til flere DJ afspillere. 

 
17,449.00 DKK

Panasonic - TX-55EZ950E

OLED skærm fra Panasonic

Oplev fremragende 4K OLED med knivskarpt og supertyndt design. Denne 65" 4K PRO HDR-model, som er tunet af virkelige filmskabere, kombinerer en Studio Colour HCX2-processor og næste generations OLED-panel for at kunne levere fremragende farveklarhed, kontrast og lysstyrke. Dens Art & Interior udtryk er designet til at passe problemfrit ind i dit indretningsmiljø. THX certificeringen sikrer at du oplever billedkvaliteten fra en professionel biograf i din stue!

 
17,999.00 DKK

System Audio - Pandion 5 (spar 40%)

System Audios bedste kompakte højttaler, nogensinde!

Først skabte System Audio Pandion 2. Det den første højttaler i verden, der er udviklet i et åbent forum. 110 frivillige ingeniører arbejdede sammen med SAs udviklingshold og skabte højttaler i verdensklasse. Testpiloterne bestod af 25 musikere og studieteknikere. Sådan har man aldrig før udviklet højttalere.

Lyden er levende og ekstremt musikalsk.

 
17,999.00 DKK

Onkyo - PA-MC5501

Effektforstærker fra Onkyo på 9 kanaler!

PA-MC5501 er en højtydende effektforstærker på intet mindre end 9 kanaler! Forstærkeren er den perfekte partner til Onkyo's PR-SC5530 processor, og bruger Onkyo's roste WRAT forstærker teknologi. Effekten lyder på 220 Watt (6 Ohm, 1 Khz, 1 kanal drevet) hvilket skulle være nok til de fleste. MC5501 imødekommer de strenge THX Ultra2 krav.

 
18,980.00 DKK

Yamaha - CX-A5100

11.2 kanals processor med Dolby Atmos og DTS-X.

Dette er den helt nye surround processor fra Yamaha. Samlet er der tale om to nye flagskibs komponenter på den absolutte top af AVENTAGE serien. Disse udtrykker til fuldt AVENTAGE konceptet, der kombinerer traditionelle håndværk, fremragende lydkvalitet, uovertruffen lyd, innovativ teknologi og fleksibel kontrol. Bygget med det samme kompromisløse design og teknisk integritet som Yamahas legendariske DSP Z11. På lydsiden tager CX-A5100 dig til et helt nyt niveau, og har mere fleksibilitet end før, hvilket gør den meget velegnet til brug i moderne netværksmiljøer. Den har evnen til at levere den bedst mulige lydkvalitet og ydeevne uanset hvilken kilde du afspiller. Denne processor sætter en ny standard for din hjemmebiograf!

 
18,990.00 DKK

Onkyo - TX-RZ3100

Ny 2016 reference receiver fra Onkyo

Med TX-NR3030 bringer Onkyo sig igen i fører position når det gælder ydelse i prisklassen. Dette er en fuldblods surround receiver på hele 11 x 200 Watt pr. kanal (6 Ohm, 1 Khz, 1 kanal drevet). Med den helt nye Dolby Atmos og DTS-X 7.2.4 processering bringer Onkyo dig tæt på film oplevelsen, og giver en helt ny dimension til de eksisterende lydspor. THX Ultra 2 plus godkendelsen er samtidig din garanti for at denne forstærker, lever op til nogle af de strengeste krav i industrien.

 
18,999.00 DKK

Panasonic - TX-65EX780E

Nyhed, 65" skærm fra Panasonic.

Panasonics eksklusive 4K PRO HDR fjernsyn er designet helt fra bunden og fintunet til at levere billedkvalitet, der er tro mod filmskaberens oprindelige vision. 4K PRO HDR fjernsyn er udstyret med Panasonics avancerede Studio Colour HCX2 processorer med professionel 3D-opslagstabelbaseret farvestyringsteknologi og næste generations LED-skærme, så de kan fange alle nuancer og detaljer i den oprindelige film.
HCX står for Hollywood Cinema Experience.

 
19,990.00 DKK

Hifiman - HE-1000

Ultimativ hovedtelefon fra Hifiman, vi har 1 sæt til denne unikke pris!

