Hovedtelefoner


Hovedtelefoner findes i mange størrelser og forskellige lyd nuancer.

Hos KT-radio bestræber vi os på at have bredt udvalg af hovedtelefoner, alt lige fra små in-ear, til store lukkede modeller, Hi-Fi eller studie brug. Forbruget af hovedtelefoner er anderledes fra person til person og vi bestræber os i at have et bredt sortiment. Vi har da også forskellige mærker at tilbyde såsom Sennheiser, Ultrasone, Beyerdynamic, Oppo og Pioneer, så lad os være din guide igennem junglen af hovedtelefoner.

Panasonic - RP-HS34ME

Vi har 2 stk. til denne pris.

RP-HS34ME er en in-ear hovedtelefon til den aktive sportsudøver. Det særlige greb rundt om øret, sikrer at HS34ME bliver sidende komfortabelt under bevægelse, som f.eks. løb. HS34ME har indbygget mikrofon til tale.

 
139.00 DKK

Sennheiser - CX 1.00

Den mindste in-ear hovedtelefon i Sennheisers CX serie.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheisers CX 1.00 in-ear hovedtelefoner tilbyder en super lydoplevelse med en dyb bas. Det nye ultra enkle design garanterer fremragende komfort. Der medføres derudover forskellige sæt øre-adaptere (XS, S, M, L), som sikre effektiv støj blokering.

 
299.00 DKK

Audio Technica - ATH-CKR30iS

Prisstærk in-ear hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica CKR30 byder på en imponerende lydkvalitet til prisen. Hovedtelefonerne leveres med 4 forskellige størrelse puder til ørerne samt bæretaske. CKR30 kan også benyttes til at besvare opkald på din smartphone.

 
329.00 DKK

Sennheiser - CX 3.00

Super in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheisers CX 1.00 in-ear hovedtelefoner tilbyder en super lydoplevelse med en dyb bas. Det nye ultra enkle design garanterer fremragende komfort. Der medføres derudover forskellige sæt øre-adaptere (XS, S, M, L), som sikre effektiv støj blokering.

 
375.00 DKK

Beyerdynamic - Byron

Super lækre in-ear hovedtelefoner fra tyske Beyerdynamic.

Komfort og lækker lyd er i højsædet med disse in-ear hovedtelefoner. Det bliver hurtigt en fest, at gå på gaden, når du har Byron på. Lyden er kontrollerende, har en super dybde og en stor klarhed. I den prisklasse er det svært at finde noget bedre.

 
399.00 DKK

Sennheiser - CX 2.00

Super in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

CX 2.00i er en in-ear hovedtefon som byder på en fantastisk lydkvalitet, samt høj komfort. Tilslut CX 2.00i til din iPhone, og du kan nemt svare opkald samt styre volumen via den vedhængte fjernbetjening.

 
400.00 DKK

Sennheiser - CX 686 Sports

Dynamisk sports hovedtelefon.

Fås både til iPhone og Android.

CX 686 sports er den perfekte løsning til, hvis du gerne vil høre musik, når du træner. Dens slide-to-fit funktion gør, at de sidder behageligt og fast hele træningen igennem. Du vil nu både kunne fokusere 100 % på træningen, samt at dine ører bliver forkælet.

 
449.00 DKK

Sennheiser - HD 2.20s

Elegant og transportvenlig hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Den legendariske Sennheiser-kvalitet har aldrig set bedre ud. Den nye HD 2 serie har et elegant, minimalistisk design og er alligevel skabt til et liv i bevægelse. Med en lyd, som lader din mobile enhed, dvs. din musik, komme til sin ret, uanset hvor du er. HD 2.20s er meget mere end et par elegante, lette og robuste, sammenfoldelige hovedtelefoner. Den har både mikrofon og den ægte Sennheiser lyd, som er både klar og detaljeret, samt har en kraftfuld bas.

 
549.00 DKK

Focal - Spark

Super in-ear hovedtelefon fra franske Focal.

Den helt nye entry level model fra franske Focal, kaldet Spark. Spark er resultatet af Focals langeårige arbejde med hovedtelefoner, og her får de alt det bedste ned i en prisvenlig in-ear. Den er nem at håndtere og har et enkelt design. Spark vil altid imødekomme dine musikalske behov.

 
599.00 DKK

Sennheiser - HD 4.20s

Super hovedtelefon til en stærk pris.

Fås både til iPhone og Android.

