Handelsbetingelser

Betaling

Sådan handler du i Netbutikken

Du handler de varer du ønsker ved at benytte "Tilføj kurv" symbolet. Når du lægger en vare i kurven fremkommer en indkøbsvogn i højre menu, der viser dit varekøb i kroner. Når du er færdig med at handle/lægge varer i kurven - klikker du på "Gå til kasse" og følger vejledningen.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms. Ordrer pålægges et gebyr på 75,- kr. Ved køb over 5.000,- er det gebyrfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).

Vi tilbyder finansiering i butikken via Santander Consumer Bank (låneansøgning kan udfyldes i butikken). Kontakt KT Radio for at høre nærmere.

Ved salg til Grønland og Færøerne skal varen altid forudbetales. Kontakt ktradio@ktradio.dk for nærmere information.

Sikker online betaling via DIBS (Dansk Internet Betalingssystem). Betalingen med kreditkort i KT Radio Online er derfor sikker og certificeret af PBS. Korttyper du kan betale med er følgende: Dankort eller Visa.

Retur- ombytningsret

I KT Radios butikker er der ikke retur- og ombytningsret pr. automatik. Vi vil nemlig allerhelst sælge nye ubrugte varer til alle vores kunder. Vi er dog altid til at snakke med, og aftaler gerne skriftligt retur- og ombytningsret i særlige tilfælde.

Returbetingelser for Online handel:

- Der er 14 dages returret på varer købt i KT Radios Netbutik (Pengene tilbage eller ombytning til anden vare).

- Returneres varen skal den være komplet, ubeskadiget, med alt tilbehør og i original emballage. Eventuelle skader og mangler som medfører tab af gensalgsværdien modregnes.

- Pick-Up, bånd, plader og udstyr til montering i bil kan ikke returneres, såfremt varen har været udpakket af originalemballagen.

- Du har selv det fulde ansvar for fragten & returfragten såvel som dens betaling. Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav. Varer der returneres skal sendes direkte til:

KT Radio, Vesterbrogade 181, 1800 Frederiksberg C.

Vedlæg altid en kort kommentar om årsagen til returneringen. Det letter og fremskynder ekspeditionen.

Tilbagebetaling af købet sker direkte til dig via DIBS (hvis du har betalt med kort online), fremsendelse af check - eller beløbet overføres til din bank konto (hvis du oplyser denne), umiddelbart efter modtagelse af returvaren.

Hvis du har mulighed for det, vil vi anbefale at du gemmer papkasserne til dit nye udstyr. Hvis du senere får brug for at flytte apparaterne, er du sikker på at de ikke bliver ridsede eller på anden måde tager skade. Naturligvis bør du også gemme garantibeviset - men ikke sammen med apparaterne (i tilfælde af tyveri).