Brugt/Demo

Daisy on the Ohoopee

Demonstrations og brugte hi-fi produkter til formidable priser.

KT Radio er en butik fyldt med demonstrations varer, da vi gerne vil give kunden en oplevelse af produkterne inden de køber dem. Derfor hænder det at vi har demo produkter vi kan lave til en bedre pris end helt nye. 

Derudover kan det forekomme at vi har brugte produkter på hylderne. Disse produkter kommer som regel fra kunder, som vi tidligere har handlet med. Derfor er det altid specielt udvalgte top produkter, som efter 5-10 år forsat har meget at tilbyde. Vi får stadig et sug i maven når vi ser nogle af de klassiske produkter og hvis vi kan sælge dem til gode priser, så gør vi det!

Panasonic - SC-NE3 (demo model)

Trådløs højttaler fra Panasonic.

Vores demomodel!

SC-NE3 afspiller trådløst dine musikfiler enten via WiFi (DLNA netværk), Bluetooth eller Airplay. Denne elegante højttaler byder på en dynamisk lyd og et tidløst design.

 
1,799.00 DKK

Van Den Hul - The Mainsserver Hybrid 6 m. (demo)

Dette strømkabel går ikke på kompromis med lyden.

Bemærk dette er vores demo model.

Van Den Hul er et dybt professionelt firma der kun har godt lyd i tankerne når de bygger kabler. Mainsserver Hybrid giver dig en bedre sort baggrund i lydbilledet og gør selv de mindste produkter meget bedre i lyd. 

 
1,500.00 DKK

Panasonic - SC-BTT200 (demo model)

Vi har 1 demo model til denne pris.

Komplet 2.1 hjemmebiograf med indbygget Blu-ray afspiller.

 
1,999.00 DKK

Van Den Hul - The D-102 III Hybrid 2 x 3 meter (demo)

Et kabel der garantere et fantastisk lydbillede.

Bemærk dette er vores demo model.

D-102 III Hybrid er et prisvindende kabel, som kom på markedet i år 1982. Dette kabel har gået igennem en længere udvikling, men er den da i dag et af de mest prisvenlige kabler, men ikke desto mindre så spiller dette kabel fuldstændig fantastisk.

 
1,970.00 DKK

Panasonic - SC-HTB570 (demo model)

Super soundbar med trådløs streaming.

Bemærk vores demo model.

De mere eksklusive soundbar-modeller har fået en helt ny formgivning, som fungerer perfekt med de nyeste tendenser inden for TV-design. Slank og elegant er den i designet. Spiller rigtig god både til film, men også musikbrug.

 
2,399.00 DKK

Van Den Hul - 3T The Rock Hybrid 2 x 1 m. (demo)

En af Van Den Huls mest populære XLR interconnect kabler.

 

Van Den Hul beskriver dette kabel som værende det bedste for pengene hvis vi snakker signal kabler. Så der er vist ikke så meget andet end at sige, at dette kabel spiller hyldende meget musik.

 
3,850.00 DKK

Bose - Link AL8 (demo model)

Trådløs link til brug med Bose Lifestyle

Gør dit Bose lifestyle system trådløst med AL8. Link pakken indeholder både transmitter samt modtager.

 
1,999.00 DKK

Elipson - Planet M (demo sæt)

Super lille designhøjttaler fra Elipson.

Vores demo sæt i sort.

Den atraktive lille Planet M højttaler, forbinder et tidløst og unikt design med god lyd. Disse små 2 vejs højttalere vil pynte i ethvert hjem. Med til højttalerne følger bordfod. Planet M fås både i hvid, sort og rød.

 
3,795.00 DKK

GamuT - Dana (demo model) u. front

Gulvhøjttaler fra Gamut, bemærk sættet sælges uden front!

Bemærk prisen er pr. sæt.

SUper velspillende gulvhøjttaler fra Gamut. Vi har et enkelt sæt stående i sort. Sættet fremstår i rigtig fin stand, men sælges uden tilhørende frontstof.