HD 4.20s er et robust konstruktion med en sammenfoldelig hovedbøjle til nem opbevaring og er perfekt til musiklytning og telefonsamtaler undervejs. Kablet har en praktisk 1-knaps fjernbetjening til kontrol af din bærbare enhed.

 
599.00 DKK

Sennheiser - CX 5.00

Den aller bedste in-ear hovedtelefon fra Sennheisers CX serie.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheiser CX 5.00 giver dig det bedste fra begge verdener. Den leverer et imponerende lydbillede, som både huserer detaljer og en fyldig bas. Derudover har den indbygget fjernbetjening med integreret mikrofon, så du både kan skifte musik, samt tale i telefon.

 
599.00 DKK

Ultrasone - HFI-15G

Super lille åben hovedtelefon fra Ultrasone.

HFI-15G er en prisstærk åben hovedtelefon fra Ultrasone. Lyden er levende og dynamisk og designet er kompakt og praktisk.

 
669.00 DKK

Sennheiser - HD 2.30

Kompakt headset til forbrugeren der er på farten.

Fås både til iPhone og Android.

Den legendariske Sennheiser-kvalitet har aldrig set bedre ud. Den nye HD 2 serie har et elegant, minimalistisk design og er alligevel skabt til et liv i bevægelse. Med en lyd, som lader din mobile enhed, dvs. din musik, komme til sin ret, uanset hvor du er. HD 2.30i er meget mere end et par elegante, lette og robuste, sammenfoldelige hovedtelefoner. Den har både mikrofon og den ægte Sennheiser lyd, som er både klar og detaljeret, samt har en kraftfuld bas.

 
699.00 DKK

Sennheiser - HD 4.30

Ny model fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Med HD 4.30 kan du opleve kvaliteten og fylden af Sennheiser-lyd hvor og hvornår du vil. Med sit lukkede Over-Ear-design skaber den et exceptionelt lydbillede med præcis akustisk respons og rig, dynamisk bas. Nogen foretrækker sort, andre hvidt. Men da HD 4.30 lyder lige fantastisk i begge farver, overlader vi det til din personlige smag. Valget er dit - og i begge tilfælde får du et elegant headset i tidløst design.

 
749.00 DKK

Sennheiser - Momentum In-Ear

In-ear version af Sennheiser momentum.

Fås både til iPhone og Android.

In-ear er det nyeste medlem af Momentum familien. Nu kan du nyde den kompromisløse lydkvalitet, som har gjort Momentum serien så populær, i et kompakt in-ear design. Hovedtelefonerne leveres eksklusivt i rød og sort.

 
749.00 DKK

Sennheiser - OCX 686 Sports

In-ear hovedtelefoner perfekt egnet til sportsbrug.

Fås både til iPhone og Android.

De nyere sportsmodeller fra Sennheiser er lavet så der ingen besvær er når du er ude og dyrke sport, men samtidig vil have en musikoplevelse. Der er blevet lagt utrolig meget energi i at reducere uønsket baggrundsstøj. Dette er gjort med det gode output der er i driverne og koblingen i øre kanalen. 

 
780.00 DKK

Ultrasone - HFI-450

Prisstærk lukket hovedtelefon fra Ultrasone.

HFI-450 er en prisstærk lukket hovedtelefon, som byder på en overraskende god lyd i sin prisklasse. Designet er komfortabelt og praktisk, og byggekvaliteten er god.

 
795.00 DKK

Audio Technica - CKR-70iS

In-ear hovedtelefon fra Audio Technica

CKR70 er en in-ear hovedtelefon med medfølgende mikrofon til brug med din smartphone. Denne perle af en hovedtelefon byder ved hjælp fra sin 11.8 mm. driver på en fantastisk lydkvalitet samt høj komfort. CKR70 leveres med 4 forskellige størrelser puder til ørerne.

 
799.00 DKK

Focal - Spark Wireless

Super trådløs in-ear hovedtelefon fra franske Focal.

Den helt nye entry level model fra franske Focal, kaldet Spark. Spark er resultatet af Focals langeårige arbejde med hovedtelefoner, og her får de alt det bedste ned i en prisvenlig in-ear. Den er nem at håndtere og har et enkelt design. Spark vil altid imødekomme dine musiske behov.

 
899.00 DKK

Focal - Sphear

Super in-ear hovedtelefon fra franske Focal.

