Pro Speakers


Daisy o­n the OhoopeeSkal du bruge nye højttalere til dit diskotek, bar eller cafe?

Så findes der mange typer af aktive højttalere. At have forstærker og højttaler samlet et sted gør det en del nemmere at have med at gøre på et diskotek, bar eller café. Hos KT Radio sælger vi både LD Systems, JBL og Yamaha alt afhængigt af hvor højt og præcist det skal spille. Kom ind og hør nærmere om vores udvalg af pro-højttalere. Vi har højttalere til enhver opgave, både små såvel som store.

Pioneer Pro - DM-40 Aktiv

Super monitor højttaler fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De kompakte DM-40 giver dig fremragende lyd til fx. dit hjemme studie. De arver mange af de samme kvaliteter, som fra S-DJX serien. Kombineret med det enkle design, samt den gode lyd, så har du et par rigtig gode pro højttalere.

 
1,299.00 DKK

LD Systems - Stinger Mix 6 G2 Aktiv

Super transportabel aktiv PA højttaler. Ekstra Passiv højttaler til Stereo løsning koster kr.899,- STINGER MIX 6 G2

Bemærk prisen er pr. stk.

Stinger MIX 6 G2 aktiv har både indbygget forstærker, samt indbygget mixer. Den er udstyret med en 6,5" basenhed og en 1" HF med en frekvensgang på 80 Hz til 20 kHz. Lyden er fantastisk klar og har en sprød punch. Forstærkeren har 2 x 280 Watt i klasse D at gøre godt med, så denne PA speaker har rigeligt kræfter at gøre godt med. Selve forstærkeren kan også drive en Passiv STINGER MIX 6 G2 som koster kr.899,-

 
1,899.00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ50X Aktiv

Aktive højttalere fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De aktive S-DJ50X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
2,198.00 DKK

JBL Pro - LSR305

Aktiv pro speaker fra amerikanske JBL.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Teknologien blev udviklet til de store profesionelle M2 studiemonitors, og giver en neutral respons over et bredt sweet spot samt en fantastisk opløsning og et veldefineret stereobillede. Indgangene er både TRS jack og XLR. På bagsiden findes også basrefleksport, volumenkontrol, switch til indgangssensitivitet og +/- 2 dB switche til HF/LF trim. Magnetisk skærmet. 5 Tommer bas.

 
2,595.00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ60X Aktiv

6" aktive højttalere fra S-DJ serien fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De aktive S-DJ80X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
3,098.00 DKK

Yamaha Pro - DBR10

Den mest kompakte model i DBR serien fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

DBR10 er den mest kompakte model i DBR serien og i sin klasse. Den leverer stadig masser af power og er et oplagt valg som altmulig-højttaler takket være sin beskedne størrelse og lille vægt på ca. 10 kg. DBR serien er udviklet af et team bestående af de bedste ingeniører fra Yamaha og fra den franske højttaler-producent Nexo. Detaljerede analyser af transducere, grundig test af kabinetters akustiske egenskaber, og optimering af limiter indstilling, bidrager til højere SPL og fantastisk klarhed. Der findes to indgangskanaler hvor kanal et har combostik med både XLR og jack og kanal to har combostik plus 2 x phono indgange for CD, Smartphone m.m. med mulighed for mix mellem de to indgange.

 
3,299.00 DKK

LD Systems - Dave 8xs

Fuldt aktivt system fra LD systems. OBS: uden kabler og stativer.

Lille men imponerende, det er de ord der knytter sig bedst til Dave 8xs systemet. Der er tale om et fuldt aktivt system bestående af en fuldt aktiv 8" subwoofer med indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 150 Watt samt 2 x 100 Watt til at drive de to medfølgende satellitter.

 
3,299.00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ80X Aktiv

8" aktiv højttalere i S-DJ serien fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De aktive S-DJ80X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
3,595.00 DKK

JBL Pro - LSR308

Monitor højttaler fra JBL med 8" bas!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Waveguide teknologien er udviklet til de store profesionelle M2 studiemonitors, og giver en neutral respons over et bredt sweet spot samt en fantastisk opløsning og et veldefineret stereobillede. Indgangene er både TRS jack og XLR. På bagsiden findes også basrefleks, volumenkontrol, switch til indgangssensitivitet og +/- 2 dB switche til HF/LF trim. Magnetisk skærmet. 8 tommer bas.

