Højttaler Reol/Kompakt

Daisy o­n the OhoopeeDen perfekte balance mellem størrelse og lyd finder du i en kompakt højttalere.

De er små nok til ikke at overtage hele stuen og store nok til at kunne gengive selv de dybeste toner. Reol højttalere er ofte det perfekte valg til dig der har en mindre stue, men som værdsætter den gode lydgengivelse. Tit og oftest finder du helt fantastisk detajle føring og raffinering i mindre højttalere, da der kan bruges flere penge på enheder frem for kabinet. Udvalget er stort, da vi både har Dynaudio, KEF, System Audio, Focal, Sonus Faber, Rega m.fl. som en fast del af vores sortiment. Vi står klar til at fremvise og vejlede dig til den højttaler der passer bedst til dig.

Focal - SIB

Super kompakt højttaler med stor lyd.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal har virkelig formået at gøre sig bemærket med deres mindre serier. SIB serien er ingen undtagelse. Den giver dig masser af åbenhed og musikalitet til prisen. Kan både bruges som stereo højttalere, samt til hjemmebiografen og mange andre ting.

 
1.750,00 DKK

Klipsch - R-14M

Imponerende lille reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-14M er den "lille" model i Klipsch Reference serie af reolhøjttalere. Der er tale om en velspillende model som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt en kraftig 4" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk størrelsen taget i betragtning.

 
1.799,00 DKK

System Audio - Saxo 1

Super lille kompakt højttaler fra System Audio!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 1 er en super musikalsk lille perle af en højttaler. Lyden fra disse er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalersystemer.

 
2.199,00 DKK

Q Acoustics - 3010

Kompakt højttaler med fantastisk musikalitet.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q Acoustics har i de seneste par år haft stor succes med deres 2000 serie og concept serie. Nu er de tilbage med den nye 3000 serie, som allerede nu har overbevidst os. 3010 er den mindste i serien og er en fantastisk nem løsning til dig der gerne vil have stor lyd, i små og flotte højttalere. 3010 er den ultimative komptakte højttaler, som også kan monteres på væggen med Q Acoustics egne vægbeslag.

Finish: Graphite Black og Walnød: 1899,- kroner

Højglans hvid, Højglans sort og sort læder: 2399,- kroner

 
2.399,00 DKK

Klipsch - R-15M

Super potent reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-15M er den største højttaler i Klipsch Reference serie af reolhøjttalere. Der er tale om en velspillende model som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt en kraftig 5,25" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk størrelsen taget i betragtning.

 
2.199,00 DKK

Elac - BS 72

Stærk lille reol højttaler fra Elac.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Denne lille perle fra Elac gør ikke meget væsen af sig fysisk. Tilgengæld er det en overraskende velspillende lille sag som byder på et langt større lydbillede end størrelsen indikerer. BS 72 overrasker på alle områder, både størrelsesmæssigt og prismæssigt.

 
2.995,00 DKK

KEF - Ventura 6

2 sæt i hvid!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ventura 6 er IP65 certificeret hvilket gør at den kan klare at blive installeret udenfor. Derfor kan den benyttes til udendørsbrug hvis der mangler lyd i haven eller ved poolen.

 
2.195,00 DKK

Arcam - Muso

Super højttaler til en fordelagtig pris.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Det diskrete udseende og fantastiske ydeevne gør at Arcam Muso højttalerne er et super match til enhver forstærker. Med aluminium/stål kabinettet og gode enheder får du en super lyd. Plus hvis du tager prisen i betragtning, så er det pludselig en rigtig sjov højttaler at lytte på.

 
2.999,00 DKK

Focal - SIB XL

Fremragende serie fra franske Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

SIB XL er en perfekt højttaler til at have ved siden af din fladskærm, på væggen. Den er bygget efter mange af de samme specifikationer som lillebroderen SIB, bare i et større kabinet, samt flere enheder. Samme åbenhed og kontrol som resten af Focals højttalere.