Focal har i mange år fokuseret på god lyd kombineret med lækkert design. Det er ikke så tit at begge ting bliver fuldført når det gælder hovedtelefoner, men her må vi dog indrømme at Focal har ramt plet. Deres nye in-ear hovedtelefon er en fantastisk kombination af åben lyd med god stram bas. De lyder kort sagt som et par over-ear hovedtelefonr, hvilket siger lidt om den store lyd Sphear har.

 
999.00 DKK

Sennheiser - HD-559

Super musikalsk hovedtelefon fra Sennheiser.

Med deres særlige interne Surround Reflector, er Sennheiser HD-559 åbne, circumaural hovedtelefoner i stand til at generere en udvidet rumlig lydfelt, hvilket gør dem ideelle til at lytte til hjemmebiografen såvel som musik. De er også udstyret med Sennheiser's innovative EAR teknologi, der sikrer nøjagtig kanalisering af lydsignaler i ørerne, samt avancerede Duofol membraner, der reducerer uønskede resonanser til et absolut minimum. HD 559 kommer med hud kærtegner velour ørepuder og hovedbøjle pude, som giver fremragende bærekomfort, selv for længe lytte sessioner.

 
949.00 DKK

Tivoli Audio - Silenz

Støjreducerende hovedtelefon fra Tivoli Audio.

Bemærk vi har 1 sæt tilbage i sort.

Silenz er en støjreducerende hovedtelefon fra Tivoli Audio. Hovedtelefonen byder på en rigtig god lyd med høj komfort og elegant design. Størrelsen gør det let at tage Silenz med på farten, og det enkelte sammenfoldelige design, gør den nem at have med i f.eks. bagagen på ferie.

 
799.00 DKK

Sennheiser - HD 569

Dynamisk og velspillende hovedtelefon.

Den lukkede HD 569 med Around-Ear design er en fleksibel tilføjelse til hjemmeanlægget. Den leverer fyldig og klar bas og tilføjer yderligere fleksibilitet, fordi du kan nyde lydoplevelsen fuldt ud uden at forstyrre andre.

 
1,349.00 DKK

Sennheiser - Urbanite

Lækker hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Elsk dine ører: Sennheisers nye hovedtelefoner Urbanite leverer en unik stil og en intens natklub lyd på farten - hovedtelefonen byder på en massiv basgengivelse men med Sennheisers kompromisløse lydkvalitet hvilket sikrer en fantastisk lydoplevelse igennem hele frekvensområdet.

 
1,349.00 DKK

Ultrasone - DJ 1 PRO

Bedste hovedetelefon af alle i hele DJ-sektoren.

Ultrasone DJ1 er blevet testet af DJs og konkurrenter og fundet bedst af alle i hele DJ-sektoren. Kan producere et massivt lydtryk som takket være den lukkede konstruktion lukker af for al uvedkommende støj.

 
1,350.00 DKK

Sennheiser - HD 579

Ny model fra Sennheiser

Sennheiser HD 5-modelserien er efterfølgeren til deres populære HD 500 Series og tilbyder høj kvalitet og værdi i ethvert aspekt. Lyden leveres af Sennheisers specielle transducerteknologi inkl. "Ergonomic Acoustic Refinement" (E.A.R)-designet, som leder audiosignalet direkte ind i dine ører. Med et tidssvarende design, som er både elegant og ergonomisk. En gave til alle, som lytter til musik med en følelse af være på opdagelse.

 
1,199.00 DKK

Ultrasone - DJ1-Pro

Den perfekte hovedetelefon til de krævende bruger.

Ultrasone DJ1 Pro er specielt designet til DJ´s og håndtere ekstremt høj indgangseffekt. DJ1 Pro har naturligvis serien med MU-Metal afskærming. Hertil kommer DJ1-Pro er skræddersyet til de behov, DJ´s har, selv indparkningen til DJ1-Pro er til deres behov, PRO-Box. Denne boks giver en sikker transport og omfatter tilbehør som 2 forskellige længder kabler, ekstra udskiftlige ørepuder. Ultrasone DJ1-Pro har også det eksklusive design med et formidable lydkvalitet præsenteret i et elegant alulook-

 
1,595.00 DKK

Ultrasone - PRO-550

Professionel hovedtelefon fra Ultrasone.

PRO-550 er en lukket hovedtelefon specielt udviklet til brug i studier, men den kan sagtens benyttes i hi-fi sammenhæng. En dynamisk og udstrakt lyd sikrer at alt kommer med, og designet er slidstærkt og elegant.

 
1,595.00 DKK

Beyerdynamic - DT 880 Edition

Velspillende hovedtelefon fra Beyerdynamic.

