Pioneer Pro

Udlejning - DJ Controller XDJ-RX

Alle priser i udlejningen er incl. moms. og lørdag-mandag regnes som enkeltdags leje.

Pioneer XDJ-RX er en 2-kanals DJ controller med indbygget lydkort og USB-port. Controlleren er udstyret med 2 jog-wheels, mixer-sektion med Sound Color FX og Beat Effects, samt 8 intuitive touch pads, der kan aktivere hot cue, auto beat loop, loop slice og shift.

Bemærk at dette er uden højttaler og forstærker.

HUSK Billede ID og sygesikringsbevis, da vi ikke kan udleje anlæg uden dette!

 
400,00 DKK

Pioneer Pro - DM-40 Aktiv

Super monitor højttaler fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De kompakte DM-40 giver dig fremragende lyd til fx. dit hjemme studie. De arver mange af de samme kvaliteter, som fra S-DJX serien. Kombineret med det enkle design, samt den gode lyd, så har du et par rigtig gode pro højttalere.

 
1.299,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SP1

Add-on Serato DJ-controller.

Tilføj helt enkelt DigitalDJ-SP1 til et system, som understøtter mixing og scratching med Serato DJ, og anvend de forudindstillede knapper og regulatorer til at sætte gang i seks samples, otte hot cues og mere end 30 FX, der er drevet af iZotope; uden at du behøver røre et tastatur eller en mus.

 
1.580,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SB2

Super controller taget prisen i betragtning.

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. Den er blevet opgraderet med 4-deck kontrol og dedikerede knapper til at skifte mellem kanalerne uden besvær. Kort sagt så vil denne controller give dig mulighed for at blive en dygtig DJ.

 
1.980,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ50X Aktiv

Aktive højttalere fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De aktive S-DJ50X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
2.198,00 DKK

Pioneer Pro - HDJ-2000

En ægte DJ hovedtelefon fra Pioneer!

HDJ-2000 er en 1. klasses hovedtelefon med stor komfort og høj lydkvalitet. Modellen er specifikt udviklet til det krævende DJ marked og har høj fleksibilitet.

 
2.499,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-WeGO4

Kompakt DJ-software-controller i flere farver.

38 cm bred og vejer kun 1,6 kg, så du behøver kun et minimum af plads til denne controller. Ud over de 5 farver, selve enheden fås i, kan du også tilpasse JOG-farverne efter din smag. Denne controller har alle de funktioner, du behøver for at begynde på DJ'ing, i én robust pakke.

 
2.499,00 DKK

Pioneer Pro - PLX-500

Lillebroderen til Pioneer PLX-1000.

Pioneer lavede i sin tid en kopi af den legendariske Technics SL-1210 pladespiller, kaldet PLX-1000. Nu har de lavet en lillebror. Den er direkte drevet, og ligesom sin storebroder, velegnet til DJ brug. Der er USB indgang, så dine plader nemt kan indspilles digitalt. Både måtte og pick-up er inkluderet i prisen.

 
2.699,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ60X Aktiv

6" aktive højttalere fra S-DJ serien fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De aktive S-DJ80X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
3.098,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ80X Aktiv

8" aktiv højttalere i S-DJ serien fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De aktive S-DJ80X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
3.595,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-350

2-kanals effektmixer med fremragende ydeevne.

Med funktioner, der ellers findes på vores high-end klubprodukter, som f.eks. kraftfulde kreative effekter og nye unikke ditto som f.eks. optagelse til USB, er DLM-350 den perfekte DJ-mixer for begyndere. Effekterne omfatter Echo, Jet, Noise og et høj-/lavpasfilter. Med den intuitive styring kan du ændre lyde, så du kan tilføje personlige og originale arrangementer til dine mix. Med den 3-bånds equalizer (isolatortype) får du en bred og kanaluafhængig styring i HI, MID og LOW. Det betyder, at du kan styre lyden individuelt for hver kanal.

 
4.049,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SR

Bærbar digital tokanals SR DJ-controller.