 
4,195.00 DKK

Yamaha Pro - DXR8

Den mest kompakte højttaler fra DXR-serien.

Bemærk prisen er pr. stk.

2-vejs aktiv højttaler med 8" bas og 1" diskant. 1100/700 Watt klasse D forstærker. Med det formål at lave de mindste og mest kraftfulde højttalere på markedet, samlede man et team bestående af de bedste ingeniører fra Yamaha og fra den franske højttalerproducent Nexo. Nexo var nok de første på markedet til for mange år siden, at producere højttalere som ikke krævede en kæmpe lastbil. Detaljerede analyser af transducere, grundig test af kabinetters akustiske egenskaber, og optimering af limiter indstilling, bidrager til højere SPL og fantastisk klarhed. DXR8 er en aktiv PA-højttaler udviklet med en kombination af avanceret digital lydbehandling og absolut nyeste akustiske teknologi. En klasse-D forstærker leverer 950 Watt til en 8" neodym basenhed, og en anden forstærker leverer 150 watt til en 1" diskant compression driver. DXR8 har en imponerende max SPL på 129dB, og hornet spreder 90°x 60°.

 
4,299.00 DKK

Yamaha Pro - DXR10

Kraftig pro højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Let at flytte rundt på, men stadig i stand til at levere 131 dB SPL. Det kompakte og funktionelle design giver DXR10 mange forskellige anvendelsesmuligheder. Hvad enten det er simpel vokal-/instrumentforstærkning, som kraftig gulvmonitor eller som topkasser i et kompakt PA - DXR10 leverer lydkvalitet og kraft uden kompromis.

 
4,449.00 DKK

Yamaha Pro - DXR12

2-vejs aktiv højttaler med 12" bas og hele 1100 indbygget watt.

Bemærk prisen er pr. stk.

DXR12 er en højttaler med et meget højt output på op til 132 dB, takket være den indbyggede 1100W forstærker. Den perfekte løsning til situationer hvor der behøves stor lyd med stor opløsning. Med det formål at lave de mindste og mest kraftfulde højttalere på markedet, samlede man et team bestående af de bedste ingeniører fra Yamaha og fra den franske højttalerproducent Nexo. Nexo var nok de første på markedet til for mange år siden, at producere højttalere som ikke krævede en kæmpe lastbil. Detaljerede analyser af transducere, grundig test af kabinetters akustiske egenskaber, og optimering af limiter indstilling, bidrager til højere SPL og fantastisk klarhed. DXR12 er en aktiv PA-højttaler udviklet med en kombination af avanceret digital lydbehandling og absolut nyeste akustiske teknologi. En klasse-D forstærker leverer 950 Watt til en 12" neodym basenhed, og en anden forstærker leverer 150 watt til en 1" diskant compression driver. DXR12 har en imponerende max SPL på 132dB, og hornet spreder 90°x 60°.

 
5,199.00 DKK

Yamaha Pro - DXS12

Aktiv 12" subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. styk.

DXS12 er en ekstremt kompakt og kraftig subwoofer udstyret med en meget effektiv 950W Klasse-D forstærker og en heftig 12" enhed monteret i et akustisk optimeret band-pass kabinet. Prøv vores nye D-XSUB lavfrekvensprocessering og oplev en bund du aldrig ville have forventet af en kompakt 12" subwoofer. Med det formål at lave de mindste og mest kraftfulde højttalere på markedet, samlede man et team bestående af de bedste ingeniører fra Yamaha og fra den franske højttalerproducent Nexo. Nexo var nok de første på markedet til for mange år siden, at producere højttalere som ikke krævede en kæmpe lastbil. Detaljerede analyser af transducere, grundig test af kabinetters akustiske egenskaber, og optimering af limiter indstilling, bidrager til højere SPL og fantastisk klarhed. DXS12 er en kompakt og højtydende aktiv subwoofer, der udvider basområdet på DSR og DXR serien. Med en effektiv 950W Klasse-D forstærker og en 12" basenhed, opnår man op til et extremt lydniveau på 131dB.