DT 440 Edition er en åben dynamisk hovedtelefon som spiller med en fantastisk musikalitet. Den har en meget høj komfort og byder på en god byggekvalitet. Det åbne design gør DT 440 Edition det perfekte valg til musikelskeren.

 
1,599.00 DKK

Sennheiser - Urbanite XL

Super hovedtelefon fra Sennheiser.

Fås både til iPhone og Android.

Elsk dine ører: Sennheisers nye hovedtelefoner Urbanite XL leverer en unik stil og en intens natklub lyd på farten - hovedtelefonen byder på en massiv basgengivelse men med Sennheisers kompromisløse lydkvalitet hvilket sikrer en fantastisk lydoplevelse igennem hele frekvensområdet.

 
1,725.00 DKK

Ultrasone - HFI-780

ULT-HFI780 Ultrasone Headphone closed high quality
Eksklusivt design! HFI-780 har alle Ultrasone teknologier - S-Logic™ Plus, ULE og "safer hearing". Studieteknikkere og musikentusiaster er overvældet over den imponerende lyd.

 
1,785.00 DKK

Sennheiser - CXC-700

In-ear hovedtelefon med noise reduction!

Dette er den perfekte hovedtelefon til dig der ofte befinder sig i larmende miljøer, men ønsker total ro i musikken. CXC-700 bort-filtrerer uønsket støj og efterlader kun det rene musik signal for dig at nyde. 

 
1,795.00 DKK

KEF - Motion One

Trådløse in-ear hovedtelefoner fra KEF

KEF Motion One byder på en fantastisk lydkvalitet i et tidløst design fra Porsche. Motion One understøtter Bluetooth aptX for tabsfri trådløs overførsel af musikken og er tilmed vandtæt. Et super sæt trådløse in-ear hovedtelefoner til den kvalitets bevidste lytter.

 
1,895.00 DKK

Sennheiser - HD 599

Ny model fra Sennheiser

Med HD 599 går du ind i en verden af audiofil lyd. Her vil du opleve et fremragende, naturtro og rumlig lydbillede, leveret af avancerede, specielle Sennheiser transducere. Måske har du tidligere lyttet til hovedtelefoner, der var temmelig gode. HD 599 viser dig, hvad der findes ud over det. Advarsel: Der er ingen vej tilbage.

 
1,499.00 DKK

Focal - Listen

Stærk hovedtelefon fra Focal

Listen kan bedst beskrives som en "lille" Focal Elear designet til dig på farten. Hovedtelefonen byder på en fantastisk lydkvalitet samt høj komfort. Listen er den perfekte partner til din smartphone, og tillader dig både at styre volumen samt besvare opkald. 

 
1,899.00 DKK

Beyerdynamic - DT 990 Edition

Velspillende hovedtelefon fra Beyerdynamic.

DT 990er en åben dynamisk hovedtelefon som spiller med en fantastisk opløsning. Den har en meget høj komfort og byder på en høj byggekvalitet. Det åbne design gør DT 990 det perfekte valg til musikelskeren.

 
1,999.00 DKK

Audio Technica - ATH-MSR7

Højtydende hovedtelefon fra Audio Technica

Audio Technica's MSR7 hovedtelefon har vundet en masse priser! Dette skyldes at du med MSR7 får en imponerende velspillende løsning med utrolig høj byggekvalitet og komfort. Hjertet i MSR7 er Audio Technicas særlige 45 mm. True Motion Driver, som byder på en imponerende lydkvalitet, med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
1,999.00 DKK

Audio Technica - ATH-A990Z

1. klasses hovedtelefon fra Audio Technica

Hos Audio Technica bliver alle enheder håndsamlet i Japan, hvilket sikrer høj stabilitet samt ydelse. Hjertet i A990Z er en 53 mm. driver som byder på en fantastisk åben og luftig gengivelse. Byggekvaliteten er som altid 1. klasses og komforten er naturligvis i top.

 
2,199.00 DKK

Sennheiser - PXC-480

Super hovedtelefon med Noise Guard!

NoiseGard ™ er et aktivt støjkompensations system, som Sennheiser oprindeligt udviklede til brug for piloter. Systemet sikrer en god lydkvalitet og effektiv beskyttelse mod støj, selv i meget larmende miljøer.
Brugere af en PXC 450, som ønsker at kommunikere med deres naboer kan gøre det uden at tage ud hovedtelefonerne af: Når TalkThrough funktionen er aktiveret. Professionelle kvalitets mikrofoner er monteret på ydersiden af ​​hovedtelefonerne til at opfange alle akustiske signaler i umiddelbar nærhed. Uønsket baggrundsstøj, som f.eks lyden af ​​motorerne på et fly, bliver filtreret ud elektronisk, således at kun naboens stemme er videregivet gennem hovedtelefonerne ind til brugerens øre i top lydkvalitet.

