Højttaler Gulv

Daisy o­n the OhoopeeGulvhøjttalere findes I mange former og lyd nuancer.

Men hvilken højttaler er bedst? Det er et meget svært spørgsmål at besvare, da vi alle har forskellige meninger til hvordan musikken skal lyde. Derfor har KT Radio et stort sortiment af gulv højttalere, f.eks. Dynaudio, JBL, KEF, Focal, Sonus Faber, Revel og meget mere. Nogle er rigtigt gode til prisen, andre er super i størrelsen, nogle er i sortimentet, fordi designet er en fryd for øjet og nogen fordi fagpressen har rost produktet til skyerne. Til sidst er der de højttalere der efter vores opfattelse, bare er verdens klasse. Kom ind i butikken og få en demo på nogle af de forskellige typer!


System Audio - Saxo 30

Super reol højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 30 er en super musikalsk perle af en gulvhøjttaler. Lyden fra disse er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalere.

 
4.198,00 DKK

Klipsch - R-24F

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-24F er den "lille" gulvhøjttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er dog alligevel tale om en imponerende højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt 2 stk. kraftige 4,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
5.498,00 DKK

Klipsch - R-26F

Super velspillende gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-26F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
5.999,00 DKK

Q Acoustics - Q-3050

Super højttaler fra Q Acoustics.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q Acoustics har i de seneste par år haft stor succes med deres 2000 serie og concept serie. Nu er de tilbage med den nye 3000 serie, som allerede nu har overbevidst os. 3050 er gulv storebroderen til 3020 og giver en lidt mere fyldig og dynamisk lyd. 3050 er en fantastisk nem løsning til dig der gerne vil have større lyd i stuen. 3050 er den super velspillende højttaler fra Q acoustics.

Finish: Graphite Black og Walnød: 6499,- kroner

Højglans hvid, Højglans sort og sort læder: 8499,- kroner

 
6.499,00 DKK

KEF - Q550

Aldeles fremragende gulvhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q550 er den mindste af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q500. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q550 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 10.000 kroner.

 
7.990,00 DKK

Klipsch - RP-250F

Stærk gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-250F er den mindste gulvhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt 2 stk. kraftige 5,25" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
6.399,00 DKK

Klipsch - R-28F

Voldsom gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

R-28F er den største højttaler i Klipsch Reference serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Aluminium diskant" samt 2 stk. kraftige 8" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk til prisen!

 
7.998,00 DKK

System Audio - XP30

System Audio gulvhøjtaler som både fås i sort og hvid pianolak.

Bemærk prisen er pr. sæt.

SA XP30 er det første medlem af den nye XP familie. Bag det særlige stof, der elegant fuldfører det minimalistiske design ligger en række teknologier kendt fra SA´s tophøjttalere. Lyden er engagerende og åben og det enkelte design vil pynte i en hver stue.

 
7.998,00 DKK

System Audio - Saxo 50

Fantastisk gulvhøjtaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo 50 er en super musikalsk perle af en gulvhøjttaler. Lyden fra disse er både åben og utrolig dynamisk! Sammensæt dem evt. med Saxo subwooferen og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalere.

 
7.999,00 DKK

Focal - Chorus 716

Stærk gulvhøjttaler fra fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Chorus 716 er den ideelle gulvhøjttaler til mellemstor stue. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 716 er et 2 1/2 vejs design bestykket med Focals særlige inverted dome diskant og 2 stk. 6,5" basenheder.

 
9.199,00 DKK

KEF - Q750

Super gulvhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q750 er den miderste af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q700. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q750 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 10.000 kroner.

 
9.990,00 DKK

Tannoy - Revolution XT6F

Unik Gulvhøjttaler fra Tannoy.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Revolution XT er en helt unik højttaler, som byder på et fantastisk 3 dimensionelt lydbillede takket være Tannoys særlige "point source" enhed. I denne unikke konstruktion er diskanten placeret i midten af mellemtonen, hvilket giver en fantastisk sammenhæng imellem enhederne.

 
10.000,00 DKK

Klipsch - RP-260F

Stærk gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-260F er den mellemste gulvhøjttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen højttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt 2 stk. kraftige 6,5" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på en imponerende gengivelse!

 
10.598,00 DKK

Dynaudio - Emit M30

Dynaudios seneste gulv højttaler. En sensation til prisen.  

Brmærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's Emit M30 højttalere er virkelig et sæt der virkelig imponerer. Sjældent har vi hørt så god lydkvalitet i denne prisklasse. Mellemtonen står utroligt klart og veldefineret, diskanten er luftig og præcis og bunden virker endeløs dyb, men samtidig utroligt nuanceret og hurtig. Disse højttalere bør opleves! Emit M30 er tilgængelig hvid og sort.

 
10.899,00 DKK

Focal - Chorus 726

Velspillende gulvhøjttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Chorus 726 er den ideelle gulvhøjttaler til en stor stue. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 726 er et 3 vejs design bestykket med Focals særlige inverted dome diskant, 1 stk. 6 1/2" mellemtone og 2 stk. 6,5" basenheder.

 
10.899,00 DKK

KEF - Q950

Største højttaler i KEFs Q-serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Q950 er den største af gulvhøjttalerne i Q-serien. Ikke desto mindre, så lyder den dyrere end hvad den egentlig koster. Q550 er en ny og opgraderet version af forgængeren Q900. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q950 er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 12.000 kroner.