 
5,000.00 DKK

MK Sound - V8 (demo model)

Demomodel i sort

V8 er en utrolig kraftig sub, som byder på en imponerende ydelse til trods for sin beskedne størrelse. Den nye V serie trækker på de samme teknologier som benyttes i den fantastiske X serie. V8 er bestykket med en kraftig 8" basenhed og har indbygget 150 Watt forstærker (250 W peak). Modellen fås i satin hvid og sort.

 
4,395.00 DKK

Panasonic - TX-49DS500E (demo model)

Vores demo model

TX-49DS503E byder på en ny Backlight teknik, som sikrer en mere jævn lysfordeling på panelet og dens særlige 400 Hz BMR teknik fjerner samtidig alt slør i bevægelser. LED lyset gør det muligt for skærmen at opnå et rekord højt dynamisk kontrast niveau, og med indbygget digital tuner til både Boxer og Yousee så skulle denne skærm kunne imødekomme de flestes behov. Ydermere er de nye Panasonic TV blevet udstyret med Wifi, samt endnu flere smart TV funktioner.

 
4,995.00 DKK

Cyrus - 5 (demo model)

Integreret forstærker fra Cyrus

Denne forstærker har de sædvanlige Cyrus dyder, høj byggekvalitet, super lydkvalitet og høj fleksibilitet. Cyrus 5 yder 2 x 40 Watt i 8 Ohm, og dens lille størrelse gør den til en atraktiv løsning i et hjem, hvor anlægget ikke skal ses, men høres. Vi har 1 stk. stående i sort.

 
4,995.00 DKK

Van Den Hul - 3T The Rock Hybrid 2 x 2 m. (demo)

En af Van Den Huls mest populære XLR interconnect kabler.

Bemærk dette er vores demo model.

Van Den Hul beskriver dette kabel som værende det bedste for pengene hvis vi snakker signal kabler. Så der er vist ikke så meget andet end at sige, at dette kabel spiller hyldende meget musik.

 
4,610.00 DKK

Adam - Artist 5 (demo model)

Aktiv reolhøjttaler fra Adam

Super velspillende aktiv reolhøjttaler fra Adam. Artist 5 yder 50 Watt pr. højttaler i en aktiv konstruktion. Vi har 1 sæt stående i hvid.

 
5,899.00 DKK

Yamaha - RX-A860 (demo model)

Surround forstærker med alt indbygget. Vores demo model

Yamaha's surround receivere kan efterhånden næsten alt hvad du drømmer om. Ikke nok med at den nye RX-A860 både har DTS:X og Dolby Atmos, som forgængeren 850 ikke havde, så er der også indbygget firmaets egen streamingprogram kaldet MusicCast. Det kan dermed lade sig gøre at se 4K film med den nyeste lydteknologi på markedet, men du kan også streame din musik direkte fra app af på din smartphone eller tablet. Du kan derfor også tilkøbe Yamahas egne MusicCast højttalere, så du kan streame i hele huset direkte fra appen af. Til slut er RX-A860 spækket med kræfter og en dejlig varme i lyden, at det næsten bliver svært at anbefale andre maskiner til prisen.

 
6,695.00 DKK

Cyrus - 6A (demo model)

Integreret forstærker fra Cyrus

Velspillende lille integreret forstærker fra Engelske Cyrus. Model 6A yder 2 x 40 Watt i 8 ohm, og med 6 analoge indgange skulle der være tilslutninger nok til de fleste. Vi har 1 stk. stående i sort.

 
6,695.00 DKK

KEF - Q500 (Demo sæt)

1 sæt tilbage i cherry.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Hvis du ønsker en velspillende og elegant gulv højttaler, til en pris alle har råd til, så bør du kigge nærmere på KEF's nye iQ500 højttalere. Disse højttalere er spækket med KEF teknologier såsom UniQ enheder der sørger for en fantastisk spredning i rummet, samt et lækkert design.

 
6,699.00 DKK

Panasonic - TX-55DX650E (demo model)

Vores demo model!