 
2,250.00 DKK

Sennheiser - Momentum Over-Ear 2

Vinder af EISA Award årets "Hovedtelefon" prisen 2015/2016. En af Sennheisers absolut bedste hovedtelefoner til prisen.

Fås både til iPhone og Android.

Sennheiser Momentum er blevet berømt for dens gode lydkvalitet og design. Nu er version 2.0 kommet af den populære hovedtelefon. Ligesom før er den afspejlet i materialevalget, hvor der er brugt læder i hovedbøjlen og hvor kopperne stråler af god stil. De største forandringer ved Momentum Version 2.0 er at den har fået større kopper og at den kan slås sammen. 

 
1,499.00 DKK

Sennheiser - IE 8i

Eksklusiv in-ear hovedtelefon fra Sennheiser.

IE8i giver en unik lydoplevelse, hvori deres unikke teknologi gør det muligt for brugeren, at justere bassen. Lyden er enestående, præcis og klar, og derudover så har den mikrofon indbygget. Dette kombineret med et flot ydre, samt en robust byggelse, giver dig en af markedets bedste in-ear hovedtelefoner.

 
2,399.00 DKK

Pioneer Pro - HDJ-2000

En ægte DJ hovedtelefon fra Pioneer!

HDJ-2000 er en 1. klasses hovedtelefon med stor komfort og høj lydkvalitet. Modellen er specifikt udviklet til det krævende DJ marked og har høj fleksibilitet.

 
2,499.00 DKK

Hifiman - Edition S

Fleksibel hovedtelefon fra Hifiman

Elegant lille og kompakt hovedtelefon fra Hifiman. Edition S er helt unik, i det du selv kan vælge om du ønsker en åben eller lukket løsning. Dette opnås ved at fjerne de yderste plader på selve hovedenheden. Lyden er som altid luftig og åben.

 
2,700.00 DKK

Sennheiser - HD-600

Lækker dynamisk hovedtelefon fra Sennheiser

HD-600 er en af Sennheiser's mest populære high-end hovedtelefoner, og det er ikke uden grund. Lyden er klar og veldefineret og den dynamiske formåen er imponerende. HD-600 spiller med lethed et bredt spektrum af musikgenrer, og er yderst behagelige at have på hovedet.

 
2,999.00 DKK

Hifiman - HE-400s

Prisstærk hovedtelefon fra Hifiman

Utroligt velspillende hovedtelefon fra Hifiman. HE-400s byder på en fantastisk god lydkvalitet samt høj komfort, og dette tilmed til en stærk pris!

 
3,250.00 DKK

Sennheiser - HD-650

High-End hovedtelefon fra Sennheiser.

HD-650 er efterhånden nærmest en legende. Med sin enorme musikalitet samt store åbenhed, byder denne hovedtelefon på en lydkvalitet ud over det sædvanlige. Med HD-650 er du sikret vellyd i aller højeste klasse!

 
3,295.00 DKK

Ultrasone - PRO 900

Lukket high-end hovedetelefon.

ULT-PRO900 Ultrasone lukket hovedtelefon.
For profesionelle som kræver intense lyttesituationer. Lyt til mix i studiet eller blot til god musik. Ørepuderne er i lækkert veleur som er meget holdbart og utrolig behageligt at sidde med i længere tid ad gangen.

 
3,495.00 DKK

Oppo - PM-3

Lukket "planar magnetic" hovedtelefon fra Oppo.

PM-3 er en lukket "planar magnetic" hovedtelefon, som byder på en fantastisk lydkvalitet samt høj komfort. PM-3 er specielt velegnet til dig der er på farten, og er den perfekte partner til Oppo's HA-2 forstærker.

 
3,499.00 DKK

Sennheiser - HD-630VB

Super hovedtelefon der både kan bruges inde og ude af huset.

Om du er på farten eller bare sidder derhjemme, så kan HD-630VB levere fantastisk performance begge steder. Man har brugt mange af de samme tekniker som i HD-650 og HD-700 for at få en forbløffende realisme i lyden. En ekstra feater er at du selv kan justere basniveauet på siden. Dette gør at lige meget hvor meget bas den enkelte person er til, så kan du justere det til eget behov.