 
11.990,00 DKK

System Audio - Saxo 70

Anmelderrost gulvhøjttaler fra System Audios Saxo serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Saxo serien har i mange år været System Audios entrance serie. Lyden i deres højttalere har altid være beskrevet som værende varme, hurtige og detaljerige. Det nyeste medlem til familien er Saxo 70, som selvfølgelig bygger på mange af de kvaliteter lillebroderen Saxo 50 har, nu får du bare endnu mere af det.  Det Roskilde baseret firma forsøger hele tiden at give en musikalsk oplevelse til deres kunder og dette giver de også med den nye Saxo 70. Den er et lyt værd og giver dig fantastisk perspektiv til prisen.

 
11.998,00 DKK

Rega - RX3

Super gulvhøjttaler fra Regas nye RX serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Den nye RX3 er efterfølgeren af RS3. Enhederne er nye og bassen levere endnu mere præcis og smooth sound. Højttaleren i sig selv er dynamisk og har en fantastisk stemmeføring. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
12.490,00 DKK

Klipsch - RP-280F

Imponerende gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

RP-280F er den største højttaler i Klipsch Reference Premium serie af højttalere. Der er tale om en fuldvoksen gulvhøjttaler som er bestykket med deres særlige "1" Linear Travel Suspension Titanium diskant" samt 2 stk. kraftige 8" basenheder. Tilsammen giver dette en utrolig levende og dynamisk højttaler som byder på et imponerende lydtryk!

 
11.999,00 DKK

KEF - Q700

Dynamisk højtaler fra KEF, kun 1 sæt i valnød og 1 sæt i sort tilbage.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Hvis du ønsker en velspillende og elegant gulv højttaler, til en pris alle har råd til, så bør du kigge nærmere på KEF's nye Q700 højttalere. Disse højttalere er spækket med KEF teknologier såsom UniQ enheder der sørger for en fantastisk spredning i rummet, samt et lækkert design. Q700 byder på et mere dynamisk lydbillede end sin lillebroder Q500. 

 
8.999,00 DKK

Amphion - Helium 520

Elegant gulvhøjttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Helium 520 giver dig et stort lydbillede, som agerer naturlig, åben og hvor lyden hælder mest til den varme side. Designet er slankt, elegant og den er ekstrem nem at placere i dit rum. En smuk og vellydende højttaler til prisen.

 
13.500,00 DKK

Piega - Classic 5.0

Utroligt velspillende højttaler fra Piega

Bemærk prisen er pr. sæt.

Piega Classic serien er alternativet til den populære Premium serie, bare en tand billigere, større og så i træ. Classic serien er en hyldest til Piegas oprindelse og er skabt til musik og film-elskeren, der ikke vil gå på kompris. Classic serien levere en ufatteligt høj ydelse i prisklassen, takket være en kombination, af den sublime AMT-1 (Air Motion Transformer) diskant og Piegas special udviklede bas/mellemtone enheder, der samlet set, sikrer en ekstraordinær og transparant lydgengivelse. Classic serien er i øvrigt den eneste serie fra Piega der er lavet i et træ kabinet, hvilket giver mulighed for at nyde den unikke og førende PIEGA lyd, i et mere traditionelt højttalerdesign.

 
13.998,00 DKK

Tannoy - XT8F

Unik Gulvhøjttaler fra Tannoy.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Revolution XT er en helt unik højttaler, som byder på et fantastisk 3 dimensionelt lydbillede takket være Tannoys særlige "point source" enhed. I denne unikke konstruktion er diskanten placeret i midten af mellemtonen, hvilket giver en fantastisk sammenhæng imellem enhederne.

 
14.000,00 DKK

Elac - FS 197

Elegant gulvhøjttaler fra Elac.

Bemærk prisen er pr. sæt.

FS 197 fanger din opmærksomhed med det samme, uanset om den benyttes til 2 kanals stereo eller i et fuldt surround setup. Den kan både levere imponerende lydtryk samt gengive de fineste nuancer i musikken. En perle fra Elac.

 
14.998,00 DKK

Dynaudio - Excite X34

Fantastisk højtaler fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Selv de mindste nuancer gengives utroligt detaljeret og med en fantastisk musikalitet på Dynaudio's nye Excite serie. Med et helt nyudviklet filter samt basenheder er X34 samtidig utroligt neme at drive. Faktisk er den nye excite serie de første 8 Ohms højttalere fra Dynaudio. Dette betyder at selv små forstærkere kan få disse perler af nogle højttalere til at yde deres allerbedste! Kom ind i KT-Radio og oplev disse fantastisk elegante gulv højttalere.

 
14.999,00 DKK

KEF - R500

Fantastisk velspillende KEF gulvhøjtaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dette er den mindste gulv højttaler i KEF´s nye R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. R500 byder på en utrolig dynamisk lyd samt åbenhed, mellemtonen er utroligt sprød og bassen er dyb og præcis. R500 har desuden en utrolig spredning af lyden i rummet takket været UniQ teknikken.