 
3.099,00 DKK

System Audio - Saxo 10

Fantastisk stærk højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 10 er en super musikalsk perle af en højttaler. Lyden fra disse er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalersystemer

 
3.198,00 DKK

Q Acoustics - 3020

Anmelderost kompakt højttaler fra Q Acoustics.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q Acoustics har i de seneste par år haft stor succes med deres 2000 serie og concept serie. Nu er de tilbage med den nye 3000 serie, som allerede nu har overbevidst os. 3020 er storebroderen til 3010 og giver en lidt mere fyldig og dynamisk lyd til pengene. 3020 er en fantastisk nem løsning til dig der gerne vil have stor lyd, i små og flotte højttalere. 3020 er den ultimative komptakte højttaler, som også kan monteres på væggen med Q Acoustics egne vægbeslag.

Finish: Graphite Black og Walnød: 2599,- kroner

Højglans hvid, Højglans sort og sort: 3199,- kroner

 
3.199,00 DKK

KEF - Q150

Q-seriens mindste højttaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttaler med masser af energi. Q150 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q100. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q150 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 4000 kroner.

 
3.590,00 DKK

Focal - Chorus 705

Velspillende kompakt højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Chorus 705 er den ideelle kompakt højttaler til et mindre rum. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 705 er bestykket med Focals særlige inverted dome diskant og en 5" basenhed.

 
3.900,00 DKK

KEF - Ventura 6

Super højttaler der kan benyttes til udendørsbrug.

Pr. sæt. KUN I HVID! Så længe lager haves!

Ventura 6 er IP65 certificeret hvilket gør at den kan klare at blive installeret udenfor. Derfor kan den benyttes til udendørsbrug hvis der mangler lyd i haven eller ved poolen.

 
2.999,00 DKK

System Audio - Aura 1

Rigtig god kompakt højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Aura 1 er en utroligt velspillende lille højttaler fra System Audio. Lyden fra disse små modeller er overraskende dynamisk, men hvis man føler at der er behov for mere bas, så kan de med fordel supleres med en af System Audio's mange subwoofere.

 
3.998,00 DKK

System Audio - Saxo 5

Nyhed fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 5 er en super musikalsk perle af en højttaler. Lyden fra disse er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalersystemer.

 
3.999,00 DKK

KEF - Q350

Fremragende kompakthøjttaler fra KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q-serien fra KEF har altid været kendt for at være en højttaler med masser af energi. Q350 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q300. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q350 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den mest vellydende højttaler til under 4500 kroner.

 
4.390,00 DKK

Dynaudio - Emit M10

Super lille reol højttaler fra danske Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Emit serien er Dynaudio's "lille" serie. Ikke at man kan se eller høre det! Emit højttalerne byder på en fantastisk god gengivelse, og finishen er 1. klasses. Emit M10 er den mindste reol højttaler, til trods byder den på en utrolig dynamisk gengivelse. Emit serien er tilgængelig i både sort og hvid.

 
4.490,00 DKK

Klipsch - RP-150M

Stærk Reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-150M er den "lille" reolhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er dog alligevel tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt en kraftig 5,25" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
3.999,00 DKK

Amphion - Helium 410

Velbygget reol højttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Helium 410 er en velspillende og ekstremt velbygget lille højttaler. Dens tidsløse design giver dig mulighed for, at placere den i mange forskellige typer af indrettet hjem. Den er håndlavet i Finland og er bygget til, at kunne blive placeret alle steder, lige fra reolerne til dit arbejdsbord. Trods den lille størrelse, er Helium 410 fyldig i lyden og agerer klart og naturligt. Fremragende højttaler til prisen og størrelsen.

 
4.990,00 DKK

System Audio - Talent

Bemærk prisen er pr. sæt.

Talent fra System Audio er en levende og velspillende lille højtaler. Den byder på et elegant design, der tillader højtaleren kan stå eller monteres på væg. Kom ind i KT-Radio og oplev en lille højtaler der både overrasker og er en fryd for øjet.

 
4.998,00 DKK

Elac - BS-U5

Vi har 1 sæt demo til denne super pris.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Fantastuisk velspillende reol højttaler fra Elac. BS-U5 byder på en åben og levende gengivelse med stor musikalitet. Der er tale om en ægte 3-vejs højttaler med diskanten centralt placeret i mellemtonen, for et mere sammenhængende lydbillede.

 
4.399,00 DKK

Focal - Chorus 706

Rigtig god højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Chorus 706 er den ideelle kompakt højttaler til et mindre rum. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 706 er bestykket med Focals særlige inverted dome diskant og en 6 1/2" basenhed.