Med en opløsning på 3840 x 2160 får 4K Ultra HD TV som dette 55" DX650, billeder til at fremstå så detaljerede og krystalklare, at det næsten er som at kigge ud gennem vinduet og ikke på en TV-skærm. Især eftersom denne IPS skærm med sin store lysstyrke, store farverum og den kraftfulde Quad Core Pro-enhed er med til at udtrække hver en detalje, som 4K udsendelser har at byde på.

 
7,999.00 DKK

Van Den Hul - The Nova 2 x 2 m. (demo)

En af de mest præcise og musikalske kabler til prisen.

Bemærk dette er vores demo model.

The Nova er lillebroder versionen af Super Nova. Den indeholder fire separate AWG 8 ledere og er bygget med en ekstra dobbelt afskærmning for at undgå eksterne signal interferens. Kablet er designet til at fungere perfekt i selv de tungeste hi-fi kombinationer, så hvis pengepungen ikke rækker til kabler i en højere prisklasse, så er dette kabel lige noget for dig.

 
6,770.00 DKK

REL - S/2 (Demo)

Vores demo model i hvid!

REL's nye S serie er et skridt op fra deres fremragende T serie. Lyden fra S serien er hurtigere, renere og mere sprød. Designet er endnu mere elegant, og vil klæde ethvert hjem. S2 er bestykket med en 10" aktiv basenhed som skyder ned i gulvet, samt en fremadrettet 10" passiv enhed. Forstærkeren er en klasse D på 250 Watt!

Bemærk, trådløs brug kræver REL Transmitter til 1.950,- kr.

 
9,995.00 DKK

Panasonic - TX-50DX780E (demo model)

Vores demo model!

Fremtiden er i 4K, og Panasonic er naturligvis helt i front. Den nye DX780 serie byder på ægte 4K opløsning samt 3D, og dette til et helt nyt prisniveau. Ud over 4K opløsning byder DX780 på 1800 Hz BMR opdatering samt Studio Master HCX billede processering. Skærmen har indbygget Twin DVB-T/T2/DVB-S2 samt DVB-C tuner med MPEG4 og byder på et hav af smart TV funktioner. DX780 kan ydermere optage via USB (kræver ekstern USB HDD).

 
10,490.00 DKK

Thomson - 55UA9806 (demo model)

Thomson 55" med 4K Ultra HD & 2x30 watt Harman Kardon Lydsystem.

55" fladskærms TV i Thomsons helt nye A9 serie. Dette helt unikke fjernsyn byder på 4K opløsning, Quantum dot teknologi som giver endnu dybere farver samt 1. klasses lyd fra Harman Kardon. TV'et har naturligvis indbygget DVB-C samt DVB-T2 og DVB-S2 tuner samt en masse Smart TV funktioner.

 
10,999.00 DKK

Quad - 99 Pre & Power (Brugt)

Super for-og effektforstærker fra Quad.

Bemærk dette er et brugt sæt i sort.

Fantastisk vellydende for-og effektforstærker fra engelske Quad.

 
7,899.00 DKK

Pioneer - SC-LX83 (Brugt)

Vi har 1 stk. brugt af denne topmodel fra Pioneer

SC-LX83 er en THX Ultra 2 godkendt, fuldblods surroundreceiver, som byder på en fantastisk lyd og 1. klasses byggekvalitet. Receiveren understøtter naturligvis HD-Lyd (DTS Master audio, Dolby True HD). Dette er i sandhed en fantastisk receiver til prisen!

 
3,900.00 DKK

Dynavector - DV500 m.Rega RB-300 arm (demo model)

Super pladespiller med Rega arm. Vores demomodel i sort.

Vi har 1 stk. af denne helt unikke pladespiller. Denne pladespiller har en helt fantastisk gengivelse som rivaliserer nogen af de bedste løsninger på markedet!

 
8,999.00 DKK

Bryston - BCD-1 (Brugt)

Klassisk CD afspiller fra Bryston

BCD-1 er en legendarisk CD afspiller fra Amerikanske Bryston. BCD-1 byder på en utrolig varm og musikalsk gengivelse med stor åbenhed. Vi har 1 stk. brugt af denne afspiller i butikken til en helt unik pris! Sælges inkl. fjernbetjening.