 
15.990,00 DKK

System Audio - Mantra 50

Gulvhøjtaler fra System Audio med utrolig lyd.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Mantra 50 er en lækker gulvhøjtaler fra Danske System Audio. Mantra 50 bygger over de erfaringer System Audio gjorde sig under udviklingen af de roste Explorer og Ranger modeller. Mantra serien byder på nogle fantastiske lytte oplevelser og designet fremstår utroligt smukt i højglans poleret sort eller hvid

 
15.995,00 DKK

Rega - RX5

Dynamisk gulvhøjttaler fra Regas RX serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Ideén med RX5 er den samme som RX3. Kabinettet er dog større her, i mens basenheden ude i siden af højttaleren igen også er større. Dette giver en endnu mere fyldig og varm lyd. Dynamik og balance er i centrum med denne højttaler og er nok en af de højttalere hvor du ikke skal ligge mærke til så meget. Du skal bare læne dig tilbage og høre musik. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
16.490,00 DKK

Martin Logan - Motion 20

Den mindste højtaler fra Martion Logans Motion-serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Motion serien fra Martin Logan er en række rent dynamiske højttalere, som byder på en fantastisk ydelse i prisklassen. Med den særlige "Folded motion tweeter" diskant, som bl.a. er kendt fra Audiovector's reference højttalere, bydes der her på en utrolig åben og luftig top. Læg dertil en utrolig åben mellemtone og en god bas, så har du Motion 20! Fås i sort eller hvid. Højglans mørk kirsebær koster 1000 kroner ekstra.

 
17.600,00 DKK

Tannoy - Precission 6.2

Elegant gulvhøjttaler fra Tannoy.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Precission 6.2 er en fantastisk velspillende gulvhøjttaler fra Tannoy. Hjertet i precission 6.2 er Tannoys særlige "point source" enhed, hvor diskanten placeres i midten af mellemtonen, hvilket giver et utroligt sammenhængende lydbillede. Precission 6.2 byder på en fantastisk klarhed og ser samtidig fantastisk godt ud.

 
18.000,00 DKK

Focal - Aria 926

Elegant gulvhøjttaler fra Focal. 

Focal Aria 926 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler.

 
18.599,00 DKK

Amphion - Argon 3L

Super højttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ud over sit smukke ydre, byder Argon 3L på en åben og neutral gengivelse. De bedste enheder sat sammen med de fineste materialer gør Argon 3L til en helt unik højttaler.

 
19.990,00 DKK

Sonus Faber - Venere 2.5

Super højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 2.5 er en gulv-højttaler bestykket med 3 enheder i en 2.5 vejs konstruktion. Venere 2.5 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af 2 CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 2.5 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassens bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer. Fås også i wood finish til 23.750 kroner sættet.

 
21.000,00 DKK

KEF - R700

En fantastisk dynamisk gulvhøjtaler fra KEF!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dette er den mellemste gulv højttaler i KEF´s nye R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. R700 byder på en utrolig dynamisk lyd samt åbenhed, mellemtonen er utroligt sprød og bassen er dyb og præcis. R700 har desuden en utrolig spredning af lyden i rummet takket været UniQ teknikken.

 
21.990,00 DKK

Martin Logan - Motion 40

Lækker højtaler fra Martin Logan.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Motion serien fra Martin Logan er en række rent dynamiske højttalere, som byder på en fantastisk ydelse i prisklassen. Med den særlige "Folded motion tweeter" diskant, som bl.a. er kendt fra Audiovector's reference højttalere, bydes der her på en utrolig åben og luftig top. Læg dertil en utrolig åben mellemtone og en dynamisk bas, så har du Motion 40. Fås i sort eller hvid. Højglans mørk kirsebær koster 1000 kroner ekstra.

 
22.000,00 DKK

Dynaudio - Excite X38

Uovertruffen serie fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Selv de mindste nuancer gengives utroligt detaljeret og med en fantastisk musikalitet på Dynaudio's nye Excite serie. Med et helt nyudviklet filter samt basenheder er hele Excite serien samtidig utroligt nemme at drive. Dette betyder at selv små forstærkere kan få disse perler af nogle højttalere til at yde deres allerbedste! Kom ind i KT-Radio og oplev disse fantastisk elegante gulv højttalere.

 
22.999,00 DKK

Focal - Aria 936

Super gulvhøjttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 936 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler.

 
23.499,00 DKK

Focal - Aria 948

Gulvhøjttaler med 2 stk. 8" bas enheder.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 948 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler. 948 modellen er udstyret med 2 stk. 8" bas enheder.

 
25.899,00 DKK

Yamaha - Soavo NS-F901

High-End højttaler fra Yamaha i Piano sort eller hvid Lak Finish.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Yamaha's Soavo højttalere er sammensat af de fineste enheder og materialer og lyden er mildest talt imponerende. Mere end 100 års erfaring med konstruering af de fineste instrumenter, har ligget til grund for udviklingen af Soavo NSF901 og resultatet taler for sig selv!

 
26.990,00 DKK

Martin Logan - Electro Motion ESL

Elektrostatisk højttaler fra Martin Logan!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Electro Motion sætter en ny standard for hvad man kan forvente sig af en elektrostatisk højttaler til prisen! Disse perler producerer et åndeløst luftigt og musikalsk lydbillede, og dette til en brøkdel af prisen af hvad en elektrostatisk højttaler af denne kvalitet historisk har kostet! Kom ind i KT-Radio og få et lyt på disse fantastiske højttalere.

