Medarbejdere

Flemming Christensen

FC skulle bare have været ansat i 3-4 år, - og så ud i verden som sælger hos en af vores leverandører.
Det er faktisk 22 år siden, og i dag er Flemming indehaver af KT-RADIO.
Flemming har altid haft det sjovt i butikken, og derfor ses han forsat på gulvet for at tilslutte produkter eller installere såvel professionelt udstyr som surround grej, - simpelthen fordi det er sjovt, - og det skal det være længe endnu.
Flemming er klart en vinyl, stereo og surround type, - og ser grejet så også lidt godt ud, gør det ikke ligefrem noget.
FC har KT’s mest imponerende temperament, men heldigvis for omgivelserne har de to små, - Lucas og Conrad – gjort ham blid som et lam på hans gamle dage.

 

 

 

 

 

Peter Sejersen

Ud over en kort forglemmelig stund i Fona 2000, har Peter været ansat i KT-RADIO siden elevtiden i Rosendahl engang i forrige årtusinde.
Det er efterhånden snart 25 år siden, men vi kan stadigvæk ikke undvære Peter’s humor, hans viden, hans analytiske begavelse og hans imponerende akustiske begavelse og lyttevne, der i parentes bemærket er af et sådant format, at selv vores leverandører søger info omkring akustik, design osv.

Peters musikalske præferencer hælder klart mod noget god gammeldags stereo, vintage-vinyl og noget surround, - Lidt nostalgi er der jo over Petermanden.

 Peter Sejersen

 

 

 

 

 

 

 

Kenneth Malmborg

Hvad Kenneth ikke ved om Surround / Billedkonvertering / Opløsning / Komponent eller HDMI ect., - er simpelthen ikke værd at vide!
Kenneth er uden sammenligning branchens bedste superbruger/ekspert, og på messer og hos leverandørerne er der dyb respekt for Kenneth´s viden og indsigt.
Ofte spørger de ham faktisk til råds, når noget IKKE virker, som det skal, - så derfor er det ikke altid problemfrit at få Kenneth i tale, - der kan godt være kø.
Kenneth finder især fornøjelse ved surround-udstyr fra Lexicon, JBL & Dynaudio, men alt high-end surroundgrej giver ham julelys i øjnene…….

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicolai Christensen

Andreas Løwén

Jørgen Storm

KT-RADIO købte Storm Power Sound af Jørgen Storm i 1990.
Jørgen har senere bosat sig lige om hjørnet og kommer stadigvæk ofte forbi for en sludder.
Vi har heldigvis stadigvæk den utroligt store fornøjelse at kunne trække på Jørgen´s navnkundige ekspertise indenfor delefilterberegninger, kabinetkonstruktion, enheders T&H-parametre, højttaler konstruktioner, målinger og alt muligt andet, der har med lyd, tal, fysik og matematik at gøre.
Jørgen har 35 års erfaring med allehånde højttalerkonstruktioner, men mangler som alle andre rigtige lyd-nørd’er forsat at bygge den ultimative højttaler!
Forslagene er utallige, kreative og meget fantasifulde, - og dem fortæller han gerne detaljeret og engageret om, - til længe efter alle de tilstedeværende er faldet i søvn og/eller har opgivet at følge med.

 

 

 

 

 

 

Tania Hoffmann

Begik den store fejl at ”gifte” sig ind i KT RADIO, - men er ellers et sødt og ordentligt væsen med solid dømmmekraft.
”Chefen” fulgte jo automatisk med, så nu har hun foruden opdragelsen af de 3 drenge også påtaget sig ansvaret for butikkens profilering, herunder web, annoncer, tryksager og messer.
På sin helt egen vi-skal-nok-nå-deadline facon, formår Tania at levere en hel del pdf filer til tålmodige HiFi redaktører.
Elsker enorme subwoofere og i ny og næ også direktøren, hvilket bringer os til KT’s yngste og mest elskede håbefulde poder:


Lucas og Conrad Hoffmann Christensen

”arvingerne” til det store KT ”imperium”!
De to balstyrige vildbasser, - gener fornægter sig jo ikke, - er for nærværende ret vilde med Buzz Lightyear på storskærm.