 
5,699.00 DKK

Yamaha Pro - DXR15

Den største højttaler i DXR-serien fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

DXR15 opnår højeste SPL i klassen med fuld båndbredde ved at kombinere en kraftig Klasse-D forstærker med en kraftig basenhed og Yamahas førende teknologier. Læg dertil D-CONTOUR funktionen, og det vil føles som om du har en subwoofer kørende også.

 
5,949.00 DKK

LD Systems - Dave 12G3

Aktivt system fra LD systems med 12" subwoofer.

Bemærk prisen er inkl. kabler op til 2x10 meter speakon kabler samt RCA til minijack for Iphone direkt.

Elegant og imponerende, det er de ord der knytter sig bedst til Dave 12 G3 systemet. Der er tale om et fuldt aktivt system bestående af en fuldt aktiv 12" subwoofer med indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 300 Watt samt 2 x 120 Watt til at drive de to medfølgende satellitter. Hos KT Radio med følger alle kabler for tilslutning.

 
6,595.00 DKK

Yamaha Pro - DXS15

Aktiv 15" subwoofer med 950 Watts forstærker indbygget.

Bemærk prisen er pr. styk.

Den helt nye DXS15 subwoofer leverer en voldsom men samtidig fokuseret bund helt ned til 42Hz. DXS bruger et optimeret band-pass design sammen med en kraftig Klasse-D forstærker, en long-stroke 15" enhed og masser af DSP. Resultatet er en stram, imponerende bund med utrolig dybde og højt output. Med det formål at lave de mindste og mest kraftfulde højttalere på markedet, samlede man et team bestående af de bedste ingeniører fra Yamaha og fra den franske højttalerproducent Nexo. Nexo var nok de første på markedet til for mange år siden, at producere højttalere som ikke krævede en kæmpe lastbil. Detaljerede analyser af transducere, grundig test af kabinetters akustiske egenskaber, og optimering af limiter indstilling, bidrager til højere SPL og fantastisk klarhed. DXS15 er en kompakt og højtydende aktiv subwoofer, der udvider basområdet på DSR og DXR serien. Med en effektiv 950W Klasse-D forstærker og en 15" basenhed, opnår man op til et extremt lydniveau på 132dB. 

 
6,599.00 DKK

JBL Pro - EON 610

Super kompakt pro højttaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL EON 610 er en aktiv 2-vejs højttaler på 10” med bass-reflex og Class D forstærker. Den producerer lyd med et frekvensrespons på 52Hz - 20 kHz og et maksimalt lydniveau på 124 dB. JBL EON610 kommer med waveguide teknologi og strømkapacitet på i alt 1000 W peak og 500 W kontinuerlig. JBL EON610 har indbygget bluetooth styring, der gør det muligt at trådløst justere DSP EQ parametre i højttaleren.

 
7,238.00 DKK

JBL Pro - EON 618 S

Super kraftfuld subwoofer med 1 stk. 18" basenhed.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL har lanceret EON618S – en 18” aktiv subwoofer med 1000W forstærker som komplimenterer de tre andre modeller i EON600-serien. EON618S har en frekvens respons på (-+3dB) 42,5 – 150 Hz, max SPL på 134 dB, M20 stativ og sort Duraflex finish. De to indgange er på combi jack/XLR og der findes også 2 stk. loop udgange til viderekobling.

 
7,299.00 DKK

JBL Pro - EON 612

Super alsidig pro aktiv højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL EON 612 er en aktiv 2-vejs højttaler på 12” med bass-reflex og Class D forstærker. Den producerer lyd med et frekvensrespons på 57 Hz - 20 kHz og et maksimalt lydniveau på 126 dB. JBL EON612 kommer med waveguide teknologi og strømkapacitet på i alt 1000 W peak og 500 W kontinuerlig. JBL EON612 har indbygget bluetooth styring, der gør det muligt at trådløst justere DSP EQ parametre i højttaleren.

 
8,398.00 DKK

LD systems - Dave 15G3

LD systems Dave 15 G3 udgave.

Bemærk prisen er Inkl. kabler op til 2x10 meter speakon højttalerkabel samt RCA-minijack til Iphone direkt.