 
27.000,00 DKK

Sonus Faber - Venere 3.0

Den populære Venere 3.0 fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere 3.0 er en gulv-højttaler bestykket med 4 enheder i en 3.5 vejs konstruktion. Venere 3.0 er karakteriseret som de øvrige modeller i den nye serie, med kabinetform som en lyre. Enhederne består af en CURV™ mellembas, en CURV™ bas samt en silkedome fra tyske DKM. Venere 3.0 har en buet frontbaffel, som giver en robust montering af enhederne hvilket resulterer i en levende og meget engagerende lyd, absolut en af klassen bedste gulvhøjttaler! Den skrå frontbaffle og den elegante fod giver et yderest lækkert indtryk og gør placering af højttaleren til en enkel opgave i alle miljøer. Fås også i wood finish til 32.450,- kroner sættet.

Venre 3.0 har i 2013 fået EISA Award, for bedste højttaler i prisklassen.

 
28.400,00 DKK

Klipsch - RF-7 II

Super gulvhøjttaler med kompressions horn.

Bemærk prisen er pr. sæt.

RF-7 II er en fantastisk gulvhøjttaler fra Amerikanske Klipsch. Modellen er bestykket med deres hæderkronede Dynamic 1.75" titanium Tractrix™ horn Kompressions enhed samt 2 massive 10" basenheder! RF-7 II kombinerer på fornemste vis følelsen af ægte "live lyd" med fine hi-fi egenskaber. En super potent højttaler som kun Klipsch kan lave den.

 
29.998,00 DKK

Dynaudio - Excite X44

Kraftfuld højttaler fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Selv de mindste nuancer gengives utroligt detaljeret og med en fantastisk musikalitet på Dynaudio's nye Excite serie. Med et helt nyudviklet filter samt basenheder er hele Excite serien samtidig utroligt nemme at drive. Dette betyder at selv små forstærkere kan få disse perler af nogle højttalere til at yde deres allerbedste! Kom ind i KT-Radio og oplev disse store, voksne men super elegante gulv højttalere.

 
29.999,00 DKK

KEF - R900

Fremragende gulvhøjttaler fra KEFs R-serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dette er den største højttaler i KEF´s nye R serie. R serien har mange af de samme fordele som vi kender fra den dyrere reference serie, blot til en langt mere overkommelig pris. R900 byder på en utrolig dynamisk lyd samt åbenhed, mellemtonen er utroligt sprød og bassen er imponerende dyb og præcis. R900 har desuden en utrolig spredning af lyden i rummet takket været UniQ teknikken

 
31.990,00 DKK

Amphion - Argon 7L

High-End gulvhøjttaler fra Amphion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Ud over sit smukke ydre, byder Argon 7L på en åben og neutral gengivelse. De bedste enheder sat sammen med de fineste materialer gør Argon 7L til en helt unik højttaler.

 
32.990,00 DKK

Revel - Performa3 F206

Elegant gulvhøjttaler fra Revel. Forrygende design og finish. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

F206 er den mellemste model i Revels roste Performa3 serie. F206 er en 3 vejs højttaler, som er bestykket med 2 stk. 6,5" basenheder som er med til at give F206 en slagstærk lyd. Den let buede profil er samtidig med til at give F206 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
33.800,00 DKK

System Audio - Pandion 20 (spar 40%)

Elegant gulvhøjttaler fra System Audio

Normalt opdeler man højttalere i to kategorier: Store og små. Store højttalere har deres fordele, mens små højttalere har andre finesser. SA pandion 20 gør op med begrænsningerne hos begge. Takket være det særlige kabinet og den specialkonstruerede bashøjttaler leverer SA pandion 20 en basgengivelse, du aldrig har hørt fra så lille en højtaler.

 
23.999,00 DKK

Sonus Faber - Venere S Signature

Ny Signature udgave af Sonus Faber Venere.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sonus Faber Venere S bygger en bro imellem Venere serien og den eksklusive Olympica linje. Venere S bygger over de samme dyder som den øvrige Venere serie, men er håndbygget i Italien og er bestykket med intet mindre end 3 stk. 180 mm. Bas enheder. Tilsammen giver dette en højttaler som ligner en Venere men som spiller som en Olympica. Dette er en perle af en højttaler til dig som ønsker det bedste. Fås også i wood finish til 42.999 kroner sættet.

 
40.999,00 DKK

Martin Logan - Electromotion ESL-X

Nyhed fra  Martin Logan

Bemærk prisen er pr. sæt.

ESL-X er storebror til de roste Electromotion højttalere fra Martin Logan. Panelet er blevet større og der benyttes 2 stk. 8" basenheder, som gør ESL-X endnu mere dynamisk end sin lillebroder. Præcis som Martin Logans andre elektrostater producerer ESL-X et åndeløst luftigt og musikalsk lydbillede, og dette til en utroligt stærk pris! Kom ind i KT-Radio og få et lyt på disse fantastiske højttalere.

 
44.000,00 DKK

Dynaudio - Contour S 3.4 LE

Limited Edition udgave af Dynaudios legendariske Contour 3.4 højttaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudios legendariske Contour S 3.4 er i den nye LE version blevet forbedret og rafineret. Et helt nyt filter som bygger på de samme teknologier som benyttes i deres Consequence Ultimate Edition højttaler. Designet har også fået et løft, den tykke frontbaffel i metal er blevet malet elegant sort, og kabinettet fås i ny eksotisk finish. Lyden er blevet endnu mere åben og diskanten har en ekstra dimension af klarhed og udstrakthed. Kom ind i KT Radio og oplev Contour LE! 