HE-1000 er den ultimative løsning fra Hifiman. Mange års forskning og udvikling har ledt til disse kompromisløse hovedtelefoner. Hjetet i HE-1000 er den særlige Planar Magnetic teknologi, som giver et utroligt luftigt og åbent lydbillede. Kontakt KT Radio for at høre nærmere.

 
19,999.00 DKK

Sony - VPL-HW65ES

Stærk projektor fra Sony.

Sony VPL-HW65ES benytter den seneste generation SXRD billed chip fra Sony. Denne særlige reflektive billedchip giver VW65ES et utroligt højt kontrastomfang. Billederne fra denne projektor skal simpelthen opleves, sjældent har vi set så sprødt og detaljeret et billede i denne prisklasse. Ydermere byder HW65ES også på 3D og den 215 Watt kraftige lampe sikrer en lysstærk 3D oplevelse.

Som noget nyt kan VPL-HW65ES modtage HDMI signaler trådløst, via den valgfrie IFU-WH1 transmitter. IFU-WH1 koster 2.395,.

 
19,999.00 DKK

Scansonic - MB 3.5

Fremragende gulvhøjttaler fra danske Scansonic.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Scansonic MB 3.5 er en fremragende højttaler som byder på en fantastisk lydkvalitet samt et utroligt smukt design. Selve højttaleren er opbygget som et 2 1/2 vejs design bestående af en bånddiskant samt 2 stk. 4.5" mellemtone enheder og en 6.5" bas. Der benyttes udelukkende 1. klasses komponenter i filteret og lyden er utroligt åben og dynamisk. Kom ind og oplev MB 3.5, du bliver ikke skuffet!

 
19,999.00 DKK

Van Den Hul - 3T The Mountain Hybrid 2 x 8 m. (demo)

Så snart du sætter dette kabel i dit system, så vil du aldrig skifte det ud igen.

Bemærk dette er vores demo model.

  • The two center conductors are made of a 900 micron 3T single stranded conductor and individually coated with an extra L. S. C. layer. 
  • Reduced capacitive load due to the enlarged distance between the center conductors and the shield (screen) 
  • The shielding (screening) consists of four even layers: two made of heavy silver coated high quality copper multi-strand conductors and the other two are made of L. S. C. 
  • After a run-in (brake-in, burn-in) time of three to five hours you’ll be travelling through the dramatic improvement of the sound transmission. Destination: there where the music was first performed and registered. 

 
19,999.00 DKK

Primare - A32

Vi har 1 stk. af denne, kun i sort!

Primare A32 er en fuldt balanceret effektforstærker. Der er tale om en ægte klasse A/B design på intet mindre end 2 x 250 Watt i 8 ohm eller 2 x 400 Watt i 4 ohm!! Det er en utroligt velspillende og musikalsk forstærker og vægten ligger på intet mindre end 40 kg!

 
19,999.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-750 & CDJ-850

Samlet Pioneer pult. 1 stk. DJM-750 og 2 stks. CDJ-850.

Hvis man kender til Pioneers professionele udstyr, så har man helt sikkert også stødt på den ældre DJM-700 mixer. Afløseren har efterhånden været på markedet i noget tid, men vi kan så godt lide at skrive hvor meget bedre den egentlig er.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
20,899.00 DKK

Lexicon - GX-7 (demo model)

Vores demomodel i silver!

GX-7 er Lexicons "lille" effekt forstærker. Dette "lille" vild dyr byder på 7 x 125 Watt i 8 Ohm. Lyden fra denne forstærker er ren og kontrolleret, med en sprød og åben mellemtone.

 
22,000.00 DKK

Onkyo - PR-RZ5100

Super surround processor forforstærker fra Onkyo!

THX Ultra2 Plus godkendt surround processor fra Onkyo. RZ5100 byder på en fantastisk god surround lyd med understøttelse for de nye 3D lydsystemer Dolby Atmos og DTS-X. Ydermere tilbyder processoren automatisk rum korrektion via AccuEQ, samt opskalering til 4K opløsning via den indbyggede billedprocessor. Med netværkstilslutning, Deezer, Spotify, samt 8 HDMI indgange og 3 ud skulle der være tilslutninger nok til de fleste.