LD-systems Dave 15 G3 tilbyder et stort og imponerende lydbillede. Dave 15 systemet er der tale om et fuldt aktivt system, bestående af en aktiv 15" subwoofer og 2 10" satteliter. I subwooferkabinettet er der en indbygget 3 kanals forstærker på 1 x 400 Watt til subwooferen samt 2 x 150 Watt til at drive de to medfølgende satellitter.

 
8,499.00 DKK

JBL Pro - EON 615

Super aktiv pro højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL EON 612 er en aktiv 2-vejs højttaler på 12” med bass-reflex og Class D forstærker. Den producerer lyd med et frekvensrespons på 57 Hz - 20 kHz og et maksimalt lydniveau på 126 dB. JBL EON612 kommer med waveguide teknologi og strømkapacitet på i alt 1000 W peak og 500 W kontinuerlig. JBL EON612 har indbygget bluetooth styring, der gør det muligt at trådløst justere DSP EQ parametre i højttaleren.

 
8,998.00 DKK

Yamaha Pro - DSR-118W

Professionel subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. styk.

DSR-118 er en kompakt men utrolig kraftig subwoofer. Modellen er bestykket med en massiv 18" bas enhed, og den har indbygget klasse D forstærker på 800 Watt. Dette er en utroligt højtydende subwoofer til en stærk pris! med en super go sound.

 
8,999.00 DKK

Yamaha Pro - DSR-112

Professionel højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Yamaha DSR-112 er den mest kompakte højttaler i Yamaha's DSR serie. Der er tale om en 2 vejs konstruktion bestykket med en 12" bas enhed, kraftig 1" driver / diskant samt 2 voldsom effektforstærker på i alt 1300 Watt klasse D pr. højttaler. En mildest talt imponerende lydtryk og lyd der kommer fra denne højttaler. Vi benytter selv denne aktive højttaler i vores udlejning hvis du skulle ønske en demo eller hjemme lån.

 
9,595.00 DKK

Yamaha Pro - DXS18

Super kraftfuld aktiv subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. styk.

Den nye DXS18 har det højeste output i klassen med op til 136dB og leverer samtidig den dybeste frekvensgang i serien - ned til 32Hz. DXS18 består af et båndpas-kabinet med en kraftig 18" enhed med 4" svingspole, trukket af en Klasse-D forstærker på 1020W med fantastisk klarhed og præcision. Med det formål at lave de mest pålidelige og kraftfulde digitalt styrede højttalere på markedet,  dannede man i 2005 et strategisk partnerskab mellem Yamaha og den franske højttaler-producent Nexo. Detaljerede analyser af transducere, grundig test af kabinetters akustiske egenskaber, og optimering af limiter indstilling, bidrager til højere SPL og fantastisk klarhed. DXS18 er en kompakt og højtydende aktiv subwoofer, der udvider basområdet på DSR og DXR serien. Med en effektiv 1020 Watt Klasse-D forstærker og en 18" basenhed, opnår man et extremt lydniveau på op til 136 dB.

 
9,949.00 DKK

Yamaha Pro - DSR-115

Professionel højttaler fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Yamaha DSR-115 er en kompakte POWER højttaler i Yamaha's DSR serie. Der er tale om en 2 vejs konstruktion bestykket med en 15" bas enhed, kraftig 1" driver / diskant samt 2 stk. voldsom effektforstærker på i alt 1300 Watt klasse D pr. højttaler. En mildest talt imponerende lydtryk og lyd der kommer fra denne højttaler, hele 136dB.

 
10,495.00 DKK

JBL Pro - PRX 715 XLF

Kraftfuld subwoofer fra JBL med 1 stk. 15" basenhed.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRX715XLF er en 15" aktiv subfoofer med indbygget 1.500 Watt Klasse D digital forstærker. PRX715-XLF fra JBL er en velspillende subwoofer specielt udviklet til levering af dyb sub bas frekvenser med nøjagtighed og kraft. JBL har bygget PRX-715XLF kabinettet i 18mm finer i siderne og 25mm i top og bund, dette giver ekstra stabilitet for at kunne klare lydtrykket højttaleren udsættes for.

 
10,999.00 DKK

JBL Pro - PRX 718

Utrolig kraftfuld aktiv subwoofer med hele 1500 W indbygget.