 
44.995,00 DKK

Revel - Performa3 F208

Kraftig gulvhøjttaler fra Revel. Bemærk prisen er pr. sæt.

F208 er den største model i Revels roste Performa3 serie. F208 er en 3 vejs højttaler, som er bestykket med 2 stk. 8" basenheder som er med til at give F208 en imponerende dynamisk lyd. Den let buede prosil er samtidig med til at give F208 et elegant udtryk. En fantastisk højttaler til den kræsne lytter.

 
47.800,00 DKK

Klipsch - Cornwall III

1. klasses gulvhøjttaler fra Klipsch

Bemærk prisen er pr. sæt.

Cornwall er en 3 vejs højttaler fra Amerikanske Klipsch som er bestykket med 2 kompressionshorn, samt en 15" basenhed. Selve modellen er en del Klipsch "Heritage" serie af gamle klassiske Klipsch højttalere som er forbedret med nye og bedre komponenter samt teknikker. Cornwall højttaleren daterer således helt tilbage til 1959 hvor den første version kom på markedet. Som de øvrige modeller fra Heritage serien bliver Cornwall håndbygget i USA.

 
49.998,00 DKK

Dynaudio - Contour 30

Ny Contour serie fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's helt nye Contour serie er blevet udstykket med deres allerbedste Esotar 2 diskant. Dette kombineret med nyudviklet og væsentligt kraftigere 8" basenheder gør Contour 30 til noget ganske særligt. Kabinettet er blevet mere afrundet og vægten er øget til intet mindre end 34,4 kg. pr. stk! Højttalere med så stor åbenhed og dynamisk formåen er svært at finde i denne prisklasse!

Andre farver: Sort eller hvid piano lak: 59.999 kroner.

Grey Oak eller mørk rosewood piano lak: 62.999 kroner.

 
50.000,00 DKK

Tannoy - Definition DC10 Ti

Dynamisk High-End højttaler fra Tannoy!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Den nye Definition serie fra Tannoy er blevet rost til skyerne og især den største i serien er populær. Definition DC10 Ti er for dig der ikke går på kompromis med lyden. Med dens 10" Dual og 10" bass-driver og med 76 liter kabinet, så giver højttaleren en perfekt harmoni fra top til bund. Definition DC10 Ti er for dem der nyder at høre musik, både højt og lavt, og nyder dens nøjagtige og tørre måde at spille musik på. Kom ind og få et lyt på denne dynamiske højttaler!

 
50.800,00 DKK

System Audio - Pandion 30 i HG sort (spar 44%)

Vi har 1 sæt i sort til denne pris.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Systemaudio iværksatte i samarbejde med ingeniøren, et crowdsourcing projekt, som skulle bringe SA2K klassikeren fra 2000 tilbage til livet i en ny version. Projekt Q113 kom i mål og resultatet blev: SA pandion 2. En kompakt reolhøjttaler som overgik selv de vildeste forventninger. Nu introducerer System Audio Pandion 30, en gulvhøjttaler som bygger over den hæderkronede Pandion 2 model. Pandion 30 byder på en endnu bedre gengivelse som går dybere og har endnu mere overskud.

 
29.999,00 DKK

JBL - Array 800

En lækker højtaler med ægte JBL lyd.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL's nye project er Array serien trækker på mere end et halvt århundredes erfaring. Array 800 er en 3 vejs gulvhøjttaler, bestykket med JBL's 8" Array bas, samt 2 rene titanium kompressions drivere. Det unikke design giver en imponerende lyd gengivelse, med den dybeste og reneste bas, samt en åben og klar mellemtone og top. Kom ind og oplev hvorfor JBL er den professionelle verdens foretrukne valg.

 
53.990,00 DKK

Focal - Electra 1028 BE

High-end gulvhøjttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focals Electra 1027 højttaler opnåede nærmest kult status blandt hifi entusiaster. Den nye 1028 BE højttaler bygger videre på den konstruktion som gjorde 1027 så populær. Bassen er blevet forbedret med et nyt "dual port Powerflow" system, dynamikken er blevet endnu bedre og diskant mellemtonen spiller med en utrolig klarhed! Dette er på alle punkter en fantastisk højttaler. 

 
57.999,00 DKK

System Audio - Pandion 30

Pandion Gulvhøjttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

I 2012 iværksatte Systemaudio i samarbejde med ingeniøren, et crowdsourcing projekt, som skulle bringe SA2K klassikeren fra 2000 tilbage til livet i en 2013 version. Projekt Q113 kom i 2013 i mål og resultatet blev: SA pandion 2. En kompakt reolhøjttaler som overgik selv de vildeste forventninger. Nu introducerer System Audio Pandion 30, en gulvhøjttaler som bygger over den hæderkronede Pandion 2 model. Pandion 30 byder på en endnu bedre gengivelse som går dybere og har endnu mere overskud.

 
59.998,00 DKK

GamuT - M5

Ny serie fra gamut.

Bemærk prisen er pr. sæt.

M5 er en fantastisk velspillende højttaler fra Danske GamuT. Der er tale om en 2 1/2 vejs konstruktion, og enhederne er 1. klasses. Disse højttalere spiller med en fantastisk åbenhed og luft, og så gør det naturligvis ikke noget at de også er smukke at se på.