DDJ-SR har alle de samme udsøgte performance-funktioner som den førsteklasses firekanals DDJ-SX, inkl. et indbygget Serato-lydkort og forudindstillede knapper til den medfølgende Serato DJ-software. DDJ-SR har funktioner fra vores pro-serie, inklusive store søgehjul med kort reaktionstid og Slip Mode – som uden lyd fortsætter afspilning af numre under loop, scratch og reverse, så musikken går i gang igen på det rigtige sted, når DJ'en er færdig

 
4.849,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-350

Digital multimediedeck med rekordbox-understøttelse.

CDJ-350 er en kvalitets-DJ-deck for begyndere. Den spiller alle professionelle og populære formater på CD eller USB, på linje med det professionelle CDJ-2000. Og den bliver rigtig vakt til live, når du tilslutter den til din computer. USB-tilslutningen muliggør plug&play-styring af kompatibelt DJ-software samt MIDI-control af al musiksoftware. Du kan også bruge din CDJ-350 som lyd-interface.

 
4.899,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RR

Super lækker controller fra Pioneer med Rekordbox DJ software inkluderet.

DDJ-RR er lillebroderen til de velkendte DDJ-RZ og DDJ-RX. Den har et lækkert kompakt design og er ekstrem brugervenlig. Den leveres med Rekordbox DJ software, så du kan styre din musik nemt.

 
5.399,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-450

Super 2 kanals effektmixer.

Pioneers mixere er legendariske på DJ markedet og DJM-450 er ingen undtagelse.

 
5.399,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-700

DJ afspiller med touchskærm fra Pioneer.

XDJ-700 har en 7" LCD touch skærm med fuld farveskala. Derudover er den også kompatibel med de nødvendige DJ-funktioner, samt recordbox funktionen.

 
5.399,00 DKK

Pioneer Pro - RMX-1000

Fuldt software-potentiale ved professionelt DJ-udstyr kombineret med praktisk anvendelighed.

Med sin helt nye retning inden for effektorer og samplere er RMX-1000 et tre-i-ét-system, der omfatter redigeringssoftware, innovativt performance-hardware og VST/AU-plugins. RMX-1000 har alle muligheder for studieeffekter og rytmebokse og ligner det, den er, nemlig professionelt DJ-udstyr. Vi har videreudviklet intuitive performance-grænseflader fra vores flagskibsmixere og -effektorer - som f.eks. DJM-2000's Isolator FX, DJM-900nexus' X-Pad og EFX-1000's multiple-FX-chaining - og samlet dem i én enhed.

 
5.549,00 DKK

Pioneer Pro - PLX-1000

Pioneer PLX-1000 er den klassiske 1210 fra Technics som pioneer har købt og pladespillen er derfor tilbage, denne gang som Pioneer!

En uovertruffen klassiker.PLX-1000 er fremstillet specifikt til boksen på basis af 50 års erfaring med fremstilling af førsteklasses pladespillere. Den direkte drevne pladespiller med det høje drejningsmoment har et klassisk design og en gummibeklædt, S-formet pickuparm, som forbedrer isoleringen og forhindrer feedback. PLX-1000 løfter arven efter den klassiske Technics 1210 pladespiller, og vi må sige at DJ'ens foretrukne pladespiller er tilbage!

 
5.649,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RX

Super lækker medie controller fra Pioneer.

Med den medie controller fra Pioneer har du det hele i en kasse. Som DJ skal det være lidt at transportere sine ting rundt og her er DDJ-RX ikke en undtagelse på dette punkt. Den afspiller via USB og har en to kanals mixer. Plus en masse features, som gør det til en fest at lege med.

 
7.540,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-850

Digitalt deck med full-scratch søgehjul og understøttelse af rekordbox.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
7.690,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-750

Efterfølgeren af den legendariske DJM-700.

Hvis man kender til Pioneers professionele udstyr, så har man helt sikkert også stødt på den ældre DJM-700 mixer. Afløseren har efterhånden været på markedet i noget tid, men vi kan så godt lide at skrive hvor meget bedre den egentlig er.

 
7.999,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-R1

Rekordbox combo-controller med netværksfunktioner og remotebox.