 
5.499,00 DKK

Dynaudio - Emit M20

Fantastisk kompakt højtaler fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Emit serien er Dynaudio's "lille" serie. Ikke at man kan se eller høre det! Emit højttalerne byder på en fantastisk god gengivelse, og finishen er 1. klasses. EM30 er den mellemste reol højttaler, til trods for størrelsen byder den på en utrolig dynamisk og åben gengivelse. EM30 er tilgængelig i sort og hvid.

 
5.499,00 DKK

Focal - Dome Pack 2.0

Super kompakt højttaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dome højttalerne fra Focal er ekseptionelle både i størrelse og lyd. Du kan bruge dem i et stereo setup, men selvfølgelig også i din surround bio. Den giver dig den fantastiske Focal lyd, hvor klarhed og åbenhed er i højsædet. 

 
5.599,00 DKK

Martin Logan - Motion 4

Kompakt højttaler fra Martin Logan.

Bemærk prisen pr. sæt.

Motion serien fra Martin Logan er en række rent dynamiske højttalere, som byder på en fantastisk ydelse i prisklassen. Med den særlige "Folded motion tweeter" diskant, som bl.a. er kendt fra Audiovector's reference højttalere, bydes der her på en utrolig åben og luftig top. Motion 4 er en kompakt højttaler som enkelt kan monteres på væggen eller stå på reolen.

 
5.600,00 DKK

Klipsch - RP-160M

Stærk Reolhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-160M er den største reolhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt en kraftig 6,5" basenhed. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
5.499,00 DKK

Tannoy - Revolution XT6

Super reolhøjttaler fra Tannoy.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Revolution XT er en helt unik højttaler, som byder på et fantastisk 3 dimensionelt lydbillede takket være Tannoys særlige "point source" enhed. I denne unikke konstruktion er diskanten placeret i midten af mellemtonen, hvilket giver en fantastisk sammenhæng imellem enhederne.  

 
6.400,00 DKK

Amphion - Ion

Super elegant og musikalsk højttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Hvis du værdsætter god lyd, men ikke ønsker at fylde stuen op med store sorte kasser, så bør du kigge nærmere på Amphions Ion. Denne lille perle af en højttaler byder på næsten uendeligt mange farve kombinationer, og lyden er varm og dynamisk.

 
6.900,00 DKK

System Audio - Mantra 10

Elegant reol højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Mantra 10 er den helt nye reol højttaler fra Danske System Audio. Mantra 10 bygger over de erfaringer System Audio gjorde sig under udviklingen af de roste Explorer og Ranger modeller. Mantra byder på nogle fantastiske lytte oplevelser og designet fremstår utroligt smukt i højglans poleret sort eller hvid.

 
4.999,00 DKK

Dynaudio - Excite X14

Stærk kompakt højtaler fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Selv de mindste nuancer gengives utroligt detaljeret og med en fantastisk musikalitet på Dynaudio's nye Excite serie. Med et helt nyudviklet filter samt basenhed er X14 samtidig utroligt nem at drive. Faktisk er den nye excite serie de første 8 Ohms højttalere fra Dynaudio. Dette betyder at selv små forstærkere kan få disse perler af nogle højttalere til at yde deres allerbedste! Kom ind i KT-Radio og oplev disse fantastisk elegante reol højttalere.

 
6.999,00 DKK

KEF - R100

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dette er den største mindste højttaler i KEF´s nye R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. R100 byder på en utroligt tempofyldt gengivelse samt åbenhed, R100 har desuden en utrolig spredning af lyden i rummet takket været UniQ teknikken.

 
7.190,00 DKK

Rega - RX1

Hurtig dynamisk  kompakt højttaler fra Rega model

Bemærk prisen er pr. sæt.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Nu er efterfølgeren til RS1 kommet, RX1. Den kompakte højttaler levere god balance, super dynamik og en stemmeføring der er bevægende at høre på. Med det helt nye design og nye enheder er Rega igen at foretrække hvis du gerne vil have en naturlig lyd. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
7.790,00 DKK

System Audio - Mantra 5

Ny dynamisk højtaler fra System Audio. KT Radio vil gerne takke for System Audios åbne tilgang til slutafstemningen af denne nye perle:-)

Bemærk prisen er pr. sæt.