 
3,749.00 DKK

Sennheiser - HD-660S

Dynamisk hovedtelefon fra Sennheiser.

Med den nye HD 660 S kan du nyde sofistikeret audiofil lyd i endnu flere situationer. Efterfølgeren til den legendariske HD 650 brillerer med forbedret performance fra et nyt transducer-design. Takket være den lavere impedans leverer den også sin referenceklasse-lyd sammen med mobile kvalitetsafspillere og er dermed langt mere fleksibel. HD 660 S er en elegant hovedtelefon i høj kvalitet, som forkæler den kræsne lytter med præcisionslyd og høj komfort.

 
3,750.00 DKK

Sennheiser - HD 650 Apogee

High-end USB hovedetelefon

Det nye sæt fra Sennheiser består af HD 650, der er Sennheisers topmodel blandt de åbne, dynamiske hovedtelefoner, og Apogee Groove, der er en USB DAC- og hovedtelefonforstærker. Denne kombination giver brugerne af pc'en eller Mac'en mulighed for at nyde det komplette dynamiske område og de ultra lave forvrængningsniveauer ved et par af Sennheisers bedste hovedtelefoner nogensinde

 
4,399.00 DKK

Sennheiser - HD-700

Super lækker High-End hovedtelefon fra Sennheiser.

Sennheiser HD700 bygger på de samme principper som den kompromisløse HD800. Mange af de samme fantastiske egenskaber som har gjort HD800 til en legende, går igen i denne nye fantastiske model. Kun Sennheiser kan producere en hovedtelefon med så fantastiske lydegenskaber, og det oven i købet til en stærkt reduceret pris!

 
4,499.00 DKK

Hifiman - HE-400i

HE-400i er en højtydende hovedtelefon, specielt udviklet til dig på farten. Der er naturligvis tale om en Planar Magnetisk enhed, og lyden er som altid luftig og åben. Med sin lave vægt på kun 370 g. samt høje komfort er HE-400i et sikkert hit.

 
4,900.00 DKK

Sennheiser - IE800

High-end in ear hovedtelefon fra Sennheiser.

Hjertet i IE-800 er en helt ny XWB transducer, som giver et ekstra stort dynamikområde, samt en meget lav forvrængning. Dette er med til at gøre IE800 til en af de mest velspillende in ear hovedtelefoner på markedet!

 
5,249.00 DKK

Audio Technica - ATH-AD2000X

Reference hovedtelefon fra Audio Technica

ATH-AD2000X er Audio Technica's bud på den ultimative hovedtelefon. Hjertet i AD2000X er den særlige 53 mm. driver med Audio Technica's særlige OFC-7N svingspole. Dette kompromisløse åbne design giver en lytteoplevelse i absolut særklasse! Alt er sat ind på at gøre ATH-AD2000X så let som mulig, hvilket giver en imponerende høj komfort hvor du næsten glemmer at du har hovedtelefoner på.

 
7,599.00 DKK

Hifiman - HE-560

Super hovedtelefon fra Hifiman

HE-560 er et sæt Planar Magnetiske hovedtelefoner fra Hifiman som byder på en utrolig høj lydkvalitet til prisen. Kombiner dette med en utrolig høj byggekvalitet samt komfort, og du har en klar vinder!

 
7,890.00 DKK

Focal - Elear

Fantastisk hovedtelefon fra Focal

Elear er en imponerende velkonstrueret løsning, som er kulminationen af flere års arbejde. Opgaven var at skabe den perfekte lytteoplevelse til prisen (hvilket må siges at være lykkedes). Hovedtelefonen, som er udviklet og produceret i Frankrig, har en utrolig høj komfort og er intet mindre end en revolution til prisen.

 
7,999.00 DKK

Beyerdynamic - T5P (2. gen)

2. Generation fra Beyerdynamic

T5p er nu i en ny 2 generation med forbedret lydkvalitet via den særlige "Tesla technology". Der er tale om et lukket design, med høj komfort samt en 1. klasses byggekvalitet. I sandhed en fantastisk hovedtelefon.

 
8,995.00 DKK

Oppo - PM-2

Stærk hovedtelefon fra Oppo.

PM-2 er udviklet til at give mange af de samme dyder som PM-1, men til en lavere pris. PM-2 benytter den samme "planar magnetic" enhed som findes i PM-1 men de øvrige komponenter er "let" reducerede for at opnå en stærkere pris. PM-2 er den perfekte hovedtelefon til dig som ønsker en ægte high-end lytteoplevelse til en stærk pris.