 
22,980.00 DKK

System Audio - Pandion 20 (spar 40%)

Elegant gulvhøjttaler fra System Audio

Normalt opdeler man højttalere i to kategorier: Store og små. Store højttalere har deres fordele, mens små højttalere har andre finesser. SA pandion 20 gør op med begrænsningerne hos begge. Takket være det særlige kabinet og den specialkonstruerede bashøjttaler leverer SA pandion 20 en basgengivelse, du aldrig har hørt fra så lille en højtaler.

 
23,999.00 DKK

Bel Canto - DAC 3.5 (Demo model)

Ultimativ DAC fra Bel-Canto

DAC 3.5 konverteren fra Bel Canto giver et løft til alle dine digitale musik kilder. DAC 3.5 er istand til at formidle musikken med uhørt høj dynamisk formåen samt åbenhed. Blandt de mange ind og udgange finder vi bl.a. XLR og RCA samt en USB ingang til computer baserede løsninger. 

 
24,900.00 DKK

Pioneer Pro - DJM-850 & CDJ-850

Fantastisk DJ pult fra Pioneer, bestående af 1 stk. DJM-850 og 2 stks. CDJ-850

DJM-850 kombinerer fremtidssikret teknologi med DJ'ens foretrukne funktioner. Mixeren byder på et utal af kreative muligheder og en DJ-oplevelse uden sidestykke med sin plug-and-play-funktion og sine prækonfigurerede effekter i studiokvalitet, der er tilgængelige ved et tryk på en knap.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
25,199.00 DKK

Panasonic - TX-65EZ950

65" OLED skærm fra Panasonic

Oplev fremragende 4K OLED med knivskarpt og supertyndt design. Denne 65" 4K PRO HDR-model, som er tunet af virkelige filmskabere, kombinerer en Studio Colour HCX2-processor og næste generations OLED-panel for at kunne levere fremragende farveklarhed, kontrast og lysstyrke. Dens Art & Interior udtryk er designet til at passe problemfrit ind i dit indretningsmiljø. THX certificeringen sikrer at du oplever billedkvaliteten fra en professionel biograf i din stue!

 
27,999.00 DKK

Panasonic - TX-75EX780E

Nyhed, 75" skærm fra Panasonic. Kommer til April!

Panasonics eksklusive 4K PRO HDR fjernsyn er designet helt fra bunden og fintunet til at levere billedkvalitet, der er tro mod filmskaberens oprindelige vision. 4K PRO HDR fjernsyn er udstyret med Panasonics avancerede Studio Colour HCX2 processorer med professionel 3D-opslagstabelbaseret farvestyringsteknologi og næste generations LED-skærme, så de kan fange alle nuancer og detaljer i den oprindelige film.
HCX står for Hollywood Cinema Experience.

 
29,990.00 DKK

System Audio - Pandion 30 i HG sort (spar 44%)

Vi har 1 sæt i sort til denne pris.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Systemaudio iværksatte i samarbejde med ingeniøren, et crowdsourcing projekt, som skulle bringe SA2K klassikeren fra 2000 tilbage til livet i en ny version. Projekt Q113 kom i mål og resultatet blev: SA pandion 2. En kompakt reolhøjttaler som overgik selv de vildeste forventninger. Nu introducerer System Audio Pandion 30, en gulvhøjttaler som bygger over den hæderkronede Pandion 2 model. Pandion 30 byder på en endnu bedre gengivelse som går dybere og har endnu mere overskud.

 
29,999.00 DKK

JVC - DLA-X5900

Kommer slut oktober/start november

Ny stærk projektor fra JVC. X5900 byder på 5. generation af JVC's pixel shift teknologi som giver en højere pixel opløsning end tidligere. Med denne teknik kan projektoren opskalere 2K materiale til 4K opløsning, samt modtage 4K HDR signaler! Ud over Pixel shift teknologien er dataraten på HDMI porten øget til 18 Gbps, den dynamiske iris kan benyttes med HDR kilder og 3D gengivelsen blevet forbedret med større 3D dybde samt mere lys.