System Audio Mantra 5 er en cool og kompakt højtaler til dig der vil have lyd med fedt design. Man skal ikke lade sig narrer af dens størrelse, da den lyder meget størrere end den er. Dens fyldige og musikalske lyd indbyder en til flere timers nydelse til alle former for musik.

 
6.995,00 DKK

Elac - BS 192

Super lille reolhøjttaler fra Elac.

Prisen er pr. sæt.

BS 192 fanger din opmærksomhed med det samme, uanset om den benyttes til 2 kanals stereo eller i et fuldt surround setup. Den kan både levere imponerende lydtryk samt gengive de fineste nuancer i musikken. En perle fra Elac.

 
7.998,00 DKK

Focal - Aria 906

Anerkendt serie fra franske Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 906 er en fantastisk højttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler.

 
7.999,00 DKK

Piega - Classic 3.0

Velspillende reolhøjttaler fra Piega

Bemærk prisen er pr. sæt.

Piega Classic serien er alternativet til den populære Premium serie, bare en tand billigere, større og så i træ. Classic serien er en hyldest til Piegas oprindelse og er skabt til musik og film-elskeren, der ikke vil gå på kompris. Classic serien levere en ufatteligt høj ydelse i prisklassen, takket være en kombination, af den sublime AMT-1 (Air Motion Transformer) diskant og Piegas special udviklede bas/mellemtone enheder, der samlet set, sikrer en ekstraordinær og transparant lydgengivelse. Classic serien er i øvrigt den eneste serie fra Piega der er lavet i et træ kabinet, hvilket giver mulighed for at nyde den unikke og førende PIEGA lyd, i et mere traditionelt højttalerdesign.

 
7.999,00 DKK

Martin Logan - Motion 15

Reol højttaler fra Martin Logan!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Motion serien fra Martin Logan er en række rent dynamiske højttalere, som byder på en fantastisk ydelse i prisklassen. Med den særlige "Folded motion tweeter" diskant, som bl.a. er kendt fra Audiovector's reference højttalere, bydes der her på en utrolig åben og luftig top. Motion 15 er en elegant reol højttaler som enkelt kan monteres på stand eller stå på en hylde.

 
8.800,00 DKK

KEF - LS50

50 års jubilæums højttaler fra KEF. Bemærk prisen er pr. sæt. 

KEF LS-50 er en helt unik højttaler som er konstrueret i anledning af KEF's 50 års jubilæum. Kernen i LS50 er KEF's særlige "point source" teknologi som sikrer at alle toner kommer fra samme sted. Derfor er diskanten intelligent placeret i midten af basenheden hvilket sikrer en utrolig sammenhæng. Disse små perler skal bare opleves!

 
9.399,00 DKK

KEF - R-300

Fremragende højttalere fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dette er den største reol højttaler i KEF´s nye R300 serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. R300 byder på en utrolig dynamisk lyd samt åbenhed med en mere fyldig bas end sin lillebroder. R300 har desuden en utrolig spredning af lyden i rummet takket været UniQ teknikken.

 
9.990,00 DKK

Sonus Faber - Venere 1.5

Nyhed fra Sonus Faber. Wood finish kr. 11.300,-

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 1.5 er en reolhøjttaler bestykket med 2 enheder i en 2 vejs konstruktion. Venere 1.5 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af en CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 1.5 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste reolhøjttaler! Den skrå frontbaffle giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
10.000,00 DKK

Technics - SB-C700

Nye kompakt højttalere fra Technics.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Technics nyudviklede tovejs koaksial højttalerenhed kombinerer en diskant til høje frekvenser og en woofer til mellemtone og bass. Netop på grund af denne teknologi bliver lydbilledet mere sammenhængende og integreret i hele frekvensområdet. Resultatet af dette er at disse nye højttalere fra Technics leverer et fantastisk lydbillede, som giver fokus på lyden, fremragende lydbehandling og en atmosfære som gør musikken mere levende. 