Kombinationen af to afspillere, en førsteklasses mixer og kraftfulde performance-funktioner betyder, at du kan DJ'e blot med denne enhed. Som den første på markedet kan XDJ-R1 kontrolleres trådløst fra en iPad, iPhone eller iPod touch ved hjælp af vores remotebox-app. DJs kan tilslutte til XDJ-R1’s egen trådløse LAN og bruge deres berøringsskærm til intuitiv browsing af musik og mixing og mashup af numre – alt sammen fra uden for boksen.

 
7.999,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SX2

Pioneer DJ controller DDJ-SX med Serato i sort finish.

Verdens første lokale controller til Serato DJ. Professionelt Serato DJ-software medfølger NYE performance-pads og dobbelt-deck-kontrol Mange loop-muligheder, slicer, slip-mode NY FX drevet af iZotope 8 cue-knapper, 6 sample-knapper Lydkort indeni MIDI-kompatibel Performance-pads Med deres velocity-mode tilføjer disse DJ-pads en ny dimension til kontrol af sample-styrke.

 
7.999,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-1000 mk II

Aldeles fremragende DJ afspiller fra Pioneer.

XDJ-100 har en 7" LCD touch skærm med fuld farveskala. Derudover er den også kompatibel med de nødvendige DJ-funktioner, samt recordbox funktionen, der følger med når du køber produktet. Derudover kan du afspille hi-res lydfiler, hvis du gerne vil have det maksimale ud af musikken til festen.

 
9.899,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-900 Nexus

Outstanding DJ-afspiller fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

CDJ-900NXS bygger på forgængeren CDJ-900's succes og er desuden spækket med ny teknologi, herunder fuldfarve-LCD-skærm, Beat Divide, fire-deck Beat Sync og mulighed for afspilning af sæt fra smartphones. CDJ-900NXS kan prale af en højopløst skærm, som giver DJs hurtigt og øjeblikkeligt overblik over Wave Display og Wave Zoom samt mulighed for at se og redigere rekordbox-beatgrids.

 
10.899,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-850

4-kanals high-end digital mixer.

DJM-850 kombinerer fremtidssikret teknologi med DJ'ens foretrukne funktioner. Mixeren byder på et utal af kreative muligheder og en DJ-oplevelse uden sidestykke med sin plug-and-play-funktion og sine prækonfigurerede effekter i studiokvalitet, der er tilgængelige ved et tryk på en knap. Beat Colour Effect er noget helt nyt på markedet. Med 'sidechaining' tilføjes et nyt kontrollag. Beat Effect 'lytter' til lydinputtet fra hver kanal og forbinder ændringerne i styrken med andre parametre, så man nemt kan mixe nye lyde og effekter ind i sin musik. Det integrerede 4-stereo-kanals lydkort gør opsætningen utrolig enkel, idet tilslutning til PC'er og laptops blot kræver ét kabel.

 
11.890,00 DKK

Pioneer Pro - Toraiz Sp-16

Professionel sampler fra Pioneer Pro.

 

TORAIZ SP-16 sampler og trin sequencer er den første i vores line-up af musik produktionsværktøjer til DJs og producenter. Vi har indgået et samarbejde med den legendariske synth skaberen Dave Smith for at tilføje sine profet-6 analoge filtre, så du kan give dine kreationer en rig analog varme og nærvær. Brug TORAIZ SP-16 enkle layout og store touch screen til produktion, eller bruge den som en selvstændig enhed i DJ booth at forbedre præstationer. Bare indlæse prøv at skabe mønstre, tilføje FX, sløjfer, og manipulere deres parametre til at gøre din musik til din egen.

 
12.399,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-RX2

Ny controller fra Pioneer Nyhed 2018

 
12.650,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-S9

Pioneer mixer med pads.

 
13.699,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-2000 Nexus

Den legendariske DJ afspiller fra Pioneer i en ny og forbedret version.

Det er svært at finde nogle DJ's i verdenen, som ikke benytter sig af Pioneer CDJ-2000 nexus. Det er den bedste der findes på markedet. Nexus versionen af den legendariske CDJ 2000 har fået en række nye features som f.eks.