 
62.600,00 DKK

Sonus Faber - Olympica II

Sonus Faber Olympica II gulvhøjttalere. Leveres i Walnut eller Graphite finish. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske kabinet håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica II er en 3 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top. Kombineret med de speciel udviklet 15 cm mellemtone og 18 cm bas enhed sikre Sonus Faber en uforlignelig samspil, timing og musikalitet.

 
62.999,00 DKK

Dynaudio - Contour 60

Ny Contour serie fra Dynaudio.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's helt nye Contour serie er blevet udstykket med deres allerbedste Esotar 2 diskant. Dette kombineret med en højtydende mellemtone enhed samt nyudviklet og væsentligt kraftigere 10" basenheder gør Contour 60 til noget ganske særligt. Kabinettet er blevet mere afrundet og vægten er øget til intet mindre end 54,3 kg. pr. stk! Højttalere med så stor åbenhed og dynamisk formåen er svært at finde i denne prisklasse!

Andre farver: Sort eller hvid piano lak: 76.999 kroner.

Grey Oak eller mørk rosewood piano lak: 79.999 kroner.

 
69.999,00 DKK

Rega - RS10

High-end højttalere fra Rega.

Bemærk prisen er pr. sæt.

RS-10 er udviklet til at færdiggøre Rega's high-end linje af produkter. Disse højttalere er den perfekte partner til Osiris forstærkeren, Isis CD-afspilleren samt RP-10 pladespilleren. RS-10 byder på en utrolig høj lydkvalitet bl.a. via Rega's særlige "Dual Drive" bas system, samt en helt nyudviklet diskant enhed. Som noget helt unikt kan RS-10 tilpasses forskellige rum opstillinger via deres særlige "enviroment match" system.

 
76.990,00 DKK

Klipsch - La Scala II

Klassisk højttaler fra Klipsch

Klipsch La Scala II er en 3 vejs højttaler fra Amerikanske Klipsch som er bestykket med en 1" kompressionshorn til diskanten, 2" kompressionshorn til mellemtonen samt en 15" basenhed. Selve modellen er en del Klipsch "Heritage" serie af gamle klassiske Klipsch højttalere som er forbedret med nye og bedre komponenter samt teknikker. Klipsch La Scala serien daterer således tilbage til 1963. Som de øvrige modeller fra Heritage serien bliver Klipsch Horn håndbygget i USA.

 
78.000,00 DKK

KEF - Reference 3

Super lækker højttaler fra KEFs reference serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Samme dna som Reference 1, bare i en større kasse med endnu flere af KEFs fantastiske enheder. Ydeevnen på den gulv højttaler er outstanding og designet ligeledes. Den velkendte Uni-Q driver og den sensationelle bas-enhed skaber et realistisk lydbillede. Reference 3 garantere dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans. Det er ikke bare en højttaler til feinschmeckeren, men også til musikelskeren.

Kan også fås i Blue Ice White og Copper Black Aluminium finish til 87.990 kroner.

 
79.990,00 DKK

GamuT - M7

Super gulvhøjttaler fra GamuT.

Bemærk prisen er pr. sæt.

M7 er den største højttaler i GamuT's nye M serie. Der er tale om en ægte 3 vejs konstruktion, og enhederne er 1. klasses. Disse højttalere spiller med en fantastisk åbenhed, luft og basgengivelse, og så gør det naturligvis ikke noget at de også er smukke at se på

 
83.400,00 DKK

Sonus Faber - Olympica III

Sonus Faber Olympica III leveres i walnut og graphite.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De allerbedste enheder og teknologi går hånd i hånd, med det bedste Italienske kabinet håndværk i Sonus Fabers Olympica serie. Olympica II er en 3 vejs gulvhøjttaler, som er bestykket med en særlig "Arrow Point" diskant, som giver en fantastisk luftig top. Kombineret med de speciel udviklet 15 cm mellemtone og 18 cm bas enheder sikre Sonus Faber en uforlignelig samspil, timing og musikalitet.

 
85.999,00 DKK

JBL - Array 1400

Velspillende JBL højtaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL's nye project er Array serien trækker på mere end et halvt århundredes erfaring. Array 1400 er en 3 vejs gulvhøjttaler, bestykket med JBL's 14" Array bas, samt 2 rene titanium kompressions drivere. Det unikke design giver en imponerende lyd gengivelse, med den dybeste og reneste bas, samt en åben og klar mellemtone og top. Kom ind og oplev hvorfor JBL er den professionelle verdens foretrukne valg.

 
91.990,00 DKK

Dynaudio - Confidence C2 Platinum

C2 i signature udgave!

Bemærk prisen er pr. sæt.

C2 Signature er et personligt projekt iværksat af Dynaudio's grundlægger Wilfried Ehrenholz. Ideen var at tage en af Dynaudio's allerbedste højttalere og gøre den endnu bedre. At forbedre et sæt Confidence højttalere er ikke nogen let opgave, højttaleren består i forvejen af nogle af de fineste komponenter, kombineret med Dynaudio's aller bedste ingeniør kunst. C2 Signaure er blevet fintunet, og komponent kvaliteten er om muligt blevet endnu højere!

