Hovedtelefoner (Trådløse)

Trådløse hovedtelefoner er til dig der gerne vil undgå kabler.

I denne kategori er der kommet en del løsninger de sidste par år. Tit og oftest har det været hovedtelefoner der sættes til din forstærker er derfra sender signalet ud til hovedtelefonerne. Nu benytter flere firmaer sig af aktive hovedtelefoner hvor du streamer direkte til dem fra en tablet eller android/iPhone via. bluetooth. Vi har haft super oplevelser med disse teknologier og kan selvfølgelig også give en demo af det inde i butikken!

Sennheiser - RS 120 II

Trådløs hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Lyt til din yndlingsmusik trådløst selv ved en afstand på 90 m. Denne RF transmitter og den genopladelige trådløse hovedtelefon gengiver lyd detaljerigt fra næsten alle kilder og har en auto on/off-funktion.

 
699,00 DKK

Panasonic - RP-BTS30E

Vi har 3 stk. til denne pris

RP-BTS30E er en trådløs in-ear hovedtelefon til den aktive sportsudøver. Det særlige greb rundt om øret sikrer at BTS30E bliver sidende under stor fysisk aktivitet og med indbygget mikrofon, kan du også svarer opkald på farten. 

 
399,00 DKK

Pioneer - SE-MJ771BT

Prisstærk Bluetooth hovedtelefon fra Pioneer

MJ7771BT er en prisstærk Bluetooth hovedtelefon fra Pioneer. Lyden er imponerende til prisen, og komforten er som altid høj.

 
849,00 DKK

Pioneer - SE-MS7BT

Bluetooth hovedtelefon fra Pioneer

Fantastisk velspillende Bluetooth hovedtelefon fra Pioneer. MS7BT byder på en 1. klasses byggekvalitet samt en høj komfort. Disse hovedtelefoner er et fund til prisen, og bør opleves.

 
1.099,00 DKK

Sennheiser - HD 4.40 BT

uden noise cancellation

Det nye Sennheiser HD 4.40 Wireless headset leverer trådløs lyd i topkvalitet til dig, der ofte er undervejs. Det lukkede Around-Ear-design med Bluetooth 4.0- og aptX-understøttelse garanterer ægte Hi-fi-lyd med dynamisk bas. Det elegante, minimalistiske ydre er skabt af robuste kvalitetsmaterialer, der kan modstå et liv på farten.

 
1.150,00 DKK

Sennheiser - RS 165

Super trådløs hovedtelefon med op til 30 meters modtagelse.

RS 165 er en kvalitets trådløs hovedtelefon med støjfri digital lydkvalitet. Her får du friheden til at nyde din musik uden at være hæmmet af irriterende kabler. Komforten er også i top med bløde, omsluttende ørepuder. 

 
1.399,00 DKK

Sennheiser - Momentum In-Ear Wireless

Momentum seriens seneste skud på stammen.

Momentum In-Ear Wireless kombinerer elegant design, et fantastisk lydbillede, samt mobilitet. I nakkebøjlen er Sennheisers unikke trådløse teknologi indbygget, som gør det muligt at streame via Bluetooth apt-X fra din telefon. Derudover er der integreret mikrofon, one touch parring og 10 timers batterilevetid. Hvad mere kan man forvente? 

 
1.499,00 DKK

Audio Technica - ATH-SR5BT

Trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

SR5BT er en trådløs on-ear hovedtelefon med Bluetooth og NFC. Hjertet i SR5BT er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
1.649,00 DKK

Sennheiser - RS 175

Kvalitets trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

RS 175 er en lækker trådløs hovedtelefon med meget høj digital lydkvalitet. Her får du friheden til at nyde din musik uden at være hæmmet af irriterende kabler. Komforten er også i top med bløde, omsluttende ørepuder.

 
1.899,00 DKK

Sennheiser - Urbanite XL Wireless

Bluetooth hovedtelefon fra Sennheiser.