  • 7" farve touchskærm m. tastatur.
  • 2 banker 4 stk. hotcue med farveindikering.
  • Track filter mode (til browsing af musik).
  • Nyt forbedret lydkort 96 kHz/24bit.
  • Slip-reverse funktion.
  • 4/8 beat-loop knap.
  • Quantized beat jump.
  • Snortcut knapper.

 
17.595,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-900 Nexus

Fantastisk alsidig mixer fra Pioneer.

DJM-900 og DJM-2000 er efterhånden standarden for en DJ i dag. DJM-900 har 4 lyd kanaler samt 2 mikrofon kanaler. Derudover har PRO DJ link, som gør det nemmere for DJ'en at overføre sin musik over til flere DJ afspillere. 

 
17.449,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RZX

En af de bedste DJ controllere Pioneer nogensinde har lavet.

DDJ-RZX er den første controller hvor du kan mixe videoer og lyd sammen. Der er blevet taget de bedste features fra CDJ og DJM serien hvor Pioneer virkelig har formået at skabe et fantastisk produkt. Der er indbygget 3 touchskærme, så du både kan vælge mellem sange utrolig let, men også kan loope sangene bedre. Derudover får du en gratis licensnøgle til Recordbox Video.

 
22.999,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-750 & CDJ-850

Samlet Pioneer pult. 1 stk. DJM-750 og 2 stks. CDJ-850.

Hvis man kender til Pioneers professionele udstyr, så har man helt sikkert også stødt på den ældre DJM-700 mixer. Afløseren har efterhånden været på markedet i noget tid, men vi kan så godt lide at skrive hvor meget bedre den egentlig er.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
20.899,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-850 & CDJ-850

Fantastisk DJ pult fra Pioneer, bestående af 1 stk. DJM-850 og 2 stks. CDJ-850

DJM-850 kombinerer fremtidssikret teknologi med DJ'ens foretrukne funktioner. Mixeren byder på et utal af kreative muligheder og en DJ-oplevelse uden sidestykke med sin plug-and-play-funktion og sine prækonfigurerede effekter i studiokvalitet, der er tilgængelige ved et tryk på en knap.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
25.199,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-Tour1

Den ultimative DJ afspiller med fold ud skærm.

Hvis du syntes CDJ-2000 nexus fra Pioneer er fed, så vent til du har hørt og set CDJ-TOUR1. Den har rigtig mange af de samme kvaliteter som 2000'eren, men tager lige tingene et niveau op. Fold ud touch skærmen er med til at give dig et bedre overblik over de sange du har liggende på USB. En ny 32 bit D/A konverter sørger for at musikken altid vil være naturlig og klangvarm. Kort sagt er dette, kombineret med DJM-TOUR1 mixeren, det ultimative DJ sæt du kan få på markedet.

 
37.175,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-900 NSX og CDJ-2000 NXSmkll

DJ pult fra Pioneer, komplet 2 stk. CDJ-2000Nexus mkll & 1 stk. DJM-900 Nexus

Pioneer DJM-900 Nexus mixer er legenden af mixer til den kompromisløse DJ. Den byder på nyeste teknik som fader, sound EFFEKT modul på alle kanaler for det ultimative mix. Blandt DJM-900's andre goder kan fast nævnes, balanceret out-put, Out-put odB, -6dB, -12db, bas, mid, diskant regulering. En sand multimixer til entusiasten.

Pioneer introducerer et stort spring fremad for den CDJ-serie, der er standard i klubberne: CDJ-2000 Nexus – Deres nye professionelle afspiller til den digitale tidsalder. CDJ-2000 bruser med frisk DNA og kan spille musik fra flere kilder, bl.a. CD, DVD, USB-lagerenheder og SD-hukommelseskort. Den har også den revolutionerende, nye DJ-software til styring af musikdatabaser: rekordbox™. Baseret på deres ‘Prepare & Perform’-koncept fungerer rekordbox (til både Mac og PC) ligesom den førende software til styring af musikdatabaser, men den er mere kreativ og mere DJ-venlig.

 
52.795,00 DKK