 
10.999,00 DKK

Dynaudio - Excite X18

Super velspillende højttaler fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

X18 er den nye storebror til Excite X14 højttalerne. Der er tale om en fysisk større højttaler som byder på et mere fyldigt lydbillede og en dybere bas, men fortsat med alle de samme dyder som gør Dynaudios Excite serie så populær.

 
10.999,00 DKK

Revel - Performa3 M105

Super reol højttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

M105 er den mindste reolhøjttaler Revels roste Performa3 serie. M105 er en 2 vejs højttaler, som er bestykket med en 5,25" basenheder som er med til at give M105 en slagstærk lyd. Den let buede profil er samtidig med til at give M105 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
11.980,00 DKK

Sonus Faber - Venere Wall

Elegant væghøjttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Vægudgave af Sonus Fabers velspillende Venere højttaler. Venere Wall er identisk med Venere 1.5, men er i et smallere kabinet som tillader flad montering på væggen. Venere Wall er den perfekte højttaler til dig som ønsker en rigtig god lyd, men som ikke har så meget plads, eller til brug som baghøjttaler.

 
13.000,00 DKK

Sonus Faber - Venere 2.0

Kraftig reol højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 2.0 er en reolhøjttaler bestykket med 2 enheder i en 2 vejs konstruktion. Venere 2.0 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af en CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 2.0 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste reolhøjttaler! Den skrå frontbaffle giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer.

 
13.000,00 DKK

Revel - Performa3 M106

Stærk reolhøjttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

M106 er den største reolhøjttaler Revels roste Performa3 serie. M106 er en 2 vejs højttaler, som er bestykket med en 6,5" basenheder som er med til at give M106 en slagstærk lyd. Den let buede profil er samtidig med til at give M106 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
14.980,00 DKK

System Audio - Pandion 2

Lækker reference højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

I 2012 iværksatte Systemaudio i samarbejde med ingeniøren, et crowdsourcing projekt, som skulle bringe SA2K klassikeren fra 2000 tilbage til livet i en 2013 version. Projekt Q113 er nu i mål og resultatet: SA pandion 2. Disse højttalere overgår selv de vildeste forventninger. Kom og hør, hvor langt Dansk knowhow kan bringe en moderne højttaler. Her er noget, som med garanti, kan få kollegerne ude i verden til at spidse øre!

 
11.995,00 DKK

JBL - 4312SE

Nyhed fra JBL

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL 4312SE er en 3 vejs, højt-ydende studie monitor der er udviklet som en hyldest til JBL's 70 års jubilæum. Højttaleren har bevaret sin ikoniske 12" basenhed i et 3 vejs design, som var med til at sætte standarden for studiomonitorer i 70'erne. Den nye 4312SE leverer et sprødt og dynamisk lydbillede med en magtfuld bas.  

 
22.000,00 DKK

Dynaudio - Special Forty

40 års jubilæum højttaler fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio fejrer 40 år i hi-fi branchen med en sand skønhed, som både emmer af Dynaudio design-og lydmæssigt. Både diskant og bas mellemtone er lavet specifikt til denne højttalere. Lyden er homogen og har en fantastisk sammenhæng i lyden. Den henter mange af de samme dyder, som du finder i Confidence serien, uden at overgå Contours fremragende serie. Special Forty er en fantastisk måde for Dynaudio, at hejse flaget og sige tillykke til dem selv, samt resten af hi-fi verden.

 
22.995,00 DKK

System Audio - Pandion 5 (spar 40%)

System Audios bedste kompakte højttaler, nogensinde!

Først skabte System Audio Pandion 2. Det den første højttaler i verden, der er udviklet i et åbent forum. 110 frivillige ingeniører arbejdede sammen med SAs udviklingshold og skabte højttaler i verdensklasse. Testpiloterne bestod af 25 musikere og studieteknikere. Sådan har man aldrig før udviklet højttalere.

Lyden er levende og ekstremt musikalsk.

 
17.999,00 DKK

Focal - Electra 1008 BE

High-end reolhøjttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focals High-end reolhøjttaler Electra 1008 BE byder på den bedste teknologi når det kommer til kompakte højttalere. Selve højttaleren byder på et rummeligt og naturligt lydbillede, med en urolig sans for små detaljer. Til trods for sin beskedne størrelse er bassen dyb og præcis hvilket gør det muligt at benytte 1008 BE i større rum.