 
34,990.00 DKK

Panasonic - TX-65CZ950E OLED (demo model)

Ultimativ reference skærm fra Panasonic! Vores demo model til en super pris.

Med 65CZ950E skærmen sætter Panasonic helt ny standard for billedkvalitet. OLED Teknologien gør panelet istand til at vise intet mindre end perfekt sort! Dette kombineret med et utroligt højt lysudbytte gør CZ950E istand til at vise uendeligt dynamiske billeder. THX godkendelsen sikrer samtidig at alle standarder overholdes, således at billedet fremstår så neutralt og præcist som muligt! Dette er en skærm der ganske enkelt skal opleves i levende live, derfor har vi naturligvis en model hængende i butikken på Vesterbrogade 181.

 
38,999.00 DKK

Panasonic - TX-65EZ1000

Ultimativ OLED skærm fra Panasonic

Ultimativ billedkvalitet – tro mod filmskaberens hensigter. Denne 4K PRO HDR-model, som er tunet af virkelige filmskabere, kombinerer en Studio Colour HCX2-processor og næste generations OLED-panel for at kunne levere fremragende farveklarhed, kontrast og lysstyrke. THX certificeringen sikrer at du oplever billedkvaliteten fra en professionel biograf i din stue! Kombiner dette med en 1. klasses lydkvslitet via den medfølgende Technics Soundbar, og du har en af de mest imponerende skærme på markedet!

 
39,990.00 DKK

KEF - R Bio lille 5.1

Super bio fra KEF.

Den lille R bio fra KEF byder på en åben og stor lyd. Med i pakken får du et sæt R500 fronter, en R200c center, R100 baghøjttalere samt en kraftig R400b subwoofer som er bestykket med 2 x 9 tommer basenheder! En utrolig stærk løsning til en fantastisk pris!

 
39,999.00 DKK

Yamaha - CX-A5100 inkl. MX-A5000

Dette er den helt nye surround processor fra Yamaha. Samlet er der tale om to nye flagskibs komponenter på den absolutte top af AVENTAGE serien. Disse udtrykker til fuldt AVENTAGE konceptet, der kombinerer traditionelle håndværk, fremragende lydkvalitet, uovertruffen lyd, innovativ teknologi og fleksibel kontrol. Bygget med det samme kompromisløse design og teknisk integritet som Yamahas legendariske DSP Z11. På lydsiden tager CX-A5100 dig til et helt nyt niveau, og har mere fleksibilitet end før, hvilket gør den meget velegnet til brug i moderne netværksmiljøer. Den har evnen til at levere den bedst mulige lydkvalitet og ydeevne uanset hvilken kilde du afspiller.

MX-A5000 er den perfekte partner til Yamaha's CX-A5100 processor. Dette kraftværk af en effektforstærker byder på intet mindre end 11 kanaler! Forstærkeren byder på en førsteklasses ydeevne, og byder på balanceret tilslutning for optimal ydelse. En stor skræddersyet ringkernetrafo er hjertet i systemet, og effekten lyder på 150 Watt  (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.06 % THD, 2 ch driven).

 
41,900.00 DKK

JBL - Array 1000 (demosæt)

Fremragende højttaler fra amerikanske JBL. Vores demosæt i sort.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL's project Array serien trækker på mere end et halvt århundredes erfaring. Array 1000 er en 3 vejs gulvhøjttaler, bestykket med JBL's 10" Array bas, samt 2 rene titanium kompressions drivere. Det unikke design giver en imponerende lyd gengivelse, med den dybeste og reneste bas, samt en åben og klar mellemtone og top. Kom ind og oplev hvorfor JBL er den professionelle verdens foretrukne valg.

 
46,899.00 DKK

Mcintosh - C50

Forforstærker fra McIntosh med indbygget DAC!

Bemærk dette er vores sidste.

C50 er den første McIntosh forforstærker til at kombinere stereo analoge kilder med fire addreserbare digitale indgange. Musik gemt på computer er tilgængelige via den dedikerede USB-indgang. Programmerbar Otte bånds tone kontrol giver mulighed for personlig lyd. C-50 kan kombineres med et multi-kanals sytem ved hjælp af Home Theater Pass Through funktionen.

