Pickup MM

Daisy o­n the Ohoopee

Enhver vinyl entusiast kender vigtigheden af en god pickup.

Det er denne som først og fremmest skal fortolke rillerne i pladen og omdanne dem til musik. Her i KT-Radio har vi mærker som Ortofon, Rega, Van Den Hul og Dynavector at tilbyde. Vi har derfor et bredt udvalg, som burde kunne tilfredstille både entusiaster samt alm. brugere. Lad os være din guide igennem pick-up junglen, så du blot kan læne dig tilbage og nyde den gode musik.

Ortofon - Concord Nightclub E mkll

Ortofon NightClub singel E mkll til kr. 975,-

Nightclub er en klassikeren inden for DJ pick-up´er! og bedre end de fleste. Nightclub er den dyreste af Ortofons klub pick-up´er men også den der lyder bedst. Fantasisk lyd og virkelig robust. Slibningen af nålen gør at pick´upen går dybere ned i rillen på pladen og derved også opfanger flere informationer, hvilket giver bedre lyd, derfor er normalt E den bedste.

 
975,00 DKK

Ortofon - Concord DJ S. KIT

Ortofon Concord DJ KIT består af 1 stk. Concord pick´up med nål og 1 stk. ekstra nål i samme kasse til kr.1.150,-

Ortofon´s nye pakke løsning 1 stk. Concord pick´up & 1 stk. ekstra nål, den blå udgave i den nye æske. Den bedste pick´up til DJ´s den tåler en utrolig hårbehandling og bibeholder den gode lyd. Dette er dog ikke en opfordring til mishandling af pick'upper

 
1.150,00 DKK

Ortofon - Concord Q-Bert sæt

Det helt nye Q-Bert KIT som er helt unikt til scratch

Det helt nye sorte KIT som er lavet i samarbejde med DJ Q Bert som er en af de bedste scratch DJ´s i USA. Det er den ultimative scratch pick up som giver utrolige 12 mV i forhold til en blå concorde som kun giver 6 mV output.

 
1.000,00 DKK

Ortofon - Concord Nightclub E mkll Twin

Ortofon Concord Nightclub E mkll Twin (2 stk. Concord Nightclub E )

 
1.999,00 DKK