Bemærk prisen er pr. stk.

JBL PRX718XLF er en 18" aktiv subfoofer med indbygget 1.500 Watt Klasse D digital forstærker. PRX718-XLF fra JBL er en velspillende subwoofer specielt udviklet til levering af dyb sub bas frekvenser med nøjagtighed og kraft. JBL har bygget PRX-718XLF kabinettet i 18mm finer i siderne og 25mm i top og bund, dette giver ekstra stabilitet for at kunne klare lydtrykket højttaleren udsættes for.

 
11,295.00 DKK

Yamaha Pro - DSR-215

Yamaha DSR-215 et powerhouse uden lige, MAX spl:138db.

Bemærk prisen er pr. stk.

Yamaha DSR-215 er en meget kraftig aktiv 2-vejs højttaler, der trækkes af en ny 1300W Klasse-D forstærker og som kan opnå ikke mindre end 138 dB max SPL. Det er den perfekte løsning når der kræves et simpelt setup der kan spille højt. Med to 15" enheder og en neodymium kompressionsdriver med 2" membran kan DSR215 levere et meget bredt frekvensområde med enestående klarhed.

 
12,895.00 DKK

JBL Pro - PRX 712

12" pro speaker fra JBL.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL PRX712 er en 2-vejs aktiv højttaler med indbygget 1.500 Watt Klasse D digital forstærker. PRX712 fra JBL er ekstremt velspillende til de fleste behov fra mobildiskotek, live bands, installation og PA opsætninger. JBL har indbygget 1.500 Watt digital forstærker i PRX 712, perfekt brændstof til 12" basenheden og 1,5" neodynium compressor driver der samlet leverer 135 dB Max. SPL.

 
15,758.00 DKK

JBL Pro - PRX 715

Aldeles fremragende aktiv pro højttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL PRX715 er en 2-vejs aktiv højttaler med indbygget 1.500 Watt Klasse D digital forstærker. PRX715 fra JBL er ekstremt velspillende til de fleste behov fra mobildiskotek, live bands, installation og PA opsætninger. JBL har indbygget 1.500 Watt digital forstærker i PRX 715, perfekt brændstof til 15" basenheden og 1,5" neodynium compressor driver der samlet leverer 136 dB Max. SPL.

 
17,998.00 DKK

JBL Pro - PRX 735

3 vejs aktiv pro højttaler fra amerikanske JBL.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL PRX735 er en 3-vejs aktiv højttaler med indbygget 1.500 Watt Klasse D digital forstærker. PRX735 fra JBL er ekstremt velspillende til de fleste behov fra mobildiskotek, live bands, installation og større PA opsætninger. JBL har indbygget 1.500 Watt digital forstærker i PRX 735, perfekt brændstof til 15" basenheden, 6,5" hornladet mellemtone og 1,5" neodynium compressor driver der samlet leverer 136 dB Max. SPL.

 
22,798.00 DKK

JBL Pro - PRX 725

3 vejs højttaler fra JBL med to styks 15" basenheder.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL PRX725 er en 3-vejs aktiv højttaler med indbygget 1.500 Watt Klasse D digital forstærker. PRX725 fra JBL er ekstremt velspillende til de fleste behov fra mobildiskotek, live bands, installation og større PA opsætninger. JBL har indbygget 1.500 Watt digital forstærker i PRX 735, perfekt brændstof til 2 x 15" basenheden og 1,5" neodynium compressor driver der samlet leverer 136 dB Max. SPL.

 
22,798.00 DKK

JBL - M2

Kompromisløs studiemonitor fra JBL, prisen er pr. sæt.

JBL's M2 Master Reference Monitor System er udviklet til situationer, hvor kritisk lytning er essentielt. 

JBL M2 er en passiv 2-vejs reference studiemonitor med fuld båndbredde fra 20 Hz til 40 kHz, ekstrem dynamik, stort sweet spot og nul subharmonisk forvrængning.

JBL’s lange erfaring med at lave højkvalitets højttalerelementer, kombineret med forskning på ny teknologi, har resulteret i patenterede komponenter som er i den absolutte verdensklasse, når det kommer til lydkvalitet.

 
99,000.00 DKK