 
99.999,00 DKK

System Audio - Pandion 50 (spar 50%)

High-End højttaler fra System Audio

Navnet er SA pandion 50 og det er den bedste højttaler System Audio har lavet. Alt ved denne højttaler er helt specielt. Lyden er utroligt ren. Musikken rækker dybere end de fleste og dynamikken åbner med en faktor 3 for oplevelsen af nærvær. Det er (rent ud sagt) overvældende, hvad den gør ved musikken.
Den fremstilles i følgende mageløst smukke finish: højglans sort, højglans valnød og satin hvid

 
54.999,00 DKK

Martin Logan - Impression 11A

Nyhed fra Martin Logan med ARC rumkorrektion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Martin Logans fortsætter med at spytte nyheder ud og supplerer nu de imponerende Renaissance gulvhøjttalere med to mere stuevenlige modeller Impression ESL 11A og Expression ESL 13A.
Begge nyheder tilbyder de samme unikke teknologier og habile tilpasningsevne som Renaissance, men er mere venlige over for både indretning og pengepung.
Elektrostatpanelet er af præcis samme opbygning som på Renaissance – bare mindre. Her finder vi også MicroPerf ™ stator og den nye ultra-stive AirFrame™ Blade ramme, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men også giver højttaleren et nyt og skarpt visuelt udtryk.
Men en stor del af revolutionen ligger i bassektionen. Impression ESL 11A er udstyret med to 8” basenheder i et kompakt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekanikske påvirking af kabinettet. De to basser er drevet af hver deres indbyggede 275 Watt Class-D forstærker - samlet 550 Watt pr. højttaler og kontrolleret af en 24-bit Vojtko DSP processor med PoweredForce Forward og Anthems lovpriste ARC RUMKORREKTION!

 
99.000,00 DKK

JBL - 4367

Ægte studio monitor fra JBL!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Denne højttaler er for dem der virkelig elsker JBL. Med en 15" bass enhed og horn, så kan det næsten ikke blive mere klassisk JBL. Bass enheden er konstrueret til til at spille stramt og hurtigt, så enhver lytter får en naturlig musikoplevelse, om de så hører rock eller live bands. Med en fantastisk sammenhæng i mellemtone og diskant, så afslører 4367 detaljer, som du aldrig har hørt i musikken før. Det er derfor meget simpelt. JBL 4367 er for musikelskere der vil have uhyggelig præcision og sammenhæng, om man så hører digitale lydfilder, LP eller live optrædener.

 
110.000,00 DKK

KEF - Reference 5

Den største højttalere i KEFs reference serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Magisk er ordet; samme dna som Reference 3, bare i en større kasse som giver dig endnu mere lyd ud i stuen. Ydeevnen på denne gulv højttaler er fuldstændig fantastisk, samt designet er utrolig smukt. Den velkendte Uni-Q drive og de sensationelle bas-enheder skaber et realistisk lydbillede. Reference 5 garanterer dig en fantastisk oplevelse hvor der både er plads til nærlytning, samt dans. Det er ikke bare en højttaler til feinschmeckeren, men også til musikelskeren.

Kan også fås i Blue Ice White og Copper Black Aluminium finish til 119.990 kroner.

 
111.990,00 DKK

Focal - Sopra No2

Vinder af EISA Award årets "high-end højttalere" prisen 2015/2016.

En af de absolut bedste højttalere til prisen.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sopra er en ny linje af højttalere fra Franske FOCAL som ligger lige under den hæderkronede Utopia højttaler serie. Højttalerne byder på nogle helt nye enheder som er inspireret af, og bygger på knowhow fra deres Utopia linje. Designet er som altid utroligt smukt, og den elegante hældning sikrer optimal timing imellem enhederne.

 
118.000,00 DKK

JBL - S4700

High-end gulvhøjttaler fra JBL.

Bemærk prisen er pr. sæt.

S4700 er en kraftig 3 vejs gulvhøjttaler fra JBL. Den bygger over de samme filosofier og materialer som benyttes i de roste JBL Project K2 S9900 højttalere, som anses som nogle af de bedste og mest avancerede højttalere i verden. Til bunden benytter S4700 en massiv 15" neodymium basenhed, og mellemtone og diskant håndteres af 2 titanium horn af højeste kaliber. Disse højttalere kan spille meget højt med ekstrem lav forvrængning og utrolig dynamik!

 
119.980,00 DKK

Sonus Faber - Elipsa

Fantastisk velspillende højttaler fra Sonus Faber.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Elipsa bygger over de erfaringer Sonus Faber gjorde sig under udviklingen af deres kompromisløse Stradivari højttaler. Målet var af få så meget af stradivaris ydevne ind i en højttaler der koster under det halve, og vi må sige at det er lykkedes. Elipsa er en fantastisk højttaler, med en utrolig musikalitet og et meget åbent lydbillede. De bedste teknologier går hånd i hånd, med ægte Italiensk håndværk, for at bringe dig nærmere det lydmæssige nirvana.

 
127.000,00 DKK

Dynaudio - Confidence C4 Platinum

Confidence C4 Signature reference serie. High-Gloss finish fås til 149,900 ,-

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's nye Confidence serie Signatur, C2 & C4 gulv højttalere, blev lanceret i sommeren 2002 og fik en fantastisk modtagelse over hele verden. Dynaudio opgraderer C2 & C4 til Signatura i 2010. Dette har etableret Confidence modellerne som de teknologisk og lydmæssigt førende højttalere i sin klasse.

