DJ Controller

Daisy o­n the Ohoopee

En samlet DJ pult til dig der vil tage skridtet videre.

Professionelt med Serato eller Tractor DJ-software medfølger. Nogen med performance-pads og dobbelt-deck-kontrol. Rigtig mange fede muligheder for at lave fede mixes.

Pioneer Pro - DDJ-SP1

Add-on Serato DJ-controller.

Tilføj helt enkelt DigitalDJ-SP1 til et system, som understøtter mixing og scratching med Serato DJ, og anvend de forudindstillede knapper og regulatorer til at sætte gang i seks samples, otte hot cues og mere end 30 FX, der er drevet af iZotope; uden at du behøver røre et tastatur eller en mus.

 
1.580,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SB2

Super controller taget prisen i betragtning.

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. Den er blevet opgraderet med 4-deck kontrol og dedikerede knapper til at skifte mellem kanalerne uden besvær. Kort sagt så vil denne controller give dig mulighed for at blive en dygtig DJ.

 
1.980,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-WeGO4

Kompakt DJ-software-controller i flere farver.

38 cm bred og vejer kun 1,6 kg, så du behøver kun et minimum af plads til denne controller. Ud over de 5 farver, selve enheden fås i, kan du også tilpasse JOG-farverne efter din smag. Denne controller har alle de funktioner, du behøver for at begynde på DJ'ing, i én robust pakke.

 
2.499,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SR

Bærbar digital tokanals SR DJ-controller.

DDJ-SR har alle de samme udsøgte performance-funktioner som den førsteklasses firekanals DDJ-SX, inkl. et indbygget Serato-lydkort og forudindstillede knapper til den medfølgende Serato DJ-software. DDJ-SR har funktioner fra vores pro-serie, inklusive store søgehjul med kort reaktionstid og Slip Mode – som uden lyd fortsætter afspilning af numre under loop, scratch og reverse, så musikken går i gang igen på det rigtige sted, når DJ'en er færdig

 
4.849,00 DKK

Denon - MC-2000

Denon MC-2000 DJ controller.

Denon har afsløret en helt ny DJ Controller, som er kompatibel med Traktor Pro 2. Den nye overkommelige controller, døbt MC2000 er optimeret til Native Instrument populære Traktor 2-software og er også udstyret med Traktor LE 2, et snit ned udgave, i boksen.
Ud over dette, er controlleren også fuldt optimeret til Virtual DJ. Den nye controller kan prale af en række Traktor venlige funktioner, herunder fire dæk-kontrol, en browsersession drejeknap samt en dedikeret prøve dæk, og alle hardware-kontroller er lagt ud til at afspejle brugergrænsefladen i Traktor Pro 2.

 
5.195,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RR

Super lækker controller fra Pioneer med Rekordbox DJ software inkluderet.

DDJ-RR er lillebroderen til de velkendte DDJ-RZ og DDJ-RX. Den har et lækkert kompakt design og er ekstrem brugervenlig. Den leveres med Rekordbox DJ software, så du kan styre din musik nemt.

 
5.399,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RX

Super lækker medie controller fra Pioneer.

Med den medie controller fra Pioneer har du det hele i en kasse. Som DJ skal det være lidt at transportere sine ting rundt og her er DDJ-RX ikke en undtagelse på dette punkt. Den afspiller via USB og har en to kanals mixer. Plus en masse features, som gør det til en fest at lege med.

 
7.540,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SX2

Pioneer DJ controller DDJ-SX med Serato i sort finish.

Verdens første lokale controller til Serato DJ. Professionelt Serato DJ-software medfølger NYE performance-pads og dobbelt-deck-kontrol Mange loop-muligheder, slicer, slip-mode NY FX drevet af iZotope 8 cue-knapper, 6 sample-knapper Lydkort indeni MIDI-kompatibel Performance-pads Med deres velocity-mode tilføjer disse DJ-pads en ny dimension til kontrol af sample-styrke.

 
7.999,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-R1

Rekordbox combo-controller med netværksfunktioner og remotebox.

Kombinationen af to afspillere, en førsteklasses mixer og kraftfulde performance-funktioner betyder, at du kan DJ'e blot med denne enhed. Som den første på markedet kan XDJ-R1 kontrolleres trådløst fra en iPad, iPhone eller iPod touch ved hjælp af vores remotebox-app. DJs kan tilslutte til XDJ-R1’s egen trådløse LAN og bruge deres berøringsskærm til intuitiv browsing af musik og mixing og mashup af numre – alt sammen fra uden for boksen.

 
7.999,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-RX2

Ny controller fra Pioneer Nyhed 2018

 
12.650,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RZX

En af de bedste DJ controllere Pioneer nogensinde har lavet.

DDJ-RZX er den første controller hvor du kan mixe videoer og lyd sammen. Der er blevet taget de bedste features fra CDJ og DJM serien hvor Pioneer virkelig har formået at skabe et fantastisk produkt. Der er indbygget 3 touchskærme, så du både kan vælge mellem sange utrolig let, men også kan loope sangene bedre. Derudover får du en gratis licensnøgle til Recordbox Video.

 
22.999,00 DKK