 
31.999,00 DKK

Dynaudio - Contour 20

Ny Contour serie fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's helt nye Contour serie er blevet udstykket med deres allerbedste Esotar 2 diskant. Dette kombineret med en nyudviklet og væsentligt kraftigere 8" basenhed gør Contour 20 til noget ganske særligt. Kabinettet er blevet mere afrundet og vægten er øget til intet mindre end 15,5 kg. pr. stk! Disse højttalere lyder som et sæt potente gulvhøjttalere, og har en åbenhed og dynamisk formåen som er svært at finde i denne prisklasse!

Andre farver: Sort eller hvid piano lak: 37.999 kroner.

Grey Oak eller mørk rosewood piano lak: 39.999 kroner.

 
34.999,00 DKK

Sonus Faber - Olympica I

Ultimativ reolhøjttaler fra Sonus Faber, uden stander. Stander koster kr.7.700,- pr. sæt.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica I er en 2 vejs reolhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top, samt en 150 mm. kraftig basenhed som danner fundamentet. Tilsammen giver dette en af de mest velspillende reol højttalere på markedet.

 
39.999,00 DKK

JBL - 4429

Super højttaler fra JBL!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Denne højttaler låner direkte fra JBL's K9900 højttalere, og lyden taler for sig selv. Disse perler spiller med en dynamisk formåen som kun findes blandt en lille kerne af high-end højttalere. Lyden er umiskendelig JBL med et utroligt stort og dynaisk lydbillede.

 
51.990,00 DKK

Dynaudio - Confidence C1 Platinum

Signature udgave af Dynaudios legendariske C1.

Bemærk prisen er pr. sæt.

C1 Signature er et personligt projekt iværksat af Dynaudio's grundlægger Wilfried Ehrenholz. Ideen var at tage en af Dynaudio's allerbedste højttalere og gøre den endnu bedre. At forbedre et sæt Confidence højttalere er ikke nogen let opgave, højttaleren består i forvejen af nogle af de fineste komponenter, kombineret med Dynaudio's aller bedste ingeniør kunst. C1 Signaure er blevet fintunet, og komponent kvaliteten er om muligt blevet endnu højere!

Alle Confidence C1 Signature er signeret af Wilfreid Ehrenholz.

 
54.999,00 DKK

KEF - Reference 1

Kompakt højttaleren fra KEFs reference serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

KEF overrasker os altid og Reference 1 er ingen undtagelse. Ydeevnen på den kompakte højttaler er outstanding og designet ligeledes. Den velkendte Uni-Q driver og den sensationelle bas-enhed skaber et realistisk lydbillede. Reference 1 garantere dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans.

 
55.990,00 DKK

Focal - Sopra No1

En af Focals bedste kompakt højttalere nogensinde. Prisen er uden stands.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sopra er en ny linje af højttalere fra Franske FOCAL som ligger lige under den hæderkronede Utopia højttaler serie. Højttalerne byder på nogle helt nye enheder som er inspireret af, og bygger på knowhow fra deres Utopia linje. Designet er som altid utroligt smukt, og den elegante hældning sikrer optimal timing imellem enhederne.

 
65.000,00 DKK

Revel - Ultima2 Gem2

Gem2 fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt. eksklusiv standere.

Gem2 er en højttaler med mange muligheder. Den kan benyttes som en high-end reol højttaler, eller som front i en 1. klasses hjemmebiograf. Lyden fra Gem2 er i en klasse for sig selv, den er hurtig og luftig som en elektrostat, men med en dynamik og energi som kendetegner de bedste dynamiske løsninger. Alt i alt, en fantastisk højttaler.

Prisen for standere er 11.000,- sættet.

 
68.000,00 DKK

Sonus Faber - Guarneri Evolution

Kompromisløs nydelse fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Lad dig forføre af Guarneri's åbne og luftige lydbillede, nyd de elegante tidsløse former, og betragt det kompromisløse Italienske håndværk. Guarneri er i en klasse for sig selv. Den mest moderne teknologi i perfekt harmoni med klassisk håndværk. Guarneri er det mest naturlige i verden, Guaneri er Evolution.

 
114.999,00 DKK