 
137.999,00 DKK

Revel - Ultima2 Studio2

Helt unik højttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Revel Studio2's runde former giver en elegant profil som vil klæde ethvert hjem. Dette sammenkoblet med en kompromisløs lydkvalitet gør disse højttalere til noget helt særligt. Studio giver åbenhed og luft en helt ny mening, disse højttalere spiller hurtigt som en elektrostat og med dynamik og autoritet som de bedste dynamiske modeller.

 
138.000,00 DKK

Focal - Sopra no3

Ultimativ high end højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Den nye Sopra 3 er ingen undtagelse! Der er tale om en 3 vejs konstruktion med separate kamrer til bas, diskant og mellemtone. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler!

 
148.000,00 DKK

Martin Logan - Expression 13A

Nyhed fra Martin Logan med ARC rumkorrektion.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Martin Logans fortsætter med at spytte nyheder ud og supplerer nu de imponerende Renaissance gulvhøjttalere med to mere stuevenlige modeller Impression ESL 11A og Expression ESL 13A.
Begge nyheder tilbyder de samme unikke teknologier og habile tilpasningsevne som Renaissance, men er mere venlige over for både indretning og pengepung.
Elektrostatpanelet er af præcis samme opbygning som på Renaissance – bare mindre. Her finder vi også MicroPerf ™ stator og den nye ultra-stive AirFrame™ Blade ramme, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men også giver højttaleren et nyt og skarpt visuelt udtryk.
Men en stor del af revolutionen ligger i bassektionen. Expression ESL 13A er udstyret med to 10” basenheder i et kompakt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekanikske påvirking af kabinettet. De to basser er drevet af hver deres indbyggede 300 Watt Class-D forstærker - samlet 300 Watt pr. højttaler og kontrolleret af en 24-bit Vojtko DSP processor med PoweredForce Forward og Anthems lovpriste ARC RUMKORREKTION!

 
155.000,00 DKK

Revel - Ultima2 Salon2

Reference højttaler fra Revel.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Revel Salon2's runde former giver en elegant profil som vil klæde ethvert hjem. Dette sammenkoblet med en kompromisløs lydkvalitet gør disse højttalere til noget helt særligt. Salon giver åbenhed og luft en helt ny mening, disse højttalere spiller hurtigt som en elektrostat og med dynamik og autoritet som de bedste dynamiske modeller. Disse perler skal opleves!

 
196.000,00 DKK

Klipsch - Klipsch Horn 70th

Ultimativ reference højttaler fra Klipsch!

Bemærk prisen er pr. sæt.

Klipsch Horn 70th er en 3 vejs højttaler fra Amerikanske Klipsch som er bestykket med 2 kompressionshorn, samt en 15" basenhed. Selve modellen er en del Klipsch "Heritage" serie af gamle klassiske Klipsch højttalere som er forbedret med nye og bedre komponenter samt teknikker. Klipsch Horn højttaleren daterer således hele 70 år tilbage. Jubilæums modellen leveres i en særklig eksklusiv Australsk Valnød træfiner. Som de øvrige modeller fra Heritage serien bliver Klipsch Horn håndbygget i USA.

 
199.998,00 DKK

Mcintosh - XR200

Utimativ High-End højttaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Denne høje og elegante gulvhøjttaler benytter intet mindre end et 19 elements mellemtone/diskant array, som består af 12 stk. 2" "long throw" mellemtone enheder, og 7 titanium diskanter. Dette er et helt unikt Mcintosh design som byder på en helt utrolig dybde og lav forvrængning. Disse højttalere skal opleves!

 
220.000,00 DKK

JBL - K2 S9900

Ring for yderlig information om JBL K2-S9900 i sidste udgave.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Det er ikke hver dag man ser sådan et par studio monitors! JBL K2-S9900 er navnet på disse fantastiske højttalere. JBL er med denne her højttaler 120% tilbage med den legendariske west-coast sound. En højttaler alle har ønsket at JBL skulle komme med, når der lyttes til Jazz, Rock, fusion, Rnb, Soul. Men er prisklassen lige i overkanten kan vi hjælpe med finansieringen.

 
359.980,00 DKK

Dynaudio - Consequence Ultimate Edition

High-end højtaler fra Dynaudio! 

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudio's Consequence højttalere nedstammer fra et mere end 20 år gammelt koncept. De første Consequence højttalere så dagens lys helt tilbage i 1984 og var dengang verdens dyreste højttalere! Ideen er ligesom dengang at lave en højttaler som er kompromisløs på alle leder og kanter. Kun de bedste enheder sidder i et sæt Consequence, og det særlige bas system, som består af to 12" basenheder giver en ren frekvensgang ned til 17Hz! Disse højttalere skal opleves.

 
359.999,00 DKK

McIntosh - XRT1K

Reference højttaler fra McIntosh, den vejl pris er sidst opdateret 2016 kr.449.000,-

Bemærk prisen er pr. sæt.

Med dual 10" basenheder er XRT1K nok en af de mest kraftfulde og dynamiske højttalere på markedet. Med et utal af mellemtoner og diskanter kommer du til at opleve perspektiver i musikken, som du aldrig har hørt før. Det piano sorte ekstruderet aluminium kabinet er ekstra dybt til at tillade top- portering. En ny basenhed støbning tillader XRT1K at have en usædvanlig smal profil for en højttaler med 1.200 watt håndtering og dens 8 ohm impedans er let på forstærkere.

 
159.000,00 DKK