 
8,999.00 DKK

Lexicon - GX-7 (demo model)

Vores demomodel i silver!

GX-7 er Lexicons "lille" effekt forstærker. Dette "lille" vild dyr byder på 7 x 125 Watt i 8 Ohm. Lyden fra denne forstærker er ren og kontrolleret, med en sprød og åben mellemtone.

 
22,000.00 DKK

Panasonic - TX-58DX900E (demo model)

Vores demo model!

Fremtiden er i 4K, og Panasonic er naturligvis helt i front. Den nye DX900 serie byder på ægte 4K opløsning, og med implementeringen af den helt nye HDMI standard, er alle muligheder åbne. På Panasonic 58" DX900 benyttes backlight local dimming, hvor den dynamiske kontrast kan styres individuelt i separate zoner. Dette giver en endu højere kontrast i de enkelte scener end tidligere muligt. Med 3000 Hz BMR, 4K Studio Master HCX+, THX godkendelse samt HDR Premium, byder DX900 på filmoplevelser af højeste karat.

 
22,999.00 DKK

JVC - DLA-X3 (Brugt)

Brugt model i sort.

Full HD projektor fra JVC. DLA-X3 byder på en fantastisk billedkvalitet med et utroligt højt kontrastforhold, takket være JVC's særlige DiLA teknologi. En mildest talt imponerende projektor til en stærk pris!

 
12,000.00 DKK

Linn - Unidisc SC (brugt)

DVD/CD med indbygget surround dekoder.

Naim Unidisc SC er en Surround-forsats med indbygget DVD/CD afspiller. Enheden kan benyttes både til stereo og til multikanals lyd (5.1), enten sammen med aktive højttalere eller med effektforstærker.

 
3,900.00 DKK

Van Den Hul - 3T The Mountain Hybrid 2 x 8 m. (demo)

Så snart du sætter dette kabel i dit system, så vil du aldrig skifte det ud igen.

Bemærk dette er vores demo model.

  • The two center conductors are made of a 900 micron 3T single stranded conductor and individually coated with an extra L. S. C. layer. 
  • Reduced capacitive load due to the enlarged distance between the center conductors and the shield (screen) 
  • The shielding (screening) consists of four even layers: two made of heavy silver coated high quality copper multi-strand conductors and the other two are made of L. S. C. 
  • After a run-in (brake-in, burn-in) time of three to five hours you’ll be travelling through the dramatic improvement of the sound transmission. Destination: there where the music was first performed and registered. 

 
29,995.00 DKK

Panasonic - TX-65CZ950E OLED (demo model)

Ultimativ reference skærm fra Panasonic! Vores demo model til en super pris.

Med 65CZ950E skærmen sætter Panasonic helt ny standard for billedkvalitet. OLED Teknologien gør panelet istand til at vise intet mindre end perfekt sort! Dette kombineret med et utroligt højt lysudbytte gør CZ950E istand til at vise uendeligt dynamiske billeder. THX godkendelsen sikrer samtidig at alle standarder overholdes, således at billedet fremstår så neutralt og præcist som muligt! Dette er en skærm der ganske enkelt skal opleves i levende live, derfor har vi naturligvis en model hængende i butikken på Vesterbrogade 181.

 
49,999.00 DKK

McIntosh - MC601 (demosæt)

Voldsom monoblok fra McIntosh. Fuld garanti og original emballage.

Bemærk prisen er pr. sæt. Dette er vores demo sæt.

Udseendet på McIntosh MC601 er klassisk McIntosh, og samtidig tidløst smukt. Dette massive sæt leverer en lydkvalitet og kontrol som kun ganske få er istand til. Udgangseffekten lyder på hele 600 Watt, og dette både i 4 og 8 Ohm. Dette er i sandhed nogle forstærkere der bare skal opleves.

 
96,800.00 DKK