 
8,995.00 DKK

Beyerdynamic - T1

Reference hovedtelefon fra Beyerdynamic.

Beyerdynamic Tesla 1 spiller med et utroligt overskud. Disse håndbyggede perler byder på en lydkvalitet som kun få hovedtelefoner er i stand til at opnå. Detaljerne står i kø og dynamikken virker endeløs stor. I sandhed en high-end hovedtelefon.

 
8,995.00 DKK

Technics - T700

Suveræn musikoplevelse på den nye Technics T700 hovedtelefon.

Oplev gengivelse af bredbåndslyd fra de nyeste højopløste formater i enestående klarhed med den nye 2-vejs konstruktion (2" (50 mm) dynamisk driver-enhed og 1/2" (14 mm) Super Tweeter). Den dynamiske 50 mm enhed, som gengiver det meste af frekvensområdet, anvender en MLF-membran (Multi-layer film), som har en changerende, blank finish. Super flerlagsfilmen består af flere hundrede lag, har meget lave resonansniveauer og gengiver utrolig ren lyd. Realistisk lyd frembringes af denne unikt udviklede konfiguration. Desuden udjævner de nydesignede magnetiske kredsløb det magnetiske flux-flow samt den luftstrøm, som forårsages af membranvibration. Derved opnås en kraftfuld lydkvalitet over et bredt område.

 
8,999.00 DKK

Ultrasone - Edition 8 Ruthenium

En af de mange lækre versioner af Edition 8 fra Ultrasone

Ultrasone Edition 8 Ruthenium er en fantastisk high-end hovedtelefon, som sætter sit fokus på at give en det perfekte lyd billede. Kombinationen af luksus og teknologi gør at denne hovedtelefons lyd fremstår meget naturlig.

 
9,195.00 DKK

Oppo - PM-1

Ultimativ hovedtelefon fra Oppo.

PM-1 fra Oppo er en fantastisk hovedtelefon. Selve hovedtelefonen er en såkaldt "Planar Magnetic" type som giver en fantastisk dynamisk gengivelse med en utrolig luftighed. Hovedtelefonen er meget let og byder på en utrolig høj komfort. PM-1 er den perfekte partner til Oppos HA-1 hovedtelefon forstærker. 

 
9,495.00 DKK

Ultrasone - Edition 12

En lækker håndlavet high-end hovedtelefon

Dette er Ultrasones fantastiske Edition 12. Hver og en af disse skønheder er håndlavet i Tyskland og tilbyder et fantastisk lyd billede og giver en naturlig lyd uden begrænsninger. Denne high-end hovedtelefon er en kombination af luksus og teknologi.

 
9,695.00 DKK

Sennheiser - HD-800

Den bedste Hovedetelefon Sennheiser nogen sinde har produceret!

Mere end 60 års erfaring er gået ind i produktionen af Sennheiser's HD800. Kun de allerbedste komponenter og materialer benyttes i denne kompromisløse hovedtelefon. Lyden er uden tvivl også i en klasse for sig selv, aldrig før har en hovedtelefon producent præsteret så optimeret og fantastisk en lydgengivelse! HD800 er uden tvivl ren reference!

 
8,499.00 DKK

Ultrasone - Edition 8 Palladium

En af de mange lækre versioner af Edition 8 fra Ultrasone

Ultrasone Edition 8 Ruthenium er en fantastisk high-end hovedtelefon, som sætter sit fokus på at give en det perfekte lyd billede. Kombinationen af luksus og teknologi gør at denne hovedtelefons lyd fremstår meget naturlig.

 
9,895.00 DKK

Ultrasone - Edition 8 Romeo

En af de mange lækre versioner af Edition 8 fra Ultrasone

Ultrasone Edition 8 Ruthenium er en fantastisk high-end hovedtelefon, som sætter sit fokus på at give en det perfekte lyd billede. Kombinationen af luksus og teknologi gør at denne hovedtelefons lyd fremstår meget naturlig.

 
10,395.00 DKK

Sennheiser - HD-800S

Verdensklasse hovedtelefon fra tyske Sennheiser.

Med HD-800 satte Sennheiser en helt ny standard indenfor high-end hovedtelefoner. Nu kommer HD-800S en ny og forbedret udgave af den hæderkronede HD-800. Man skulle ikke tro at det var muligt, men lyden i HD-800S er faktisk blevet endnu mere balanceret, ren og med større musikalitet. Designet er i store træk det samme, men nu i et mørkere og mere nedtonet farvevalg. 