 
51,999.00 DKK

System Audio - Pandion 50 (spar 50%)

High-End højttaler fra System Audio

Navnet er SA pandion 50 og det er den bedste højttaler System Audio har lavet. Alt ved denne højttaler er helt specielt. Lyden er utroligt ren. Musikken rækker dybere end de fleste og dynamikken åbner med en faktor 3 for oplevelsen af nærvær. Det er (rent ud sagt) overvældende, hvad den gør ved musikken.
Den fremstilles i følgende mageløst smukke finish: højglans sort, højglans valnød og satin hvid

 
54,998.00 DKK

KEF - R Bio stor 5.1

High end 5.1 bio fra KEF.

Denne fantastisk elegante hjemmebio fra KEF byder på en imponerende lyd. Med i pakken får du et sæt R700 fronter, den velspillende R600c center, de helt unikke R800ds dipole baghøjttalere samt en kraftig R400b subwoofer som er bestykket med 2 x 9 tommer enheder! En utrolig stærk løsning til en fantastisk pris.

 
54,999.00 DKK

Meridian - DSP-5200S (Demo sæt)

Aktiv højttaler fra Meridian.

Bemærk prisen er pr. sæt og vores demo sæt i hvid.

DSP-5200 er en aktiv gulv højttaler som er specielt velegnet til at spille sammen med Meridians Soolos musik system. Lyden fra disse højttalere er mildest talt imponerende. Med fuld digital processering kan DSP-5200 modtage et digitalt input signal og selv klare resten. Kom ind og oplev disse helt unikke højttalere.

 
59,999.00 DKK

Mark Levinson - No. 585

1. klasses forstærker fra Mark Levinson

Mark Levinson hører til blandt hifi verdenens mest respekterede mærker. No. 585 er med til at holde Mark Levinson i hifi verdenens elite. Dette er en mildets talt imponerende velspillende integreret forstærker, og med indbygget 1. klasses digital konverter sikrer No. 585 alle dine kilder en 1. klasses behandling. Dette er en forstærker som bør opleves.

 
79,800.00 DKK

Martin Logan - Impression 11A

Nyhed fra Martin Logan med ARC rumkorrektion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Martin Logans fortsætter med at spytte nyheder ud og supplerer nu de imponerende Renaissance gulvhøjttalere med to mere stuevenlige modeller Impression ESL 11A og Expression ESL 13A.
Begge nyheder tilbyder de samme unikke teknologier og habile tilpasningsevne som Renaissance, men er mere venlige over for både indretning og pengepung.
Elektrostatpanelet er af præcis samme opbygning som på Renaissance – bare mindre. Her finder vi også MicroPerf ™ stator og den nye ultra-stive AirFrame™ Blade ramme, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men også giver højttaleren et nyt og skarpt visuelt udtryk.
Men en stor del af revolutionen ligger i bassektionen. Impression ESL 11A er udstyret med to 8” basenheder i et kompakt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekanikske påvirking af kabinettet. De to basser er drevet af hver deres indbyggede 275 Watt Class-D forstærker - samlet 550 Watt pr. højttaler og kontrolleret af en 24-bit Vojtko DSP processor med PoweredForce Forward og Anthems lovpriste ARC RUMKORREKTION!

 
99,000.00 DKK

McIntosh - XRT1K

Reference højttaler fra McIntosh, den vejl pris er sidst opdateret 2016 kr.449.000,-

Bemærk prisen er pr. sæt.

Med dual 10" basenheder er XRT1K nok en af de mest kraftfulde og dynamiske højttalere på markedet. Med et utal af mellemtoner og diskanter kommer du til at opleve perspektiver i musikken, som du aldrig har hørt før. Det piano sorte ekstruderet aluminium kabinet er ekstra dybt til at tillade top- portering. En ny basenhed støbning tillader XRT1K at have en usædvanlig smal profil for en højttaler med 1.200 watt håndtering og dens 8 ohm impedans er let på forstærkere.

 
159,000.00 DKK