Urbanite Wireless er en trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på høj komfort og en fantastisk lydkvalitet! Urbanite Wireless fungerer via Bluetooth eller NFC og benytter samme enhed som Momentum Wireless, dog uden Noise Guard. Urbanite Wireless skal opleves!

 
1.899,00 DKK

Focal - Listen Wireless

Trådløs version af den velkendte Focal Listen.

Listen Wireless er Focals lukkede trådløse hovedtelefon, som selvfølgelig er udstyret med den nyeste Bluetooth aptX teknologi. Fremragende lydgengivelse er garanteret takket være de fantastiske drivere, samt det lukkede design. Med 20 timers batterilevetid og 3 timer til genopladning, så giver Listen Wireless dig en super hovedtelefon til pengene.

 
2.199,00 DKK

Sennheiser - RS-185

Super trådløs hovedtelefon fra Sennheiser.

Med alle musikelskerne i tankerne har Sennheiser formået, med deres nye trådløse hovedtelefon serie, at gengive dynamik og detaljer i særklasse. Disse hovedtelefoner levere et stilrigt design og utrolig præcis lydgengivelse. Dette kombineret med at du ikke behøver besværet med ledninger gør at det er en super løsning til dit stereo anlæg. 

 
2.549,00 DKK

Sennheiser - Momentum Wireless On-Ear

Trådløs On-Ear hovedtelefon fra Momentum serien!

Først kom succesen Momentum Wireless Over-Ear og nu er On-Ear versionen endelig landet. En trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på høj komfort og en fantastisk lydkvalitet! Momentum Wireless On-Ear fungerer via Bluetooth eller NFC og den benytter Sennheisers særlige Noise Guard teknologi som fjerner alt uønsket støj. Kan spille i hele 22 timer ved fuld opladning. Kom ind og få et lyt til denne fantastiske hovedtelefon.

 
1.899,00 DKK

Audio Technica - ATH-DSR7BT

1. klasses trådløs hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica's DSR7BT er en fantastisk trådløs hovedtelefon! Dette skyldes at du med DSR7BT får en imponerende velspillende løsning med BLuetooth,NFC, utrolig høj byggekvalitet, samt komfort. Hjertet i DSR7BT er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
2.999,00 DKK

Sennheiser - RS-195

Trådløs hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Vores hørelse udvikler sig med tiden. Skønt dette er normalt, kan udviklingen ændre kvaliteten af de lyde, vi oplever, for eksempel når vi ser fjernsyn eller lytter til musik. De nye trådløse RS 195 hovedtelefoner tager højde for denne udvikling ved at lyden kan tilpasses helt individuelt ift. din hørelse.

Sennheiser har udbygget sin teknologi for at kunne tilbyde intuitive indstillinger, som forbedrer taleforståelse og gengiver selv de mindste detaljer af din yndlingsmusik. Genopdag den subtile intensitet af din yndlingsmusik med RS 195.

 
2.999,00 DKK

Sennheiser - PXC 550

Sennheiser PXC-550 wireless med Noise cancellation.

Du har rejst meget på alle klasser, men der er ikke noget, der kan sammenlignes med den oplevelse du får, når du har PXC 550 Wireless med på rejsen. Du får det hele med, selv om du er på farten. PXC 550 Wireless er din perfekte rejsepartner, så du altid kan følge helt afslappet med.

 
2.999,00 DKK

Sennheiser - Momentum Wireless Over-Ear

Fantastiske trådløse hovedtelefoner fra Sennheiser.

Momentum Wireless er en trådløs Bluetooth hovedtelefon som byder på høj komfort og en fantastisk lydkvalitet! Momentum Wireless fungerer via Bluetooth eller NFC og den benytter Sennheisers særlige Noise Guard teknologi som fjerner alt uønsket støj. Momentum Wireless skal opleves! Den leverer en krystalklar oplevelse af lyden uden at være fastgjort til et kabel. Designet er ekslusivt, da der er brugt materialer som fx. rustfrit stål og ægte læder. 

 
2.599,00 DKK