 
10,999.00 DKK

Ultrasone - Edition 10

Håndbygget high-end hovedetelefon fra Tyskland.

Samtlige Edition 10 hovedtelefoner er håndlavede i Bayern!
Disse nyudviklede hovedtelefoner byder på kunstfærdigt håndværk kombineret med en luftig og 3-dimensionel lyd. Enhver Edition 10 hovedtelefoner er lavet med ekstrem precision og omhu og er udstyret med sit eget serienummer.
Den samlede mængde der bliver produceret er begrænset til 2010 stykker, så det gælder om at være hurtig!

Denne hovedtelefon hører uden tvivl til blandt verdens aller bedste!

 
14,375.00 DKK

Hifiman - Edition-X

Også velegnet til brug med smartphone, vi har 1 stk. til denne unikke pris.

Edition-X indeholder mange af de teknologiske gennembrud som førte til udviklingen af HE-1000. Lydkvaliteten placerer også Edition-X i blandt de bedste hovedtelefoner på markedet. I modsætning til mange andre modeller i denne klasse, så er Edition-X også velegnet til brug med bærbare løsninger, f.eks. smartphone og tablet. 

 
11,999.00 DKK

Sennheiser - HD-820

En af Sennheisers mest ambitiøse hovedtelefoner til dato.

Kommer sommer 2018!

Rigtige lydentusiaster har aldrig været i tvivl: når det gjaldt circumaurale (øreomsluttende) hovedtelefoner, fandtes den bedste lyd i åbne hovedtelefoner. Denne grundsætning er nu gjort til skamme af det nyeste medlem af Sennheisers Audiophile Range: De lukkede, dynamiske HD 820 hovedtelefoner anvender en innovativ teknologi, som får dem til at lyde imponerende transparent og naturligt. Levende, åben, transparent, naturlig. Lyden i HD 820 er nærmest uden grænser. Hvilket du næppe ville forvente af et par lukkede, øreomsluttende hovedtelefoner. Med HD 820 kan du udforske og genopdage din musik i absolut refencekvalitet uden at trænge ind på andres lyd-enemærker. Således åbner HD 820 ikke blot lydbilledet, men også for nye steder og muligheder for at nyde din musik.

 
17,990.00 DKK

Pioneer - SE-Master 1

High-end hovedtelefon fra Pioneer.

SE-Master 1 er Pioneers svar på en ægte high-end hovedtelefon. Med en fantastisk opløsning som både giver dig dybde i stemmen, samt i bassen, så er du garanteret en oplevelse. Åbenhed og gennemsigtighed er nogle af nøgleordene vi benytter til at beskrive denne hovedtelefon. Hvis du parrer den med Pioneers egen hovedtelefon forstærker, U-05, så er du garanteret et fantastisk setup med rigtig fed lyd.

 
19,995.00 DKK

Mcintosh - MHP1000

Dynamisk og musikalsk hovedtelefon fra McIntosh.

MHP1000 bygger på den samme sound, som McIntosh er kendte for. En smooth og varm hovedtelefon, som både er kontrolleret og detaljeret. Den er bygget som en lukket hovedtelefon, så du kan nyde musikken uden så meget støj udefra. Den passer selvfølgelig perfekt til McIntosh egen hovedtelefon forstærker, MHA150.

 
20,000.00 DKK

Hifiman - HE-1000

Ultimativ hovedtelefon fra Hifiman, vi har 1 sæt til denne unikke pris!

HE-1000 er den ultimative løsning fra Hifiman. Mange års forskning og udvikling har ledt til disse kompromisløse hovedtelefoner. Hjetet i HE-1000 er den særlige Planar Magnetic teknologi, som giver et utroligt luftigt og åbent lydbillede. Kontakt KT Radio for at høre nærmere.

 
19,999.00 DKK

Focal - Utopia

Reference hovedtelefon fra Focal.

Utopia er resultatet af mere end 35 års innovation, udvikling og produktion af high-end højttalere. Den nyeste teknologi og de fineste materialer er gået sammen i en højere enhed med Utopia hovedtelefonerne. I hjertet af hovedtelefonen sidder en beryllium enhed, som er konstrueret i Focals særlige "M" form, hvilket giver en utrolig realistisk og naturlig lyd gengivelse, samt en rækkevidde fra 5 Hz - 50 Khz!

 
31,999.00 DKK